کِی بیایم چاغاله هاشو بخوریم؟![]()
درخت بادوم توی حیاط ما هم داره باز میشه...یکی از شهر های استان مرکزی...
درخت بادوم توی حیاط ما هم داره باز میشه...
شکوفه ها که باز شن تو این موقعیت خوب نیس، اگه یه شب سرد بشه، سرما میزنه و به قول ما گلاش میریزه![]()
5 تا؟:| خود من امسال میام 3تاش مال من که مهمون حبیب خدامپارسال 5 تا داد...امسال خشک نشه یا علی ....
شکوفه ها که باز شن تو این موقعیت خوب نیس، اگه یه شب سرد بشه، سرما میزنه و به قول ما گلاش میریزه![]()
آره سرما میزنه دیگه..
خعــــــــــــلی شکمویی! چش نخوری ی وخکِی بیایم چاغاله هاشو بخوریم؟
5 تا؟:| خود من امسال میام 3تاش مال من که مهمون حبیب خدامووووووویییییییی چاغااااااااله افتاااااااادم
درخت دیگه ای ندارین بگم رفخا هم بیان؟![]()
![]()
|
یه درخت سیب توخونمون هست داره برگ میده!!!
باز خوبه طرفای شما ی چیزایی درمیاد.
ما که اینجا گرما داغونمون کرده.داییمینا چند ساله ی انار کاشتن هر سال در میاد انارم میده ولی خوب نمیشن.دوباره میخشکه تا بعدا!!!
*ام ایکس ام ایکس زد* مالال با تو بود کارت دارهخعــــــــــــلی شکمویی! چش نخوری ی وخ![]()
اگه داد بیا سه تاش برا شما.... یادت باشه یادم بندازی خبرت کنم بار داد بیای...
من سیبیل میزارمتو هم برگ بده.کم نیار جلوش![]()
*ام ایکس ام ایکس زد* مالال با تو بود کارت داره![]()
کوش ؟ کسی کارم نداشت که...
3 تا و نصفیش مال من چونه هم نزن ... تا چاغاله داد زود بگی بیاماااااااا تلخ نشه:| کسی نخوره:| میخوای پست کن واسم هاع؟![]()
ناشکر نباش دیگه خب شمام میوه های منطقه خودتون رو دارید.باز خوبه طرفای شما ی چیزایی درمیاد.
ما که اینجا گرما داغونمون کرده.داییمینا چند ساله ی انار کاشتن هر سال در میاد انارم میده ولی خوب نمیشن.دوباره میخشکه تا بعدا!!!
ناشکر نباش دیگه خب شمام میوه های منطقه خودتون رو دارید.
پارسال نزدیک عید یادمه یکی از دوستام فامیلاشون از خوزستان اومده بودن برا عید دیدنی با خودشونم یه تک هندونه آورده بودن، خب اینجا که هندونه نیس این وقت سال، چند روز رفتن کنار جاده تهران-مشهد و همه رو فروختن. شنیدم حدود 24 میلیون سود کردن، دمشون گرم هم عیددیدنی اومدن، هم مسافرت کردن، هم کاسبی![]()
پست کن واسم:| 3 تا ونصفی:|مالال هزینه پستو حساب میکنه
3 تا بیشتر نمیدم داری دبه در میاری ها ...اگه داد عکس چاقاله هاش میزارم....برات به صرفه هست کرایه ماشین بدی بیای 3 تا چاقاله بخوری بری ؟
اول بادوم بعد زردالو و هلو هم زود شکوفه میدن....بِه هم از همه دیرتر شکوفه میده....تف به ریا چخد من اطلاعاتم بالاعه عاخه...چخد چخددرخت بادوم همیشه از همه درخت ها زودتر شکوفه میده...تو حیاط خونه ما هم شکوفه داده
ناشکر نباش دیگه خب شمام میوه های منطقه خودتون رو دارید.
پارسال نزدیک عید یادمه یکی از دوستام فامیلاشون از خوزستان اومده بودن برا عید دیدنی با خودشونم یه تک هندونه آورده بودن، خب اینجا که هندونه نیس این وقت سال، چند روز رفتن کنار جاده تهران-مشهد و همه رو فروختن. شنیدم حدود 24 میلیون سود کردن، دمشون گرم هم عیددیدنی اومدن، هم مسافرت کردن، هم کاسبی![]()
ی چی آورده بودن؟؟؟ ک 24میلیون هندونه توش جا شده بود!![]()
ماشین 10 تن باری رو میگن تک، بزرگتر از اون رو میگن جفت!!ی چی آورده بودن؟؟؟ ک 24میلیون هندونه توش جا شده بود!![]()
آها!! اصطلاحات فنیم بخصوص واسه ماشین صفرهماشین 10 تن باری رو میگن تک، بزرگتر از اون رو میگن جفت!!یه ماشینو پر از هندونه کردن آوردن جایی که هندونه فصلش نیس، اونم سر راهی که تو جادش فوق العاده شلوغه نزدیک عید
اسپم نکن دِ....مگه نمیبینی داریم قرار مدار میذاریم بریم خونه ام ایکس اینا چاغاله خوری...نمیبریمتاااااااااسلام به هممه یشکوفه های بهاری![]()
24 میلیون سود کردن از فروش هندونه ها....
من خربزه مشهدی دوز دارم توام بیا خونه ما ازاین کارا بکنیم:| البده نصف خربزه ها رو من میچشم اگه خوب بود بدیم مشتری:|![]()
ما زمین خربزه نداریم شرمنده:|
با نصفش معلوم نمیشه ک! حداقل 3/4م![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود عکس های 4k برای پس زمینه گوشی موبایل ،تبلت | تالار عکس | 127 | |
![]() |
عکس های خنده دار از خطای دید !! | تالار عکس | 3 | |
![]() |
عکس های قرانی | تالار عکس | 119 | |
![]() |
عکس های جالب از یک فروشگاه خرید شوهر در فرانسه | تالار عکس | 3 | |