عکسهاي باور نکردني از سيستم فاضلاب در ژاپن

narjes

کاربر فعال
عکسهاي باور نکردني از سيستم فاضلاب در ژاپن

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عکسی نمیبینم
نمی دونم ایراد از منه یا از فرمت جدید باشگاه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حتما ویژگی بارز این فاضلاب مخفی بودنشه دیگه
واسه همین دیده نمیشه

hamid_geo

عضو جدید
سلام

سلام

سلام آقا كجاست
آقا دوربين مخفي
به نام خدا هستم
حميد رضا هستم

ساقي كوير

عضو جدید
منم ندیدم
ولی نرگس خانم ای کاش از سیستم فاضلاب تخت جمشید مطالبی میگفتی تا اونایی که دم از تمدن 2500 ساله میزنن می رفتند سیستم فاضلآب تخت جمشید رو یه نگاه میکردند.

تخت جمشید دارای سیستم حرارتی و تهویه بوده، که فضاهای داخل آن را در زمستان گرم ودر تابستان خنک و معتدل می کرده است. دشت سرسبز مرودشت، سقفهای بسیار بلند و فضاهای وسیع، درهای گشاده و پنجره های متعدد هوای تخت جمشید را در تابستان معتدل وخنک می ساخته و در زمستان دیوارهای خشتی و لایه های گچ که یک عایق حرارتی تشکیل می داده، پرده های ارغوانی بلند و ضخیم که مانع نفوذ سرما به درون فضاها و تالارها می شده، پوشش سقف نیز چوبی بوده که این امر در گرم شدن محیط تأثیر به سزایی داشته است. تخت جمشید نیز دارای سیستم آب و فاضلاب بوده، در تخت جمشید مجاری زیرزمینی آبرسانی و فاضلاب پیچ در پیچی کشف شده که به طول بیش از ۲ کیلومتر می رسد.
منبع
و
منبع

(کوچکترین ویژگی این سیستم اینه که هنگام پاکسازی این سیستم یا مواقع دیگر می شد که از طریق آن از داخل تخت می شد که به خارج تخت جمشید رفت ولی از بیرون امکان نداشت که بتونی بیایی داخل(چه طوری منم نمی دونم ولی یکی از مسئولین همونجا میگفت)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیست که
اونایی که ندیدن من میگم،قبلا دیدم
خیلی توپه فاضلابشون (-:

Sarp

مدیر بازنشسته
خوب حتما ویژگی بارز این فاضلاب مخفی بودنشه دیگه
واسه همین دیده نمیشه

نیست که
اونایی که ندیدن من میگم،قبلا دیدم
خیلی توپه فاضلابشون (-:
مگه فاضلاب هم توپ میشه آخه

ولی توپ میتونه فاضلاب بشه
مثلا تو جاده توپ بچه رو بگیر و از وسط نصف کن و . . . . .

بالا