همه چیز به کنار...
یکی نیست بگه شما که توانش رو نداری چرا ازدواج میکنی؟
حالا اگر ازدواج میکنی چرا بچه دار میشی ؟
اولا تکرارری.
دوما به خدا اعتقاد داشتن. پس با توکل به خدا زندگیشونو شروع کردن.
آها.
الان خدا کجاست بیاد به دادشون برسه ؟
هزاران هزار آدمی که در سال از بی غذایی میمیرند هم به خدا اعتقاد دارند و بچه درست میکنند و میخوان خدا روزیشون رو بده.
قرار بود به اعتقادات هم احترام بزاریم.
همه چیز به کنار...
اولا من بی احترامی نکردم به عقاید شما. تازه دوستم دارم. هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. اینایی که از گشنگی میمرن به قول شما یا این زوج دارن امتحان پس میدن. اگه ایمانشونو به باد دادن که هیچی. تا آخر عمر مفلوکن. ولی اگه به خدا توکل کنن از امتحان سربلند بیرون میان.
عزیز من چرا این حرف ها رو میزنی آخه ؟
2000 ساله دارند با این حرفها سر مردم بدخت رو شیره میمالند.
دین خون جاری در رگ مردم ستم دیده است. دین مخدر توده هاست.
با این حرف ها سرتون رو گرم میکنند. اون بنده خدا تا آخر عمرش بدبخت میمونه و آخوندهایی که خودشون این حرفها رو یادت دادند هر روز گنده تر میشند.
دین و خدایی که ازش حرف میزنی فقط راهی هست برای اینکه مردم فقیر و مظلوم دنبال حقشون نرند.
دوست عزیز این به خاطر اینه که تعریف من و شما از خوشبختی و آسایش فرق میکنه. من با زندگی که توش آرامش فکری به واسطه ی تلاش برای کسب روزی به دست میاد میگم خوشبختی. بقیه حرف هارو جواب دارم ولی مربوط به موضوع تاپیک نمیشه. الان باید برم. یه زحمت بکش یه تاپیک بزن فردا که میام با هم دیگه به بحث بشینیم و تبادل فکر داشته باشیم تا اگه اصرار داری منو متقاعد کنی خدا وجود نداره و دین به درد نمیخوره اونجا در موردش بحث کنیم شاید شما منو متقاعد کنی.
اون کسی که خداپرستی و مسلمون بودن براش ارزش هستش رو نمیشه به همین سادگی بی دین کرد.حتی اگه براش اثبات هم کنی باز اون میره از یه آدم بزرگ اصلآ میره پیش مکارم شیرازی میره پیش هرکسی جواب این سوال رو ازش می پرسه.(حالا نمی دونم شما میدونید "ارزش" چیه یا نه حالا من فرضو بر این گرفتم که شما میدونید)برادر من مگه من تعریفم از خوشبختی و آسایش چیه ؟
مگه بنده از راه دزدی زندگی میکنم و از اون راه به آسایش میرسم ؟
بنده اصلا علاقه ای ندارم که اعتقادات شما رو عوض کنم. به هیچ وجه.
اصلا بی خدایی چیزی نیست که کسی بتونه به دیگران انتقالش بده. مثل دین نیست. مثل دین نیست. دین مثل ویروسی میمونه که از فردی به فرد دیگر انتقال داده میشه. ولی بی خدایی رو خود فرد باید بهش برسه . و هر کس هم به یک شکلی.
کی داره شیره میماله؟!خدا جویی فطریه؟شما فقط این دنیا رو قبول داری؟اگه امتحان و حسابی هم نیست پس دنیای دیگه ای هم نیست.با این وجود با چه امیدی داری زندگی میکنی؟بالاخره که میمیری عزیزم.حالا ایشالا 120 سال دیگه.آخرش که چی؟!عزیز من چرا این حرف ها رو میزنی آخه ؟
2000 ساله دارند با این حرفها سر مردم بدخت رو شیره میمالند.
دین خون جاری در رگ مردم ستم دیده است. دین مخدر توده هاست.
با این حرف ها سرتون رو گرم میکنند. اون بنده خدا تا آخر عمرش بدبخت میمونه و آخوندهایی که خودشون این حرفها رو یادت دادند هر روز گنده تر میشند.
دین و خدایی که ازش حرف میزنی فقط راهی هست برای اینکه مردم فقیر و مظلوم دنبال حقشون نرند.
اون کسی که خداپرستی و مسلمون بودن براش ارزش هستش رو نمیشه به همین سادگی بی دین کرد.حتی اگه براش اثبات هم کنی باز اون میره از یه آدم بزرگ اصلآ میره پیش مکارم شیرازی میره پیش هرکسی جواب این سوال رو ازش می پرسه.(حالا نمی دونم شما میدونید "ارزش" چیه یا نه حالا من فرضو بر این گرفتم که شما میدونید)
باسه ی بی خدا کردن مردم باید ارزش سازی کنی که اونم کار ساده ای نیست.باید بتونی ارزش ها رو عوض کنی.بعد با علم هم وارد بشی.
به هر حال من ارزش های متغیری دارم و شاید بتونی منو بی خدا کنی شاید نتونی.نمی دونم اون تاپیکی که در مورد عدالت خدا زدم رو خوندی یا نه ولی در کل من عدالت خدا رو قبول دارم خود خدا رو قبول دارم.ولی منطق قرآن و اسلامو نه. در این باره صحبت کردن یکم مشکله هر کسی نمیتونه بحث کنه. ولی به هر حال این نتیجه ای هستش که من بهش دست یافتم.
حالا شما هم نظرات منو در مورد اثبات خدا و عدالت خدا رد کنید.من با بی طرفی و کمال میل به نظرات شما توجه می کنم.
در مورد حرفای abolfazlrastegar هم اینا نظرات کلاسیکی هستن که من خیلی اونا رو قبول ندارم. چون وقتی به کسی ثابت بشه که خدا وجود داره و عدالت خدا صحیح و چه شکلی هستش دیگه نیازی به این حرفا نیست
کی داره شیره میماله؟!خدا جویی فطریه؟شما فقط این دنیا رو قبول داری؟اگه امتحان و حسابی هم نیست پس دنیای دیگه ای هم نیست.با این وجود با چه امیدی داری زندگی میکنی؟بالاخره که میمیری عزیزم.حالا ایشالا 120 سال دیگه.آخرش که چی؟!
با این اوصاف مردم فقیر و مظلوم برند دزدی (تنها راه موجود که به خدا ربط نداره همینه!) وگرنه قطعا میشه هم دین رو قبول داشت هم دنبال حق بود.
متریال؟یعنی روح رو هم شا قبول نداری؟بله بنده فقط این دنیا رو قبول دارم. بره همین بهش میگند متریالیست.
.
اولش مرده کار داشته با وضه بد اقتصادی بیکار شدههمه چیز به کنار...
TO KE TOIEN DONIAEE ALAN KOJAIE DONIAEEدین داره شیره میماله منتها خودت خبر نداری عزیز. از زمانی که خدا بوده به اسمش کشتند و به اسمش سر مردم رو کلاه گذاشتند.
داری از من میپرسی خدا جویی فطریه یا این نظرت هست ؟ اون علامت سوال چیه ؟ من این حرف ها رو صد بار جواب دادم. نیاز به وجود موجودی برتر و قدرتی مافوق بشر یک کمبود روانی و روحی هست. خدا اختراع شد تا چیزهایی رو که نمی فهمیدیم توضیح بده. ولی اینکه شما به موجودی مافوق نیاز فطری دارید دلیل بر وجود اون نیست.
بله بنده فقط این دنیا رو قبول دارم. بره همین بهش میگند متریالیست.
کی گفته هست ؟ نه امتحانی هست نه حسابی و نه دنیای دیگری. وقتی مردی دیگه مردی.
ای برادر تو همه اندیشه ای مابقی تو استخوان و ریشه ای. تمام ارزش وجودی انسان عقل انسان هست. وقتی اون از کار افتاد همه چیز تموم شده. دنیای بعد از مرگی وجود نداره.
مگه شما به امید اون دنیا زندگی میکنی ؟ من به امید این دنیا زندگی میکنم و برای خودم هدف هایی دارم . هیچ نیازی هم به کسی ندارم که اون دنیا بهم هفتاد هوری بهشتی بده.
آخرش چی چیه ؟ آخرش هیچی... چه نیازی دارید که فکر کنید بعد از این دنیا دنیای دیگری هست ؟ خیلی سخته براتون این مسئله که وقتی مردید دیگه همه چیز تموم شده ؟
خیر مردم فقیر و مظلوم نرند دزدی. مردم فقیر و مظلوم بفهمند و اجازه ندند آخوند ها و کشیش ها و خاخام ها و .... مفت بخورند و بخوابند و به اسم پاداش آخرت و این جور خزعبلات سرشون شیره بمالند.
نه به روح اعتقاد نداریم. به هیچ چیز فرا فیزیکی اعتقاد نداریم.متریال؟یعنی روح رو هم شا قبول نداری؟
من اصلا نمی دونم شما چی نوشتید.TO KE TOIEN DONIAEE ALAN KOJAIE DONIAEE
مطمئن باشید دانش بشری به انجایی میرسد که برای همیشه بشر زنده بماند.
نه به روح اعتقاد نداریم. به هیچ چیز فرا فیزیکی اعتقاد نداریم.
...تمام ارزش وجودی انسان عقل انسان هست...
شما عرض کردید متریال و اونا مقابل فرا فیزیک قرار دادید. یعنی هر چیزی که حضور فیزیکی داشته باشه و ماده باشه براتون قابل قبوله.
پس عقلی که شما میگین چیه؟کجاست؟چقدر ماده داره؟
صرفا عقل رو میپرسم چون خواستم از حرفهای خودتون باشه.
اولا من بی احترامی نکردم به عقاید شما. تازه دوستم دارم. هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. اینایی که از گشنگی میمرن به قول شما یا این زوج دارن امتحان پس میدن. اگه ایمانشونو به باد دادن که هیچی. تا آخر عمر مفلوکن. ولی اگه به خدا توکل کنن از امتحان سربلند بیرون میان.
ولی من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم ...این حرفا به نظرم یه جور عوام فریبیه که پولدارا هر رور پولدارتر بشن و فقیرام یه لقمه نون بخور نمیر داشته باشن و دلشون خوش باشه که اینا امتحان الهیه...
البته من بیخدا نیستم ولی به دین و مذهب و این حرفام اصلا اعتقاد ندارم...با این حرفم که آخوند و خاخام و کشیش و...دارن سر مردمو شیره میمالن کاملا موافقم داداش وافنآفرین...
دقیقا منم همین رو گفتم...
درود بر مارکس که چقدر زیبا واقعیت دین و خدا رو نشون میده.
منظورتون رو متوجه نمیشم.
از نظر شما مغز فرافیزیکی هست ؟
منظورم از عقل همون مغز بود. همونطور که گفتم وقتی مغز آدم از کار بیفته همه چیز به پایان میرسه. حرفم کاملا مشخصه.