1_ بنده شخصا هیچ ایده و نظری راجب این موضوع ندارم ....
2_ منبع و لینک خبر :
http://www.dailymail.co.uk/news/art...-shows-Star-David-Tehran-airport-HQ-roof.html
http://www.dailymail.co.uk/news/art...-shows-Star-David-Tehran-airport-HQ-roof.html
یعنی این ستاره چیه که با این همه اقدامات هنوز پاک نشده ؟در پی درج خبر " نقش ستاره داوود در فرودگاه مهرآباد" روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران توضیحی را برای پارسینه ارسال کرد.
متن این توضیح بدین شرح است:
سردبیر محترم شبکه خبری تحلیلی پارسینه
با سلام و احترام
احتراما بازگشت به درج خبر مندرج در آن پایگاه خبری با عنوان " نقش ستاره داوود در فرودگاه مهرآباد" در تاريخ 6/9/89 ، خواهشمند است دستور فرماييد مطابق قانون مطبوعات نسبت به درج جوابيه هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران كه در ذيل آمده است اقدام مقتضي صورت پذيرد :
طراحی ساختمان ادارات مرکزی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در سال 1352 توسط یک معمار اسرائیلی انجام پذیرفته است. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مسوولان هما با اطلاع از موضوع فوق نسبت به از بین بردن و زدودن آن اقدام نموده اند.
شاهرخ نوش آبادي مديركل روابط عمومي هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=28602
البته من هم میگم فاجعه نیست، نه به این خاطر که این ستاره نماد حضرت داوود باشه...چرا فاجعه؟
مگه داود پیامبر خدا نبود؟
چرا نشان پیامبر خدا باید فاجعه باشه؟
اون موقع چه انتظاری از دیگران دارین که بزارن تو کشور غیر اسلامی مسجد و گلدسته بسازین؟
کمی فکر کنید
عکس های نرم افزار گوگل ارث چند وقت به چند وقت آپدیت میشه؟یعنی این ستاره چیه که با این همه اقدامات هنوز پاک نشده ؟
عجب ستاره نامردیه هاااا
ای بابا! این ستاره فقط اسم اش ستاره داووده و اون هم بخاطر تقدیس این نماد هست. نه اینکه حضرت برای خودش لوگو ساخته باشه.چرا فاجعه؟
مگه داود پیامبر خدا نبود؟
چرا نشان پیامبر خدا باید فاجعه باشه؟
اون موقع چه انتظاری از دیگران دارین که بزارن تو کشور غیر اسلامی مسجد و گلدسته بسازین؟
کمی فکر کنید
چندان هم فاجعه خاصی نیست، وقتی ساختمان رو اسراییلی ها ساختند در زمان شاه خدا بیامرز (!)، طبیعیه آرم خودشونو حک کنند....
فعلا که همین تخیلات داره دنیا رو می گردونه.اینقدر به این نمادها گیر ندین
یروز میگن چشم شیطان
یروز مثلث داوود
کم فیلم تخیلی نیگا کنید
امیدوارم...هر آنقدر که آموختم فهمیدم وسعت ندانسته هایم بسیار بیشتر است.
دروردبادرود
خدا به شما خير بده دقيقا درست ميفرماييد ، اميدوارم حزب الله لبنان هم از اين عرضه ها داشته باشه بياد تو ايران ساختمان و فرودگاه و استاديوم و ... بسازه من خودم آرم حزب الله رو ميزنم بالاشون
![]()
درورد
نه دوست عزیز ، این به خاطر همکاریهای گسترده شاه خدابیامرز (علیه الرحمة!) هستش که دستشان بر گردن آدمکشان اسراییلی بود و از همه نظر هواشون رو داشت.
در ضمن مقایسه یک حزب با یک کشور چندان معقول به نظر نمیرسه.
![]()
دوست من وقتي شما به مردم سيل زده پاكستان كمك نكنيد اونوقت اسراييل و آمريكا ميان و اونجا غذا با آرم ستاره داوود پخش ميكنند و مدرسه و بيمارستان با آرم ستاره داوود ميسازند و ديگه سخت ميشه به بچه پاكستاني بقبولوني كه به قول شما اسراييل جنايتكاره و ....
من فكر ميكنم فاجعه اينجاست نه بالاي اون ساختمان
![]()
پسری دیگه حامداینقدر به این نمادها گیر ندین
یروز میگن چشم شیطان
یروز مثلث داوود
کم فیلم تخیلی نیگا کنید
درود مجدددرود مجدد
دوست عزيز همكاريهاي گسترده شاه فقيد با اسراييل درست ، خب جمهوري اسلامي هم با حزب الله همكاري گسترده داره
و اما از شما بعيد بود كه حزب الله رو يك حزب بدونيد و اسراييل رو يك كشور!!!
يعني شما قبول نداريد كه حزب الله يك حزب با مقبوليت بالا در لبنان هست؟ همين الانش كه حزب الله تو كشور چيزي نساخته همه جا شبه نظاميان جمهوري اسلامي نشان حزب الله رو چسبوندن ، مشكلي هم نيست عقيده شون هست دارن ابراز عقيده ميكنن حالا بگذريم كه با پول بيت المال ولي خب عقيده شون هست ، حالا اون باباي اسراييلي هم نشون خودشون ر و بالاي ساختماني زده كه خودش ساخته.
بنده و شما از نظر عقيده اي تفاوت بسياري داريم ولي دوستانه يه خواهش ازتون دارم
به جاي گير دادن به يه همچين چيزهايي بياد به اساس مطلب فكر كنيم ، حالا يه آرم بالاي يه ساختمان اونم از 30 سال پيش به جا مونده ، آيا اين واقعا فاجعه است؟
البته هركسي يه نظري داره ولي من فكر ميكنم كه فاجعه اينه كه در پاكستان انسانها به خاطر سيلهاي اخير دارند زجر ميكشن و به كمك احتياج دارند ولي برادران مسلمانشون پولهاشون رو ميبرن در عربستان براي حج خرج ميكنند ، درسته كه حج يكي از واجبات هست ولي اين گفته پيامبر اسلام هست كه مسلمان نيست كسي كه سير بخوابد و در همسايگي خود گرسنه اي داشته باشد ، وقتي من مسلمان نباشم حج من چه معنا داره ، البته حركت آيت الله خامنه اي در اعلام اينكه گوشت قربانيان حج به مردم سيل زده پاكستان تعلق بگيره كار زيبايي هست ولي آيا خود مسلمانان هم وظيفه اي ندارند؟ ( البته ببخشيد كه بنده نامسلمان در مورد مسائل مسلمانان نظر ميدم)
دوست من وقتي شما به مردم سيل زده پاكستان كمك نكنيد اونوقت اسراييل و آمريكا ميان و اونجا غذا با آرم ستاره داوود پخش ميكنند و مدرسه و بيمارستان با آرم ستاره داوود ميسازند و ديگه سخت ميشه به بچه پاكستاني بقبولوني كه به قول شما اسراييل جنايتكاره و ....
من فكر ميكنم فاجعه اينجاست نه بالاي اون ساختمان
![]()
و شما هم در بالا دقیقاً همان حرف بنده را تکرار کردید و از بنده سوال فرمودید! من قبل از حضور و خواهش شما به اون مطلب اشاره کرده بودم که فاجعه نیست...چندان هم فاجعه خاصی نیست، وقتی ساختمان رو اسراییلی ها ساختند در زمان شاه خدا بیامرز (!)، طبیعیه آرم خودشونو حک کنند....
در اصل از شما بعید بود اسراییل رو با جزب الله مقایسه کنید.و اما از شما بعيد بود كه حزب الله رو يك حزب بدونيد و اسراييل رو يك كشور!!!
يعني شما قبول نداريد كه حزب الله يك حزب با مقبوليت بالا در لبنان هست؟
حال نمیشود این بنا رو نابود کرد؟ ما وقتی حکم معمار کبیر انقلاب رو در باب ساده لوحی منتظری گرفتیم در عرض یک روز چنان تمثالش را بر در و دیوار از بین بردیم که کسی از فرداش گمان نبرد که شخصی مثل آن ساده لوح در مملکت همراه انقلاب بوده است!
بنده به برج آزادی و هم چنین نماد دیگر ایراد دارم که امیدوارم این نماد صهیونی بهایی مسیحی آزادی از بین برود و به جایش نمادهای دلبر اسلامی استوار کنیم..
باشد که رستگار شویم...
البته با نمادهای اسلامی!
سرمد جان بعیده از شما ایشون رو نشناسید، از کاربران با سابقه اینجا هستند که به این روز افتاده اند....پستات به آواتارت خیلی میاد.
سرمد جان بعیده از شما ایشون رو نشناسید، از کاربران با سابقه اینجا هستند که به این روز افتاده اند....
عکس های نرم افزار گوگل ارث چند وقت به چند وقت آپدیت میشه؟
چون من الآن رفتم دیدم، همین عکس هایی که منتشر شده بود یک هفته پیش هنوز هوایپماها در همون حالت بودند!!!!
کدوم وضع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرمد جان بعیده از شما ایشون رو نشناسید، از کاربران با سابقه اینجا هستند که به این روز افتاده اند....
اون که باید می فهمید فهمید...کدوم وضع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی ایران تحریمه؟دوست عزیز
گوگل ارث اصلا به صورت عکس نیست بلکه به صورت زنده و آن لاین پخش میشه
برای مثال اگر شما بری توی کوچه و به سمت آسمون دستات رو تکون بدی و همزمان دوستت در گوگل ارث باشه میتونه تورو ببینه
منتها چون ما در ایران زندگی میکنیم و گوگل ارث در ایران تحریمه برای همینم برای ما به صورت عکس نشون داده میشه
بهت قول میدم یه ماه دیگه هم بری همون طور باشه
توی ایران تحریمه؟
یعنی آی پی های ایرانی رو ساپورت نمیکنه؟
خوب چطوری آخه!فقط میدونم که ایران اجازه استفاده از اون حالت آن لاینش رو نداره
یعنی تصاویری که ما میبینم معلوم نیست مال کی هستن...
میگفتن که اسم ایران جز لیستش نیست...
راستش زیاد از اینترنت سر در نمیارم اما اینو خوب یادمه...
به هر حال نامردیه...
تو ایران فقط از گوگل ارث رایگان استفاده میشه که امکاناتش نسبت به نسخه های پولی مثل pro کم هست !فقط میدونم که ایران اجازه استفاده از اون حالت آن لاینش رو نداره
یعنی تصاویری که ما میبینم معلوم نیست مال کی هستن...
میگفتن که اسم ایران جز لیستش نیست...
راستش زیاد از اینترنت سر در نمیارم اما اینو خوب یادمه...
به هر حال نامردیه...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شما چیست؟/ ورود پیکرهای جانباختگان فاجعه منا به کشور | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
فاجعه ی آب | گفتگوی آزاد | 27 | |
A | فاجعه طلاق | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
فاجعه ملی در کمین آینده: مغز 800 هزار کودک ایرانی رشد نمی کند! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
عکسهایی قبل از وقوع فاجعه | گفتگوی آزاد | 2 |