فاطمه یک الگو

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحیم
شما حضرت فاطمه رو چه قدر ميشناسید
ايشون تا چه اندازه ای در زندگی شمانقش دارند
چه قدر سعی می کنید در کار هاتون از ایشون پیروي کنید

آخرین ویرایش:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق شخصیت ایشونم و فکر می کنم همان طور که پیامبر اسوه حسنه هستن ایشان هم اسوه تمام زنان عالم هستن .
سعی می کنم به سمت شیعه ی این حضرت بودن حرکت کنم ،

عزیزم تاپیک بسیار جالبیه ، بیا یواش یواش شخصیت حضرت فاطمه و احادیثی که در باره ایشون هست درش قرار بدیم

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای عزیزم.
بله منم الگوم حضرت فاطمه هستن.همیشه یکی از افتخاراتم بوده که اسمم فاطمه هست و همین هم بار مسئولیتی رو بر دوش من قرار داده که باعث شده همیشه مواظب رفتارم باشم.
اما کمتر شده که در مورد این شخصیت بزرگوار صحبتی بشه خیلی خوبه که ما اینجا از ایشون صحبت کنیم.
انشاءالله ازمون راضی باشن.
فقط جای تاپیک یه خورده خوب نیس.
اگه تو بخش اصلی باشه به نظرم بهتره. چون بازدید کننده ش بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
خوبيد دوستان؟

چقدر خوبه كه در مورد شخصيت ايشون بطور خاص بحث بشه و احاديث و روايت مختلف در موردشون رو قرار بديم...

من خودم ارادت خاصي به حضرت فاطمه (عج) دارم... و با آبجي محمديان موافقم كه اسوه تمام زنان اهل عالم ميدونن ايشون رو...

و آبجي فاطمه هم درست ميگن، به نظر من بهتره اين تاپيك تو قسمت اصلي تالار اسلام باشه...
اينجا باشه كمتر بهش توجه ميشه.

يا حق:gol:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
شخصیت فاطمه زهرا علیه السلام در نگاه دیگران

شخصیت فاطمه زهرا علیه السلام در نگاه دیگران

آیت اللّه شهید مطهری

استاد شهید آیت اللّه مرتضی مطهری رحمه الله در اشاره به منزلت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام می فرمایند: «در تاریخ خود اسلام، زنان قدسیه و عالی قدر فراوانند. اما کم تر مردی است که به پای حضرت خدیجه علیهاالسلام برسد و هیچ مردی جز پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم و علی بن ابی طالب علیه السلام به پای حضرت زهرا علیهاالسلام نمی رسد. زهرا بر فرزندان خود ـ که امامند ـ و بر همه پیامبران جز خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله وسلم ، برتری دارد».

استاد سید جعفر شهیدی

استاد دکتر سیدجعفر شهیدی در صفحات آغازین کتابی که درباره زندگانی حضرت زهرا علیهاالسلام نوشته اند، در توصیف آن حضرت از جمله می نویسند: «نام او فاطمه است. فاطمه وصفی است از مصدر فَطْم، و فطم در لغت عرب به معنی بریدن، قطع کردن و جدا شدن آمده است. این صیغه که بر وزن فاعل است معنی مفعولی می دهد و به معنی بریده و جدا شده است. فاطمه از چیز جدا شده است؟ در کتاب های شیعه و سنی روایتی می بینیم که پیغمبر فرمودند: او را فاطمه نامیدند چون خود و شیعان او از آتش دوزخ بریده اند... باری پرورش زهرا در کنار پدرش رسول خدا و در خانه نبوّت بود؛ آن جا که فرود آمد نگاهِ فرشتگان، و مرکز نزول وحی و آیه های قرآن است... تربیت دینی را هم از آموزگاری چون محمّد فرا گرفت؛ پیغمبری که معلِّم انسان های جهان است و تا جهان باقی است مشعل دین و دانش به نام او فروزان...»

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ممنون
ولی بیایند یکم در باره ی این موضوع صحبت کنیم
مگه شما چی در ایشون دیدید که این انتخاب رو کردید

به نظرم اگه درباره شخصیت ایشون و زندگی نامه شون و احادیثی که درباره ایشون هست صحبت کنیم نا خودآگاه مشخص می شه که چرا به ایشان اسوه همه امت اسلام می گن

بالاخره ایشان دست پرورده بهترین مخلوق خدا پیامبر اکرم هستن بنابر این شیوه زندگی ایشان منطبق با آموزه ها و عقاید پیامبر است پس بایستی همه چه زن چه مرد به ایشان اقتدا کنند

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزیده ای از دعا های فاطمه زهرا ( س)

گزیده ای از دعا های فاطمه زهرا ( س)

درخواست ایمان و سعادت

بارالها، تو را به دانشی که بر نهان و ناپیدا داری و بر چیرگی ات بر تمام پدیده ها سوگندت می دهم، که مرا تا زمانی از نعمت حیات برخوردار سازی که می دانی زندگی ام شایسته و پسندیده است. هنگامی که خیر و صلاح من در مرگ بود، مرا بمیران. خداوندا، اخلاص و ترس از خودت را به هنگام خشم و خشنودی، و میانه روی را هم در حال تهی دستی و بی نیازی از تو خواستارم. از تو آن نعمتی را طلب می کنم که پایان پذیر نیست. به من آنچه مایه خشنودی دایم است نصیب کن. بارپروردگارا، از تو خرسندی به حکمِ قضا و قدرت، و برخورداری از زندگی شایسته پس از مرگ را خواستارم.
از تو شوق دیداری از سر شوق و به دور از اجبار خواستارم. خداوندا، ما را به زیور ایمان بیارای و از جمله آن هدایتگرانی که مشمول هدایت تو واقع شده اند قرار ده.
بارالها

پروردگارا، خودبینی و ریا و تکبّر و تجاوز و حسد و ناتوانی و شک و سستی و ناراحتی و انواع دیگر بیماری ها و نیز خواری و نیرنگ و فسون را از گوش و چشم و تمام اندامم دور دار و مرا به سوی آنچه دوست می داری و مایه خشنودی توست راه بنمای، ای رحم کننده ترین رحم کنندگان. بارالها، تو خود آمرزنده ای و آمرزیدن را دوست می داری. پس، از تقصیرات و کوتاهی های من درگذر... پروردگارا، اگر من کار زشت انجام داده و در حقیقت با این کار برخود ستم کرده ام، از من درگذر که جز تو کسی گناهان و کوتاهی ها را نمی بخشاید.
درخواست آمرزش

بارالها، ما را از کسانی قرار ده که گویا تو را تا روز قیامت ـ که روز دیدار تو و بندگانت است ـ می بینند و ما را جز در حال خشنودی خود ممیران. خداوندا، ما را از کسانی قرار ده که در کردارشان به تو اخلاص ورزیده اند و در میان تمامی مخلوقات، تو را دوست دارند. پروردگارا، بر محمد صلی الله علیه و آله وسلم و خاندانش درود فرست و ما را مورد چنان بخشایشی قرار ده که پس از آن گناهی از ما سر نزند و اشتباهی مرتکب نشویم.

آیاتای

عضو جدید
ایشان هم اسوه تمام زنان عالم هستن .
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که ایشون اسوه تمام زنان عالم هستن؟!! برای زنان عالم نسخه نپیچ!!! از طرف خودت فقط حرف بزن بذار زنان عالم هم خودشون اسوه شون را انتخاب کنن... مثلا خود من نیازی به اسوه ندارم...

آیاتای

عضو جدید
شما حضرت فاطمه رو چه قدر ميشناسید
تا اونجایی که اطلاع دارم، بانویی بوده مبارز و سخت کوش. برای رسیدن به هدفش جان باخت. همین.

ايشون تا چه اندازه ای در زندگی شمانقش دارند
هیچ نقشی در زندگی من ندارند

چه قدر سعی می کنید در کار هاتون از ایشون پیروي کنید
فقط از عقل و خرد خودم پیروی میکنم و حرف منطقی را هم می پذیرم حتی اگر از دشمنم باشد.

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که ایشون اسوه تمام زنان عالم هستن؟!! برای زنان عالم نسخه نپیچ!!! از طرف خودت فقط حرف بزن بذار زنان عالم هم خودشون اسوه شون را انتخاب کنن... مثلا خود من نیازی به اسوه ندارم...

اولا شما اعتقاد دارید که پیامبر اسلام به گفته قرآن اسوه حسنه هستن؟ به نظرتون چرا ؟

خدا دین اسلام رو برای این برای افراد فرستاد که به انسانها شیوه صحیح زندگی رو نشون بده ، مثل دستگاهی که designer اش یه کاتولوگ می ذاره همراه مصنوعش! این شیوه صحیح زندگی رو به وسیله پیامبرش به مردم آموزش داد ، و گفت پیامبران رو فرستادم تا دیگه عذری نداشته باشید. خوب یه سری قواعد ویژه خانومهاست مثل زمان بلوغشون و یا شیوه همسرداریشون و ... این موارد رو پیامبر به فاطمه زهرا آموزش دادند ، فاطمه زهرا در مکتب این اسوه حسنه پرورش پیدا کرده . پس می شه گفت که ایشون الگویی برای بانوان جهان اسلام هستن و یه شیوه عملی برای ایشان ارائه می دن . اگه این مسائل از سوی پیامبر بیان می شد می گفتن ایشان مرد هستن و خودشون عامل نبودن.

در ضمن از نظر شخصیتی پیامبر ( ص ) احترام زیادی برای ایشون قائل بودند ، بارها خم شدند و به دست ایشون بوسه زدند! وقتی دلشون هوای بهشت رو می کرد فاطمه زهرا رو در آغوش می گرفتن ، ( اینا رو من نمی گم ها حتی منابع اهل سنت هم به این مسائل اشاره داشتن . در ضمن می گن شبیه ترین فرد به پیامبر فاطمه زهرا بوده و ....

خواستید تمام مطالبی که گفتم با منبع میارم ، البته اگه اهل مباحثه هستید و دنبال حقیقت من در خدمت هستم :gol:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که اطلاع دارم، بانویی بوده مبارز و سخت کوش. برای رسیدن به هدفش جان باخت. همین.

.

اگه تمایل داشتید یه مقدار مطالعاتتون رو در این زمینه بیشتر کنید چون ایشون شخصیتشون خیلی گسترده از این دو تا مطلبیه که شما فرمودید

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه جون از جوابت خیلی ممنونم

دوست عزیز از این که لطف کری واین قدر صریح جواب دادی ممنون
هدف ما هم از راه انداختن این تاپک همینه
که این بانوی بزرگ رو بشناسیم
من می تونم بگم که 99%از مردمی که فاطمه فاطمه می کنند هم ایشون رو نمی شناسند وتنها از روی عادت این حرف ها رو می زنند
خود من هم متقاید نمی شم تا ایشون رو کاملا نشناسیم
ولی یه سوال
شما چه قدر ایشون رو می شناسید
اگه شما خودتون رو دانشجو می دونید باید نسبت به ایشون شناخت پیدا کنید
وبعد
موفق باشی
متشکر:gol:

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا خانم فاطمه ی زهرا محدود شدند به دهه ی فاطمیه وبس
چرا ما از شهادتشون فقط می دونیم
چرا ایشون تنها نماد حجاب برای ما هستند

فاطمه محبی

عضو جدید
میبینید... منم اسمم فاطمه است.همیشه بابام میگه بخاطر این اسم قشنگت باید خیلی تو رفتارت دقت کنی مخصوصا در زمینه حجاب.بحث اسم پیش اومد یاد یه چیزی افتادم تو دوران مدرسه تو کلاسمون خیلیا اسم شناسنامشون فاطمه بود ولی فقط منو فاطمه صدا میکردن بقیه سمیرا.ملیکا. یاسمین .مرجان و... بودن یکم واسم عجیب بود یکیشون که با خودم خیلی دوست بود میگفت بدم میاد که اسمم مذهبی باشه حتی رو ورقه های امتحانا هم اسم مستعارشو مینوشت همیشه هم بخاطر این مسئله دچار مشکل میشد...
منظور خاصی نداشتما دوستان مخصوصا جدیدو الورودها جبهه گیری نکنید که حالا اسم و این چیزا مسئله مهمی نیست و آدم باید از درون به این بزرگان ارادت داشته باشه و اونارو الگو قرار بده.قبول:D
خودمو مثال میزنم من اسمم اسم حضرت فاطمه است ولی فقط در حد کتابای دینیه دوران مدرسه از ایشون اطلاعات دارم هیچوقت کتابی در زمینه ایشون مطالعه نکردم.بعضی وقتا از خودم میپرسم من چجور خودمو مسلمون میدونم واقعا خجالت آوره:( تاپیک بسیار خوبیه ممنون خیلی واسه امثال من خوبه:gol:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
زهرا فصلی از کتاب رسالت

زهرا فصلی از کتاب رسالت

کتاب امام موسی صدر درباره حضرت فاطمه ، با نام " زهرا ، فصلی از کتاب رسالت " رو قرار می دم ، البته خودم هنوز نیمی از این کتاب رو مطالعه کردم ولی زندگی حضرت رو عالی به تصویر می کشه :gol:

پیوست ها

• zahr_ketaberesalat.pdf
    209.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه فاطمه است

فاطمه فاطمه است

فاطمه فاطمه است ، نوشته دکتر علی شریعتی ، یکی از نوشته های معروف ایشان که به نظرم گل سر سبد نوشته های ایشونه :heart:

قسمتی از کتاب :

.. نمیدانم از او چه بگویم و چگونه بگویم!؟

خواستم از “بوسوئه” تقليد كنم، خطيب نامور فرانسه كه روزي در مجلسي با حضور لويي، از “مريم” سخن مي‌گفت. گفت: « مجموعه‌ گفته‌ها و انديشه‌ها و كوشش‌ها و هنرمندي‌هاي همه در طول اين قرن‌هاي بسيار، به اندازه‌ اين كلمه نتوانسته‌اند عظمت‌هاي مريم را بازگويند كه: “مريم، مادر عيسي است”. »
و من خواستم با چنين شيوه‌اي از فاطمه بگويم. باز درماندم:
خواستم بگويم، فاطمه دختر خديجه‌ي بزرگ است.
ديدم فاطمه نيست.
خواستم بگويم، كه فاطمه دختر محمد (ص) است.
ديدم كه فاطمه نيست.
خواستم بگويم، كه فاطمه همسر علي است.
ديدم كه فاطمه نيست.
خواستم بگويم، كه فاطمه مادر حسين است.
ديدم كه فاطمه نيست.
خواستم بگويم، كه فاطمه مادر زينب است.
باز ديدم كه فاطمه نيست.
نه، اين‌ها همه هست و اين همه فاطمه نيست.
فاطمه، فاطمه است . .

پیوست ها

• FatemeFatemeAst_Shariati.pdf
    180.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی دوستشون دارم و همیشه مظلومیتشون منو به گریه میندازه و سعی میکنم همیشه ازشون الگو بگیرم
ولی فکر میکنم به اندازه ای که باید نمیشناسمشون

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ممنون
ولی بیایند یکم در باره ی این موضوع صحبت کنیم
مگه شما چی در ایشون دیدید که این انتخاب رو کردید

واقعا نمی دونم
شخصیتشون جوریه که منو جذب میکنه مهربون بودنشون صفا و صمیمت عقل و شعور و حیا و حتی زندگیشون با امام علی اونقد زیبا و قشنگه که نگو
به قول دکتر شریعتی
فاطمه بانوی عالمه نه به خاطر اینکه پدرش حضرت محمده
نه به خاطر اینکه همسرش حضرت علی
به خاطر اینکه فاطمه فاطمه ست

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا نمی دونم
شخصیتشون جوریه که منو جذب میکنه مهربون بودنشون صفا و صمیمت عقل و شعور و حیا و حتی زندگیشون با امام علی اونقد زیبا و قشنگه که نگو
به قول دکتر شریعتی
فاطمه بانوی عالمه نه به خاطر اینکه پدرش حضرت محمده
نه به خاطر اینکه همسرش حضرت علی
به خاطر اینکه فاطمه فاطمه ست

فاطمه گلم تو هم سنت مثل بانو کمه و مشابه ایشون خوب می فهمی ، فهم و شعورت بالاست سعی کن با مطالعه و شناخت شخصیت ایشون پا بذاری جا پاشون . همه ما باید شیعه ایشون باشیم ( یعنی اعمالمون بشه آینه تمام نمای خانوم ) این شدنیه ، همون طور که ابولفضل العباس شد یه شیعه ی واقعی :gol:

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب امام موسی صدر درباره حضرت فاطمه ، با نام " زهرا ، فصلی از کتاب رسالت " رو قرار می دم ، البته خودم هنوز نیمی از این کتاب رو مطالعه کردم ولی زندگی حضرت رو عالی به تصویر می کشه :gol:
بچه ها حتما این کتب رو بخونید کتاب خیلی خوبی
بهتون خیلی کمک می کنه
خانوم محمدیان دستون درد نکنه
عالی بود:gol::heart:

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر به(ص)به فاطمه فرمودند:
ای فاطمه برای اخرت خود بکوش که من نمی توانم در پیشگاه خدا برای تو کاری کنم

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت فاطمه زهرا الگوی تمام انسانهاست نه فقط زنان
از حضرت مهدی حدیثی نقل شده که الگوی من درزندگی مادرم زهراست
واگر بخواهیم فقط ایشان را الگوی زن مسلمان اعلام کنیم ظلم به حضرت کردیم

فاطمه زهرا(سلام الله علیها ) الگوی زن مسلمان و مقتدای هر انسانی در راه رسیدن به کمالات و فضائل اخلاقی هستند
وجود مقدّس حضرت فاطمه عصاره تمام نیکی ها و ارزشهاست و سرشت وخوی تمام پیامبران بانوان بهشت و فرشتگان در وجود ایشان جمع شده است

که به عنوان مثال میتوان به موارد زیر اشاره کرد

1- عبادت خدا

ازرسول خدا فرمود:«اما دخترم فاطمه،متدین ترین زنان عالم از اولین و آخرین است.او هنگامی که در محراب عبادت می ایستاد هفتاد هزار ملک مقرب بر او درود فرستاده به آنچه مریم را خطاب می کردند،ندا می دهند که ،ای فاطمه! همانا خداوند تو را برگزیده و پاک کرده و بر زنان عالم تو را برتری داده است »

2- انفاق و بخشش
نقل شده كه پيامبر اكرم(ص) در عروسي فاطمه زهرا(س) يك دست پيراهن نو به دخترش داده بود تا در شب عروسي بپوشد. هنگامي كه حضرت فاطمه(س) به خانه ی بخت رفت و بر سجاده عبادت، در حال مناجات با پروردگار بود، زن مستمندي به درب خانه آمد و اظهار نياز كرد و لباسي طلبيد. فاطمه(س) در آن وقت دو پيراهن داشت: يكي كهنه و ديگري نو.او پيراهن نو را به فقير بخشيد. فرداي آن شب، چون رسول خدا(ص) پيراهن كهنه را در تن او ديد و از علت آن پرسيد، حضرت زهرا(س) عرض كرد: «آن را به فقير دادم و اين روش را از شما آموخته ام.»

3- زهد و ساده زیستی

زهرا دختراولین شخص عالم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد (صلی اله علیه وآله ) بود ومادرش ثروتمند ترین مردم حجاز، بااین حال می بینیم که وی حتی از داشتن پرده ای رنگارنگ در خانه و یا داشتن حداقل زیور زنانه برای خود دریغ داشت و به حدی فقر دامنگیر جامعه بود که حتی درشب عروسی، پیراهن خود را به سائل می دهد وبا تنها پیراهن کهنه ای که دارد به خانه شوهرمی رود.

4-حفظ حجاب و عفت

5- صداقت

کی از اسماء و القاب حضرت فاطمه(س)،صدیقه است .صدیقه یعنی بسیار راستگو.از امام صادق روایت شده است که حضرت فرمود:« و او صدیقه کبری است و بر شناخت او بر خلاق باید زمان و قرن ها بگذرد تا او را بشناسند. » درحقیقت فاطمه زهرا (س) میزان است از حیث صداقت . آن حضرت جز به صداقت و راستی تکلم نمی فرمود و بدین لحاظ است که صدیقه نامیده می شود.
از عایشه نقل شده که گفت:«من کسی را در گفتار از فاطمه راستگوتر نیافتم به جز کسی که او را به دنیا آورد یعنی پدرش»

6-تواضع و فروتنی

سلمان فارسي مي گويد : روزي وارد منزل فاطمه (س) شدم و مشاهده كردم فرزند او حسين كه در آن زمان شيرخواره بود، از شدت گرسنگي در گهواره گريه مي كند و فاطمه با عجله مشغول دستاس كردن است و جو آرد مي كند . از دست اودستاس خوني گرديده و كنيز خدمتكارش بيكار نشسته بود . ديدن اين منظره مرا متاثر كرد . عرض كردم : اي دختر پيامبر، چرا دستور نمي فرماييد فضه جو را دستاس كند، فرمود : برنامه كار منزل بين من و او تقسيم شده، يك روز خدمات خانه به عهده او است و يك روز به عهده من . امروز نوبت من است و فضه بايد استراحت كند.

اين رفتار،ضمن آنکه فروتنی آن حضرت را می رساند،طريقه برخورد صحيح با كارگر را نیز به همه مسلمانان نشان مي دهد و در واقع به همه كارفرمايان ، برخورد انساني و اسلامي را نسبت به اين طبق زحمتكش يادآوري مي كند .

7- شجاعت در دفاع از حق

دفاع از حق به به عبارت دیگر امربه معروف و نهی از منکر ،از مختصات یک انسان خداجو و کمال طلب می باشد که البته نیاز به شجاعت و نیرومندی خاصی دارد. حضرت زهرا(س) در دفاع از حق و نهی از منکرات عظم جدی و شجاعت ویژه ای داشتند.

ایشان علی رغم اینکه بهترین حالت برای یک زن را مخفی بودن از دید نامحرمان می دانست اما هنگامی که،انحرافات در جامعه را مشاهده نمودند و دیدند که چگونه حق مسلم شوهرش در جانشینی پیامبر اکرم(ص)ضایع مس شود ،از خانه بیرون می آید و در ملأ عام برای مردم سخن می گوید. او در سخنان فصیح و بلیغی که به دفاع از مقام ولايت و امامت حضرت على(ع) ایراد نمودند،این گونه می فرمایند

« ... و چون خداوند پيامبرش را به خانه انبيا فراخواند، جايى كه برگزيدگانش زندگى مى‏كنند، خارهاى نفاقتان سر برون آورد و پوشش دينتان رنگ باخت و صداى سركرده گمراهان درآمد و پست‏مهره‏اى ذليل و ناشناخته ظهور كرد و نازپرورده جاهلان مفسد زمزمه سر داد. پس بر دل‏ها و زندگى‏تان سوار شد ... و شما بر حق غضب كرديد...»

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما ایا ما می تونیم به مقام
حضرت فاطمه برسیم:que:

ed323

عضو جدید
با سلام به همگي دوستان
من دارم كتاب فاطمه فاطمه است رو ميخونم ................ذهنيتم نسبت به خيلي چيزا عوض شد ! توصيه ميكنم حتما اين كتاب رو بخونيد و اوج اين كتاب همون قسمتيه كه دوست خوبمون بهش اشاره كردن

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به همگي دوستان
من دارم كتاب فاطمه فاطمه است رو ميخونم ................ذهنيتم نسبت به خيلي چيزا عوض شد ! توصيه ميكنم حتما اين كتاب رو بخونيد و اوج اين كتاب همون قسمتيه كه دوست خوبمون بهش اشاره كردن
امیدوارم موفق باشی
واقعا همین طوره
پیشنهاد می کنم
که سخنرانی هاشون رو هم گوش کنی
فوق العادست:gol:

Majid.na

عضو جدید
محکمیه

محکمیه

هیچ نقشی در زندگی من ندارند

فقط از عقل و خرد خودم پیروی میکنم و حرف منطقی را هم می پذیرم حتی اگر از دشمنم باشد.

به نام خدا
با عرض سلام خدمت :gol:دوستان و خواهر گرامی:gol:
منظور از این مباحثی که درباره حضرت فاطمه:gol: نوشتید چیست؟ فکر می کنم شما دچار یک حال خوداتکایی و غرور شده اید خوب شما نوشتید :gol:خانم فاطمه الزهرا:gol: برای رسیدن به هدفش جان باخت اما ننوشتید که هدفش چه بود ثروت بوده یا رضایت الهی:gol: حضرت فاطمه:gol: هیچ وقت به خاطر هدف شخصی خود نجنگیده است بلکه به خاطر گسترش اسلام بوده... دوم اینکه شما نوشته بودید که ایشان در زندگیتان هیچ نقشی ندارند ولی اشتباه می کنید شما فکر می کنید که باید به :gol:فاطمه الزهرا :gol:متوسل شویم تا واسطه قبول دعایمان شود بلکه این طوری نیست ایشان نظاره گر اعمال هستند و همه برکت زندگی و رزق و روزی ما بواسطه :gol:ایشان و فرزندان بزرگوارش:gol: افزایش می یابد ایشان آنقدر کریم هستند که هوای همه شیعیان خود را داشته باشد.
سوما آیا دشمن خیر ما را می خواهد که حرف منطقی می زند از شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده عجیب است که چنین سخنانی می گویید دشمن همیشه ضرر ما را می خواهد و هیچ حرف منطقی در باره ما و مخصوصا:gol: اهل بیت:gol: نمی زند...

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهار بانوی
اسیه همسر فرعون بود که
هیچ گاه فرعون را به عنوان خدا قبول نکرد
واز حصرت موسی پیروی می کرد
پس به دست فرعون به شهادت رسید:gol:

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:خدیجه