وب حالا از کی شروع کردینسلام دوستهای گلم بچه ها میگم حالا که مرداد 89 دیگه تموم شده حالا نوبت کنکوری های 90 از الان باهم برنامه بزاریم توی این تاپیک بحثی سوالی دوستانی که بیشتر خوندن میخوان سال دوم شرکت کنن همه همدیگر و کمک کنیم![]()

وب حالا از کی شروع کردینسلام دوستهای گلم بچه ها میگم حالا که مرداد 89 دیگه تموم شده حالا نوبت کنکوری های 90 از الان باهم برنامه بزاریم توی این تاپیک بحثی سوالی دوستانی که بیشتر خوندن میخوان سال دوم شرکت کنن همه همدیگر و کمک کنیم![]()
سلام خوبین"یعنی کتاب نداری فعلا بخونی شایدم کتابام براتون تکراری باشه"راستی من یکسری کتاب هم از دوستام دارم که برای مدرسانه ازش اجازه میگیرم اگه منت سره من وشما نذاره اونا هم هست"
اااااااااااااااااای خدا کمک کن این همه طلبکار دارم
![]()
نه بخدا کتاب ندارم
بخدا منظورم این نیس از کسی کتاب میخواما اون حرفامم همه شوخی بود
یه درد دله
من تا حالا فقط کتابای معارف و ادبیات ساکو رو تهیه کردم
با حسابان و دیفرانسیل و هندسه 2 و تحلیلیه خودم
با عناصر آقای سام !
نمیدونم از بین اینا
از کدوم یکیشون شروع کنم
و به جز اینا دیگه کدوم کتابا رو واجب تره بخرم
اگه میگم گیجم
واقعا گیج و سر در گم شدم
نمیدونم کدوما رو الان بخونم کدومارو بهمن به بعد
استرس هم دارم در حد لالیگا
بازم منون از همه ی بچه های گل انجمن
![]()
چند تا بحث داریم یکی از کدوم کتاب ها بخونیم ؟
چه کلاسهایی بریم ؟
منابع چی ها هستن ؟
چه آزمون هایی بریم ؟
چه درسهایی توانایی زیادی داریم تو خوندنش ؟
کدوم درسها رو نمیتوانیم بخونیم /؟؟
.......
به اینها پاسخ بدیم من که کتابهای منبع رو می نویسم انشالله تا این چند روزه
کلاس میگن پارسه خوبه البته تو تهران
آزمونهای پارسه الکی سختهانشالله یه روز ما این شکلی نشیم
سلام
من برای دروس عمومی کتاب های نشر ساکو رو معرفی میکنم و پیشنهاد میکنم حتما برای ادبیات و معارف از این کتابها استفاده کنید
با این ها تونستم معارفم رو 44و ادبیاتم رو 33 درصد بزنم
البته ادبیات رو نرسیدم همش رو بخونم ولی تو کلاس توجیهی با معلف خودش شرکت کردم و واقعا عالی بود خدا خیرش بده( شکلک ها چقدر محدودن)
الان هم با رتبه 4282 مجاز شدم
برام دعا کنید جای خوبی قبول بشم
راستی اگر میخوایین کلاس برین توصیه میکنم کلاس های آکادمی تخصصی معماری (تهران) برین
و سعی کنین حتما با برنامه ریزیشون پیش برین البته برنامه ریزیشون مطابق با هر داوطلب به صورت خاص هستش
سلام خوبین"راستی یه سئوالتو ندیده بودم ببخشید" که چی جوری برنامه ریزی کردم من قبل عید میرفتم کلاس کنکور از اوایل اسفند و توی خونه هم درس میخوندم روزی 5-6 ساعت ولی ماه فروردینو نخوندم از اردیبهشت شروع کردم بخوندن البته دوباره تو خونه تا خرداد که رفتم کتابخونه که خیلی خیلی خوبه هم رشته هاییتو میبینی ازسون کمک میگیری و بیشتر درس میخونی من اشتباه کردم که چرا زودتر به نرفتم بعضی از دوستام تعریف میکردن سال تحویلو کتابخونه بودن وای... خوب از خرداد شروع کردم روزی10ساعت-مرداد ماه بالای 14- ساعت خودمم باورم نمیشد یعنی حتی نمیرفتم ناهار بخورم فقط شام اونم بزور ولی آخراش مریض شدم.شما این کارو نکنید شبا هم کل ساعت 4 میخوابیدم 7 صبح بلند میشدم پیش بسوی کتاب خونه بعضی وقتها هم قطره چشم میریختم که یهو خوابم نبره آخه هر چی میخوندم بازم کم بود...ولی آخراش بعضی روزها زده میشدم بهتونم پیشنهاد میکنم که درس درس برید جلو یعنی 2 فصل از تاریخ معماری 3 فصل از عناصر همین جوری این نظرم نه البته من اولاش 1کتابو میخوندم تموم میشد بعد میرفتم سراغ کتاب دیگه ولی اینجوری خوب نیست چون فصل فصل هم با حوصله میشه خوند هم استرسی ندارید که باید این کتابو تمومش کنم راستی حتما با کیفیت بخونید یعنی مثل من حفظ نکنید یاد بگیرید اولم برید دنبال منابع اصلی بعد سایر کتابهای دیگر موسسه ها توی کتابخونه ها هم مراجع خوبی گیرتون میآد حتما حتما استفاده کنید در پایان هم دوست دارم همتون سال آینده بهترین و بهترین uni قبول شید شایدم خودم بیام به جمعتون پس به کمکتون احتیاج دارماین بود داستان ما"
نگوووووووووووووووووووووووو این حرفا رو انشالله حتما حتما امسال قبول میشی ولی همیشه یادمون باشه کنکور این نیست که خودت رو به برق وصل کنیاین شکلی بشی
یا شایدم اینجوری بشی
ولی با آهسته و پیوسته درس خوندن میتونیم با کنکور مبارزه کنیم
و خیلی راحت درس بخونیم همه باهم
ولی فکر کنم توپ باید بخونیم
![]()
سلام به همه کنکوری های سال 90...............
من که از الان برای اون روز استرس دارم....
ممنون بابت دل گرمی.....نداشته باش دوست من
منم داشتم حل شد
استرس کدومه؟؟
بچه ها پس کی دست به کار میشید؟؟؟
چی شدین؟؟
من که زیاد زیاد تا یه هفته دیگه شروع میکنم
لطفا از فعالیتاتون یه خبر بدین![]()
دوستان عزيزم مهمترين منابع براي كنكور كارداني به كارشناسي، كتابهاي هنرستان هستند.
لينك دانلود كتابها رو واستون مي ذارم ،شمابايد به قسمت فني حرفه اي و خدمات بريد و از اونجا كتابهاي نقشه كشي معماري رودانلود كنيد.
http://www.chap.sch.ir/Maghtalist.asp
دوستان فقط حواستون باشه كه راه انداز فايل ها رو از گزينه (راهنمای نصب کلید و باز کردن فایلها )
بگيريد .
آقا مسعود ما همه از هفته بعد شروع میکنیم شما هم شروع کنبچه ها من كماكان منتظرميكي شروع كنه ديگه...
اول منابع رو بگين بعد يه برنامه پيشنهاد بدين واسه درس خوندن ببينيم ميتونيم شروع كنيم..
وای بچه ها دارم سکته میزنم
امروز دانشگاه بودم یکی از بچه ها که آزمون امسال شرکت کرده بودو نتیجه ش اومده بود
گفتش که تهران سراسری نمیگیره
گفت اصلا سهمیه سراسری تهرانو دادن به فرهنگیان
دانشگاهایی مثل میراث رجایی شریعتی سهمیه فرهنگیان شدن!!!
توروخدا !
یکی بگه اینایی که من شنیدم راسته؟؟؟؟
جون هرکی دوست دارین زود جوابمو بدین
کی دفترچه رو گرفته؟؟
اگه تهران سراسری نگیره من دیگه نمیخونم!!![]()
دوست من ...روزانه رو واگذار کردن به فرهنگیان ..البته از چند سال پیش این کار رو کردن یا جدید یادم نیست اما شبانه همچنان برای ما محفوظه.....وای بچه ها دارم سکته میزنم
امروز دانشگاه بودم یکی از بچه ها که آزمون امسال شرکت کرده بودو نتیجه ش اومده بود
گفتش که تهران سراسری نمیگیره
گفت اصلا سهمیه سراسری تهرانو دادن به فرهنگیان
دانشگاهایی مثل میراث رجایی شریعتی سهمیه فرهنگیان شدن!!!
توروخدا !
یکی بگه اینایی که من شنیدم راسته؟؟؟؟
جون هرکی دوست دارین زود جوابمو بدین
کی دفترچه رو گرفته؟؟
اگه تهران سراسری نگیره من دیگه نمیخونم!!![]()
سلامآقا مسعود ما همه از هفته بعد شروع میکنیم شما هم شروع کن
برنامه ریزی باید شخصی باشه چون هر کسی یه نوع زندگی و باید مطابق با شرایط خودش برخورد کنه یکی شب خوب درس میخونه یه کی صبح و از این حرفاااااااااا
بچه ها چرا کسی نمیگه چه جوری میخونه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟![]()
خوب هرچه زود تر شروع کنیم دیر میشه ها با این وضعی که سنجش ایجاد کرده تلاشمون زیاد باشه باید.کی شروع میکنین به منم بگین .ممنون میشم.از چه درسی میخواین شروع کنینبچه ها شروع کنیم دیگه بسه حرف زدیم خوشحال شدیم دیگه
به قول ناز معمار از هفته دیگه فکر کنم خوبه شروع کنیم چون کنکور آزاد هم هست
باید کم کم شده اون رو واسه آزمایشی هم بدیم حالا اگه قبول هم شدیم که میشیم
هر کسی خواست میتونه بره هر کی هم موند واسه سراسری که دوباره میریم تو کار درساااااااااا
الان به نظر من بهتر یه برنامه ریزی و هدف ماهیانه داشته باشیم یه هدف هفتگی یه هدف روزانه که هر کس بنا به اخلاق خودش این برنامه ریزی رو بکنه و تا هفته دیگه ok بشه خیلی مهمه که برنامه ریزی داشته باشید و بدونین کتابها تا کی تموم میشن فصل به فصل برنامه بریزید روز به روز درس بخونید که خوب بریم جلو
خبر بدیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددید که چیکار میکنین
من از همه دوستانی که راهنماییمون میکنن خیلی خیلی مممنونممممممممممممم![]()
خب.مثه اینکه نمیخواین جواب منو بدین
خوب هرچه زود تر شروع کنیم دیر میشه ها با این وضعی که سنجش ایاد کرده تلاشمون زیاد باشه باید.کی شروع میکنین به منم بگین .ممنون میشم.از چه درسی میخواین شروع کنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |