فشار جنسی در دوران مجردی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند سکانس از فاجعه ای که جوانان ایرانی از فشار جنسی در دوران مجردی تجربه می کنند
سکانس اول :فاصله زیاد میان بلوغ جنسی و ازدواج
طبق آمار، در کشور ما متوسط بلوغ جنسی پسران ۱۲ و دختران ۱۰ سال است. آمار رسمی سازمان ثبت احوال در سال ۸۹ نشان می‌دهد که متوسط سن ازدواج برای مردان ۲۷ و زنان ۲۲ سال است. با یک جمع و تفریق ساده، عمق فاجعه را می‌توان دریافت. فاصله بلوغ جنسی و ازدواج برای پسران ۱۵ و دختران ۱۰ سال است. غم انگیزتر آن که طبق گفته‌های مهدی صابری، مدیر بخش روان پزشکی سازمان پزشکی قانونی، متوسط سن بلوغ عاطفی هم به ۱۶ سال شد پیدا کرده است. در نتیجه ما با انبوه جوان‌هایی روبه روییم که هم به بلوغ جنسی رسیده‌اند هم توانایی شناخت و ابزار احساساتشان را دارند، اما نمی‌توانند ازدواج کنند.
سکانس دوم : دسترسی به برنامه‌های ماهواره‌ای
برنامه‌های ماهواره‌ای، اعم از فیلم، سریال و حتی تبلیغات در صورتی که کنترل شده استفاده نشوند، چه در سایت‌های فارسی زبان و چه غیر از آن، پر از محتواهای تحریک کننده‌اند. به این فهرست می‌توانید دسترسی آزادتر به فیلم‌های سینمایی و سریال‌های سانسور نشده و تحریک کننده را هم افزود.
سکانس سوم : گسترش سایت‌های پورنوگرافی در فضای مجازی
آمار مشخصی وجود ندارد، اما افراد زیادی در جهان به صورت مداوم از سایت‌های پورنو استفاده می‌کنند. تاکنون بیش از ۱ میلیارد جست و جو برای کلمه‌های پورنو در فضای وب انجام شده است. این سطح از تقاضا البته به یک تجارت عظیم در فضای مجازی برای عرضه محتوا و رسانه‌های پورنو در فضای وب منجر شده است؛ محتواهایی مانند کلیپ، عکس، داستان و رسانه‌هایی که اختصاصاً برای رابطه جنسی اینترنتی به وجود آمده‌اند. استفاده از این محتواهای غالباً تصویری برای همه کاربران ایرانی که از فیلتر شکن استفاده می‌کنند ممکن است و احتیاج به زبان دانی هم ندارد.
نسل جوان و نوجوان فعلی کمتر از نسل قبلی به مبانی سنتی مذهبی رجوع می‌کند و در مورد رابطه با جنس مخالف دیدگاه‌های آزادانه تری دارد
سکانس چهارم: تغییر ارزش‌ها
طبق پژوهش‌های انجام شده، شکاف نسلی آشکاری میان نسل سوم (متولدین نیمه دوم دهه ۶۰ و نیمه اول دهه ۷۰) با نسل اول و دوم (نسل جوان دوران جنگ) وجود دارد. نسل جوان و نوجوان فعلی کمتر از نسل قبلی به مبانی سنتی مذهبی رجوع می‌کند و در مورد رابطه با جنس مخالف دیدگاه‌های آزادانه تری دارد. تغییر ارزش‌ها از یک سو و ساختار سنتی حاکم از سوی دیگر، باعث بلاتکلیفی جوانان در مسئله چگونگی مدیریت میل جنسی در دوران مجردی شده است.
سکانس پنجم : افزایش آگاهی‌های جنسی
در عصر وفور اطلاعات، جوان‌ها دیگر مانند گذشته تا زمان ازدواج چشم و گوش بسته نمی‌مانند و این آگاهی به آنچه در رابطه جنسی می‌گذرد، هم بلوغ جنسی را کاهش داده و هم فشارهای جنسی را به یک دغدغه روزمره تبدیل کرده است.

ivana

عضو جدید
دقیقا درسته اما مسیله اینکه خانواده های ما ایرانیا همیچ اهمیتی به قضیه نمیدا حتی خیلیاشون از عمقه فاجعه باخبر نیستن...ماها میایم به اسمه شرع و گناه در مورد صحبت کردت در مورد این قضیه به راحتی ازکنارش رد میشیم...و میگیم جای ما بسیار بسیار پاک هستش ...در حالی که میبینیم عواقبشو و بازم سکوت میکنیم میکیم نمیتونیم ایمانمون اجازه نمیده بشینیم در مورد این چیزای بچه مون فکر کنیم

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟!
وگرنه این مشکلات رو اکثرا در جریان هستیم و می دونیم...
الان ارائه راهکار مهمه که متاسفانه میشه گفت راهکار موثری وجود نداره...
یه جریانی از تناقضات راه افتاده و باید دید به کجا می رسه...

mkshojaei

عضو جدید
چند سکانس از فاجعه ای که جوانان ایرانی از فشار جنسی در دوران مجردی تجربه می کنند
سکانس اول :فاصله زیاد میان بلوغ جنسی و ازدواج
طبق آمار، در کشور ما متوسط بلوغ جنسی پسران ۱۲ و دختران ۱۰ سال است. آمار رسمی سازمان ثبت احوال در سال ۸۹ نشان می‌دهد که متوسط سن ازدواج برای مردان ۲۷ و زنان ۲۲ سال است. با یک جمع و تفریق ساده، عمق فاجعه را می‌توان دریافت. فاصله بلوغ جنسی و ازدواج برای پسران ۱۵ و دختران ۱۰ سال است. غم انگیزتر آن که طبق گفته‌های مهدی صابری، مدیر بخش روان پزشکی سازمان پزشکی قانونی، متوسط سن بلوغ عاطفی هم به ۱۶ سال شد پیدا کرده است. در نتیجه ما با انبوه جوان‌هایی روبه روییم که هم به بلوغ جنسی رسیده‌اند هم توانایی شناخت و ابزار احساساتشان را دارند، اما نمی‌توانند ازدواج کنند.
سکانس دوم : دسترسی به برنامه‌های ماهواره‌ای
برنامه‌های ماهواره‌ای، اعم از فیلم، سریال و حتی تبلیغات در صورتی که کنترل شده استفاده نشوند، چه در سایت‌های فارسی زبان و چه غیر از آن، پر از محتواهای تحریک کننده‌اند. به این فهرست می‌توانید دسترسی آزادتر به فیلم‌های سینمایی و سریال‌های سانسور نشده و تحریک کننده را هم افزود.
سکانس سوم : گسترش سایت‌های پورنوگرافی در فضای مجازی
آمار مشخصی وجود ندارد، اما افراد زیادی در جهان به صورت مداوم از سایت‌های پورنو استفاده می‌کنند. تاکنون بیش از ۱ میلیارد جست و جو برای کلمه‌های پورنو در فضای وب انجام شده است. این سطح از تقاضا البته به یک تجارت عظیم در فضای مجازی برای عرضه محتوا و رسانه‌های پورنو در فضای وب منجر شده است؛ محتواهایی مانند کلیپ، عکس، داستان و رسانه‌هایی که اختصاصاً برای رابطه جنسی اینترنتی به وجود آمده‌اند. استفاده از این محتواهای غالباً تصویری برای همه کاربران ایرانی که از فیلتر شکن استفاده می‌کنند ممکن است و احتیاج به زبان دانی هم ندارد.
نسل جوان و نوجوان فعلی کمتر از نسل قبلی به مبانی سنتی مذهبی رجوع می‌کند و در مورد رابطه با جنس مخالف دیدگاه‌های آزادانه تری دارد
سکانس چهارم: تغییر ارزش‌ها
طبق پژوهش‌های انجام شده، شکاف نسلی آشکاری میان نسل سوم (متولدین نیمه دوم دهه ۶۰ و نیمه اول دهه ۷۰) با نسل اول و دوم (نسل جوان دوران جنگ) وجود دارد. نسل جوان و نوجوان فعلی کمتر از نسل قبلی به مبانی سنتی مذهبی رجوع می‌کند و در مورد رابطه با جنس مخالف دیدگاه‌های آزادانه تری دارد. تغییر ارزش‌ها از یک سو و ساختار سنتی حاکم از سوی دیگر، باعث بلاتکلیفی جوانان در مسئله چگونگی مدیریت میل جنسی در دوران مجردی شده است.
سکانس پنجم : افزایش آگاهی‌های جنسی
در عصر وفور اطلاعات، جوان‌ها دیگر مانند گذشته تا زمان ازدواج چشم و گوش بسته نمی‌مانند و این آگاهی به آنچه در رابطه جنسی می‌گذرد، هم بلوغ جنسی را کاهش داده و هم فشارهای جنسی را به یک دغدغه روزمره تبدیل کرده است.

با عرض سلام متاسفانه مشکلیه که بین اکثر جونها حتی به جرات می تونم بگم بین برخی از افراد متاهل هم هست و همونطور که دوست عزیزمون گفته دلایل زیادی وجود داره و لی متاسفانه اگر برای هر کدام از علت ها بخایم راهکار بدیم شاید خودمون هم مخالف بعضی از راهکار ها باشیم

omiiit

عضو جدید
راه حل وجود داره و خیلی هم ساده هست، ازدواج. ولی خونواده ها اونقدر پیچیدش می کنن که این راه حل الان تبدیل به یک مشکل برای جوون ها شده.
مثال: خود من قصد داشتم ازدواج کنم، دختر مورد علاقم رو هم پیدا کرده بودم، هر دومون عاشق هم بودیم و بهترین زندگی رو می تونستیم تشکیل بدیم چون مشتراکات خیلی زیادی داشتیم. ولی خونواده ها سنگ اندازی کردند. مخصوصا خونواده خودم. بهانه و ایرادات مسخره ای گرفتند و باعث شدند ما از هم جداشیم.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

موافقم.....
و به خوب جایی هم نمیرسه....:w05:

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب الان می خوای چیکار کنیم؟؟

اصلا میشه چیکار کرد بگو ما همون کارو بکنیم ( استارتر)

mohamad_musavi69

عضو جدید
بحث اين نيست كه من چه راهكاري بدم مهم اينه كه زنگ خطر به صدا در اومده ولي گوش شنوائي وجود نداره

باید سن ازدواج کمتر بشه الان خیلی بالاست. چطوری؟ اینطوری که باید یاد بگیریم زندگی رو هر دو با هم باید بسازن و شروعش کنن نه اینکه فقط مرد همه کار کنه . پول دارباشه خونه داشته باشه کارمند رسمی باشه و .............
اگه با سادگی شروع بشه اینطور نمیشه. نباید فقط دختر دنبال جهزیه و .... و پسر هم خونه و ماشین و .....باشه.
باید با هم کناره هم همه رو تهیه کنن.آروم آروم مثله لونه سازیه دوتا پرنده. که میخوان زندگیشون رو شروع کنن.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث اين نيست كه من چه راهكاري بدم مهم اينه كه زنگ خطر به صدا در اومده ولي گوش شنوائي وجود نداره

خب اینو که خودمونم میدونیم!!!
هرکسی میدونه که همه نیاز دارن و نیازشونم پنهان مونده و راهی برای برطرف کردنش نیست غیر از...!!!!
چند راه بیشتر نداره:
1-ازدواج که بهترین راه و درست ترین راه و سخت ترین راهشه!!!
2-ازدواج موقت که راه بسیار مناسبیه برای کسایی که بتونن!!!!حقیقتش من نمیتونم چون بهش اعتقادی ندارم!!!
3-بدترین راه و آسون ترین راه:خود ارضایی!
4-راه غیر شرعی یعنی س ک س !!
اینا راه های پیش روی جوونای مملکت ما هست!
همه باید بتونن از راه شماره ی 1 خودشونو و نیازشونو برطرف کنن ولی خب نمیشه!!!کی میتونه ازدواج کنه!؟؟؟
یه پسر کار از کجا بیاره که بتونه تشکیل زندگی بده!!!تازه کار هم گیر بیاره از کجا بتونه توقعات یه دختر رو برآورده کنه!!!!
پس راه 1 میبینید که اصن دست نیافتنی شده!!!!میمونه بقیه راهها!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیشتر همون پوله دیگه (البته ینی ی کار درست باید داشته باشن دیگه )! ک بتونن از خرج زندگی بربیان !(البته این نظر منه!)

واقعا با یه کار میشه تشکیل زندگی داد؟؟؟؟؟
وقتی یخچال شده 6 میلیون!!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید سن ازدواج کمتر بشه الان خیلی بالاست. چطوری؟ اینطوری که باید یاد بگیریم زندگی رو هر دو با هم باید بسازن و شروعش کنن نه اینکه فقط مرد همه کار کنه . پول دارباشه خونه داشته باشه کارمند رسمی باشه و .............
اگه با سادگی شروع بشه اینطور نمیشه. نباید فقط دختر دنبال جهزیه و .... و پسر هم خونه و ماشین و .....باشه.
باید با هم کناره هم همه رو تهیه کنن.آروم آروم مثله لونه سازیه دوتا پرنده. که میخوان زندگیشون رو شروع کنن.

حالا فقط بحث ماها نیس که...........خونواده ها هم خیلی سنگ اندازی میکنن! والا الان خونواده ها بیشتر از جوونا گیر میدن!

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راه حل وجود داره و خیلی هم ساده هست، ازدواج. ولی خونواده ها اونقدر پیچیدش می کنن که این راه حل الان تبدیل به یک مشکل برای جوون ها شده.
مثال: خود من قصد داشتم ازدواج کنم، دختر مورد علاقم رو هم پیدا کرده بودم، هر دومون عاشق هم بودیم و بهترین زندگی رو می تونستیم تشکیل بدیم چون مشتراکات خیلی زیادی داشتیم. ولی خونواده ها سنگ اندازی کردند. مخصوصا خونواده خودم. بهانه و ایرادات مسخره ای گرفتند و باعث شدند ما از هم جداشیم.

خب خانواده ها سختش میکنن چون سخت هست...
شما به خودت نگاه نکن که سن و سال ازدواج رو داشتی.الان اینقدر محرکات زیاده که پسرا تو ده یازده سالگی به بلوغ می رسن و از همه چی سر در میارن.
زمونه ی بدی شده. به نسل خودمون نگاه نکن که خیلی چیزا رو تو دانشگاه فهمیدیم
سن فحشا به سیزده چهارده سال رسیده...
کدوم دختری می تونه سیزده سالگی یه ازدواج موفق داشته باشه.
تنها راهش اینه که بچه ها رو از همون اول از این مسائل دور نگه داریم اما مگه میشه؟! دوره زمونه بدی شده
اگه این اتفاقات تو هر کشور جهان سومی دیگه ای رخ می داد میشد مدرنیته... هماهنگ شدن با فرهنگ تجدد گرایانه
اما تو ایران به این مسائل نمیشه گفت پیشرفت
باید گفت فاجعه...

FIFA20

اخراجی موقت
خوب الان می خوای چیکار کنیم؟؟

اصلا میشه چیکار کرد بگو ما همون کارو بکنیم ( استارتر)
هیچ کار
ولی باید کاری کرد.
زنگ برای آدم کر بی معناست.
مشکل رو میگی راهکار هم بده
باید فرهنگ سازی کرد.
با یه کار میشه خیلی کارها کرد.
:surprised:............. یخچال که جزو جهیزیه دختره ، ماها باید حرص بخوریم :دی
راهکار بده.مشکل رو نگو
قومیت های زیادی هستند که تمام خرج به دوش داماده و عروس هیچی خرج نمیکنه.

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز

منم گفتم ک باید کار درست داشته باشه!!!

بعدشم مگه تو شهر شما جهیزیه رو پسر میاره ؟!!!!!!!!!؟ ک نگرانه پوله یخچالی حالا !
:eek:

FIFA20

اخراجی موقت

منم گفتم ک باید کار درست داشته باشه!!!

بعدشم مگه تو شهر شما جهیزیه رو پسر میاره ؟!!!!!!!!!؟ ک نگرانه پوله یخچالی حالا !
:eek:
پیرو پست قبلی خیلی از قومیت ها تمام وسایل خانه ، خانه ، خرج و مخارج مراسم عروسی و طلا به عهده ی داماده و عروس هیچی خرج نمیکنه.محض اطلاع
دامادا در این قومیت ها:w00::w00::w00::w00::w09::w09::w09::w06::w06::w06:

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
پیرو پست قبلی خیلی از قومیت ها تمام وسایل خانه ، خانه ، خرج و مخارج مراسم عروسی و طلا به عهده ی داماده و عروس هیچی خرج نمیکنه.محض اطلاع
دامادا در این قومیت ها:w00::w00::w00::w00::w09::w09::w09::w06::w06::w06:

ولی من فک نمیکنم اینطوری باشه ! :cool:محض اطلاع شما فک کنم خانواده ی خودتون اینطوریه !
(البته بستگی ب آداب خود خانواده هم داره)

طلارو ک باید پسر بده !پ توقع دارین دختر برا پسر طلا بیاره !!!!!!!:cool:

FIFA20

اخراجی موقت

ولی من فک نمیکنم اینطوری باشه ! :cool:محض اطلاع شما فک کنم خانواده ی خودتون اینطوریه !
(البته بستگی ب آداب خود خانواده هم داره)

طلارو ک باید پسر بده !پ توقع دارین دختر برا پسر طلا بیاره !!!!!!!:cool:
در قومیت های عرب ، کرد، لر و بختیاری داماد همه ی خرج ها رو میده و عروس هیچ خرجی نمیکنه.پس کمی فکر کن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.