متاسفانه دوستان بدون تحقیق و بدون پرس و جو همینجور هرچی بر زبانشون میاد نسبت به روحانیون ابراز میکنن...جدیدا مراجع تقلید می گن خوردن و اشامیدن زن در جوامع حرامه ! با این که من زن نیستم ولی این خیلی بی انصافیه . (البته ، فکر نمی کنم کسی رعایت کنه )
سیلاااااااااااااام مصطفی..........متاسفانه دوستان بدون تحقیق و بدون پرس و جو همینجور هرچی بر زبانشون میاد نسبت به روحانیون ابراز میکنن...
میشه بفرمایید کدوم مرجع همچین حرفی زده؟
لینک سایت، منبع خبر، فتوا یا استفتاء مرجع مربوطه، از کی شنیدید، کی گفته همچین حرفی رو و هزار و یک سوال دیگه که دوستان از خودشون نمیپرسن و هرچی دوست دارن راجب هرکس می گن!!!!!!!
نا سلامتی مهندسی گفتن بی سوادی گفتن، بی سواد یه حرف رو بی سند قبول کنه آدم اینقدر نمی سوزه که یه مهندس اینقدر راحت همچین حرفی رو قبول میکنه!!!
میتونم با قطعیت بگم چنین فتوایی اصلاً صادر نشده از هیچ کدام از مراجع ولی باز بفرمایید کی گفته این حرف رو؟
سیلااااام مهندس جانسیلاااااااااااااام مصطفی..........
حرفت درسته.ولی از این فتواها کم نداریم............متاسفانه
منم قبول دارم ممکنه این دروغ باشه............سیلااااام مهندس جان
اینجا بحث این فتواس و اینکه اخیراً مراجع گفتن زنا تو جوامع چیزی نخورن، آخه دروغ ازا ین گنده تر و شاخ دار تر؟
فکر کنم رفیقمون وهابی بوده چون وهابی ها از این فتواها زیاد میدن، منظورش هم مراجع وهابی بودن!!!
آخه دیگه هرچی فتوا تابلو باشه چهارتا دلیل روایی و قرآنی پاش هست، چهارتام دلیل عقلی که بعضی ها قبول میکنند بعضی ها نه، این فتوا نه به قرآن میخوره، نه به روایات میخوره نه با عقل جور در میاد!
رفیق واضح تر بگو منظورت چیه؟انگار خیلی دوست دارین حرف مفت برنین نه
البته دینی که اشکالی در اون نباشه ملت مخالفان مجبورن با دروغ بهش بد گویی کنن
در ضمن می خواین حرف مفت بزنین، یه چیزی بگین که بچه ها بهتون نخندن
عزیز من درسته که من خودم بیخیال این اقایون شدم .جدیدا مراجع تقلید می گن خوردن و اشامیدن زن در جوامع حرامه ! با این که من زن نیستم ولی این خیلی بی انصافیه . (البته ، فکر نمی کنم کسی رعایت کنه )
رفیق واضح تر بگو منظورت چیه؟
موافقم............منظورم اینه که مخالفان اسلام از اون جایی که حرف درستو حسابی ندارن متوسل به خزعبلات شدن
آخه کدوم مرجع همچین حرفی زده؟
همون مراجع وهابی هم دیگه همچین چیز مزخرفی نمیگن
طرف میاد تاپیک میزنه میگه یه مرجعی (که معلوم نیست کیه و کجا و تو کدوم دین اصلا!!) گفته زن ها نباید تو خیابون آب بخورن، نقطه سر خط
بعضی ها هم میان تایید می کنن و خوششون میاد
یعنی می فرمایید آیت الله سیستانی همچین فتوایی دادند؟توی گوگل سرچ کنید : دانلود توضیح المسائل آقای سیستانی
من یه فایل pdf پیدا کردم که توش همون جمله ی اول رو نوشته بود . تازه حتی از شنیدن اسم وهابی ها حالم به هم میخوره .
دین مشکلی نداره بعضی از مراجع مشکل ایجاد میکنن ، تازه وقتی سنی ها امامت رو نمی پذیرن دین اشکال داره ؟ در ضمن من توی یه سایتی خونده بودم وقتی امام عصر (عج) ظهور میکنن ، بعضی از مراجع و ملا ها با ایشون مخالفت میکنن . منظور من از زدن این تاپیک توهین به دین اسلام نبود ، من خودم جلوی کسی که به اسلام توهین کنه می ایستم ، این تاپیکو صرفا برای این زدم که ببینین بعضی ها چه چیز هایی رو با اسم اسلام به خورد ما میدن .انگار خیلی دوست دارین حرف مفت برنین نه
البته دینی که اشکالی در اون نباشه ملت مخالفان مجبورن با دروغ بهش بد گویی کنن
در ضمن می خواین حرف مفت بزنین، یه چیزی بگین که بچه ها بهتون نخندن
دقیقا مشکل من هم همینه .من لذت میبرم!
شب میخوابیم صبح پا میشیم میبینیم یکی فتوا داده!
اگه به جای اینکه انقدر به "زن" فکر کنن و مسائله دیگه! به اینکه چطور جامعه امونو درست کنیم فکر میکردن تا حالا به یه جایی رسیده بودیم!
به اسم که این جوریه .یعنی می فرمایید آیت الله سیستانی همچین فتوایی دادند؟
اون فایل PDF رساله توضیح المسائل آقای سیستانیه؟
دین مشکلی نداره بعضی از مراجع مشکل ایجاد میکنن ، تازه وقتی سنی ها امامت رو نمی پذیرن دین اشکال داره ؟ در ضمن من توی یه سایتی خونده بودم وقتی امام عصر (عج) ظهور میکنن ، بعضی از مراجع و ملا ها با ایشون مخالفت میکنن . منظور من از زدن این تاپیک توهین به دین اسلام نبود ، من خودم جلوی کسی که به اسلام توهین کنه می ایستم ، این تاپیکو صرفا برای این زدم که ببینین بعضی ها چه چیز هایی رو با اسم اسلام به خورد ما میدن .
میشه لینکی رو که از ازش دانلود کردید بذارید، یا حداقل بگید توی احکام کدوم قسمت چنین فتوایی داده شده؟ یعنی در رابطه با چه موضوعی؟به اسم که این جوریه .
مسئله شماره چند؟به اسم که این جوریه .
لینکش اینه البته متاسفانه ف؟ی؟ل؟ت؟ر شده .
http://www.chebayadkard.com/chebayadkard/sokhan/20050215/maghaleh56.pdf