شما تاریخ دانید عزیز من این تاپیک و واسه دوستان معماری زدم.کاش اسم تاپیک و یه توجه بهش می کردین. در هر صورت ممنون
- فقط دانشجوهای معماری بیان تو حال کنن......................؟؟؟؟؟
حالا باید چی جواب بدیم؟؟؟
از بس لوس و از خود متشکر و متوهم هستنممنون امید جان!!!
اخه من نمی دونم چرا رشته های دیگه چش دیدن معمارا رو ندارن؟؟؟؟؟!!!
شما دلت خیلی پره؟؟ قضیه چیه؟؟ محل نذاشتن؟؟از بس لوس و از خد متشکر و متوهم هستن
؟؟؟؟یه تارفی به فارغ التحصیلاتونم می زدید!
اینم فرق ما مکانیکا با شما! اقلا هوای گندهامونو داریم ، از نوع خفن!
برو تو نخ تاپیک. اسمشو میگم. او کی
شما دقت کنی استارتر محترم و عزیز اصلا معمار نیستن عزیزمبرو تو نخ تاپیک. اسمشو میگم. او کی
شما دقت کنی استارتر محترم و عزیز اصلا معمار نیستن عزیزم
فاط .تا الان یانه نی ته؟مرسییییییییی
شما یاد بگیرین واسه رشته شیمی تاپیک بزنید.علاوه بر کاربر فعال معماری کاربر فعال شیمی هم باشید.چه اشکال داره. به دنبال استارتر نباش عزیزم مهم استارتر نیست مهم داخل تاپیک نه شروع کنندششما دقت کنی استارتر محترم و عزیز اصلا معمار نیستن عزیزم
به دنبال اسم و واژه نباش دوست خوبم شما از این به بعد بیا به کمک من و به من اسم تاپیک معرفی کن بزار منم مثل شما پیشرفت کنم.تاپیک هایی که خودتونم گذاشتیدو واسم بزار تو پیجم که یاد بگیرم چه جوری باید اسم تاپیک بزارم لطف می کنی اگه این کارو بکنی.ممنونم بازم ازت بابت نظرتونبرو تو نخ تاپیک. اسمشو میگم. او کی
به دنبال اسم و واژه نباش دوست خوبم شما از این به بعد بیا به کمک من و به من اسم تاپیک معرفی کن بزار منم مثل شما پیشرفت کنم.تاپیک هایی که خودتونم گذاشتیدو واسم بزار تو پیجم که یاد بگیرم چه جوری باید اسم تاپیک بزارم لطف می کنی اگه این کارو بکنی.ممنونم بازم ازت بابت نظرتون
تاپیکای من تا حالا باعث جنگ و خون ریزی بین مکانیکا و معمارا شده.
اسم تاپیکو شوخی کردم کارت درسته. من از طرفداراتم
چون رفیق معمار زیاد دارم و این خصوصیت بین همشون مشترکهشما دلت خیلی پره؟؟ قضیه چیه؟؟ محل نذاشتن؟؟
خب این چه ربطی به تاپیک داشت؟!!!دیکانستراکشن
از این سبک متنفرم.یاد رمان های این نویسنده ها میافتم عقده هاشونو توش خالی میکنن
نه اقا ما آدم های خوبی هستیم مهندس عمران ها هم رو چش ما جا دارن اگه واسه خودشون نقشه ندن و آبروی ماهارو نبرنچون رفیق معمار زیاد دارم و این خصوصیت بین همشون مشترکه
چشم استاد،فقط اطلاعاتمون کمه نمیدونیم درباره چه موضوعی باید پاچه خواریتونو بکنیمشما یاد بگیرین واسه رشته شیمی تاپیک بزنید.علاوه بر کاربر فعال معماری کاربر فعال شیمی هم باشید.چه اشکال داره. به دنبال استارتر نباش عزیزم مهم استارتر نیست مهم داخل تاپیک نه شروع کنندش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فقط باحالا کلیک کنن | تالار عکس | 17 | ||
M | عکس های باحال و خنده دار جدید (فقط بخندید | تالار عکس | 0 | |
Д | فقط نگاه کن | تالار عکس | 32 | |
فقط در آسیا ! | تالار عکس | 3 | ||
فقط در آسیا | تالار عکس | 2 |