همین که پاسخ ندادید نوشته های جناب خیبر رو، خیلی به اعتبار و وجهه خودت کمک کردی...آخرین حرف های من
- بحث با این ها هیچ فایده ای نداره چون تا کسی از جمهوری اسلامی حقوق میگیره و با سقوط جمهوری اسلامی تمام منافعش از بین میره این آدم به درد هیچ بحثی نمیخوره -- چون جیره خوار است -- در مورد افراد تو این تایپک هم یه باندی برای خودشون درست کردن .... یه چند تاییشون که غیر از تشکر و گل ما ازشون چیزی ندیدیم -- نمیدونم شاید دیگر آیدی خودشون باشه -- این ها تو بحث یا انکار میکنند و یا سفسطه و یا اصلا جواب نمیدن و یا شلوغ بازی در میارن و اگه زیاد درباره مذهب هم ازشون بپرسی و بحث کنی اگه تو تایپک اسلام باشه که اونجا مدیرش زورگو و قلدر تشریف دارند و اگه اخراجت نکنن شانس آوردی و اگه اینجا تو گفتگوی آزاد باهاشون بحث کنی گزارشت رو به مدیر میدن و میگن به مقدسات ما توهین نکن و یا کلمه ورد زبونشون رو بهت میگن و میگن شما دارید اراجیف میگید و شلوغ بازی در میارن
- بهترین وسیله نظرسنجی است که اونوقت به تنهایی خودشون پی میبرند
و در پایان اینو میگم حکومتی که از سایت های آپلود عکس و فیلم بترسه دیگه عمر چندانی نباید داشته باشه
- من هم دیگه بحث جدی زیاد اینجا نمیکنم و بیشتر تو تایپک های تنهایی و بی خوابان و یاد قدیما هستم و اگه مورد خاصی بود شاید اومدم .
- .
- .
- .
- .
- .
البته توهمات شما تمامی ندارد متاسفانه، هرکس از نظام حمایت کنه رو جیره خوار میدونید که از حکومت پول میگیره، ولی متاسفانه خردتون تو این زمینه خیلی انگار به کمکتون نیومده، نظر سنجی های عظیم تر از این سایت در سطح کشور انجام شده که در اقلیت بودن تفکرات مثل شما جناب آپاسای رو بارها ثابت کرده....
این جمله آخرتون هم تکراری و فوق العاده پوسیده است، 31 ساله همفکران شما دارن تکرارش میکنن و همیشه میگن اهه این دیگه آخرشه، اهه الآن دیگه رفتنی ان، دیگه کارشون تمومه، ولی 31 سال گذشت و هوچ اتفاقی نیافتاد!
موفق باشید در سه تاپیک مورد علاقه تون