در این تاپیک می توانید به تمام سوالات مشاوره خود برسید
برنامه ریزی درسی ، مدیریت زمان و شناسایی سارقان زمان ، تمرکز حواس
(جدید و کاملا مفید)
برنامه ریزی درسی ، مدیریت زمان و شناسایی سارقان زمان ، تمرکز حواس
(جدید و کاملا مفید)
سلام دوست عزیزسلام
من فکر میکنم سه هفته هم برای این حجم کمه.....
اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آزاده جان برام زبان تخصصی کدوم فرهنگ لغات بهتره سیف الدینی یا کوآن یا تقی احمدی ؟
فایلی نداری واسه زبان بذاری واسمون ؟
salam azade jan man az alan shoro konam mitonam toy tarahi rotbe khob biyaram? daneshjoy shahrsazi hastam
سلام تو رو خدا اگه میتونید راهنماییم کنید ...من کاردانی عمران و کارشناسی مرمت دارم کنکور 91 شهرسازی شرکت کردم رتبه ام خوب نشد االان میخوا دوباره شروع کنم برا کنکور بخونم ولی نمی دونم از چه کتابایی شروع کنم؟ البته فعلا دارم امار و زبان دست و پا شکسته می خونم ولی نمیدونم درسای دیگه رو چطوری شروع کنم ؟چه کتابی بخونم؟کدوما مهمترن ؟ خلاصه مطلب اینکه به دادم برسید ....فقط امسال میتونم کنکور شرکت کنم!!!!!
سلام آزاده جان
من هفته پیش خیلی وضع بدی داشتم.. اصلا نمیشد . فقط 504 سه درسشو خوندم و کتاب سبز و طرح ها و برنامه ها رو از روی خلاصه تا نصفه هاش....
شما کمک کنید.. ی سری از دوستان هم میگن اول کتابای بهزادفر و کامل بخون. چی کار کنم ؟؟؟
بالاخره اومدی من کتاب مبانی نظری پاکزاد و محیط های پاخده رو دارم عکس میگیرم برات میفرستم.من از ليست فقط اين 4 كتاب رو دارم.لطفا اگه كسي بقيه منابع رو داره و ميتونه عكس بگيره كمكم كنه
بیکن ادموند، طراحی شهرها، تهران: 1375
موریس، جیمز؛ تاریخ شکل شهر، تا انقلاب صنعتی؛ ترجمه: راضیه رضازاده؛ تهران: انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران، چاپ دوم، 1374
بحرینی و دیگران، تحلیلی بر نظریه هاي طراحی شهري، تهران: 1389
سعیدنیا، احمد، کتاب سبز شهرداري(جلد1 )؛ تهران: انتشارات سازمان شهرداریها، .1382
دوستم کتاب طراحی شهر ها رو برا من بفرست ممنون.ایمیلمو که داری.دوستاني كه كتاب طراحي شهرها از ادموند بيكن رو ميخوان پيام بدن تا براشون ميل بفرستم.
البته شرمنده اگه كيفيتش پايينه
سعي ميكنم وقتي پيامتونو ديدم بفرستم
لطفا آدرس ايميلتون رو هم بدين.
آزاده جون من تو اين مدت گفته بودم كه مشكل دارم و از فردا شروع ميكنم. البته هنوز مشكل منابع رو دارم. به اميد خدا.واسم دعا كن![]()
آزاده جان گفتن که به دلیل مشکلات حقوقی و کپی رایت امکان آپلود کامل یک فایل در سایت وجود نداره.!!!ممنون میشم دوستان عزیزی که لطف میکنن و از منابعشون عکس میگیرن اون ها رو توی تالار شهرسازی قرار بدن تا بقیه دوستان هم بتونن ازشون استفاده کنن.
پیشاپیش از زحمتی که میکشین متشکرم و برای همگی آرزوی موفقیت میکنم .
سلام آزاده جان.من تو این دو هفته زیاد نخوندم که یا دست خودم نیست یا دست خودمه یعنی تنبلی میکنم و گاهی تمرکزم پایینه!!!
زبان 504 تا درس 17 البته زودتر شروع کرده بودم.
سیمای شهر تا صفحه 152.
مبانی نظری پاکزاد تا صفحه 65.
محیط های پاسخده تا صفحه 82.
البته همزمان هم خلاصه برداری میکنم که وقتم رو خیلی میگیره چون یه دور میخونم یک یا دو روز بعد خلاصه برداری میکنم که مرور هم بشه.به نظرت این کار درسته؟؟؟؟
میدون پیشرفتم خوب نیست ببخشید![]()
سلام بهاره عزیزسلام من امروز این تایپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم خیلی خوبه اینجوری بخونیم .ولی متاسفانه من خیلی عقب ازبرنامه شماممن تواین تابستان دوتا کتاب محیط های پاسخده وتاریخ شکل شهر رو بطور کامل خوندم وتست هاشو زدم و کتابهای زیباشناسی در معماری وفرایند طراحی بحرینی هم نصفه هستن دارم میخونم زبانم 504 تقریبا 6تادرس خوندم. از شما ازاده جان میخواستم راهنماییم کنین بااین وضع خوندنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟بنظرتون از بچه های اینجا خیلی عقبم یانه؟ شما این برنامه رو ازچه تاریخی شروع کردین؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
دوستاني كه كتاب طراحي شهرها از ادموند بيكن رو ميخوان پيام بدن تا براشون ميل بفرستم.
البته شرمنده اگه كيفيتش پايينه
سعي ميكنم وقتي پيامتونو ديدم بفرستم
لطفا آدرس ايميلتون رو هم بدين.
آزاده جون من تو اين مدت گفته بودم كه مشكل دارم و از فردا شروع ميكنم. البته هنوز مشكل منابع رو دارم. به اميد خدا.واسم دعا كن![]()
......مکان آپلود کامل یک فایل در سایت وجود نداره..
ممنون عزیزم.خواهش میکنم اشکال نداره نیازی به معذرت خواهی نیست.اگه نمیشه به gmail بفرستی به این بفرست.mahdiefa90@yahoo.comمهديه جان من دارم با ايميل برات ميفرستم اما تا آپلود بشه زمان ميبره. معذرت ميخوام كه دير شد.سرم شلوغ بود به حدي كه هنوز نتونستم درسم رو هم شروع كنم.
از چند نفر شنيدم كه با ياهو به gmail نميشه فايل فرستاد.اگه نشد بگو پس(pass) ايميل رو بهت بدم كه از همونجا DL كني.
موفق باشي گلم![]()
هديه جان من سعي كردم با توجه به گفته شما يه قسمت از كتاب رو تو قسمت كتابخونه بذارم اما نميدونم چرا همش فيل ميشه
نميدونم منظورتون كدوم لينك و كدوم پسته؟؟؟!!!
من تازه تو اين محيط فعاليت ميكنم. رفتم قسمت كتابخونه و خواستم تايپيك جديد ايجاد كنم.بعد ازم خواست كه فايلم رو آپلود كنم كه همونجا فيل شد