سلام من به سیلابس مرکز نیاز دارم اینی که تو سایت هست ناخواناست
اینم سیلابس خوانا

سلام من به سیلابس مرکز نیاز دارم اینی که تو سایت هست ناخواناست
سلام دوستان منم تازه به جمعتون پیوستم من این سایت از 2 سال پیش دنبال می کردم ولی از وقتی پذیرش بون کنکور که از طریق سازمان سنجش اعلام شد ،کلا دوره کنکور خط کشیدم نشستم معدلم بالا بردم ولی با اینکه رتبه یک فارغ التحصیلیمون بودم هیچ جا نتونستم پذیرش بگیرم و سازمان سنجشم لطف کردن نتایج تا آخر مهر طولش دادن و از درس خوندنم جا موندم و به این نتیجه رسیدم بیشتر این مزایا فقط مال دانشجوهای دانشگاهای تهران دانشجوهای استانای دیگه احتمال قبولیشون از این طریق کم هست من به خاطر این مسائل خیلی عقب افتادمو از آبان شروع کردم به نظر تون امیدی به رتبه زیر 50 می تونم داشته باشم یا برای سال بعد برنامه ریزی کنم پایه دروس تاریخی و درکم خوبه فقط از زبان می ترسم چون اصلا نمی رسم بخونم و در حدود 15 تا 20 درصد می تونم بزنم خیلی خوشحال میشم دوستان در دروسی مثل زبان راهنماییم کنن .
به نظر من غیر ممکن نیست.اگه شما رتبه یک ورودیتون هستین اینطور می شه نتیجه گرفت که همیشه درسا رو خوندینو خوب هم خوندین.مثلن دروس تاریخ و بعضی درسای دیگه.(همونطور که خودتونم گفتین)تازه نفس هم هستین پس مستمر درس بخونین.به نظر من واسه زبان هم reading یا یه سری مقاله های معماری یا کتاب رستگارپور رو بخونین و ترجمه کنین روزی 3 ساعت(البته بستگی به خودتون داره که چند ساعت،ولی هر روز)و خودتونو درگیرش کنین.ایشالا که قبولین.(البته بچه ها بیشتر می تونن کمکتون کنن.)
سلااام . بچه کسی درسنامه های مرکز معماری بتن و سبک شناسی و سازه معماری قبلا زحمت کشیدن چند نفر گذاشتن کسی ماله درسای دیگه رو هم داره ؟؟
خواهشا اگه دارید بزارید خیلی مفید بودن
سلام/دستت درد نکنه
کتاب زبان کنکاشو هم دیدی؟اون چطوریه خوبه؟چی داره؟اینم از شاهکار من :
سبک شناسی پیرنیا
پارادایم های پردیس
بررسی اقلیمی ابنیه سنتی
زبان
زیبایی شناسی گروتر
.... اینا رو خوندم تمومه واسه بقیه : درک عمومی معماری + مبانی نظری و تاریخ + فن میخام انتشارات کنکاشو بخونم. دیدین کتاباشو؟ به نظر من که واقعا کتابای خوبین. مختصر و مفید.
من درسنامه سازه در معماری رو دیدم اما بتن و سبک شناسی کجای سایته؟
نانو مال پارسال بود!!! از امسالیا فقط طبیعت، منبع الهام(بررسی آثار کالاتراوا )اومده. اونم تا جایی که من شنیدم دیتیل خاص یا مطلب تحلیلی نداره. بیشتر همون توضیحات کلیه.
راست می گی.شیراز نمایشگاه کتابه،من امروز که رفتم،انتشارات دانشگاه تهران همه رو داشت،به جز معماری آرکی تایپی که در دست چاپه!! طبیعت منبع الهام رو هم گرفتم که فقط تحلیل کارای کالاتراوا و مبانی نظریش هست.بعد جالبه که با فونت 20 تایپ و چاپ شده!!!!یعنی روزی 1 دور می تونی بزنی
معماری دیجیتال هم اگر بخواین تکنولوژی شرکت کنین خوبه.
سلام/دستت درد نکنه
فقط یه چیزی مترادف انگلیسی و کاربرد توی جمله ای رو نداشت؟
بعد1200 تا لغت برای 10تا سوال عمومی؟؟؟
کتاب زبان کنکاشو هم دیدی؟اون چطوریه خوبه؟چی داره؟
این آزمون امروز مرکزو کسی داره بزاره رو سایت؟مرسی دوستان
سلام دوستان منم تازه به جمعتون پیوستم من این سایت از 2 سال پیش دنبال می کردم ولی از وقتی پذیرش بون کنکور که از طریق سازمان سنجش اعلام شد ،کلا دوره کنکور خط کشیدم نشستم معدلم بالا بردم ولی با اینکه رتبه یک فارغ التحصیلیمون بودم هیچ جا نتونستم پذیرش بگیرم و سازمان سنجشم لطف کردن نتایج تا آخر مهر طولش دادن و از درس خوندنم جا موندم و به این نتیجه رسیدم بیشتر این مزایا فقط مال دانشجوهای دانشگاهای تهران دانشجوهای استانای دیگه احتمال قبولیشون از این طریق کم هست من به خاطر این مسائل خیلی عقب افتادمو از آبان شروع کردم به نظر تون امیدی به رتبه زیر 50 می تونم داشته باشم یا برای سال بعد برنامه ریزی کنم پایه دروس تاریخی و درکم خوبه فقط از زبان می ترسم چون اصلا نمی رسم بخونم و در حدود 15 تا 20 درصد می تونم بزنم خیلی خوشحال میشم دوستان در دروسی مثل زبان راهنماییم کنن .
مرسی دوستم این آزمونای سال 88 مدیریت منظورش چیه تو سیلابس اومده؟
نمیدونم والا واسه آزمونای زوج مدیریته واسه آزمونای فرد ریدینگای معماریا باید خونده شه اینجور که تو سیلابس میبینممنظورش مدیریت پروژس؟اخه چرا؟
منم دقیقا همین سوالو دارم اونایی که قبلا کنکور دادن بگنیه سوال دیگم داشتم
این نشریه 55 چقد مهمه؟
من با روزی 8-10 ساعت این دو تا آزمونو که رسیدم بخونم البته جز نویفرت و 55 که نگاه هم بهشون نکردمبچه شما تمام سیلابس مرکز و می رسید دردو هفته بخونید؟؟
دوستان 2 سوال داشتم
1-زبانو چی کار کنم ؟؟
مدتیه که شروع کردم به خوندن لغات دبیرستان و 504 ..اما یاد نمیگیرم که نمیگیرم(از بس خوندم سردرد گرفتم)
نظرتون چیه زبانو کلا بی خیال شم و وقتمو بزارم رو درک منظر که ضریب 1 داره ؟؟؟؟
2-کتابهای ایستایی به زبان ساده عصر کنکاش چجوریه؟؟ من رفتم کتابفروشی گفتن نداریم بیعانه بذارین برات میاریم گفتم خودم باید کتابو ببینم بعدش بخرم
کسانی که گرفتن بگن چجوریه خلاصه درساشو تستاش؟؟؟ میشه با خوندنش 4-5 تا تست ایستایی جواب داد؟؟
سلام شما کلا بامرکز پیش میری؟من تازه میخام مرکز ثبت نام کنم تا الن طبق برنامه ای که خودم داشتم پیش میرفتم.برای تست زنی فن وتاریخ ازچه کتابی استفاده می کنید
مرکزمعماری چندتاشرکت کننده داره؟رتبه رو با کنکورسال قبل هم مقایسه میکنه؟