عکسهای جدید از دستگیری ارازل و اوباش!!!!!!!

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی هامیگن اسلام وخدا آبروی هیچ بنده ای رونمی بره درحالیکه این دروغ محضه ویک حرف من درآوردی . درزمان پیامبروحضرت علی بارهامیشدکه مجرمی درملاعام مجازات میشدتاآبروش بره بایدمجازات سنگینی درنظرگرفت تاکسی فکراینکه برای خانواده وناموس مردم مزاحمت ایجادکنه ویاایجاددرگیری وناامنی کنه به ذهنش خطورنکنه دراسلام عدالت رعایت میشه بسیارخب اگرقرارباشه آبروی طرف نره پس اینازندان هم نبایدبرن چون مردم بعداپشت سرش حرف درمیارن! کسی که باآبروی مردم بازی میکنه بایدآبروش بره
البته بسیاربعیداست که این اراذل باراولشان باشد مسلمااینهاسابقه طولانی درمزاحمت واعتشاش گری داشتندوبه هیچ صراطی مستقیم نیستندوگرنه بدون تردیدراه اول اصلاح این افراده امامگرغیرازاینه که مجازات خودراهی برای اصلاح فرداست؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند ستارالعیوب هست اما ستارالگناه که نیست
اینها عیب که توی وجودشون نیست
همش شرارته و مزاحمت
عزیزان روشن فکری کلاس نیست

reza08

کاربر فعال
متاسفم اینا انسانن ! شماها با خودتون چی کار کردید؟ اشرف مخلوقات
از دیدنشون اشکم در اومد...
اما دلم می سوزه که خدا رو آدما چه حسابی کرده و اونا رو اشرف مخلوقات خونده آیا رومون می شه ؟
چی باید جواب بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:razz:میشه بپرسم منظورتون از مجازات چیه.؟
برا بیشتر اینا زندان مثل خونه دومشونه. که شاید توش راحت تر از خونشون باشن.
بعد از یه استراحت کوچیک تو زندان دوباره به آغوش ما بازمیگردند.
و روز از نو.شاید هم بد تر (تو زندان آموزش میبینن و رفیق پیدا می کنند)!!

و اگر برخی به رفتارشون ادامه نمیدن به خاطر ترس از همین برخورد هاست .

:cool:(دوستانی که دلشون میسوزه برای اینا .....
فقط یه ثانیه خودشونو جای قربانی های این افراد و خانواده هاشون قرار بدن.
اگه کمتر از اعدام براشون خواستن .من حرفشونو قبول میکنم):gol::gol:
من نگفتم ببرنشون زندان گفتم مجازاتشون کنن
حالا اگه اعدام هست اعدام اگه شلاق اگه سنگساره یا هر چیز دیگه
این که مجازات نشد تو خیابون آفتابه آویزون کنن!!!!!

اينايي كه ميبيني كسايين كه جلوي پدر به دختر تجاوز كردن.......!!!

كارايي كه كردن كه تو فكرت نميگنجه....من بودم همونجا حكم اجرا ميكردم و ميدادم دست مردم تا حسابشونو خودشون يسره كنن
یکسره کردن حسابشون یعنی آفتابه آویزون کردن؟

همش شرارته و مزاحمت
ما کلاس نذاشتیم داریم بحث میکنیم

خلاصه اینکه بازم میگم که چرا شرایط محیا باشه که اینا این کارا رو بکنن بعد بگیرن آفتابه آویزون کنن؟
چرا سالی چند بار؟
پیشگیری بهتر از آفتابه آویزون کردنه
حالا من دیگه راههای پیشگیری شو نمیدونم
کسی که برا این کار استخدام شده باید درست فکرکنه
فکر روز نه فکر زمان حجر
من بودم یه جامعه (همون زندان) براشون درست میکردم ودیگه توی محیط اجتماعی راشون نمیدادم
همون جا کار میکردن زندگی میکردن خرجشون رو در میاوردن بودن تا ابد بودن
مطمینا از آفتابه آویزون کردن و اعدام بهتر بود

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم ببرنشون زندان گفتم مجازاتشون کنن
حالا اگه اعدام هست اعدام اگه شلاق اگه سنگساره یا هر چیز دیگه
این که مجازات نشد تو خیابون آفتابه آویزون کنن!!!!!

یکسره کردن حسابشون یعنی آفتابه آویزون کردن؟

ما کلاس نذاشتیم داریم بحث میکنیم

خلاصه اینکه بازم میگم که چرا شرایط محیا باشه که اینا این کارا رو بکنن بعد بگیرن آفتابه آویزون کنن؟
چرا سالی چند بار؟
فکر روز نه فکر زمان حجر
من بودم یه جامعه (همون زندان) براشون درست میکردم ودیگه توی محیط اجتماعی راشون نمیدادم

روی چه حسابی شمااینکاری روکه بااینهامی کنندمجازات نمی دانید؟ریختن آبروی این افرادکه برای مردم شاخ وشونه می کشن بهترین کاره کسیکه مرتکب جرم بزرگی میشه چرانبایدبه مردم شناخته بشه وآبروش بره؟؟این افرادتبدیل به درس خوبی برای سایراین اراذل میشن
این ارتباطی به بحث پیشگیری نداره مااینجاداریم درموردمجازات درنظرگرفته شده برای این افرادصحبت می کنیم نه پیشگیری همیشه افرادی هستندکه مرتکب خلاف میشن واینجاقانون بایدمتناسب باجرم این افرادمجازات درنظربگیره ریختن آبروی کسانی که باآبروی مردم بازی می کنندبه نظرمن هیج ایرادی نداره...شمالطفادلایل خودتون روبرای نادرست بودن این کاربفرمایید...

آخرین ویرایش:

sheida_20

عضو جدید
ای بابا همچین آقتابه آفتابه می کنین انگاه خودتون آفتابهدست نگرفتین !!!
حالا اینا فقط آفتابه انداختن دور گردنشون اینم شد مجازات
باید همونجا میدادنشون دست مردم
انچنان آفتابه ای نشونشون میدادم که تا به حال ندیدن
خدا که خودش نمی یاد رو زمین یقه اینا ر بچسبه
بنده هاشو واسطه می کنه اینا هم واسطن یه جورایی واسه عدالت خدا روی زمین
نمی شه که اینا همیشه صاف صاف واسه خودشون راه برن

Nayere

عضو جدید
راستشو بخوای با قانون شرع و قوانین مجازات آشنا نیستم !
ولی مثل اینکه شما با اونا کاملا آشنا هستید.
من هنوزم سر حرفم هستم .
بازم میپرسم .اگه شما جای یکی از این قربانی ها بودید بازم همین حرفارو میزدید.؟
شما حتی ذره ای از اون ترسو درک نمیکنید.در جای راحت نشستید و از روی احساس حرف میزنید.

با حرف کار درست نمیشه.
جامعه از شما راهکار عملی میخواد.
شما بگید برای کسی که مدت زندانیش براش مثل مدرک تحصیلی میمونه چه مجازاتی دارید؟
آیا با کسی که چکش برگشت خورده یا پشت فرمون خوابش برده و کسی که از قصد کارای حیوانی میکنه باید یه جور برخورد کرد.؟ آیا نباید مجازات جوری باشه که مانع تکرار جرم بشه؟

ضمنا از این که خیلی محترمانه موضوع رو به چالش کشیدین و مثل بعضی از دوستان از الاظ سخیف استفاده نکردین تشکر می کنم
آیا در احکام دین قطع دست و سنگسار وجود نداره؟
این احکام به ظاهر ظالمانه برا چیه؟ آیا دین با انسانیت مخالفه؟

خدا ستار العیوب هست.درست.
میشه بپرسم تا کی؟ برا چه کسی؟ مقدارش چقدره؟
اگه بینهایته این صفت .پس اعدامی که تو قرآن اومده رو کی فرموده؟
کسی که اعدام میشه مگه آبروش نمیره .رسوا نمیشه؟

باور کنید من هم مثل شما دوست دارم دنیا مثل بهشت باشه .همه مردم باهم به خوبی زندگی کنند. ولی باور کن هنوز وقتش نشده :gol::gol:

نه دوست عزیز!
من نه با قوانین اشنایی دارم و نه اصلا در حیطه تخصص من هست
من جای یکی از اون قربانی ها نیستم ولی میتونستم باشم اگر خودم مراقب نبودم!!!!!!!!

این رو هم درست میگید که از روی احساس حرف میزنم چون یک زن هستم و تابع احساسات! ولی این باعث نمیشه از موضع ام کوتاه بیام!

من میگم مجازات زناکار در اسلام با شرایطی که مثلا بیشتر از 3 بار مرتکب شده باشه، 4تا شاهد داشته باشه و .... اینه که سنگسار بشه خب سنگسارش کنن حتی اشد مجازات ولی نه با بی ابرویی!!!!
خداوند برای زناکار هم تا سه بار فرصت داده و بعد از اون با شرایطی خاص مجازات سنگسار رو انتخاب کرده!!!

در ضمن خیلی ممنون از اینکه بسیار محترمانه موضوع رو به چالش کشدین و مثل بعضی از دوستان از الفاظ سخیف استفاده نکردین:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

Nayere

عضو جدید
همش شرارته و مزاحمت

گاهی هم از اون ور بوم می افتیم!!!
دوست عزیز بهتره اول فرق عیب و گناه رو بدونیم بعد راجع بهش صحبت کنیم
من فکر نمی کنم منظور از صفت ستارالعیوب بودن پوشاننده ی عیب های ظاهری باشه!!! به نظر من عیب همون عیب روحی ست که از اون تعبیر به گناه میشه!
!!!!

آخرین ویرایش:

Nayere

عضو جدید
بعضی هامیگن اسلام وخدا آبروی هیچ بنده ای رونمی بره درحالیکه این دروغ محضه ویک حرف من درآوردی . درزمان پیامبروحضرت علی بارهامیشدکه مجرمی درملاعام مجازات میشدتاآبروش بره بایدمجازات سنگینی درنظرگرفت تاکسی فکراینکه برای خانواده وناموس مردم مزاحمت ایجادکنه ویاایجاددرگیری وناامنی کنه به ذهنش خطورنکنه دراسلام عدالت رعایت میشه بسیارخب اگرقرارباشه آبروی طرف نره پس اینازندان هم نبایدبرن چون مردم بعداپشت سرش حرف درمیارن! کسی که باآبروی مردم بازی میکنه بایدآبروش بره
البته بسیاربعیداست که این اراذل باراولشان باشد مسلمااینهاسابقه طولانی درمزاحمت واعتشاش گری داشتندوبه هیچ صراطی مستقیم نیستندوگرنه بدون تردیدراه اول اصلاح این افراده امامگرغیرازاینه که مجازات خودراهی برای اصلاح فرداست؟

واقعا متاسفم!
چرا باید هر کسی از هر جایی که می تونه یه وصله به اسم اسلام به اسلام بزنه؟؟؟؟
به اسلامی که دین صلح و ارامش و برادریه!
شما با چه سندی انقدر راحت حرف می زنید؟؟؟
اسلام انقدر برای انسان حرمت قائله که حتی هنگام فتح مکه در شرایطی که مسلمانان می تونستن برن شکم ابوسفیان رو پاره کنن و نسلش رو منقطع کنن از روی زمین به پیامبرش اجازه نداد از درهای بسته خانه ابوسفیان عبور کنه و گفت هر کس پشت درهای بسته ست در امانه!!!!
حالا کجا این اسلام گفته که باید حرمت انسان زیر سوال بره؟؟؟!!!
دوست عزیز؛ یک جنین از لحظه اول شکل گیری حرمت داره و خداوند اجازه سقط به والدینش نمیده حتی زمانی که روح در اون دمیده نشده! یعنی یک نطفه بی مقدار انقدر نزد خدا باارزشه و از بین بردنش برابر با قتل نفسه اون وقت چطور می تونین راجع به بندگان خدا این طور حرف بزنین؟؟؟؟
هر چقدر هم که گناهکار باشن قانون مجازاتشون رو تعیین می کنه نه احساسات و عواطف من و شما!!!!!!!

آخرین ویرایش:

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دوست عزیز!
من نه با قوانین اشنایی دارم و نه اصلا در حیطه تخصص من هست
من جای یکی از اون قربانی ها نیستم ولی میتونستم باشم اگر خودم مراقب نبودم!!!!!!!!

این رو هم درست میگید که از روی احساس حرف میزنم چون یک زن هستم و تابع احساسات! ولی این باعث نمیشه از موضع ام کوتاه بیام!

من میگم مجازات زناکار در اسلام با شرایطی که مثلا بیشتر از 3 بار مرتکب شده باشه، 4تا شاهد داشته باشه و .... اینه که سنگسار بشه خب سنگسارش کنن حتی اشد مجازات ولی نه با بی ابرویی!!!!
خداوند برای زناکار هم تا سه بار فرصت داده و بعد از اون با شرایطی خاص مجازات سنگسار رو انتخاب کرده!!!

در ضمن خیلی ممنون از اینکه بسیار محترمانه موضوع رو به چالش کشدین و مثل بعضی از دوستان از الفاظ سخیف استفاده نکردین:gol::gol::gol:

سلام
اولا از اینکه چیزی که نوشتم از نظر نگارشی خیلی ضعیفه. ازتونن عذر می خوام.:redface:
چون من نویسنده خوبی نیستم و نمیتونم هوارتا حرفی که تو سرم دور میزنه و کللم رو داغ میکنه تو چن خط بیان کنم!!!!

خوب .در مورد حرفاتون.
شاید شما فرق بین زنا و تجاوز رو ندونید.
اصلی ترین فرقش اینه که زنا با رضایت دو طرف انجام میشه ولی تجاوز نه !!!!
و همین کفایت میکنه که بگم. فرقشون از زمین تا آسمونه شاید بیشتر!!

نمیدونم چرا شما باز حرف موضع میزنید و این گرگهارو مظلوم میدونید.
آیا شما بین جوونی کردن! یه پسر و دختر با تجاوز به یه زن به بدترین شکل تو یه بیابون تاریک و کشتن یا برهنه ول کردنش کنار یه بزرگراه فرقی نمیبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که دارم مینویسم .....:cry::cry:
چرا باید تو جامعه یه پسر 13ساله که میخواد بره کلاس زبان پدرش اونو با ماشین برسونه و برگردونه؟؟اینو خودم دیدم
تو یه محله از یه ساعتی به بعد کسی نتونه رفت و آمد کنه ؟؟؟
تو پارک اطراف خونتون ......نمیدونم شاید پارکارو برا اینا میسازن؟؟؟
"من جای یکی از اون قربانی ها نیستم ولی میتونستم باشم اگر خودم مراقب نبودم!!!!!!!!"
نمیدونم شما چی فکر میکنی؟
واقعا نمیدونم شما چی فکر میکنی؟
آیا اون قربانی ها لخت تو خیابون میرفتن؟ برا اونا نامه دادن؟شاید باید بادیگارد میداشتن؟
یا چاقو .تفنگ. اسپری حمل میکردن و دفاع شخصی بلد بودن؟ یا از خونه بیرون نمیرفتن؟

تجاوز به عنف,فروش مواد, ایجاد وحشت , زورگیری با روح همه مردم دشمنه .با امنیتشون . با حق زندگی کردنشون.با انسانیت.....

آیا هنوز هم....؟:(

من دیگه حرفی ندارم.....:(

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا سالی چند بار؟

فکر روز نه فکر زمان حجر

خلاصه حرفتون: من نمیدونم ! تو هم نمیدونی! آنها هم نمیدونن! پس آنها را ول کنید و راحت باشید.خدا بزرگه...(او بندگانشو دوست داره .... همه با هم برادریم و غیره و صفات جمال خدا و غیره و...):gol:

یه چیزی مثل سرزمین سرخپوستای قدیم که برن اونجا آبادشون کنن؟؟؟؟؟:w08:

metamoeen

عضو جدید
نمیدونم وقتی یه جای خلوت هستین گیر اینا افتادین یا نه ایشالا که نه، ولی من آره،وقتی از ترس پاهاتون میلرزه تنها راه فرار میبینی و وقتی به دیوار میرسی آخر دنیا اونجاس من یه پسرم ولی تویه پارک تهران چنان احساس ترس و....خلاصه همزمان با همین جمع آوری ها بود منم مخالف بودم با چنین برخوردهایی ولی فهمیدم نه زیاد هم بد نیست البته میتونن بقیه کتکارو تو زندان بزنن و حکمشونم به نظرم بستگی به شاکی ها داره اگه راضی شدن فبها... وگرنه که....

مسیح 110

عضو جدید
باعث تاسف!!!
چرا بايد با ابروي يك انسان بازي بشه حتي اگه بدترين انسان روي زمين باشه!!!!
اگر همین فرد که شما از او حمایت می کنی به ناموس تو نظر بد داشته باشد و.و.و.
با او چه باید کرد ؟؟؟؟؟؟//

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم!
چرا باید هر کسی از هر جایی که می تونه یه وصله به اسم اسلام به اسلام بزنه؟؟؟؟
به اسلامی که دین صلح و ارامش و برادریه!
شما با چه سندی انقدر راحت حرف می زنید؟؟؟
اسلام انقدر برای انسان حرمت قائله که حتی هنگام فتح مکه در شرایطی که مسلمانان می تونستن برن شکم ابوسفیان رو پاره کنن و نسلش رو منقطع کنن از روی زمین به پیامبرش اجازه نداد از درهای بسته خانه ابوسفیان عبور کنه و گفت هر کس پشت درهای بسته ست در امانه!!!!
حالا کجا این اسلام گفته که باید حرمت انسان زیر سوال بره؟؟؟!!!
دوست عزیز؛ یک جنین از لحظه اول شکل گیری حرمت داره و خداوند اجازه سقط به والدینش نمیده حتی زمانی که روح در اون دمیده نشده! یعنی یک نطفه بی مقدار انقدر نزد خدا باارزشه و از بین بردنش برابر با قتل نفسه اون وقت چطور می تونین راجع به بندگان خدا این طور حرف بزنین؟؟؟؟
هر چقدر هم که گناهکار باشن قانون مجازاتشون رو تعیین می کنه نه احساسات و عواطف من و شما!!!!!!!

ازجمله آخرشروع می کنم چه کسی مجازاتشان راتعیین می کند؟من وشما؟؟آیاتصورمی کنیدکه این پلیس هاسرخودوبدون دستورمافوق وباسرپیچی ازقانون این اراذل رامجازات کردند؟
چراشماریخته شدن آبروی این افرادرامجازات نمی دانید؟من نمی دانم شمابرای اثبات حرفهایتان چه علاقه عجیبی به آسمون ریسمون بافتن دارید. ابوسفیان ونطفه وجنین چه ربطی داردبه این اراذل؟؟یعنی شماتصورمی کنیدکه حضرت محمد(ص) برای اینکه حرمت ابوسفیان رانگه داردازجنایت هایش گذشت واورانکشت؟!!! خواهش می کنم دست ازسفسطه کردن بردارید ابوسفیان جانش درامان ماندچون مسلمان شد! حالا شمابگوییدچه کسی به اسلام وصله می زند؟من یاشما؟شماتنهایک دلیل برای ادعایتان داریدآنهم نگه داشته شدن حرمت بنده خدا است شمابفرماییدچراحضرت محمدشخصی راکه زناکرددرملاعام دستورسنگسارشدنش راداد؟آیاحرمت بنده خدازیرسوال نرفت؟چرادست دزدراقطع می کردند؟آیااین باعث نمیشدآن شخص تاآخرعمرازدیگران متمایزشودوهمه بفهمندکه اوزمانی که دزدی کرده است؟آیااینجاحرمت بنده خدازیرسوال نرفت؟آیاوقتی کسی رابه خاطرمشروب خوردن شلاق میزدند حرمت بنده خدازیرسوال نرفت؟
دوست گرامی! مشکل اینجاست که شماقبح کاراین اراذل رادرک نمی کنیدوگرنه مجازات درنظرگرفته شده برایشان راوریخته شدن آبروی افرادی که باآبروی مردم بازی می کنندوبرای مردم وناموس مردم مزاحمت ایجادمی کنندوباعث ناامنی درجامعه می شوندرااشتباه نمی دانستید
اسلام دین عدالت است.
این صاحب بنده خداست که بایددرموردبندگانش صحبت کندکه اینکاررادرقرآن کرده است:فمن یعمل مثقال ذره خیریره ومن یعمل مثقال ذره شریره هرکس به قدرذره ای کارخوب انجام دهدنتیجه اش رامی بیندوهرکس به قدرذره ای کاربدانجام دهداوهم نتیجه اش رامی بیند

پرتو سخن

کاربر فعال
مقایسه اراذل تهران و شیراز در یک نگاه

مقایسه اراذل تهران و شیراز در یک نگاه

اجراي مرحله سوم دستگيري اراذل و اوباش تهران
سرهنگ حسين قاسملويي معاون عمليات پليس امنيت تهران بزرگ گفت:درسومين مرحله از برخورد با اراذل و اوباش تهران، 75 تن از آنان در مناطق مختلف پايتخت دستگير شدند.

:razz::razz::razz:

samann

عضو جدید
میدونید چیه؟
این نیره(nayere) ما درکل مهربونه.
هالا شما هی بگید نره نیره میگه بدوشیدش تا با شیرش پنیر درست کنیم

مهدی 108

عضو جدید
خدا آبروی هیچ انسانی رو پیش بنده های دیگه ش نبرده حالا بنده چی کاره ست!
می تونن خیلی راحت بگیرن و مجازاتش کنن چرا باید این طوری افتابه بندازن گردنش و ابروش رو ببرن؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا من خودم یه دخترم ولی منکر این نمیشم که تو جامعه ما تمام قوانین به نفع خانوم هاست!
هیچ کس نمی تونه مزاحم یک زن بشه مگر اینکه خودش بخواد!!!!

بله دوست من خدا هیچ وقت آبروی بندش رو نمی بره منتهی تا وقتی که بنده بنده باشه

ولی اگر اینطور بود که هر کی هر کاری خواست بکنه و کسی هم بهش نگه تو، اون موقع چرا باس
حکم افرادی که محکوم به شلاق اند در ملا عام باشه و یا اونهایی که فساد فی الارض اند

برای اینکه آبرو شون بره که بماند اونهای دیگه هم از ترس آبرومشون (اگه داشته باشن) جرات نکنن به مردمشون خیانت کنن

وگرنه که 60 -70 تا ضربه شلاق فوقش یه هفته خونه نشینت میکنه:gol:

lvlaster

عضو جدید
لطفا یکم از حصار ایده آلیستی بیاید بیرون و واقعیتها رو هم ببینید
آیا وقتی در حال جنایت هستن هم در مورد ارزشهای والای انسانی میتونید حرفی بزنید؟

:w09::w09::w09:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
هميشه با توجيه هر كاري مي كنن...
يارو مجرمه قبول ولي كدوم وجدان قبول مي كنه كه آفتابه بندازن گردنش و لختش كنن و عكس هاي اونا و خانوادشونو پخش كنن؟؟
با وجودي كه من تو مجرم بودنشون هم ترديد دارم!

Nayere

عضو جدید
من ديگه بحث نميكنم:eek:
شايد مشكل من اينه كه زيادي احساساتي هستم و شايد هم به همين دليل هست كه زنان نميتونن قاضي بشن:surprised::surprised::surprised:

Ns89

عضو جدید
با تشکر از عکسهای شما
ولی ناراحتم کهد چرا همچین افرادی را در کشور داشتیم وداریم:crying2::crying::crying2::crying:

farhoode

عضو جدید
من بودم اینا رو جلوی گرگ مینداختم
تبعیدشون میکردم به جزیزه تنب بزرگ
لختشون میکردم
روی سینه هاشون سنگ داغ میذاشتم

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اینکاری که باهاشون میکنن بهترین کار ممکنه !
میگن چرا آبروی اینا رو میبرن ، آخه یکی نیست بگه اینا اگه آبرو داشتن که این کارا رو نمی کردن !

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با اینکه این ادما رو باید بدی زنده زنده گرگ بخوره موافقم..اخه اینا دل سوختن دارن؟درسته که انسانن و از شکم مادر خلافکار بیرون نیومدن ولی الان اینن که هستن کثیف ترین کارای ممکن و کردن فک میکنین اینا ابرو دارن؟ به خودشون بگی ریسه میرن از خنده...آبرو کجا بوده؟کسی که آبرو داره جلوی شوهر به زنش تجاوز میکنه؟!دخترا و بچه های بیگناه مردمو میدزده و هزار بلا سرشون میاره؟یه لحظه تصور کنید تویه حالتی باشین که مادر یا پدر یا بچتون یا هرکدوم از عزیزاتون در حال درد یا زجر کشیدن باشه جلوی چشمتون یکی اذیتشون کنه و شما نتونید کاری بکنید ...چه حالی میشید؟!!چه برسه به اینکه جلو چشماتون بهش تجاوز کنن!!!یا جنازشو بیارن...نه دوستای عزیزم اینا حقشونه...تازه افتابه دور گردن انداختن واسه من و شما ابروریزیه فک نمیکنم واسه اونا چندانم مهم باشه...کسیکه به دختره خودش تجاوز میکرده آخه ابرو میفهمه چیه؟میدونی از پدرت حامله بشی یعنی چی؟!!!اینایی که میبینی آخره خطن،آخره خط...من یکیشونو میشناسم از مریضای برادرمه ...داداششو به خاطر قتل پارسال اعدام کردن البته این بدبخت هنوز به این حد نرسیده فقط خلافکاره جز ء و امیدی به نجاتش هست...واسه این ادم چرا میشه کاری کرد ولی واسه اینایی که میبینی نه....دلمون باید به حال خودمون بسوزه که ممکنه هر ساعت تو خیابون به پست یه همچین ادمایی بخوریم....

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
باعث تاسف!!!
چرا بايد با ابروي يك انسان بازي بشه حتي اگه بدترين انسان روي زمين باشه!!!!
اگر همینا جلوی خواهر و مادر خودت رو میگرفتن و در حد مرگ وسط خیابون حرفهای زشت بهشون میزدن الان این حرفو میزدی؟!
میدونی این اراذل چنتا از ناموس هموطن های مارو بی حرمت کردن؟!
میدونی حق چند نفر رو پایمال کردن؟!
جزای گناهکاری که ابروی ملت و نوامیس مردم رو ریخته بی آبروئیه!
یه چند وقت توی معدن کار کنن ادم میشن!
حالا این چیزا خوبه!
همه ی اینها اغلب برای کار به معدن ها برده میشن تا ادم بشن.
مطمئن هم باشید بعد از ازادی تحت نظر قرار میگیرن و باز کوچکترین خطایی بکنن بدتر باهاشون برخورد میشه.

farhoode

عضو جدید
بهترین شکنچه برای اینا تبعید به جزیره هستش
اونجا جاده صاف کنن تو گرمای پرشرجی 50 درجه تنب بزرگ با شرجی بالا