پیش بینی و نتیجه گیری ( میخوای برات معنای دقیقشو بگم؟ )
این (( و )) یکسان بودن معنی پیش بینی و نتیجه گیری رو نمیده ها، که بخوای به چیز خاصی برسی
توضیح که ندادی ، نظرات و حرفهای منو عوض کردی و بر اساس ذهنیاتت برداشت کردی ازش
آره اینو میتونی بگی که میتونه(یعنی احتمالش رو بیان کنی ) مقام بیاره، اما نمیتونی بگی مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه
بازم که از طرف بقیه نتیجه گیری کردی
هر مسابقه ای شرایط خاص خودشو داره ، وگرنه یکی مثل سوریان هیچ وقت تو کشتی نمیباخت ، یا هادی ساعی تو تکواندو همیشه برنده میشد
تو پینگ پونگ هم همینطور ، هیچ قطعیتی برای پیروزی رنکینگ یک بر دو نیست و حتی سوالم پرسیدم که نوشاد یه بار قهرمان جهان رو برده ، میتونی با قطعیت بگی اگه دوباره بازی کنن میبردش؟؟
راستی یه سوال ریاضی :
من گفتم مثلا تو 4 سال 10-12 بار جام جهانی تیر اندازی برگزار میشه
جوابت خیلی باحال بود که گفتی یعنی تو میگی سالی 4-5 بار جام جهانی داریم و ...
10 یا 12 تقسیم بر 4 چند میشه ؟؟ چطوری سالی 2 تا 3 باری که من گفتم رو با اون تقسیماتت 4 تا 5 بار دراوردی؟
جالب اینه که هیچ پستت مثل پستای دیگت ارزش جواب دادن نداره.چون 90 درصدش الکیه!!!
شما نمیخواد معنی (و) رو برای ما تشریح کنی.چون تو او پستتون منظرتون دقیقا همین بود که من گفتم پس الکی قضیه رو ماست مالی نکن!!!
تو ذهن خودت پیش بینی کردی که مظاهری تا برنز کار سختی نداره.بعدش داری صورت مسئله رو عوض میکنی و (و) رو میکشی وسط.واقعا جالبه!!
بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا اول بشه میتونه تو دنیا مدال بگیره.میدونی معنی میتونه چی هست یا اینکه توضیح بدم!!!اخه من نمیدونم چرا این تو ذهنت نمیره که اگه نوشاد تو آسیا اول بشه احتمال اینکه تو جهان مدال بگیره خیلی زیاده!!!البته دقت کن که تومسابقات معتبر منظورمه .نه دهه فجر و....!!!
آسیا سرامد پینگ پنگ دنیاست .چون بهترین ها تو آسیان.اگه بهترین های چین تو آسیا شرکت کنند و نوشاد قهرمان بشه یعنی واقعا کاری کرده کارتون .پس میتونه مدال بگیره.
اینکه در مورد بوکسم اینو بگیم .خیال خامه!!!چون بوکس آسیا سرامد جهان نیست.اگه نوشاد تو آسیا اول بشه(بشرطی که حریفاش مسابقات رو بااهمیت در نظر گرفته باشند)و مطمئنا برای اینکه اول بشه از چند تا تنیسوری که رنکای عالی داره بگذره.پیس وقتی بتونه اونارو شکست بده یعنی میتونه تو جهانم عالی باشه.یه نمونشم حدادیه که قبل المپیک تو چند مسابقه با حریفای اصلیش رقابت کرد و نتیجه اون مسابقات نشون داد حدادی واقعا میتونه مدال بگیره .ملت یک چیزی دیده بودند که بهش احتمال مدال میدادند.اینطور نیست که مثلا الکی بگن فلانی باید مدال بگیره!!!
من نمیدونم چرا این تو کتت نمیره.من منظورم هر مسابقه ای نیست.مثلا اون مسابقات که درباره مظاهری نوشته بودی که توش مدال داشت به هیچ دردی نمیخوره.چون مسابقات برای آمادگی بیشتر ورزشکارا برای آسیا و جهانی بوده واون مسابقات یک نوع تمرین بوده برای افتخار آفرنی برای آینده.یا کشتی میاد تو جام جهانی کشتی اول میشه ولی این مسابقات بیشتر حالت تمرینی و برای شناخت رقبا هستش!!!حالا نمیدونم دیگه چطوری توضیح بدم!!
در مورد بحث آخرم شما فرض کنید من ریاضیم ضعیفه وشما کلا پرفسور هستید.ولی بریم سر اصل مطلب!!
شما میگید سالی 2-3 بار یا شایدم 5-6 بار مسابقات تیر اندازی برگزار میشه.شما جوری میگید که احمدی 12 بار شرکت کرده و نهایت 2 بار مدال اورده!!در حالی که اصلا نمیدونید چند بار شرکت کرده و اگرم برند و نتیجه نگیرند بازتاب نداره!!!این رو مطمئن باشید که وقتی کسی بین 60 نفر که این 60 نفر هرکدوم سهمیه المپیک رو بدست آوردن نفر 6 میشه یعنی واقعا خوب بوده و نزدیک به مدال المپیک بوده.ولی خوب وزارت ورزش بی خاصیت ما به اینکه احتمال زیادی داشت که احمدی موفق باشه توجهی نکرده بود.چون به مدالای جهانیش توجهی نداشت.و همش فکر کشتی و وزنه برداری و تکواندو بود!!!ول احمدی نشون داد که مدالاش اتفاقی نبوده وتا مدال المپیک چیزی باقی نمونده بود.و در مورد اینکه تو 50 متر نتیجه خوبی نگرفت بخاطر این بود که یجورایی اشباع شد و یه کاریش کردند که فقط به همون رتبه 6 اکتفا کرد!!!متاسفانه تو مملکت ما ازین کارا زیاد میشه!!مثلا در مورد رقیب آلمانی نوشاد اینقدر الکی بزرگش کردند که آخرشم باخت.که بنظرم میتونست ببره!!
در آخرم بگم که!ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که احمدی نشون داد 2 مدال جهانیش الکی نبود!!