یا الله .........یا الله ...........
اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین
و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم
عزیزان خیلی زحمت
کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند
و مثل همیشه هنر نمایی نمودند....
بقول یکی : وطنم پاره تنم
و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید
ما باز حمله کنه به جون این معمارا
و رشته برق
خودشو به رخ بکشه ....واه واه عجب رشته ی ماتاحی 
خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....
و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین
و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم
عزیزان خیلی زحمت کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند
و مثل همیشه هنر نمایی نمودند....و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید
ما باز حمله کنه به جون این معمارا
و رشته برق
خودشو به رخ بکشه ....واه واه عجب رشته ی ماتاحی خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....

و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....

البته من یه هفته بود نت نداشتم، مسافرت بودم. الان اینو دیدم. شما به حساب این بزار که من همون صفحه ی اول برات پست تبریک نوشتم. دی

((((((((((