بچه ها ممنون
ولی بیایند یکم در باره ی این موضوع صحبت کنیم
مگه شما چی در ایشون دیدید که این انتخاب رو کردید
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که ایشون اسوه تمام زنان عالم هستن؟!! برای زنان عالم نسخه نپیچ!!! از طرف خودت فقط حرف بزن بذار زنان عالم هم خودشون اسوه شون را انتخاب کنن... مثلا خود من نیازی به اسوه ندارم...ایشان هم اسوه تمام زنان عالم هستن .
تا اونجایی که اطلاع دارم، بانویی بوده مبارز و سخت کوش. برای رسیدن به هدفش جان باخت. همین.شما حضرت فاطمه رو چه قدر ميشناسید
هیچ نقشی در زندگی من ندارندايشون تا چه اندازه ای در زندگی شمانقش دارند
فقط از عقل و خرد خودم پیروی میکنم و حرف منطقی را هم می پذیرم حتی اگر از دشمنم باشد.چه قدر سعی می کنید در کار هاتون از ایشون پیروي کنید
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که ایشون اسوه تمام زنان عالم هستن؟!! برای زنان عالم نسخه نپیچ!!! از طرف خودت فقط حرف بزن بذار زنان عالم هم خودشون اسوه شون را انتخاب کنن... مثلا خود من نیازی به اسوه ندارم...
تا اونجایی که اطلاع دارم، بانویی بوده مبارز و سخت کوش. برای رسیدن به هدفش جان باخت. همین.
.
بچه ها ممنون
ولی بیایند یکم در باره ی این موضوع صحبت کنیم
مگه شما چی در ایشون دیدید که این انتخاب رو کردید
واقعا نمی دونم
شخصیتشون جوریه که منو جذب میکنه مهربون بودنشون صفا و صمیمت عقل و شعور و حیا و حتی زندگیشون با امام علی اونقد زیبا و قشنگه که نگو
به قول دکتر شریعتی
فاطمه بانوی عالمه نه به خاطر اینکه پدرش حضرت محمده
نه به خاطر اینکه همسرش حضرت علی
به خاطر اینکه فاطمه فاطمه ست
بچه ها حتما این کتب رو بخونید کتاب خیلی خوبیکتاب امام موسی صدر درباره حضرت فاطمه ، با نام " زهرا ، فصلی از کتاب رسالت " رو قرار می دم ، البته خودم هنوز نیمی از این کتاب رو مطالعه کردم ولی زندگی حضرت رو عالی به تصویر می کشه![]()
امیدوارم موفق باشیبا سلام به همگي دوستان
من دارم كتاب فاطمه فاطمه است رو ميخونم ................ذهنيتم نسبت به خيلي چيزا عوض شد ! توصيه ميكنم حتما اين كتاب رو بخونيد و اوج اين كتاب همون قسمتيه كه دوست خوبمون بهش اشاره كردن
تا اونجایی که اطلاع دارم، بانویی بوده مبارز و سخت کوش. برای رسیدن به هدفش جان باخت. همین.
هیچ نقشی در زندگی من ندارند
فقط از عقل و خرد خودم پیروی میکنم و حرف منطقی را هم می پذیرم حتی اگر از دشمنم باشد.