نگران نباشین این هم درست میشهببخشید آقای نیازی ، شما با خانم ها مشکلی دارید؟
مثل اینکه شما بدجوری با خانومتون
نگران نباشین این هم درست میشهببخشید آقای نیازی ، شما با خانم ها مشکلی دارید؟
آخه میگن مردای مشهدی زن (خانواده) دوستن ولی مثل اینکه ایشوننگران نباشین این هم درست میشه
نخیر نیمرو هم می خوردیم . تازه این مال قبل از این بود که آشپزخانه نرگس خانم وآقا مبارک افتتاح بشه .بد همون نیمرو رو می خوردید؟؟؟!!
تازه این که استفاده بهینه نیست مثلا همون اتو می دونید چه قد برق مصرف می کنه که داغ بشه و بشه باهاش غذا گرم کرد
چه کسی این حرفو به شما گفته؟!!آخه میگن مردای مشهدی زن (خانواده) دوستن ولی مثل اینکه ایشون
ببخشید آقای نیازی ، شما با خانم ها مشکلی دارید؟
ازدواج کنی می فهمی این تازه اول راههعجب!!!!
دیگه بیشتر از این چه بلایی قرار سرمون بیاد؟!!
به همین خیال باش !!نگران نباشین این هم درست میشه
مردهای مشهدی آره ولی من در مورد زنهای مشهدی همچین چیزی نشنیدم !!!آخه میگن مردای مشهدی زن (خانواده) دوستن ولی مثل اینکه ایشون
چه کسی این حرفو به شما گفته؟!!
الان از شما میشنوم
چه کسی این حرفو به شما گفته؟!!
الان از شما میشنوم
شوخی کردم حالا چرا به خودتون میگیرین؟
گفتم که شوخی کردم ببخشید اصلا منظوری نداشتممنم باsimafrj مخالفم آخه همه مرداي ايران زن دوست هستند.
اصلا مرداي ايروني به زن ذل...ي مشهورند.
هم دخترای ایرانی و همه پسرای ایرانی همشون خوبن و حرف ندارنازدواج کنی می فهمی این تازه اول راهه
به همین خیال باش !!
!!!
من جدي گفتم .. واقعا شوخي كرديد!!گفتم که شوخی کردم ببخشید اصلا منظوری نداشتم
به نظر من زن ذلیلی معنا ندارهمن جدي گفتم .. واقعا شوخي كرديد!!
مساله ای نیست . کل این بحث جنبه شوخی داره و من هم اصلا از شماناراحت نشدم . فقط دارم off می شم . شب خوشگفتم که شوخی کردم ببخشید اصلا منظوری نداشتم
ممنونمساله ای نیست . کل این بحث جنبه شوخی داره و من هم اصلا از شماناراحت نشدم . فقط دارم off می شم . شب خوش
به نظر من زن ذلیلی معنا نداره
چی داره تبلیغ میشه؟شاید جای زن و مرد یه کم داره عوض میشه اما نشانی از زن ذلیلی و یا شوهرذلیلی نیست به نظر منميشه بيشتر توضيح بديد؟
آخه همه جا هست.حتي تو تلويزيون داره تبليغ ميشه..
احسنت به اين همه ابتكار و صرفه جويي.
ياد دوران به خير
این یه احترام دو طرفه استميشه بيشتر توضيح بديد؟
این رو که مطمئنم خانما برنده می شن . چون ماها جون می کنیم غذا درست می کنیم آخرش کلی عیب ازش می گیرن خانومها تا لنگ ظهر می خوابن اونوقت زنگ می زنن آشپزخونه براشون غذای آماده می یارن زحمت گرم کردنش می افته پای اونها .
چی داره تبلیغ میشه؟شاید جای زن و مرد یه کم داره عوض میشه اما نشانی از زن ذلیلی و یا شوهرذلیلی نیست به نظر من
ببخشید چی گفتیدمردهای مشهدی آره ولی من در مورد زنهای مشهدی همچین چیزی نشنیدم !!!
من با این کلمه مشکل دارممنم باsimafrj مخالفم آخه همه مرداي ايران زن دوست هستند.
اصلا مرداي ايروني به زن ذل...ي مشهورند.
باید سعی کنیم دید جامعه رو نسبت به این موضوع عوض کنیم.ميشه بيشتر توضيح بديد؟
من و شما باید عوض بشیم تا جامعه عوض بشه دوست عزیزدرست ميگيد ولي متاسفانه اين اسم رو روش گذاشتند.
حرف شما كاملا درسته..اگر!! اگر اين عشق و صميميت واقعي باشه.نه اينكه مرد خونه از روي ترس از زنش -اين ترس يك حالت كاملا موذيانه است- تن به اين رفتار بده.ببخشید چی گفتید
من با این کلمه مشکل دارم
یه سری زذ (زن ذلیل) و یه سری هم مزمز (مرد ذلیل) هستن.
چرا محبت دوطرفه را اسم ناجور میزاریم؟
باید سعی کنیم دید جامعه رو نسبت به این موضوع عوض کنیم.
من و شما باید عوض بشیم تا جامعه عوض بشه دوست عزیز
وقتی به همسر آیندم محبت می کنم انتظار محبت رو دارم. وقتی همراهشم ، انتظار این رو دارم که همراهم باشه و اسم این کار ذلیل بودن نیست بلکه محبت و عشق است. دوست داشتنه. اسمش رو باید به حالت قبلیش برگردونیم.
افرادی که در زندگی خودشون مشکل دارن ، وقتی یکی رو میبینن که در زندگیش موفق هست ، از این کلمات استفاده می کنن.
اگه دقت کنیم میبینیم که چقدر راحت هم زندگی ها به جهنم تبدیل میشه با همین کلمات.
من خودم سعی کردم دید اطرافیانم رو نسبت به این موضوع عوض کنم.
امیدوارم بقیه هم همینگونه فکر کنند
ممنونحرف شما كاملا درسته..اگر!! اگر اين عشق و صميميت واقعي باشه.نه اينكه مرد خونه از روي ترس از زنش -اين ترس يك حالت كاملا موذيانه است- تن به اين رفتار بده.
وگرنه بخدا من اونجوري كه فكر ميكنيد نميخواستم بگم..
زندگي با محبت و همكاري دو طرفه است كه شيرين ميشه نه اينكه با نظام مرد سالاري يا حتي زن سالاري... زن ذليلي اي كه من ميگفتم يك چيزي شبيه به ريا و دوروييه.
زذ و مز يادم ميمونه جالب بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پاستیل خونه .... جنگ با اعصاب دخترا.... | تالار عکس | 51 | ||
عجیب ترین خونه هایی که تا حالا دیدین | تالار عکس | 4 | ||
خیلی دوست دارم مهندس این خونه رو ببینم. | تالار عکس | 11 | ||
خونه ای که دوست داری توش زندگی کنی چه شکلیه؟ | تالار عکس | 24 | ||
این شتری که در خونه ی همه می خوابه | تالار عکس | 9 |