بله اسم پسره
بهنود تو 16 سالگی بر اثره یک دعوایه خیابونی بچه گونه مثل خیلی از دعوا هایی که بین 2 تا بچه اتفاق میافته طرف مقابل رو میکشه که اسمش احسان بود
بهنود رو 3 سال تو زندان نگه میدارن که به سن قانونی برسه بعد اعدامش میکنن
مثل خیلی از کسایه دیگه که ناحق اعدام شدن و در انتظار اعدام هستند.....
مقصر قانونه که حق انتخاب رو به اون مادره داغدار داده که در این مورد تصمیم بگیره3 سال حبس بعدش هم اعدام !
اونم يه نوجوون....
چي بگم.....اون مادري كه صندلي رو زير پاي يه بچه 18 - 19 ساله كشيده و جون كندنشو ديده.....
اون بايد توضيح بده....نميخوام بگم قصاص بده...ولي گذشت هم خوبه.......البته آدم ها وقتي خودشون تو يه شرايطي هستن كه شايد از خيلي چيزا خبر ندارن و راحت ميتونن تصميم ميگيرن و كار اون مادره رو نقد ميكنن..درست نباشه
بچه ها من خودمو ميگم...منظورم كسه خاصي نيست....ولي شايد اون مادر چون حس مادري نسبت به فرزنده كشته شدش داشته اينطوري واكنش نشون داده.....
ما كه از دله اون مادر خبر نداريم.....صاحب خون اون بوده....فقط ميتونيم بگيم ميتونست گذشت كنه و يه نوجوون رو بعد از 3 سال حبس از مرگ نجات بده...
مقصر قانونه که حق انتخاب رو به اون مادره داغدار داده که در این مورد تصمیم بگیره
و قطعا تصمیمش از رو احساسات بوده...
فکر نکنم کسی با اندکی فکر اون مادره داغدارو مقصر بدونه
میدونیم کشته شدنه بهنود تقصیره کیه اما......
من هم همینو میگم نمیگم مادره مقتول تقصیر داشته که خواسته بهنود رو قصاص کنناین اعدام خیلی دردناکه
کافیه خودمون رو یه لحظه جای اون پسر بذاریم
مطمئنم اگه من بودم اخرش هر جور بود رضایت میدادم و همه چی رو واگذار میکردم به خدا.
اما نسیم جان این که میگی ناحق به نظرت حرفت درسته؟
خب اونم یه انسان و یه نوجون رو کشته.اون مادر هم پسرشو کشته بودن.پس حق داشته متقابلا تقاص بگیره.
همینطور که اگه ادم به ناموسش تجاوز بشه و اگه غیرت تو وجودش باشه یا طرف رو میکشه یا همون کار رو با ناموس اون انجام میده.
حالا یعنی قانون کشورای دیگه اگه بود حکم دیگه ایی صادر میشد و اون حکم چی بود؟(واسه اطلاعاتم میخوام بدونم)
من هم همینو میگم نمیگم مادره مقتول تقصیر داشته که خواسته بهنود رو قصاص کنن
مادره مقتول داغدار بوده و از رویه احساسات تصمیم گرفته
یه نوجوونه 15 یا 16 ساله از رویه بی عقلی یه کاری رو انجام میده این دلیل نمیشه 3 سال نگهس دارن بعد بکشنش این میشه گول زدنه مردم و خودشون
تو کشورهایه دیگه کودکانه زیره 18 سال به کانون اصلاح و تربیت میرن چون هنوز شخصیتشون شکل نگرفته و تربیت میسن که برایه جامعه خطری نداشته باشن اما اینجا 3 سال زندان بعد اعدام
اینجا یک فقانون محکم و قطع باید باشه که تصمیم بگیره نه مادره مقتول از رویه احساسات که حالا بعدا عذاب وجدان بگیره یا نه....