عکس کمک اقای وزیر به فقرا (ریاء تا چه حد)

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
اگه یه کم منصفانه فکر کنی می فهمی که زندگی اشخاصی مثل وزیر و امثالهم بدون خبر نگار و جاسوسو .....اصلا معنی داره؟ بیچاره ها دستشویی هم می خوان برن خبر نگارا و عکاسا دنبالشون میرن!!!!!

اینا خبرنگار با خودشون میکشن.
میتونن نذارن کسی عکس بگیره. کار سختی نیست که.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا داره به قشر مرفه پول میده؟
باید به قشر فقیر پول بده.
:D
اینا که دولت مستضعفین بودن حالا شدن دولت مرفهین:D.

ولی کلا چه عیدی باشه چه صدقه و چه مرفه و چه فقیر، دیگه جلو دوربین این کارو کردن خیلی زشته.
اینکارا از یه مقام عالی رتبه بعید. البته اگه واقعا وزیر باشه. معلومه برای جلب توجه اینکارو کرده.

سرمد از تو بعیده که به این حرفا گوش بدی و تایید کنی
+منبع نداره
+ایشون وزیر نیست
+این دخترا فقیر نیستن
+اینجا سالن ورزشیه
و ......
در ضمن 2000 تومان به یه دختر کوچولو دادن افتخار نداره که بخواد باهاش خودنمایی کنه
و در ضمن طوری میگین دوربین که انگار چه خبره
یه بازدید تو یه استان ( این عکاس مال استان مرکزیه ) تو یه سالن ورزشیه دخترانه و 2000 تومان به یکی دادن خیلی شاهکاره ؟؟؟

gagas

عضو جدید
سرمد از تو بعیده که به این حرفا گوش بدی و تایید کنی
+منبع نداره
+ایشون وزیر نیست
+این دخترا فقیر نیستن
+اینجا سالن ورزشیه
و ......
در ضمن 2000 تومان به یه دختر کوچولو دادن افتخار نداره که بخواد باهاش خودنمایی کنه
و در ضمن طوری میگین دوربین که انگار چه خبره
یه بازدید تو یه استان ( این عکاس مال استان مرکزیه ) تو یه سالن ورزشیه دخترانه و 2000 تومان به یکی دادن خیلی شاهکاره ؟؟؟
تایید
;);)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دیدی می کشن؟؟؟؟:surprised::surprised:

بحث خبرنگار جداست ، خبرنگار وظیفه شو انجام داده
اما مساله اون چیزی نیست که داستان سرایی کردن

امروزه هر وبلاگ نویسی کاری به درست یا نادرست بودن مطلب نداره و هر چیزی که باعث افزایش بازدیدش بشه مینویسه

2Khtar-taje-sar

عضو جدید
مثل گدا؟!!! در ضمن عکاس فقط از چند ثانیه عکس گرفته!کل حرکات ایشون روفیلم نگرفته اند که شما مگید چرا ایشون دست نوازش نکشیدند! شما داری فقط یک لحظه رو میبینی!همین!
میخاسن فقط از همون نوازش عکس بگیرن:w00:
وزیر هدفش یه چی دیگس:razz:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقیر یا غنی

عیدی یا کمک به فقیر
هرچی که باشه نباید همه بفهمن این آقا هم اگه میخواست خبرنگارا نباشن نمیذاشت مثل خیلی

واقعیتا که به خواسته اون بالا بالا ها پنهان میمونه ............. زمانی که خبر نگار ها هم خفه میشن

خدا هم از گناه ما بگذره هم از گناه اونا

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقیر یا غنی

عیدی یا کمک به فقیر
هرچی که باشه نباید همه بفهمن این آقا هم اگه میخواست خبرنگارا نباشن نمیذاشت مثل خیلی

واقعیتا که به خواسته اون بالا بالا ها پنهان میمونه ............. زمانی که خبر نگار ها هم خفه میشن

خدا هم از گناه ما بگذره هم از گناه اونا

چرا بدون اینکه خبر اصلی رو ببینید با طناب استارتر میرید تو چاه

از کجا میدونید ایشون وزیر هست ؟؟؟ اصلا از کجا میدونید که منسب دولتی داره ؟؟؟ از کجا میدونید این پول رو از جیبش نمیده ؟؟؟ از کجا میدونید که جایزه یه مسابقه ی کوچولو نباشه ؟؟و خیلی سوال های دیگه

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه کم منصفانه فکر کنی می فهمی که زندگی اشخاصی مثل وزیر و امثالهم بدون خبر نگار و جاسوسو .....اصلا معنی داره؟ بیچاره ها دستشویی هم می خوان برن خبر نگارا و عکاسا دنبالشون میرن!!!!!

فیلم امریکایی زیاد میبینی؟؟؟
اینجا ایران هست
ایران

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنی دوست عزیز ؟؟ به خاطر این توهین ها تو اون دنیا جواب پس میدی ها

یه لحظه به عکس دقت کن ، اون چیه که اون دخترها پوشیدن ؟؟ فکر نمی کنی کفش اسکیت باشه ؟؟؟
از کی تا حالا فقرا اسکیت سواری می کنن ؟؟؟
:w15:
مرسی فیاض جان به نکته جالبی اشاره کردی:d
این کینه است که جلوی چشم آدم رو میگیره:gol:;)

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا بدون اینکه خبر اصلی رو ببینید با طناب استارتر میرید تو چاه

از کجا میدونید ایشون وزیر هست ؟؟؟ اصلا از کجا میدونید که منسب دولتی داره ؟؟؟ از کجا میدونید این پول رو از جیبش نمیده ؟؟؟ از کجا میدونید که جایزه یه مسابقه ی کوچولو نباشه ؟؟و خیلی سوال های دیگه

من تو چاه نرفتم اگه هم توهینی کردم خدا منو ببخشه
ولی تو هیچ مسابقه ای جایزه پول نمیدن اونم اینجوری مثل اینکه همه برنده شدن!!!!
اصلا هیچی نگم بهتره چون به قول شما اون دنیا باید جواب بدم

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونایی که معتقدن این کار ریاست ، ببینم ریا وقتیه که یکی خودشو بخواد بشناسونه

دوستانی که این آقا رو مورد توهین قرار دادید ، میشه اسم این آقا رو بگید ؟؟
خلاصه ایشون که ریا کرده تا خودشو تو دل بقیه جا کنه و بشناسونه دیگه ، شما ها که شناختینشون به ما هم معرفی کنید

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو چاه نرفتم اگه هم توهینی کردم خدا منو ببخشه
ولی تو هیچ مسابقه ای جایزه پول نمیدن اونم اینجوری مثل اینکه همه برنده شدن!!!!
اصلا هیچی نگم بهتره چون به قول شما اون دنیا باید جواب بدم

اون قسمت آخر رو اگه اضافه نمیکردم فک کنم به پستم جواب نمیدادیا
خوب شد اون قسمت رو عمدا گذاشتم

امیدوارم به چیزی که تو امضات نوشتی بیشتر اهمیت بدی و در مورد دیگران کمتر قضاوت کنی ، در مورد چیزی که نمیدونی

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونایی که معتقدن این کار ریاست ، ببینم ریا وقتیه که یکی خودشو بخواد بشناسونه

دوستانی که این آقا رو مورد توهین قرار دادید ، میشه اسم این آقا رو بگید ؟؟
خلاصه ایشون که ریا کرده تا خودشو تو دل بقیه جا کنه و بشناسونه دیگه ، شما ها که شناختینشون به ما هم معرفی کنید
از کی میپرسی؟

استارتر تاپیک که نه لینک گذاشته، نه میدونه این کدوم وزیره، نه میدونه درستش "ریا" است نه "ریاء"، وقت این سوالهای مهم که میرسه، غیبش میزنه و زیر سبیلی رد میکنه سوالات رو، تو همه تاپیکها هم همینطوره آ، نه فقط اینجا، منتظر پاسختونیم جناب کاپلو (کاربر سابق و نام آشنا);)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کی میپرسی؟

استارتر تاپیک که نه لینک گذاشته، نه میدونه این کدوم وزیره، نه میدونه درستش "ریا" است نه "ریاء"، وقت این سوالهای مهم که میرسه، غیبش میزنه و زیر سبیلی رد میکنه سوالات رو، تو همه تاپیکها هم همینطوره آ، نه فقط اینجا، منتظر پاسختونیم جناب کاپلو (کاربر سابق و نام آشنا);)

عملکردش برا من هم خیلی آشناست

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون قسمت آخر رو اگه اضافه نمیکردم فک کنم به پستم جواب نمیدادیا
خوب شد اون قسمت رو عمدا گذاشتم

امیدوارم به چیزی که تو امضات نوشتی بیشتر اهمیت بدی و در مورد دیگران کمتر قضاوت کنی ، در مورد چیزی که نمیدونی

جدی مثلا وقتی آقای فلانی میگه من حقوق دولتی میگیرم بعد از اون طرف میگه من 200 میلیون کمک میکنم ما نباید برامون سوال پیش بیاد که اون پول رو از کجا آورده؟؟؟

بله شما درست میگی من اصلا در جایی نیستم که بتونم قضاوت کنم

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی مثلا وقتی آقای فلانی میگه من حقوق دولتی میگیرم بعد از اون طرف میگه من 200 میلیون کمک میکنم ما نباید برامون سوال پیش بیاد که اون پول رو از کجا آورده؟؟؟

بله شما درست میگی من اصلا در جایی نیستم که بتونم قضاوت کنم

مگه شما این آقا رو میشناسی ؟؟ کی هست ؟؟ به کجا200 میلیون کمک کرده؟؟

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شما این آقا رو میشناسی ؟؟ کی هست ؟؟ به کجا200 میلیون کمک کرده؟؟

نه من این آقا رو نمیشناسم یکی دیگه رو میگم ولی اصلا هیچی نگم و قضاوت نکنم بهتره من طرفدار هیچ حزبی نیستم نه اینوری نه اونوری من طرفداره حقم و مظهر حق و عدالت برای من جز حضرت علی هیچ کس نیست و فقط امام زمان میتونه اجراش کنه نه کس دیگه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من این آقا رو نمیشناسم یکی دیگه رو میگم ولی اصلا هیچی نگم و قضاوت نکنم بهتره من طرفدار هیچ حزبی نیستم نه اینوری نه اونوری من طرفداره حقم و مظهر حق و عدالت برای من جز حضرت علی هیچ کس نیست و فقط امام زمان میتونه اجراش کنه نه کس دیگه

دوست من میدونم منظورت چی بود

اما شما تازه واردی و شاید از نحوه ی عملکرد بعضی ها اطلاع نداشته باشی
اما بهت پیشنهاد می کنم این چنین کاربرانی رو بشناسی و بدونی برای چی عالیت می کنند
میبینی ، استارتر حتی نیومده به خاطر تاپیک اشتباهش از اینکه باعث شده کاربران دیگه به این آقا تهمت بزنن عذرخواهی کنه
کم نیستن امثال این استارتر که فقط تخم کینه میکارن تو باشگاه

sjoon

عضو جدید
مشخصه كه بچه داره زوركي لبخند ميزنه:(:razz:
طفلكي نگا كن چطوري خيره شده به پول!
يا علييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي!

• Like
واکنش ها: Next

gagas

عضو جدید
فیلم امریکایی زیاد میبینی؟؟؟
اینجا ایران هست
ایران
اتفاقا چون اینجا ایرانه و همه حس کنجکاویشون(همون فوضولیو سرک کشیدن تو کار این و اون) بیش از اندازه زیاده اینو گفتم!!!!
و گرنه که حد اقل آمریکایی ها تو فیلماشون این طور نشون می دن که کسی حق نداره به حریم خصوصی کسی وارد بشه!!!!!
کاری که اینجا مثل آب خوردن انجام میشه و .........!!!!!
و دیگر هیچ!!!!!

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
............................................................................:w04::w05:

soutedelan

عضو جدید
آدم نگاه به چشای اون دحترای طفل معصوم می کنه می خواد از خجالت آب بشه بره تو زمین ، البته شک دارم جناب وزیر آ...باشن!:mad:

Sarp

مدیر بازنشسته
[زنده باد مردانی که مانند مولایشان علی وقتی میخواهند به فقرا کمک کنند، شبها نانی در دست می گیرند و چهره پنهان می کنند تا فقرا از فقر خود خجالت نکشند

[/]
:surprised:
کاپلووووووووووو ؟
مگه تو دیروز تایپیک نزده بودی واسه رد قرآن ؟ :surprised:
پس چجوری شده حالا از علی مثال میاری ؟ :surprised:

نمیتونی با خودت کنار بیای ؟ :cool:

Sarp

مدیر بازنشسته
این عکسو به اکثر افرادی که واسه تایپیک نظر دادند نشون بدی نمیتونن چیزی استنباط کنن !

ولی . . . . . .

Sarp

مدیر بازنشسته
راستی ؟

اینجا کجاس ؟
یتیم خونه ؟ پرورشگاه ؟ بهزیستی ؟

آقاهه میتونست پولشو واریز کنه به حساب اونجا ! که تو بهزیستی رو دیوارها نزنن که : شماره حساب بهزیسیتی. . . . .از افراد خیر تقاضا میشود کمکهای نقدی خود را به این حساب واریز کنند!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
کاپلووووووووووو ؟
مگه تو دیروز تایپیک نزده بودی واسه رد قرآن ؟ :surprised:
پس چجوری شده حالا از علی مثال میاری ؟ :surprised:

نمیتونی با خودت کنار بیای ؟ :cool:

علی از نظر من حداقل یک انسان بود که درست یا غلط ازش اینطوری یاد میشه.
رد قران دلیل بر خوبی یا بدی کسی نیست.درسته؟:؟