بچه ها یکم تو این تاپیک انرژِی مثبت بدیم به همدیگه 
من افسردگی گرفتم از بس درسام پیش نمیره

بچه ها یکم تو این تاپیک انرژِی مثبت بدیم به همدیگه
اصن من اون کلمه ستاد و میبینم کلا انرژِی میگیرم ممنونهممون قبول میشیم (ستاد انرژی مثبت برای ارشدیها)![]()
بچه من زنگ زدم مرکزمعماری براثبت نام ولی درست جواب ندادن گفتن توسایتش هست ولی توسایتشم چیزی مشخص نیست
به نظرتون مرکزمعماری بهتره یا ایوانخانه ویا اکادمی تخصصی؟
مر30
همشون مال کنکور سال 87؟؟؟؟
بچه من زنگ زدم مرکزمعماری براثبت نام ولی درست جواب ندادن گفتن توسایتش هست ولی توسایتشم چیزی مشخص نیست
به نظرتون مرکزمعماری بهتره یا ایوانخانه ویا اکادمی تخصصی؟
شما نگران نباش!!احتمالا این بخاطر خوندن زیادیه که ادم اینجور مواقع هر چی بیشتر میخونه انگار کمتر بلده!مدرسان به نظر میرسه سوالای مفهومی تری مطرح میکنه و باعث میشه دقیق تر بخونی!اما به نظرم شاید بهتر باشه آزمون مرکز معماریو شرکت کنی ولی سوالای مدرسان رو هم داشته باشی و ببینی!
میشه بپرسم شماها چند ماهه که شروع کردین؟؟!!!! من احتمالا طبق سیلابس مرکز اواخر دی تموم میشه منابع...
بچه ها رفتم تو سایت مرکز این صفحه دیدم http://iacenter.ir/frontpage/index.php?option=com_content&view=article&id=55&catid=89&Itemid=190
نمایندگی مرکز معماری تو شهرستان ها ادرس و تلفنشون داده . من زنگ زدم بهم گفتن 4 تا ازمون جامع دقبق یادم نیست حدود 174 هزار تومن بود و گفتن حضوری نمایندگیشون امتحان میگیره نه اینترنتی
این مجموعه شامل عمومی همه رشته های کارشناسی ارشد(کشاورزی-مدیریت-معماری.-.....)+تخصصی معماریه؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من غیر ممکن نیست.اگه شما رتبه یک ورودیتون هستین اینطور می شه نتیجه گرفت که همیشه درسا رو خوندینو خوب هم خوندین.مثلن دروس تاریخ و بعضی درسای دیگه.(همونطور که خودتونم گفتین)تازه نفس هم هستین پس مستمر درس بخونین.به نظر من واسه زبان هم reading یا یه سری مقاله های معماری یا کتاب رستگارپور رو بخونین و ترجمه کنین روزی 3 ساعت(البته بستگی به خودتون داره که چند ساعت،ولی هر روز)و خودتونو درگیرش کنین.ایشالا که قبولین.(البته بچه ها بیشتر می تونن کمکتون کنن.)سلام دوستان منم تازه به جمعتون پیوستم من این سایت از 2 سال پیش دنبال می کردم ولی از وقتی پذیرش بون کنکور که از طریق سازمان سنجش اعلام شد ،کلا دوره کنکور خط کشیدم نشستم معدلم بالا بردم ولی با اینکه رتبه یک فارغ التحصیلیمون بودم هیچ جا نتونستم پذیرش بگیرم و سازمان سنجشم لطف کردن نتایج تا آخر مهر طولش دادن و از درس خوندنم جا موندم و به این نتیجه رسیدم بیشتر این مزایا فقط مال دانشجوهای دانشگاهای تهران دانشجوهای استانای دیگه احتمال قبولیشون از این طریق کم هست من به خاطر این مسائل خیلی عقب افتادمو از آبان شروع کردم به نظر تون امیدی به رتبه زیر 50 می تونم داشته باشم یا برای سال بعد برنامه ریزی کنم پایه دروس تاریخی و درکم خوبه فقط از زبان می ترسم چون اصلا نمی رسم بخونم و در حدود 15 تا 20 درصد می تونم بزنم خیلی خوشحال میشم دوستان در دروسی مثل زبان راهنماییم کنن .
این مجمعه لغات زبان عمومی همه رشته ها از سال 87 تا 91 هستش (تقریبا 1200تا لغته )که مرکز معماری توصیه کرده حتما خونده شه لغات تخصصی نیست توشاین مجموعه شامل عمومی همه رشته های کارشناسی ارشد(کشاورزی-مدیریت-معماری.-.....)+تخصصی معماریه؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه کسی میدونه کتاب های جدید گلابچی منتشر شدن یا نه؟؟ حاضرم شرط ببندم ازشون قطعا سوال میاد!یکی نیس بگه به جا اینکه یه دفه 5 تا 5 تا کتاب چاپ کنی(بهتره بگم ترجمه کنی!) قبلیا رو یه بار بازبینی کن اعصابم خرد شد انقد اشتباه دارن حتی در این حد که زیر نویس یه شکلو زیر یه شکل دیگه نوشته!!!
بچه ها شما وا3 مصالح از چه منبعی استفاده میکنین؟؟؟
من سام فروتنی رو دارم میخونم....کتاب دیگه ای هم لازمه؟
کتاب تنظیم شرایط قیابکلو رو گیرنیاوردم!جزوشو دارم...جزوشو بخونم کافیه یا حتما کتابشو باید خوند؟؟؟
بچه ها شما وا3 مصالح از چه منبعی استفاده میکنین؟؟؟
من سام فروتنی رو دارم میخونم....کتاب دیگه ای هم لازمه؟
کتاب تنظیم شرایط قیابکلو رو گیرنیاوردم!جزوشو دارم...جزوشو بخونم کافیه یا حتما کتابشو باید خوند؟؟؟
من امروز نانو فناوری رو دیدم.بقیه رو ندیدم،نمی دونم اومده یا نه.منم اعصابم از دستش له هست در حد المپیک![]()
رفرنسش چيه؟؟؟
من درسنامه سازه در معماری رو دیدم اما بتن و سبک شناسی کجای سایته؟سلااام . بچه کسی درسنامه های مرکز معماری بتن و سبک شناسی و سازه معماری قبلا زحمت کشیدن چند نفر گذاشتن کسی ماله درسای دیگه رو هم داره ؟؟
خواهشا اگه دارید بزارید خیلی مفید بودن