سوال: چرا لاینهای فلررو تو پالایشگاهها از بالا عبور دادن چرا از پایین این کار رو نکردن؟![]()
دوستان فکر می کنید طول شعله فلر پالایشگاههای گازی پارس جنوبی در هنگام Shut Down چقدر است؟
حدسهاتون رو بزنید تا چند تا عکس با حال در این زمینه براتون بذارم.![]()
15 متر به بالا.
![]()
با سلام به پیرجوی عزیز
از 15 متر که بیشتره و کاملا درسته.
اما چقدر؟
حدس دیگه نبود؟
btu/hr.ft^2 500
فقط یه حدس ساده نیست، به خیلی پارامترها بستگی داره، طول فلر، کوتاه باشه بلند باشه؟ نوع ترکیباتی که وارد می شوند؟ گاز؟ گاز مایع؟ ترکیبات سنگین؟ نوع فلر؟ فلر مکعبی باشه؟ فلر زمینی باشه؟ فلر پایه فلزی؟ فلر ماتریسی(این فلرها به صورت تجمعی هستند که طول شعله آن ها از یک متر بیشتر تجاوز نمی کنه) فلر خودپا معمولا طول شعله بسیار بلندی دارند که من تا 30 متر هم مشاهده کردم. اما فقط به مدت 24 ساعت معمولا دمای زیاد باعث تخریب هدر فلر می شود.
سلام . Zero Flare یعنی حذف مشعل از پالایشگاهها . حالا کسی اطاعی درباره نحوه کار این فرآیند داره ؟
سلام،می خواستم اطلاعاتی در مورد فلر(دلیل نصب کردنش تو واحدای صنعتی و اجزای تشکیل دهنده اون و نحوه کارکرد) به من بدید. با تشکر![]()
سلام. اگه لطف کنین فایل power point بذارین، عالی میشه
سلام با عرض شرمندگی
هر کاری میکنم نمیتونم آپلودش کنم .اگه خواستین mail تون رو بهم بدین واستون میفرستم
باران باش و ببار ، نپرس پیاله های خالی از آن کیست![]()
سلام آقا حامد. در مورد آب بند مایع و مکانیزم عملکردش و تزریق بخار لطف کنین توضیح بدین، عالی میشه. جالبه من فکر میکردم فقط هوا میشه تزریق کرد به سیستم فلر!
عرضم به حضور شما که در پایین ساختمان فلر قسمتی تعبیه شده به اسم seal water drum که وظیفه اش جلوگیری از یک زدن شعله در طول شبکه فلر هست
![]()