عقد دختری از جنس باران

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا الله .........یا الله ...........

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین

و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم :D عزیزان خیلی زحمت

کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند :D و مثل همیشه هنر نمایی نمودند....:biggrin: بقول یکی : وطنم پاره تنم

و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید :cool: ما باز حمله کنه به جون این معمارا :D و رشته برق :hate: خودشو به رخ بکشه ....واه واه عجب رشته ی ماتاحی :biggrin:

خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم :D:biggrin:

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....:heart:

و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....

:heart::gol::w30::w27:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میگم حالا خخخخخ
امضای من؟ چیکارش داری خو تو همون خواهشی که ازت کردم رو رعایت کنی من 120 سال با عزت عمر میکنم خخخخخخخ

اوه اوه صاحبش اومد متفرق شین :D

یا ابرفرض:| :دی
حیف دل پاک و قلب مملو از اندوه من اصن:| اصن میشینم واسه ازدواج پری دعا میکنم.وای فک کن!!!!!!!!:D
کجا دیدیش؟؟؟؟ حس میکنم تو ب ی سری امکانات دست نیافتنی دست یافته ای:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بر همگی ............از اینکه میبینم منت سرم گذاشتین و اینجا تشریف آوردین ممنونتونم ....و از تک تک شما تشکر میکنم بخاطر زحماتی که کشیدین و محبتایی که کردین

و بالاخص از نرگس جونی متشکرم که این تاپیکو راه اندازی کرده ..........و از تک تک دوستان که اینجا رو خالی نگه نداشتن و درباره همه چیز صحبت کردن کمال تشکرو دارم :D عزیزان خیلی زحمت

کشیدین ....و باز جوانای ایرانی که سرافرازمان کردند :D و مثل همیشه هنر نمایی نمودند....:biggrin: بقول یکی : وطنم پاره تنم

و از معمارای عزیز هم متشکرم که سنگرو خالی نزاشتن تا که این داداش سعید :cool: ما باز حمله کنه به جون این معمارا :D و رشته برق :hate: خودشو به رخ بکشه ....واه واه عجب رشته ی ماتاحی :biggrin:

خلاصه این چکیده ای بود از مطالبی که خوندم..........ان شاءالله جدا جدا به حساب همه تون میرسم :D:biggrin:

راستی آبجی رهای گل خودم ممنون بابت همه محبتات .....خیلی خوشحالم کردی.....:heart:

و سپاس ویژه از تموم دوستانی که زحمت کشیدنو تبریک گفتن .........دست همه گی درد نکنه .....زحمت کشیدید.......از داداش سعید و آقا پویان و نرگش گلی و آبجی پینار هم نهایت تشکرو دارم .....

از من تشکر نکردیا...:|

ولی تبریک
ان شالا خوشیخت بشی خوشمل خانوم

دستتو به سر مام بکش خخ:دی

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساناز خانوم
خواهرم. (این خواهر رو از تمام وجود میگم):redface:
آرزوی خوشبختی و سعادت رو برات دارم. :w30:
دوستان نامردی کردن. منو خبر نکردن.:w00: البته من یه هفته بود نت نداشتم، مسافرت بودم. الان اینو دیدم. شما به حساب این بزار که من همون صفحه ی اول برات پست تبریک نوشتم. دی:w33:
ولی خیلی ناقلایی ها. اصلااااااااااااا بروز ندادیا. دی
امیدوارم کنار حاج آقا لحظاتت همیشه شادی باشه . نمیدونم چی بگم. واقعا شگفت زده شدم:w40:
دی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها فرار کنید صاحابش اومد خخخخخ

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آخه بی لیاقت بی کیفیت...
من با این قدو بالای رعنا...با این همه عشوه و نازو ادا و ....برم زن یه چلقوزی شم که نتونه حرف بزنه ازم تریف کنه حتا؟:|:redface:
بمیرم بهتره ://
راس میگی
بمیری بهتره:|(دور از جونت عسیسم.انشالا خودم تاپیک عروسیتو بزنم :*):D

اجازه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم
بازم تبریک
دست راستت رو سر پری:D خوشبخت شی الهی

m.arshad

عضو جدید
از را اومدی بی اجازه منو اد کردی هیشی نگفتم...دیگه توهین که نکن که!
من؟
پسر؟
مارال این چی میگه؟؟؟؟؟
:|:دی

خخخخخخخ تو مگه نمیخاستی ز باشگاه خدافظی کنی چطور شد دوباره برگشتی ...باورت میشه دیشب تو خواب فکرشو میکردم یعنی میشهی ین دختر شاه پریون بیاد دوباره باشگاهههههههههههههههههه باورم نمیشه میبینمتتت که زنده ایییییییییی خخخخخخخخخخخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو کل ایران سرچ کردم همچین گزینه ای یافت نشد
خخخخ چمدونم ...هرچی هس خوبه
:ددی

غیبت کبری تموم شد هی میرم تو صغری هی در میام تا 15 اسفند....بعدش دیگه میام پهن میکنم خودمو تو باشگا....
کییییییییییییییی؟
مارال ینی تو چطو دوستی هستییی؟
یه پسر خوشگل خوشتبپ ماه جیگر خوش اخلاق با کلاس با ادب بچه مثبت وفادار چشم پاک سراق نداری توووووووووو؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
راس میگی
بمیری بهتره:|(دور از جونت عسیسم.انشالا خودم تاپیک عروسیتو بزنم :*):D

سلام عزیزم
بازم تبریک
دست راستت رو سر پری:D خوشبخت شی الهی

:(((((((((((
دویوق میگی......واسم عروسی نمیگیریییی....خسیسس:|

ها همتون دست راستتونو رو سر من یزارید شاید خدا دید دارم خفه میشم یکاری کرد:/

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخ تو مگه نمیخاستی ز باشگاه خدافظی کنی چطور شد دوباره برگشتی ...باورت میشه دیشب تو خواب فکرشو میکردم یعنی میشهی ین دختر شاه پریون بیاد دوباره باشگاهههههههههههههههههه باورم نمیشه میبینمتتت که زنده ایییییییییی خخخخخخخخخخخخخ

توکه راس میگی:|!!
خوب بابا شما به چی میگید خدافزی؟ رفتم کارم تموم شده بعد 4 ماه برگشتم...عجباااا....جای خوشومدگوییته؟...بی آبرو؟:ددی
تو کل ایران سرچ کردم همچین گزینه ای یافت نشد

خودتم خوب گزینه ایی آآ...الکی تفره نرو...چن سالته؟:دی

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از من تشکر نکردیا...:|

ولی تبریک
ان شالا خوشیخت بشی خوشمل خانوم

دستتو به سر مام بکش خخ:دی

تشکر کردم ....ولی باز هم رو چشم میکنم ..........ممنون از هنرنماییت و تبریکت پری جان :D

ممنون
قربان شما پری جان ...ایشالله قسمت خودت ...
چشم حتمآ ...

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

m.arshad

عضو جدید
خوب بابا شما به چی میگید خدافزی؟ رفتم کارم تموم شده بعد 4 ماه برگشتم...عجباااا....جای خوشومدگوییته؟...بی آبرو؟:ددی

باشه خوششششششششش اومدیییییییییییی خداییش من که دلم واست تنگ شده بودددد راست میگمممااااااا مرگ ماااااااااااااااااا روووووووووووووووووووووللللللللل راس میگم خخخخخخخخخخخ

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر کردم ....ولی باز هم رو چشم میکنم ..........ممنون از هنرنماییت و تبریکت پری جان :D

ممنون
قربان شما پری جان ...ایشالله قسمت خودت ...
چشم حتمآ ...

ایشالا عزیزم
فدا مداتت
ببخشید جیگرم اگه خوش نداری شولوق کاری کنیم بریم بیرونااا...بوخودا بچه خوبیم منن:((((((((((((

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هنوز سربازی نرفتم اگه جای من میری سربازی بیام بگیرمت

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه خوششششششششش اومدیییییییییییی خداییش من که دلم واست تنگ شده بودددد راست میگمممااااااا مرگ ماااااااااااااااااا روووووووووووووووووووووللللللللل راس میگم خخخخخخخخخخخ

ایششششششششش....:ددی
میدونستممم تنگ شدهههه
مرگ مارول؟...مرگ خودت قسم بوخور بی ادب:||||

:دی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون اشنام دیگه وگرنه کی میاد تو رو اد کنه اخههههههههههههه خخخخخخخخخخ
همون بچه پرروئه؟ که با مارال رمزی حرف میزدیم زور میزد نمیفمید؟:دی
من هنوز سربازی نرفتم اگه جای من میری سربازی بیام بگیرمت
ها میرم خودم نوکرتم هستم خخخ
نه بی شوخی آمار بده شاید اومدم خاسگاریت...فقط باید ننه مو رازی کنم ....پام میمونی؟:دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

باز شرو نکنا:mad:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها برای اینکه تاپیک از روالش خارج نشه یه دس بزنین من قر بدم
دسسسسسسسسس دسسسسسسسسسسسس
جیغغغغغغ جیغغغغغغغغغغغغغغغ

m.arshad

عضو جدید
ایششششششششش....:ددی
میدونستممم تنگ شدهههه
مرگ مارول؟...مرگ خودت قسم بوخور بی ادب:||||

:دی
خخخخخخ میگم شاه پری چقدر خوشگلتر شدی تو این مدتتتت عین من شدی دیگهههه خخخخخخخخخ دیگه نریاا از باشگاهههه بی تو هرگز با تو هیچ کس

m.arshad

عضو جدید

نه بی شوخی آمار بده شاید اومدم خاسگاریت...فقط باید ننه مو رازی کنم ....پام میمونی؟:دی
نخیرممممممم خودت پررویییی رمزتون تو حلق تاپیک خخخخخخخخخخخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه قصد ادامه تحصیل دارم خخخخخخخخخخخ
24 سالمه
مهندسم خیر سرم
سربازی نرفتم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

خود ونتلنتلدذدرعیطذ :cool:
این دلش پیش شادی گیره.خودتو خسته نککن
بعدن pv گزینه های قابل تاملو بت میگم.:D