عرفه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghardashali

عضو جدید
سلام به همگی دوستان امیدوارم که تو این روز عزیز منو فراموش نکنین و از دعای خیرتون بی نصیب نذارین
قابل توجه دوستانی که می خوان واسم دعا کنن
1.می خوام حاجی بشم
2.همین بقیش هم واسه خودتون دعا کنین
من هم واسه همتون دعا می کنم

asaly

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ترو خدا يادتون نره چه توي روز عرفه چه روزها و شب هاي ديگه
يكي از دوستاي ناز و گل و ماهم حدود يك ساليه كه سرطان گرفته :cry:العان دارن شيمي درمانيش ميكنن همه ي موهاي سرش ريخته :( بي حوصله شده هميشه عصبانيه ولي به خاطر اينكه خانوادش بيشتر از اين ناراحت نشن اصلان به روي خودش نمياره همه رو ميريزه توي دلش .
واقعا دختر ماهيه براش دعا كنين متولد 70 خيلي سنش كمه كه بخواد عروس گور بشه .
:crying::crying:
التماس دعا

elma

عضو جدید
يكي از دوستاي ناز و گل و ماهم حدود يك ساليه كه سرطان گرفته :cry:العان دارن شيمي درمانيش ميكنن همه ي موهاي سرش ريخته :( بي حوصله شده هميشه عصبانيه ولي به خاطر اينكه خانوادش بيشتر از اين ناراحت نشن اصلان به روي خودش نمياره همه رو ميريزه توي دلش .
التماس دعا
ایشالا همه تو این روز به همه چیزهای خوبی که می خواین برسین و ایشالا بتونیم واقعا زیبایی این شب وصف نشدنی رو درک کنیم
ای مسئول بنای امت پیرو مذهب کتاب ترازو و آهن
ای قائم به قسط در زمین ایخصم ستمگر یار مظلوم ای مجاهد مسلمان ای خود ساخته بر خلق و خوی خدا وارث انبیا برتر از پیامبران بنی اسرائیل انسان محمد واری که باید شاهد زمان و شهید خلق جهان باشی ای حنیف نزادی که از طواف عشق سعی آب منزل آگاهی و منای رمی تثلیث شرک و شهادت اسماعیل باز می گردی و کوزه ای از آب زمزم سوغات آورده ای ... لحظه ای درنگ کن و به ایمان و به پیمانت بیندیش.
تحلیلی از مناسک حج دکتر شریعتی

ghardashali

عضو جدید
التماس دعا
امیدوارم زودتر خوب بشه

mahnaz -A

عضو جدید
کاربر ممتاز
التماس دعا
همه با هم براش دعا میکنیم...

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگی دوستان امیدوارم که تو این روز عزیز منو فراموش نکنین و از دعای خیرتون بی نصیب نذارین
قابل توجه دوستانی که می خوان واسم دعا کنن
1.می خوام حاجی بشم
2.همین بقیش هم واسه خودتون دعا کنین
من هم واسه همتون دعا می کنم
سلام علي جون!
مثل اينكه دير رسيدم!
براي همه دعا ميكنم (البته اگه اين حقير قابل باشه و شما هم قابلش بدونيد) كه سرتاسر زندگيشون ياد خدا جاري باشه و لحظه اي حتي لحظه اي فراموشش نكنند، چه در مكه و چه در منزلشون!
6 ساله كه دارم انتظار ميكشم براي رفتن مكه، ولي هيچ وقت ناميد نميشم، نمي خوام بگم برام دعا نكنيد ولي ميخوام بگم دعا كنيد كه طواف دلمون بچرخيم زماني كه اون محبوب ابدي و ازلي توش خونه كرده، طواف دلي بچرخيم كه سرتاسر از ياد خدا پر شده! بايد احرام دگر ببنديم تا ببينيم كه يار كجاست؟ براستي يار كجاست؟ و از اون زيباتر يار غايب كجاست؟؟؟؟:cry::cry::cry:
اللهم صل علي محمد و آل محمد- و عجل فرجهم

asaly

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علي جون!
مثل اينكه دير رسيدم!
براي همه دعا ميكنم (البته اگه اين حقير قابل باشه و شما هم قابلش بدونيد) كه سرتاسر زندگيشون ياد خدا جاري باشه و لحظه اي حتي لحظه اي فراموشش نكنند، چه در مكه و چه در منزلشون!
6 ساله كه دارم انتظار ميكشم براي رفتن مكه، ولي هيچ وقت ناميد نميشم، نمي خوام بگم برام دعا نكنيد ولي ميخوام بگم دعا كنيد كه طواف دلمون بچرخيم زماني كه اون محبوب ابدي و ازلي توش خونه كرده، طواف دلي بچرخيم كه سرتاسر از ياد خدا پر شده! بايد احرام دگر ببنديم تا ببينيم كه يار كجاست؟ براستي يار كجاست؟ و از اون زيباتر يار غايب كجاست؟؟؟؟:cry::cry::cry:
اللهم صل علي محمد و آل محمد- و عجل فرجهم

اميدوارم كه قسمتتون بشه كه اگه قسمت باشه همه چيز درست مي شه :smile:
ولي قبول دارم تحملش سخته :cry:مادر منم يه چند ساليه مي خواد بره كربلا ولي هر دفعه يه طوري مي شه :(ولي انشا.. قسمت همه ي عاشقا بشه .;)

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
اميدوارم كه قسمتتون بشه كه اگه قسمت باشه همه چيز درست مي شه :smile:
ولي قبول دارم تحملش سخته :cry:مادر منم يه چند ساليه مي خواد بره كربلا ولي هر دفعه يه طوري مي شه :(ولي انشا.. قسمت همه ي عاشقا بشه .;)
ان شاء ا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.