ساری قلی خان
عضو جدید
عمو پورنگ !!! آی جانخاله شادونه زن عمو پورنگ

عمو پورنگ !!! آی جانخاله شادونه زن عمو پورنگ
خیلی تاپیک باحالی بود.کلی خندیدم.من نمیدونم اونی که این تاپیکو آورده بالا چرا اینا رو نیاورده بالا ؟؟؟؟؟مگه الناز شاکر دوست با این پسره عکس داره؟یکی تاپیک گذاشت گفت عقدم کردن...یکی تاپیک گذاشت گفت پسره خبرو تکذیب کرده...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=165096&highlight=الناز+شاکردوست
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=160274&highlight=الناز+شاکردوست
این خبرم من از روی سایت معتبر آوردم..الانم اگر رو google سرچ کنی میزنه که این دو تا زن وشوهرنخیلی تاپیک باحالی بود.کلی خندیدم.
در باره دو تا تاپیکی که مثال زدی,یه روز چنتا از خبرگزاریهای نسبتا" معتبر کشور (عصر ایران.تابناک.جام جم آنلاین و ...)خبر زدن که این دو تا با هم ازدواج کردن.منم گذاشتم.فرداش حقیقی تکذیب کرد(سایت پیروزی)منم برای اینکه درست اطلاع رسانی کرده باشم دوباره یه تاپیک زدم و تکذیبیه حقیقی رو گذاشتم.از تمام بچه ها هم بخاطر اون خبر معذرت خواستم.با این که من فقط نقل خبر کرده بودم.
خب منم با اون 2تا تاپیک جوابتونو دادم که تو اون عکسا الناز شاکر دوست با اون یکی نبود اما از دیوارم صدا در نیومد...حالا سر این تاپیک این همه مدعی پیدا شدهدرسته منم اين خبرا شنيدم ولي تو روزنامه خودندم كه خود شاكر دوست اين خبرا تكذيب كرده ولي اين جور كه تو اينترنت سرچ زدم انگار با هم دوستن.
اين خاله شادونه هم من نميگم نيستند شايد باشند من صحبتم سر اينه كه اسم تالار اينه( عکس های علی صادقی و همسرش خاله شادونه با فرزندانش..))
من ميگم تو اين تصويرا علي صادقي كوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي چرا امتياز نميديد اين همه من جواب برا پستاتون ميزارم؟
آقاااااا جون خودش تو برنامه زنده گفت من بچه ندارم بچه دارش کردین بدبختو؟
رضا صادقي نه بابا علي صادقي :ديکو پس رضا صادقی؟![]()
علی صادقی داره عکس میگیره دیگه....دی:![]()
رضا صادقی خواننده اس...علی صادقی بازیگره...کو پس رضا صادقی؟![]()
راست میگه چرا شایعه پراکنی می کنی
خاله شادونه زن عمو پورنگ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
علی صادقی در تیم اسپانیا !+ عکس | تالار عکس | 6 | |
![]() |
عکس هایی طنز و بسیار خنده دار از علی صادقی: | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس/ قرآن دستخط حضرت علی(ع) | تالار عکس | 5 | |
![]() |
علی دایی و دختر زیبایش / عکس | تالار عکس | 19 | |