[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

• درخشان

رای: 0 0.0%
  • خوب

رای: 4 44.4%
  • متوسط

رای: 5 55.6%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای حرفایی که بالا زدی توضیح کافی دادم.ولی اون جملت خیلی شیرین بود که گفتب:
یا کی گفتم علی مظاهری مطمئنا ایتالیایی رو میبرده ؟؟ گفتم مشخص بود که توانایی شکست دادن حریفشو داشته
به این نمیگن ساخته ذهن ، بهش میگن پیش بینی و نتیجه گیری

ما قبلا نمیدونستیم پیش بینی یعنی نتیجه گیری!!
بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا قهرمان بشه میتونه تو دنیا مقام بیاره.اینو هر کسی میدونه.چون ابرقدرت دنیا چین هستش و اگه چین رو ببریم میتونیم مدال جهانی بیاریم.
پس برای شما فقط این قضیه عجیب غریبه!!!

پیش بینی و نتیجه گیری ( میخوای برات معنای دقیقشو بگم؟ )
این (( و )) یکسان بودن معنی پیش بینی و نتیجه گیری رو نمیده ها، که بخوای به چیز خاصی برسی

توضیح که ندادی ، نظرات و حرفهای منو عوض کردی و بر اساس ذهنیاتت برداشت کردی ازش

آره اینو میتونی بگی که میتونه(یعنی احتمالش رو بیان کنی ) مقام بیاره، اما نمیتونی بگی مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه
بازم که از طرف بقیه نتیجه گیری کردی
هر مسابقه ای شرایط خاص خودشو داره ، وگرنه یکی مثل سوریان هیچ وقت تو کشتی نمیباخت ، یا هادی ساعی تو تکواندو همیشه برنده میشد
تو پینگ پونگ هم همینطور ، هیچ قطعیتی برای پیروزی رنکینگ یک بر دو نیست و حتی سوالم پرسیدم که نوشاد یه بار قهرمان جهان رو برده ، میتونی با قطعیت بگی اگه دوباره بازی کنن میبردش؟؟

راستی یه سوال ریاضی :
من گفتم مثلا تو 4 سال 10-12 بار جام جهانی تیر اندازی برگزار میشه
جوابت خیلی باحال بود که گفتی یعنی تو میگی سالی 4-5 بار جام جهانی داریم و ...
10 یا 12 تقسیم بر 4 چند میشه ؟؟ چطوری سالی 2 تا 3 باری که من گفتم رو با اون تقسیماتت 4 تا 5 بار دراوردی؟

901010

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا دقایقی دیگر صادق گودرزی شیر مرد ایرانی به روی تشک میره همگی براش دعا کنید:victory:

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
.
.
.

باید قبول کرد که حریف قوی تر بود!!!

اما به نظر شما بهتر نبود صادق بازی خودش رو انجام میداد؟!!!

اونکه نقره رو داشت و باید میجنگید!!

اگر دقت کرده باشید گاردش خیلی پائین بود و فقط حواسش بود که حریف زیر گیری نکنه!!!:razz:

رسول خادم باید بهتر عمل میکرد و بهش میگفت که بازی خودش رو انجام بده!!

صادق خیلی محتاتانه بازی کرد!

بازم خداروشکر و تبریک ... :cool::gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب به هر حال ، همیشه نقره تو این جور بازیها ( بازیهای رو در رو ) یکم ناراحتی داره
اما صادق امروز خیلی قشنگ بازی کرد و به فینال رسید و حریفشم خیلی خوب بود و دقیقا هر دو تایم یه جور امتیاز گرفت
صادق رو با حرکاتش غافلگیر کرد و رسید به پاهاش اونم تو ثانیه های پایانی هر دو راند
دست صادق گودرزی درد نکنه ، بهش تبریک میگم

eng shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.

باید قبول کرد که حریف قوی تر بود!!!

اما به نظر شما بهتر نبود صادق بازی خودش رو انجام میداد؟!!!

اونکه نقره رو داشت و باید میجنگید!!

اگر دقت کرده باشید گاردش خیلی پائین بود و فقط حواسش بود که حریف زیر گیری نکنه!!!:razz:

رسول خادم باید بهتر عمل میکرد و بهش میگفت که بازی خودش رو انجام بده!!

صادق خیلی محتاتانه بازی کرد!

بازم خداروشکر و تبریک ... :cool::gol:

موافقم
خیلی حیف شد میتونست بهتر باشه
ولی بازم خدارو شکر

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
.
.
.

نه یوسف کریمی نمیخواست مدال بگیره!!

همین ... :razz:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

تابلو داره لج بازی میکنه . ابرومونو برد . باهاش مصاحبه کردن اصلا براش اهمیت نداشت که باخته میخندید . ما اینجا صلوات میدادیم و غصه میخوردیم اقا میخندید انگار هیچی نشده . کلا ....

eng shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط تظاهر کرد
چه جوری تونست اینجوری بازی کنه
هی گفتن طلا اینکه کلا .....

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
صادق در برابر حریف آمریکاییش به نظر من خوب کشتی گرفت ولی واقعا حریفش خیلی خیلی قوی تر بود و واقعا روحیه جنگند ای داشت
یوسف هم فکر کنم همون مشکل عوض شدن مربی باعث این شد که اینجوری بازی کنه
ولی در هر صورت صادق و یوسف از ورزشکاران خوب ایران هستند و امید وارم روزی بتونن طلای المپیک رو بیارن :gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمش گرم یوسف ، خیلی بهم حال داد . ایشالله که همیشه مثل امروز موفق باشی .

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی خیلی طفلی یوسف ضایع باخت....قل شروع مسابقه تا فینالشو چک کرده بودن...ما که خیلی ضایع شدیم...باز سوسن حاجی پورتا راند طلایی پیش رفت..اما دستشون بازم درد نکنه..

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
شانس به يوسف کرمي لبخند زد

نيکولاس گارسيا از اسپانيا به ديدار نهايي رقابت هاي تکواندوي المپيک لندن راه يافت تا کاپيتان تيم ملي ايران شانس کسب مدال برنز را پيدا کند اما 'سوسن حاجي پور' از گردونه مسابقات کنار رفت.

نماينده وزن منهاي 80 کيلوگرم اسپانيا که در دور نخست يوسف کرمي را شکست داده بود در مرحله نيمه نهايي برابر مائورو سارمنتو از ايتاليا به برتري 2 بر يک رسيد و فيناليست شدو کرمي نيز به جدل شانس مجدد رفت.

اما در قسمت زنان، تکواندوکار استراليايي در مرحله نيمه نهايي مسابقه هاي وزن منهاي 67 کيلوگرم بازي هاي المپيک 2012 لندن شکست خورد تا سوسن حاجي پور شانس حضور در جدول بازنده ها را از دست بدهد.
یعنی کرمی یه بازی دیگه داره؟مگه حذف نشد؟

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یوسف کرمی فقط یه دقیقه یوسف کرمی بود ، اونم تو راند دوم همین بازیش با انگلیسیه
چون یوسف تکواندو کار بزرگیه ازش بیشتر انتظار میرفت ، خیلی بیشتر
اینکه تو 2 تا بازی 4 بار ضربه 3 امتیازی خورد ، ازش بعید بود ، هم انگیلیسیه هم اسپانیاییه پاهاشونو تو هوا میپرخوندن و بعد از کلی اینور اونور کردن میزدن تو کله کرمی
نمیدونم چرا اینجوری بازی کرد ، اما بعیده عمدا باخته باشه آ

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکست ایران در برابر آمریکا

شکست ایران در برابر آمریکا

نخستین فینالیست کشتی آزاد ایران در سی‌امین دوره بازی‌های المپیک در شرایطی که سه مبارزه خود برای رسیدن به فینال را با اقتدار پشت سرگذاشته بود، در مبارزه برای کسب مدال طلا نتوانست موفقیت‌هایش را ادامه دهد و با شکست برابر حریف آمریکایی به مدال نقره رسید. به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، صادق گودرزی پس از راهیابی به دیدار فینال وزن 74 کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد بازی‌های المپیک 2012 لندن شامگاه جمعه در سالن اکسل شهر لندن مقابل "جوردن باروس" از آمریکا قرار گرفت و با قبول شکست برابر این قهرمان نامدار جهان به عنوان نایب قهرمانی المپیک رسید. گودرزی در این دیدار حساس و نفسگیر در دو تایم متوالی با نتایج (صفر بر یک) و (صفر بر یک) برابر جوردن باروس شکست خورد نتوانست با کسب قهرمانی به کار خود خاتمه دهد. بدین ترتیب صادق گودرزی به کسب مدال نقره مسابقات کشتی آزاد المپیک لندن بسنده کرد تا جمع مدال‌های نقره کشورمان در این بازی‌ها به پنج مدال برسد.

منبع:
http://www.london2012.com/wrestling...tch=wrm274101/index.html?v=20120810-195413029

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
رکوردی که تکواندکار زن کره جنوبی در المپیک برجای گذاشت

تکواندوکار وزن 67- کیلوی بانوان کره‌جنوبی اولین زن ورزشکاری است که 3 مدال طلا را در طول تاریخ المپیک در این رشته کسب کرده است.

[/FONT]​
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، فینال رقابت‌های تکواندوی بانوان در وزن 67- کیلو روز گذشته بین تاتار از ترکیه و سیون هوانگ از کره‌جنوبی برگزار شد و تکواندوکار کره‌جنوبی با غلبه بر حریفش از عنوان قهرمانی خود در المپیک دفاع کرد.
هر دو تکواندوکار از آغاز مسابقه در گارد حمله بودند و هر دو پس از 13-12 ثانیه به امتیاز رسیدند اما در نهایت هوانگ توانست با نتیجه 12 بر 5 به برتری برسد. وی اولین زن ورزشکار در رشته تکواندو است که در تاریخ المپیک 3 مدال طلا کسب کرده و قهرمانی دو دوره جام‌جهانی را نیز در کارنامه دارد.

وی پس از کسب مدال طلا گفت: «از کسب عنوان قهرمانی بسیار خوشحالم. افتخار بزرگی برای خودم و کشورم کسب کردم.»

قهرمان وزن 67- کیلوی تکواندو بانوان ادامه داد: «پیش از آغاز مسابقات آرزو می‌کردم بتوانم کار بزرگی برای کشورم انجام دهم. به خودم می‌بالم که به این هدف رسیدم.»

آخرین ویرایش:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
تابلو داره لج بازی میکنه . ابرومونو برد . باهاش مصاحبه کردن اصلا براش اهمیت نداشت که باخته میخندید . ما اینجا صلوات میدادیم و غصه میخوردیم اقا میخندید انگار هیچی نشده . کلا ....

صحنه المپیک خیلی استرس آور هست حتی برای کسی که تجربه خیلی زیادی داره مثل یوسف کرمی ...
خوب اول و آخر هر بازی برد و باخت هست متاسفانه یوسف بازی اول با حریف خیلی قوی مبارزه کرد که با باختش اعتماد به نفسش به شدت اومد پایین ... من مطمئن بودم که بازی رو میبازه چون کسی که همه ازش انتظار طلا دارن و بازی اولش رو اونطوری میبازه چیزی نمی مونه ازش ...
یوسف کرمی هنوز هم در دوران کم مدالی ایران مدال آور بوده و هیچ چیز از ارزش یوسف کرمی کم نمیشه ...
البته فکر میکنم تعویض مربی خیلی تاثیر بد تو سطح آمادگی تیم تکواندو ایران داشت ...

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیش بینی و نتیجه گیری ( میخوای برات معنای دقیقشو بگم؟ )
این (( و )) یکسان بودن معنی پیش بینی و نتیجه گیری رو نمیده ها، که بخوای به چیز خاصی برسی

توضیح که ندادی ، نظرات و حرفهای منو عوض کردی و بر اساس ذهنیاتت برداشت کردی ازش

آره اینو میتونی بگی که میتونه(یعنی احتمالش رو بیان کنی ) مقام بیاره، اما نمیتونی بگی مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه
بازم که از طرف بقیه نتیجه گیری کردی
هر مسابقه ای شرایط خاص خودشو داره ، وگرنه یکی مثل سوریان هیچ وقت تو کشتی نمیباخت ، یا هادی ساعی تو تکواندو همیشه برنده میشد
تو پینگ پونگ هم همینطور ، هیچ قطعیتی برای پیروزی رنکینگ یک بر دو نیست و حتی سوالم پرسیدم که نوشاد یه بار قهرمان جهان رو برده ، میتونی با قطعیت بگی اگه دوباره بازی کنن میبردش؟؟

راستی یه سوال ریاضی :
من گفتم مثلا تو 4 سال 10-12 بار جام جهانی تیر اندازی برگزار میشه
جوابت خیلی باحال بود که گفتی یعنی تو میگی سالی 4-5 بار جام جهانی داریم و ...
10 یا 12 تقسیم بر 4 چند میشه ؟؟ چطوری سالی 2 تا 3 باری که من گفتم رو با اون تقسیماتت 4 تا 5 بار دراوردی؟

جالب اینه که هیچ پستت مثل پستای دیگت ارزش جواب دادن نداره.چون 90 درصدش الکیه!!!
شما نمیخواد معنی (و) رو برای ما تشریح کنی.چون تو او پستتون منظرتون دقیقا همین بود که من گفتم پس الکی قضیه رو ماست مالی نکن!!!
تو ذهن خودت پیش بینی کردی که مظاهری تا برنز کار سختی نداره.بعدش داری صورت مسئله رو عوض میکنی و (و) رو میکشی وسط.واقعا جالبه!!

بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا اول بشه میتونه تو دنیا مدال بگیره.میدونی معنی میتونه چی هست یا اینکه توضیح بدم!!!اخه من نمیدونم چرا این تو ذهنت نمیره که اگه نوشاد تو آسیا اول بشه احتمال اینکه تو جهان مدال بگیره خیلی زیاده!!!البته دقت کن که تومسابقات معتبر منظورمه .نه دهه فجر و....!!!
آسیا سرامد پینگ پنگ دنیاست .چون بهترین ها تو آسیان.اگه بهترین های چین تو آسیا شرکت کنند و نوشاد قهرمان بشه یعنی واقعا کاری کرده کارتون .پس میتونه مدال بگیره.
اینکه در مورد بوکسم اینو بگیم .خیال خامه!!!چون بوکس آسیا سرامد جهان نیست.اگه نوشاد تو آسیا اول بشه(بشرطی که حریفاش مسابقات رو بااهمیت در نظر گرفته باشند)و مطمئنا برای اینکه اول بشه از چند تا تنیسوری که رنکای عالی داره بگذره.پیس وقتی بتونه اونارو شکست بده یعنی میتونه تو جهانم عالی باشه.یه نمونشم حدادیه که قبل المپیک تو چند مسابقه با حریفای اصلیش رقابت کرد و نتیجه اون مسابقات نشون داد حدادی واقعا میتونه مدال بگیره .ملت یک چیزی دیده بودند که بهش احتمال مدال میدادند.اینطور نیست که مثلا الکی بگن فلانی باید مدال بگیره!!!
من نمیدونم چرا این تو کتت نمیره.من منظورم هر مسابقه ای نیست.مثلا اون مسابقات که درباره مظاهری نوشته بودی که توش مدال داشت به هیچ دردی نمیخوره.چون مسابقات برای آمادگی بیشتر ورزشکارا برای آسیا و جهانی بوده واون مسابقات یک نوع تمرین بوده برای افتخار آفرنی برای آینده.یا کشتی میاد تو جام جهانی کشتی اول میشه ولی این مسابقات بیشتر حالت تمرینی و برای شناخت رقبا هستش!!!حالا نمیدونم دیگه چطوری توضیح بدم!!

در مورد بحث آخرم شما فرض کنید من ریاضیم ضعیفه وشما کلا پرفسور هستید.ولی بریم سر اصل مطلب!!
شما میگید سالی 2-3 بار یا شایدم 5-6 بار مسابقات تیر اندازی برگزار میشه.شما جوری میگید که احمدی 12 بار شرکت کرده و نهایت 2 بار مدال اورده!!در حالی که اصلا نمیدونید چند بار شرکت کرده و اگرم برند و نتیجه نگیرند بازتاب نداره!!!این رو مطمئن باشید که وقتی کسی بین 60 نفر که این 60 نفر هرکدوم سهمیه المپیک رو بدست آوردن نفر 6 میشه یعنی واقعا خوب بوده و نزدیک به مدال المپیک بوده.ولی خوب وزارت ورزش بی خاصیت ما به اینکه احتمال زیادی داشت که احمدی موفق باشه توجهی نکرده بود.چون به مدالای جهانیش توجهی نداشت.و همش فکر کشتی و وزنه برداری و تکواندو بود!!!ول احمدی نشون داد که مدالاش اتفاقی نبوده وتا مدال المپیک چیزی باقی نمونده بود.و در مورد اینکه تو 50 متر نتیجه خوبی نگرفت بخاطر این بود که یجورایی اشباع شد و یه کاریش کردند که فقط به همون رتبه 6 اکتفا کرد!!!متاسفانه تو مملکت ما ازین کارا زیاد میشه!!مثلا در مورد رقیب آلمانی نوشاد اینقدر الکی بزرگش کردند که آخرشم باخت.که بنظرم میتونست ببره!!

در آخرم بگم که!ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که احمدی نشون داد 2 مدال جهانیش الکی نبود!!

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
یوسف کرمی حذف شد/ پایان کار تکواندو با یک مدال نقره

سرگروه تیم ملی تکواندوی کشورمان اولین دیدار خود در گروه بازنده‌های وزن 80- کیلوگرم مسابقات تکواندوی المپیک 2012 لندن را به حریفی از بریتانیا واگذار کرد و از دور مسابقات کنار رفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، یوسف کرمی که اولین دیدار خود در وزن 80- کیلوگرم مسابقات تکواندوی المپیک 2012 لندن را به "نیکولاس گارسیا" از اسپانیا واگذار کرده بود، با راهیابی این تکواندوکار به دیدار نهایی شانس حضور در گروه بازنده‌های این وزن را پیدا کرد تا برای کسب مدال برنز تلاش کند.
کرمی در این مرحله نخستین مبارزه خود را مقابل "محمد لاتلو" از بریتانیا برگزار کرد و با وجود تلاش بسیار با نتیجه 11 بر 7 تن به شکست داد و از دور مسابقات تکواندوی المپیک 2012 لندن وداع کرد
یوسف کرمی با تحمل دو شکست به کار خود در مسابقات تکواندوی المپیک المپیک 2012 لندن پایان داد. تکواندوی ایران در جریان این مسابقات فقط به یک مدال نقره توسط محمد باقری معتمد در وزن دوم دست یافت.

خبرگزاری مهر

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از ناکامی در فینال المپیک؛ صادق گودرزی: خداحافظ کشتی!

صادق گودرزی، آزادکار وزن 74 کیلوگرم کشورمان بعد از کسب مدال نقره باز‌ی‌های المپیک 2012 لندن از عرصه قهرمانی خداحافظی کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، گودرزی پس از ناکامی در فینال وزن 74 کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد المپیک 2012 لندن و کسب مدال نقره اعلام کرد: خداحافظ کشتی! من به مدال‌هایی که یک کشتی گیر آرزوی داشتن آن را داشته رسیده‌ام و دیگر قصد ماندن در عرصه ملی کشتی را ندارم، مگر اینکه دستور ویژه‌ای در این خصوص به من ابلاغ شود.
گودرزی که گویا با توجه به مسائل مالی و شاید میزان پاداش مدال‌آوران المپیکی چنین تصمیمی را اتخاذ کرده است، ادامه داد: قصد دارم بعد از بازگشت به ایران فقط در لیگ برتر کشتی بگیرم تا از نظر مالی به مشکلی برنخورم. حدود 10 سال بصورت حرفه‌ای کشتی گرفتم و چندین سال در تیم ملی بودم و دیگر انگیزه‌ای برای حضور در این عرصه ندارم.
دارنده مدال نقره المپیک 2012 لندن در خاتمه اظهار داشت: تمام تلاشم را برای کسب قهرمانی در المپیک به کار گرفتم اما با دو اشتباه در فینال به هدفم نرسیدم. البته به هیچ عنوان برای کسب افتخار در المپیک و سرافرازی کشورم کم کاری نکردم و تا پای جان در این مسابقات زحمت کشیدم.
صادق گودرزی علاوه بر مدال نقره وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد المپیک 2012 لندن، دو مدال نقره رقابت‌های جهانی 2010 مسکو و 2011 استانبول و همچنین یک برنز رقابت‌های جهانی 2009 هرنینگ دانمارک و چندین مدال طلای قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد.

مهر

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه‌ ورزشکاران‌ المپیکی در روز پانزدهم

روز شنبه 3 کشتی گیر آزاد کار کشورمان که با قرعه بسیار سختی مواجه شده اند در پانزدهمین روز بازی‎های المپیک لندن برای کاروان ورزشی ایران به میدان می روند.

آفتاب: کاروان ورزش ایران امروز شنبه و در روز پانزدهم بازی‎های المپیک لندن 3 نماینده در کشتی آزاد دارد و با قرعه سخت آنها، مدال آوری برای این 3 ورزشکار جوان کشورمان که تجربه بین المللی زیادی ندارند کار مشکلی به نظر می رسد.

به گزارش مشرق،برنامه رقابت‏های ورزشکاران ایران در روز پانزدهم( 91/5/21 ) بازی‏های المپیک لندن به شرح زیر است:

كشتي آزاد - وزن 60 كيلوگرم: مسعود اسماعیل پور ؛ ساعت 16:30

كشتي آزاد- وزن 84 كيلوگرم: احسان لشگری ؛ ساعت 16:39

كشتي آزاد- وزن 120 كيلوگرم: کمیل قاسمی ؛ ساعت 17:15

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیشب واقعا حق امریکا بود ببره خیلی قشنگ کشتی گرفت ...دمش گرم...

بالا