من نظر مخالف دارم
حالا مثلا من دو ماه مشکلی داشتم نیومدم چی ؟
میشم کاربر چی ؟
من نیام چی میشم ؟
چون کاربر فعالی بودم
اما مشکلی برام بوجود اومد
نمیشه سابقه فعالیتم نادیده گرفته بشه
تازه این عنوانو که بالاش حقوق نمیدن
یجور انگیزه هست فقط
برا همین بودنش باعث میشه بازم تلاش کنم برگردم
ولی وقتی بیاد پایین خوب ادم یجور از نو میخواد شروع کنه میره یه جای دیگه
بنا بر این کار بیخودیه
اتفاقا بخاطر همون انگیزه هست که میخوایم همچین کاری بکنیم. بعضیا میان و مدتی فعالیت خوبی دارن ولی بعد از مدتی دیگه میبینی خبری ازشون نیست. اگه قرار باشه عنوانشون همون بمونه که به قول خودت تلاشی نمیکنن که دوباره بیان و فعالیتشونو حفظ کنن، میگن هر وقت شد شد!
ولی وقتی این طرح اجرا بشه و به طرف بعد از مدتی تذکر داده بشه میدونه که باید سعی کنه فعالیتشو حفظ کنه.
بعدشم من یه چیزی بگم. ای حرفی که من زدم یه ایده خامه که گفتم بیام با شما در میون بذارم تا پر و بالش بدیم و روش بحث کنیم تا بتونیم به یه نتیجه اساسی و جامعی برسیم که خیر و صلاح دنیا و آخرتمون توش باشه

بنابراین در این مورد میشه اینطور عمل کرد که عناوینی که حذف میشن در صورت بازگشت کاربر به سرعت و در فاصله زمانی کوتاهتری به حالت قبل برگرده.
البته همه این به اصطلاح بازه های زمانی قابل بحثه...
در باره مدیران اگه اعمال نشه اندازه به دوزاری نمی ارزه بیخود خودتو خسته نکن به اندازه کافی کار سرتون ریخته دیگه سنگینترش نکن
فایده ای هم نداره مثلا عنوانو برداری چی میشه هیچ اتفاقی نمیافته اما وقتی یه مدیری یا همکار مدیری به هر دلیل فعالیتش کم بشه چون تو کل باشگاه از ابزار لازم برا تغیر و تصحیح برخورداره کم شدن فعالیتش تاثیر مستقیم داره بنا بر این عنوان و اختیاراتشو بر میدارین میدین دست یکی که فعالیتش بیشتره اینطوری حد اقل از یه عنوان بیمصرف به نحو احسن استفاده شده جدای از ایجاد انگیزه و شور و نشاط در باشگاه
ولی اگه از دستت کاری بر نمیاد بجز همین که زورت به کاربرای معمولی برسه بیخودی خودتو خسته نکن چون اینطوری ملت فکر میکنن شما چند تا ادم عقده ای هستین جمع شدین دور هم به باقی بچه ها زور بگین البته امدوارم به کسی بر نخوره من نظرمو گفتم بلد هم نیستم بپیچونمش تو زرورق همینطور پوست کده حرف میزنم
بحثو عوض نکن. اصلا حرف ما چیز دیگه ایه. موضوع مدیریت جداس و نه در حیطه اختیاراتمونه نه به این طرح مربوط میشه. اونو اگه بخوای میتونی تو تالار مدیریت باشگاه مطرح کنی. در مورد ابزار مدیریت هم معمولا بخشهای باشگاه هر کدوم سه یا چهارتا مدیر یا همکار مدیر داره که کار بخشها زمین نمونه.
این که عنوانهای کاربرا بر اساس فعالیتشون باشه زور گفتنه؟ اتفاقا اگه به همین منوال بمونه اجحافه در حق اونایی که هستن و تالارو سرپا نگه داشتن.
منم نظر مخالف دارم
يا عنوان ندين يا ميدين نگيرين مگر اينکه طرف مفقود بشه!نمیشه یک بازه خاص مشخص کرد برای فعالیت کاربرا !
خیلی راحت هم میشه تو تالار تخصصی اسپم کرد، با لینک دادن از سایت های دیگه یا لینک هایی که منقرض شده،با تاپیک زدن های بیخود که تو تالار آب تا دلت بخواد هست که صرفا برای ایجاد تاپیک داده شده! و حتی با گذاشتن مطالب بی ارزش !
مشکل از اينجاست که يک دفعه و رو احساس عنوان دادین کار خودتونو سخت کردين.
در ضمن براي کاربراي که فعاليت بيشتر دارند ديگه امتياز چه چيز خاصي ميتونه باشه؟
درباره حرف های محمد رضا هم کاملا موافقم خدا میدونه من در حد همین اسم محمد رضا میشناسم ولی حرفاش درسته !
آقا رضای عزیز من همیشه مزاحم شما و زهرا خانم شدم و خدایی شما هم با روی باز جواب منو دادین و کارامونو رسیدین والله همیشه با خجالت کارامو میگم !
اگه قرار بر اینکه اصلاحاتی صورت بگیره بهتر ه از خودتون شروع کنین این مهم تر هستش چون ماها اینجا مثل کارگر های تو یک کارخونه هستیم.
منم اگه پر حرفی کردم فقط برای بهتر شدن تالارمون بود و امیدوارم حرفی نزده باشم کسی ازم دلخور شده باشه.
در مورد اسپم تو تالارهای تخصصی حرف شما کاملا درست. اما هر بخشی متخصص داره. مثلا آقا سینا تو بخش آب که از اینها کمک گرفته میشه. هرچند که بالاخره همه ما یه جورایی تو گرایشهای دیگه سر رشته ای داریم و متوجه میشیم که طرف چقدر حرفش بار علمی داره و فعالیتش مفیده.
اینی که عنوانها یه دفعه و از روی احساس بوده اصلا قبول ندارم. مصداقشو بگو تا ببینیم واقعا اینجور بود یا نه.
در مورد امتیاز متوجه نشدم درست منظورت چیه. اما امتیاز جدای از عنوان هست و گاهی اوقات بصورت تشویقی علاوه بر امتیاز و تشکری که اعضا به پست میدن اعطا میشه تا درجه و سطح کاربر بالا بره.
عنوان مدیر برای هر کس چطور باعث میشه که تالار عقب بیفته در حالی که در صورت عدم حضورش، همکارش وظایفش رو انجام بده؟ در مورد وحید مهدوی هم در حال حاضر مشغول پایان نامه ارشدش هست و قرار بر اینه که بعد از اتمام دوره دوباره برگرده. افسون هم که دیگه اصلا جای بحث نداره. خودتون خوب میدونید (البته ما بیشتر از شما میدونیم) که علاوه بر مدیریت ارشد باشگاه تو تالار کشاورزی هم فعالیت و هم مدیریت داره. یه دوری تو بخشهای مختلف کشاورزی بزنید متوجه میشید که تالار فعالی هست و مدیریتش با توجه به اینکه تو فضای مجازی هر کسی وقت اضافه تر از کار و زندگیشو میذاره، به حداقل دو سه نفر نیاز داره.
ولی خودمونیم!!
خیلی تابلوئه کاربری که آخرین فعالیتش اوایل 2010 بوده کاربر فعال بخش باشه!!!!
تو بالاخره موافقی یا مخالف؟!