علم بهتر است یا ثروت؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا کدوم بهتره؟
بنظر من علم بهتره
مگه آدم چقد زندس؟پول چقد ارزش داره؟:redface:

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
جا تا جا فرق داره
تو بعضی کشورها علم و بعضی کشورها ثروت

به نظر من تو کشورهای خاورمیانه ثروت و تجارت مهمتره تاعلم
ولی کشورهای اروپایی اینجور نیست

یه مثال:
وزیر کشور چه مدرکی داشت که شد وزیر؟
و خیلی های دیگه
یه مثال دیگه:
شما فرض کن بری خواستگاری دختر همسایتون
فکر کن یه مهندس بیکار و بی پولی....جوابشون چیه؟
ولی فکر کن پولداری
حتا کم پیش میاد مدرکت هم بپرسن
چرا؟
چون پولداری

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
جا تا جا فرق داره
تو بعضی کشورها علم و بعضی کشورها ثروت

به نظر من تو کشورهای خاورمیانه ثروت و تجارت مهمتره تاعلم
ولی کشورهای اروپایی اینجور نیست

یه مثال:
وزیر کشور چه مدرکی داشت که شد وزیر؟
و خیلی های دیگه
یه مثال دیگه:
شما فرض کن بری خواستگاری دختر همسایتون
فکر کن یه مهندس بیکار و بی پولی....جوابشون چیه؟
ولی فکر کن پولداری
حتا کم پیش میاد مدرکت هم بپرسن
چرا؟
چون پولداری
ای بابا جون من بحث و سیاسی نکنید من اخطار نمیخوام:cry:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا کدوم بهتره؟
بنظر من علم بهتره
مگه آدم چقد زندس؟پول چقد ارزش داره؟:redface:
سلام
خیلی جالب است چون من هم قصد داشتم یک همچین تایپیکی رو ایجاد کنم
ممنون از بابت تایپیک خوبتون.
این هم جواب من :
البته واضح و مبرهن است که علم!!
چه جواب پوسیده و بی خردانه ای از نظر من:biggrin:
اگه ثروت نباشه علمی هم نخواهد بود
از همان ابتدا که توی دبستان درس میخونین تا زمان ورود به دانشگاه و سپس برای انجام پروژه های تحقیقاتی و یا حتی بالاتر برای انجام یک ابداع یا اختراع جدید همش مستلزم صرف هزینه و پول است
خیلی از دوستان و اساتیدمون رو هم دیدیم که حتی پروفسور هستن ولی دارن برای یه فرد ثروتمند کار میکنن و تمام سود واقعی نصیب همون فرد پولداری میشه که شاید حتی نتونه اسم خودش رو بنویسه
تا ثروت نباشه علمی به وجود نمیاد
البته پول متاسفانه همه چیز نیست و حتی لزوما خوشبختی هم نمیاره
این جمله آخرم رو خیلی بهش اعتقاد دارم چون بارها به من ثابت شده.
همواره شاد و پایدار باشی.
:gol::gol::gol:

fandak

عضو جدید
بستگی به شرایط و زمان داره
الان همه مدرک گرا شدن.
راه می ری می پرسن مدرکت چیه ؟ آخه یکی نیست بگه به شما چه مدرک اون بابا چیه .
می خوای بری هر جا مدرکت چیه . می خوای نری می پرسن مدرکت چیه!

خواستگاری می ری مدرکت چیه .
می خوای بمیری عزراییل می پرسه مدرکت چیه!!!

الان علم اون علم نیست شده فقط مدرک

zahra aram

عضو جدید
به نظر من کار از هر دوش بهتره[/q
ولی متالیک جان من میگم تا علم اون کارو نداشته باشی چه جوری می خوای کار کنی؟؟؟؟برای کسب علم هم حالا چه تو دانشگاه چه هر جای دیگه باید حتما پول باشه من میگم علم و ثروت هر دوتاشون مکمل و زینت بخش همدیگن جدایی هر کدوم از هم بی معنیه تو جامه ای که تا پول نداشته باشی واسه کرایه ماشینت نمیتونی بری دانشگاه یا محل کارت یا اگه پول برای شهریه دانشگات نداشته باشی پنجره ی انتخاب واحد واست باز نمی شه واقعا فکر کنم خیلی بی معنی باشه که بگیم پول به درد نمی خوره یا چرک کف دسته!!! در مورد علم هم باید بگم علم یک تکه کاغذ نیست بلکه علم اون چیزیه که تو با تمام وجود لمسش کرده باشی و بتونی با علمت جامعه تو درست هدایت کنی کار در درجه ی بعد از علم و ثروت قرار داره.:redface::redface::redface:

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من کار از هر دوش بهتره[/q
ولی متالیک جان من میگم تا علم اون کارو نداشته باشی چه جوری می خوای کار کنی؟؟؟؟برای کسب علم هم حالا چه تو دانشگاه چه هر جای دیگه باید حتما پول باشه من میگم علم و ثروت هر دوتاشون مکمل و زینت بخش همدیگن جدایی هر کدوم از هم بی معنیه تو جامه ای که تا پول نداشته باشی واسه کرایه ماشینت نمیتونی بری دانشگاه یا محل کارت یا اگه پول برای شهریه دانشگات نداشته باشی پنجره ی انتخاب واحد واست باز نمی شه واقعا فکر کنم خیلی بی معنی باشه که بگیم پول به درد نمی خوره یا چرک کف دسته!!! در مورد علم هم باید بگم علم یک تکه کاغذ نیست بلکه علم اون چیزیه که تو با تمام وجود لمسش کرده باشی و بتونی با علمت جامعه تو درست هدایت کنی کار در درجه ی بعد از علم و ثروت قرار داره.:redface::redface::redface:

کار کردن نیاز به تخصص و تجربه داره. شما فکر می کنید الان همه ی افرادی کار می کنند علم دارند!؟ یا از طریق تجربه یادگرفتن یا تو یه چیزی تخصص پیدا کردن. با کار به همون مقدار پولی که گفتید می شه رسید. من که نگفتم پول و علم به درد نمی خوره، گفتم چی به درد می خوره و بهتره.

M_Anonymuos

عضو جدید
به نظر من که هر دو مکمل همن.
اگه پول داشته باشی و علم و خرد اینو نداشته باشی که چطور ازش استفاده کنی همش به یه باد بند مشه.تا چشتو وا کنی می بینی که حاج و واج موندی.
حالا
اگه علم داشته باش و پولی ناباشه که بتونی از علم استفاده کنی چطور میشه!!!!.می شی اوجش یه مخترع بی پول که فقط تو ذهنیاتش اختراع می کنه و هیچ جوره امکان ارائه اش و نداره. این موقع است که بهتر علم و بزاری دمه کوزه و آب ش بخوری.

پس هر دوش تا حدی لازمه که بعد بشه تا حد لیقات اونارو ارتقا بدی.

reza_19933

عضو جدید
ثروت!
علمو هرموقع میتونی بدست بیاری ولی ثروت واسه خیــــــــــــــــلیا غیر ممکن و یه حسرته که باعث نفرت و کفر و خیلی چیزای دیگه میشه

بهترین جوابه این سوال همینه..ثروت!
البته به نظر من..

EECi

مدیر بازنشسته
علم اگر واقعا از جنس دانش باشه ، منجر به ثروت میشه
مثلا در کنار علم تخصصی باید در علم ارتباطات باسواد بود ، علم کارآفرینی رو بلد بود و البته علم به صبر هم بسیار مهمه

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند درصد آدما از ازل تا الان به خاطر فقر استعداداشون کور مونده؟چند درصد , فقر زندگیشون باعث شکوفا شدن استعدادشون شده؟
من زیاد شنیدم که میگن فلان دانشمند تو فقر و بدبختی دست و پا میزد اما شد فلانی .....اما همه اینجوری هستن؟
من ارزش علم رو زیر سوال نمیبرم که چه بسا اگر کسی علم داشته باشه راه ثروت رو هم با عقل باز میکنه اما نمیشه منکر راه گشا بودن ثروت شد
لااقل تو ایران که اینجوریه........عالم بی پول تو خلوت میمیره بعد مردنش به به و چه چه راه میندازن اما ثروتمند بدون عقل بالعکس....این آدما هستن که میزان برتریت هر کدومو انتخاب میکنن

• Like
واکنش ها: EECi

amirdolu

کاربر بیش فعال
بهتر بودن علم یا ثروت مهم نیست.

مهم اینه که بی پولی خیلی بدتره از بی سوادی.......

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظر من تو این عصر ثروت با علم به دست میاد

مگر اینکه آدم بیفته تو کلاه برداری و مال حرام

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پول به آدم اعتماد به نفس میده؛ قدرت آزمون و خطا میده؛ میتونی خودتو کشف کنی! میتونی تجربه های مختلف کسب کنی و مهم تر از همه آرامش روانی داشته باشی! اشتباه میکنه هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره!

پول خوشبختی نمیاره خوشبختی‌ رو می‌خره،
میذاره تو جیبت