آخیش یدونه اینترنت پر سرعت گیر آوردم
دادا چقدر زود راه افتادی:دی (اسپم !!

)
آخه شهرمون کار دارم ب ، فردا ظهر هم بیلیط دارم برای برگشت
دوستان عزیز اگه من پنجم دانشگاه باشم میتونم ششم تو کافی نت دانشگاه انتخاب واحدمو انجام بدم؟
آره می تونی اما من پیشنهاد نمی کنم بخاطر کافی نت دانشگاه خودتو الاف کنی چون اینقدر شلوغ می شه که باید از6 صبح آفتابه بزاری
انشالله که بتونی
آره دانشگاه بازه اگر جا گیرت بیاد می تونی
کافی نت جدید رو دارن راه اندازی می کنن که خیلی عالی می شه
گویا Wireless دانشگاه هم راه افتاده
ببین اینا چرا با ساختمون 2 طبقه مشسکل دارن همه ساختمونا و خوابگاه ها تک طبقه هستش
بچه ها من شماره دانشجوییم و پسوردم رو میزنم میگه اشتباه است. حالا میگم شاید من اشتباه نوشتم شماره دانشجویی رو ولی ممکنه عملیات ثبت نامم ناقص مونده باشه؟ من به طرف گفتم تمومه ، گفت آره برو دیگه تموم شده فقط یک کپی دیگه از کارت ملیت بیار ، ممکنه نقص مدارک داشته باشم و ثبت نکرده باشن ؟ یا از این میترسم تاییده تحصیلی رو نگرفته باشند.
چجوریاس ؟
نگران نباش چیزی نیست بیا دانشگاه درستش می کنن ، فقط اول وقت بیا
وضعیت امنیت شبکه داخلی دانشگاه چطوره !؟ میشه بهش اطمینان کرد یا حداقل هر 1 دقیقه باید هشدارهای zone alarm رو تحمل کرد ؟
گیر نده...!
آره بابا ، شاید شلوغ باشه که اگه صبر کنید حتما جا گیرتون میاد
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی

امروز با سرویس دانشگاه اومدم خونه ، ولو بود حالا کولرش باد گرم می داد وسط راه از رادیات دود بولند شد گفتیم الان همه می ریم رو هوا
تشمه پاره کرده بود ، باد گرم کولر هم بخاطر همین بود زنگ زدن یک اتوبوس دیگه اومد
اگر از شماره دانشجوییتون مطمئنید کارت شناسایی با خودتون ببرید امور دانشجوریی رمزتون رو ریست می کنن براتون
شاید اونا اشتباه وارد کردن
شاید
نه ثبت نام شدید اگر شماره دانشجویی بهتون دادن
اگر امور دانشجویی رو پیدا کنه خوبه من امروز یک دو ساعتی الافشون بودم
---------------------------------------------------------------
در کل با همه خوبی ها و بدی هاش حال داد

راستی بچه ها حتما خوابگاه 8 نفره بگیرین ، 4 نفره ها اندازه قفسه اما 8 نفره ها جاش بزرگتره
اونایی که خوابگاه گرفتن نگران جا نباشن براشون کنار گذاشتن اما هر چی دیر بگیرین فاصله تون با کلاس ها بیشتر می شه
مال من 14/3 هست هرکی همشایه ما شد ندا بده