عکس شکوفه های بهاری به تاریخ 17 بهمن 93 ......

mxmxz

عضو جدید

این عکسها رو همین الان ( 17/11/93) از حیاط خونمون گرفتم...
باورتون میشه تو بهمن ماه هستیم ؟
...

درخت بادوم

پیوست ها

• MXMXZ. (6).jpg
    MXMXZ. (6).jpg
    34.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • MXMXZ. (7).jpg
    MXMXZ. (7).jpg
    33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یکی از شهر های استان مرکزی...
درخت بادوم توی حیاط ما هم داره باز میشه...
شکوفه ها که باز شن تو این موقعیت خوب نیس، اگه یه شب سرد بشه، سرما میزنه و به قول ما گلاش میریزه
:(

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال 5 تا داد...امسال خشک نشه یا علی ....
5 تا؟:| خود من امسال میام 3تاش مال من که مهمون حبیب خدام
ووووووویییییییی چاغااااااااله افتاااااااادم
درخت دیگه ای ندارین بگم رفخا هم بیان؟

شکوفه ها که باز شن تو این موقعیت خوب نیس، اگه یه شب سرد بشه، سرما میزنه و به قول ما گلاش میریزه

آره سرما میزنه دیگه..

حالا ان شاالله که اینجوری نشه..:( اتفاقا پارسالم تو فروردین تهران یه دفعه هوا سرد شد همین اتفاق افتاد....ولی جاهای مختلف آسیب ها متفاوت بود:|

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باز خوبه طرفای شما ی چیزایی درمیاد.
ما که اینجا گرما داغونمون کرده.داییمینا چند ساله ی انار کاشتن هر سال در میاد انارم میده ولی خوب نمیشن.دوباره میخشکه تا بعدا!!!

mxmxz

عضو جدید
5 تا؟:| خود من امسال میام 3تاش مال من که مهمون حبیب خدام
ووووووویییییییی چاغااااااااله افتاااااااادم
درخت دیگه ای ندارین بگم رفخا هم بیان؟

|

اگه داد بیا سه تاش برا شما.... یادت باشه یادم بندازی خبرت کنم بار داد بیای...

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خعــــــــــــلی شکمویی! چش نخوری ی وخ
*ام ایکس ام ایکس زد* مالال با تو بود کارت داره

اگه داد بیا سه تاش برا شما.... یادت باشه یادم بندازی خبرت کنم بار داد بیای...

3 تا و نصفیش مال من چونه هم نزن ... تا چاغاله داد زود بگی بیاماااااااا تلخ نشه:| کسی نخوره:| میخوای پست کن واسم هاع؟

mxmxz

عضو جدید
*ام ایکس ام ایکس زد* مالال با تو بود کارت داره

کوش ؟ کسی کارم نداشت که...

3 تا و نصفیش مال من چونه هم نزن ... تا چاغاله داد زود بگی بیاماااااااا تلخ نشه:| کسی نخوره:| میخوای پست کن واسم هاع؟

3 تا بیشتر نمیدم داری دبه در میاری ها ...اگه داد عکس چاقاله هاش میزارم....برات به صرفه هست کرایه ماشین بدی بیای 3 تا چاقاله بخوری بری ؟

memare iran

عضو جدید
درخت بادوم همیشه از همه درخت ها زودتر شکوفه میده...تو حیاط خونه ما هم شکوفه داده

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
باز خوبه طرفای شما ی چیزایی درمیاد.
ما که اینجا گرما داغونمون کرده.داییمینا چند ساله ی انار کاشتن هر سال در میاد انارم میده ولی خوب نمیشن.دوباره میخشکه تا بعدا!!!
ناشکر نباش دیگه خب شمام میوه های منطقه خودتون رو دارید.
پارسال نزدیک عید یادمه یکی از دوستام فامیلاشون از خوزستان اومده بودن برا عید دیدنی با خودشونم یه تک هندونه آورده بودن، خب اینجا که هندونه نیس این وقت سال، چند روز رفتن کنار جاده تهران-مشهد و همه رو فروختن. شنیدم حدود 24 میلیون سود کردن، دمشون گرم هم عیددیدنی اومدن، هم مسافرت کردن، هم کاسبی:biggrin:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پارسال نزدیک عید یادمه یکی از دوستام فامیلاشون از خوزستان اومده بودن برا عید دیدنی با خودشونم یه تک هندونه آورده بودن، خب اینجا که هندونه نیس این وقت سال، چند روز رفتن کنار جاده تهران-مشهد و همه رو فروختن. شنیدم حدود 24 میلیون سود کردن، دمشون گرم هم عیددیدنی اومدن، هم مسافرت کردن، هم کاسبی:biggrin:

ی چی آورده بودن؟؟؟ ک 24میلیون هندونه توش جا شده بود!:surprised:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

3 تا بیشتر نمیدم داری دبه در میاری ها ...اگه داد عکس چاقاله هاش میزارم....برات به صرفه هست کرایه ماشین بدی بیای 3 تا چاقاله بخوری بری ؟
پست کن واسم:| 3 تا ونصفی:|مالال هزینه پستو حساب میکنه

درخت بادوم همیشه از همه درخت ها زودتر شکوفه میده...تو حیاط خونه ما هم شکوفه داده
اول بادوم بعد زردالو و هلو هم زود شکوفه میدن....بِه هم از همه دیرتر شکوفه میده....تف به ریا چخد من اطلاعاتم بالاعه عاخه...چخد چخد

باریکلا چه مخی:)

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

24 میلیون سود کردن از فروش هندونه ها....
من خربزه مشهدی دوز دارم توام بیا خونه ما ازاین کارا بکنیم:| البده نصف خربزه ها رو من میچشم اگه خوب بود بدیم مشتری:|

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ماشین 10 تن باری رو میگن تک، بزرگتر از اون رو میگن جفت!!:D یه ماشینو پر از هندونه کردن آوردن جایی که هندونه فصلش نیس، اونم سر راهی که تو جادش فوق العاده شلوغه نزدیک عید

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ماشین 10 تن باری رو میگن تک، بزرگتر از اون رو میگن جفت!!:D یه ماشینو پر از هندونه کردن آوردن جایی که هندونه فصلش نیس، اونم سر راهی که تو جادش فوق العاده شلوغه نزدیک عید
آها!! اصطلاحات فنیم بخصوص واسه ماشین صفره:D
آره جاده مشهد تهرانو زیاد رفتم.خیلی هم هندونه میارن!! :دی چقد خربزه مشهد زیاده اونجا

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
24 میلیون سود کردن از فروش هندونه ها....
من خربزه مشهدی دوز دارم توام بیا خونه ما ازاین کارا بکنیم:| البده نصف خربزه ها رو من میچشم اگه خوب بود بدیم مشتری:|
:D ما زمین خربزه نداریم شرمنده:|
با نصفش معلوم نمیشه ک! حداقل 3/4م :D

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D ما زمین خربزه نداریم شرمنده:|
با نصفش معلوم نمیشه ک! حداقل 3/4م :D

تو باغچتون...تو گلدون...تو ظرف ماست...تو ظرف پنیر...بالاخره یه جایی هسد که خربزه بکاری دیگه....تنبلی نکن زرنگ باژ

میخوای دور دهنم بسوخه؟همون نفص خوبه