ای بابا جون من بحث و سیاسی نکنید من اخطار نمیخوامجا تا جا فرق داره
تو بعضی کشورها علم و بعضی کشورها ثروت
به نظر من تو کشورهای خاورمیانه ثروت و تجارت مهمتره تاعلم
ولی کشورهای اروپایی اینجور نیست
یه مثال:
وزیر کشور چه مدرکی داشت که شد وزیر؟
و خیلی های دیگه
یه مثال دیگه:
شما فرض کن بری خواستگاری دختر همسایتون
فکر کن یه مهندس بیکار و بی پولی....جوابشون چیه؟
ولی فکر کن پولداری
حتا کم پیش میاد مدرکت هم بپرسن
چرا؟
چون پولداری
سلامواقعا کدوم بهتره؟
بنظر من علم بهتره
مگه آدم چقد زندس؟پول چقد ارزش داره؟![]()
به نظر من کار از هر دوش بهتره[/q
ولی متالیک جان من میگم تا علم اون کارو نداشته باشی چه جوری می خوای کار کنی؟؟؟؟برای کسب علم هم حالا چه تو دانشگاه چه هر جای دیگه باید حتما پول باشه من میگم علم و ثروت هر دوتاشون مکمل و زینت بخش همدیگن جدایی هر کدوم از هم بی معنیه تو جامه ای که تا پول نداشته باشی واسه کرایه ماشینت نمیتونی بری دانشگاه یا محل کارت یا اگه پول برای شهریه دانشگات نداشته باشی پنجره ی انتخاب واحد واست باز نمی شه واقعا فکر کنم خیلی بی معنی باشه که بگیم پول به درد نمی خوره یا چرک کف دسته!!! در مورد علم هم باید بگم علم یک تکه کاغذ نیست بلکه علم اون چیزیه که تو با تمام وجود لمسش کرده باشی و بتونی با علمت جامعه تو درست هدایت کنی کار در درجه ی بعد از علم و ثروت قرار داره.![]()
به نظر من کار از هر دوش بهتره[/q
ولی متالیک جان من میگم تا علم اون کارو نداشته باشی چه جوری می خوای کار کنی؟؟؟؟برای کسب علم هم حالا چه تو دانشگاه چه هر جای دیگه باید حتما پول باشه من میگم علم و ثروت هر دوتاشون مکمل و زینت بخش همدیگن جدایی هر کدوم از هم بی معنیه تو جامه ای که تا پول نداشته باشی واسه کرایه ماشینت نمیتونی بری دانشگاه یا محل کارت یا اگه پول برای شهریه دانشگات نداشته باشی پنجره ی انتخاب واحد واست باز نمی شه واقعا فکر کنم خیلی بی معنی باشه که بگیم پول به درد نمی خوره یا چرک کف دسته!!! در مورد علم هم باید بگم علم یک تکه کاغذ نیست بلکه علم اون چیزیه که تو با تمام وجود لمسش کرده باشی و بتونی با علمت جامعه تو درست هدایت کنی کار در درجه ی بعد از علم و ثروت قرار داره.![]()
کار کردن نیاز به تخصص و تجربه داره. شما فکر می کنید الان همه ی افرادی کار می کنند علم دارند!؟ یا از طریق تجربه یادگرفتن یا تو یه چیزی تخصص پیدا کردن. با کار به همون مقدار پولی که گفتید می شه رسید. من که نگفتم پول و علم به درد نمی خوره، گفتم چی به درد می خوره و بهتره.