یا الله .........یا الله ...........
اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین
و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم
عزیزان خیلی زحمت
کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند
و مثل همیشه هنر نمایی نمودند....
بقول یکی : وطنم پاره تنم
و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید
ما باز حمله کنه به جون این معمارا
و رشته برق
خودشو به رخ بکشه ....واه واه عجب رشته ی ماتاحی 
خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....
و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین
و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم

کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند

و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید

خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....

و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....