درسته چیزی که زیاد بوده زن.....ولی آیا زنان پیامبر هیچ حقی نداشتن؟
نمیدانم شما شان نزول ایات رو خوندید یا نه؟
این ایه مربوط به زمانی است که ایاتی درباره ارتباطات زنان پیامبر با نامحرمان نازل میشود و از انها خواسته میشود که با حجاب و از پشت پرده با نامحرمان صحبت کنند
گویا ماجرا مربوط به طلحه و عایشه بوده که این دو دختر عمو و پسر عمو بوده اند.
طلحه از نزول این ایه ناراحت میشود و میگوید وقتی محمد ص بمیرد من با عایشه ازدواج خواهم کرد.
ببنید این حرف برای پیامبر خیلی ازر دهنده است نه تنها برای پیامبر بلکه برای هر همسری بسایر ازردهنده است
بعد ایه نازل میشود که کسی حق ندارد با همسران پیامبر پس از مرگ او ازدواج کند.
اینکه میگویید ایا زنان پیامبر حقی نداشته اند انها مجبور نبودند به این حکم تن بدهند
در ایه دیگری از قران خداوند چنین میفرماید:
يَأَيهَُّا النَّبىُِّ قُل لّأَِزْوَاجِكَ إِن كُنتُنَّ تُرِدْنَ الْحَيَوةَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا فَتَعَالَينَْ أُمَتِّعْكُنَّ وَ أُسَرِّحْكُنَّ سَرَاحًا جَمِيلًا(آیه:28) وَ إِن كُنتُنَّ تُرِدْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الدَّارَ الاَْخِرَةَ فَإِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْمُحْسِنَتِ مِنكُنَّ أَجْرًا عَظِيمًا(آیه:29) در طبقات ابن سعد روایتی نقل میکند که بخشی از آن چنین است: خداوند میفرماید اى پيامبر! به همسرانت بگو: اگر شما زندگى دنيا و زيور و زينتش را مىخواهيد بياييد تا برخوردارتان نمايم و با روشى پسنديده رهايتان كنم، (ایه۲۸سوره احزاب) یعنی با طلاق نیکو بهره مندتان کنم. و اگر خدا و پيامبر او و سراى آخرت را مىخواهيد، (۲۹احزاب) بعد از پیامبر هرگز نباید با کسی ازدواج کنید. پس رسول خدا رفت و از عایشه شروع کرد و به او فرمود: خداوند مرا فرمان داده تا شما را مخیر سازم که بین خدا و رسول و زندگی آخرت و بین دنیا و زینت دنیا یکی را انتخاب نمایید. من از تو شروع کردم و به تو اختیار می دهم. عایشه گفت: یا نبی الله! آیا پیش از من به دیگری از آنان هم گفته ای؟ فرمود: نه. گفت من خدا و رسول و زندگی آخرت را انتخاب می کنم...پس از آن رسول خدا به همگی آنان خبر داد. آنها خدا و رسول و زندگی آخرت را برگزیدند.
در واقع خداوند دو راه را در مقابل زنان پیامبر صلی الله علیه و اله می گذارد. یکی طلاق و دیگر بقاء ازدواج. اگر طلاق را اختیار می کردند آزاد بودند و میتوانستند شوهر دیگری برای خود اختیار کنند. ولی اگر بقاء ازدواج را اختیار می کردند دیگر نمیتوانستند با کس دیگری حتی بعد از وفات پیامبر صلی الله علیه و اله ازدواج کنند.
خوب وقتی خودشون این زندگی را پسندیدن و دوست داشتن ما چرا کاسه داغتر از اش بشیم؟!