فهلا اسباب کشی داریم....بعدا منم میذارم

ممنون از راهنماییتونجون شما معمارید عکساتونو با نوری که از پنجره میاد بگیرید زیباتر از این میشه
فهلا اسباب کشی داریم....بعدا منم میذارم![]()
مامانتو از طرف من ببوسمن شروع کردم به مرتب کردن اتاقم!
نمی دونید مامانم چقدر داره مسببشو دعا می کنه!!!!!!!!!!!!!!
مامانتو از طرف من ببوس![]()
چقد اتاقت واضح بود.......خییییییییلللیییییییییییییییییییاینم اتاق من، درسته یه مقدار شلوغه، اما با هیچ اتاق دیگه ای عوضش نمی کنم.
![]()
مامتنمم میگه دوستتو هی ببوس!مامانتو از طرف من ببوس![]()
منم باید یواش یواش تمیز کنم تا فکر نکنند ضربه مغزی شدم
چقد اتاقت واضح بود.......خییییییییلللییییییییییییییییییی
از سقف عکس گرفتی.....
بله چپ دستم (از روی موس گفتید) یو اس بی باید کجا باشه پشت بوم؟ تحقیق نیست جزوه گیاهشناسیه بله پارکته بازی بشتر فوتبال و....مرسی مسعود جان بابت عکس
ی سری سوال داشتم
تو چپ دستی نه؟چرا چوب گذاشتی زیر میز کامپیوترت؟یو اس بی گوشیت چرا رو میزه؟ اون تحقیقه چیه رو میزت؟ کف زمین پارکته؟ اون عکسه کیه کوچولوهه رو سابه؟چی بازی میکنی ک دسته داری من دسته ندارم؟ چرا کشوی میزتو قفل میکنی میری بیرون؟ و خیلی سوال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی بودا جدی نگیری
مرسی از اینکه عکستو گذاشتی ولی هیچی که بجز میزت معلوم نیس من میخواستم بازم ازت سوال بپرسم خب![]()
مرسی از اینکه عکستو گذاشتی
این سیستما احیانا" کم نیس میخوای منم سیستممو با لپ تاپ 2دستی تقدیم کنماین سیستممه ! چون مرتب بود عکسشو گذاشتم .
اتاق چون خیلی نامرتب بود عکسشو نذاشتم . انشالله مرتب شد اون میذارم !
![]()
منم علاقه زیادی به این چیزا دارم.مرسی از اینکه عکستو گذاشتی
میزتو دوست دارم آخه پر سیم و لهیم و هویه این چیزا بود![]()
راستش دوست گلم اون لپتاپ که روی کیسه مال من نیست . ولی خوب همیشه اونجاست . اون یکی که روی پرینتره مال منه .این سیستما احیانا" کم نیس میخوای منم سیستممو با لپ تاپ 2دستی تقدیم کنم
اون موقع ست میشه ها
بازم مرسی که عکستو گزاشتی منتظر بقیه اتاقت هستم
راستی الان به نظرت این میزه مرتبه!!!!!!!!!!!!!
خوب عکس چادرتو بذار!خوشبحالتون ما خونه نداریم
میبینم که کسی عکس نذاشته
![]()
مشاهده پیوست 59121مشاهده پیوست 59120اينم عكس اتاق بهار خانوم!
مشاهده پیوست 59124
ديگه نبينم نسترن جون ناراحت باشه ها!!!!!!!!