عجب حكايتي داريم ما ايراني ها..!!!!!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب عجب حكايتي داريم ما بگين چرا؟؟؟
چون ما ساعت ها ميشينيم ووقت صرفه يه فيلمه چرت وپرت ميكنيم...
مثل همين فاصله ها....كه تموم شد.....كه من اصلاً نيگاه به اين چرت وپرت ها نميكنم....
وقت صرف ميكينم ولي در شناخت بزرگانمون......(علمي ،هنري ،فرهنگي) ..شناخت خودمون.....وخيلي چيزهاي با ارزش ديگه كه متاسفانه وقتي براش صرف نميكنيم......
بطور مثال تحقيقات علمي در رابطه با حرف يا شغلمون......يا خواندن كتاب كه ماشاالله تو ما ايراني ها اصلاً نيست......
خب اوناي كه نشستيد اين فيلمه فاصله ها رو نگاه كرديدي بيايد بگيد ........بينيم چه چيزي رو با صرف وقت باارزشتون سر اين فيلم بدست آورديد؟
يا ماهاي كه نگاه نكرديم چه چيزي رو از دست داديم؟
حكايت ما اينه كه ما ايراني ها هنوز اندر خم يه كوچه هستيم و مردم دنيا در حال پيشرفت....
امروز من از يكي پرسيدم كه اميركبير كي بود ؟گفت خب ميشناسمش گفتم چقدر ؟
گفت:در حد اين كتابها كه راجع بهش نوشتن ،گفتم تو كه ميگي ميشناسمش يكي از كارهاش چي بود؟
موند وجواب نداد وگفت بي خيال بابا...........
بعد ازش پرسيدم اين سرياله كه از شبكه پخش مي شد آخرين قسمت اين فيلمه فاصله ها چي شد؟
با خنده گفت:خب اون دختره كه اسمش رو بهم گفت ولي من يادم نيست چي بود اسنمش؟!!
بردنش (به دلايل امنيتي سانسور شد).........صداي سوت....:surprised:
گفتم هان چي شد؟:surprised:
سريع داستان فيلم رو فهميدي ولي چرا بزرگان كشور رو نميشناسي؟؟
گفت اي بابا خوشت مياد
منم گفتم با همين حرفاست كه روز به روز روزگار ما ايراني ها داره بدتر ميشه ديگه........چون فكر نميكنيم........
به خاطر همين كه روز به روز حال و احوال زندگي همه به طور اپيدمي داره بدتر ميشه....
بيايد كم بخودمون بيايم......
فقط كمي.....:gol:

terajedi21

عضو جدید
یعنی انقدر حوصله دیدن این فیلم رو داشتن:surprised:خوب میشه نیمه پر لیوان رو دید ملت چشمشون رو و حواسشون رو به کار گرفتن:D

sjtm2003

عضو
اولا فیلمش بد نبود جالب بود چون داشت تا حدودی واقعیتهای اجتماع ما را و مشکلاتی که جوانان دارن توش خفه میشن رو نشون میداد.
در مورد بعدی منم قبول دارم چون ما ایرانی ها جز یه تعداد خیلی کم حاضر نیستسم ببینیم گذشتمون چی بوده و بهش افتخار بکنیم . فقط دوست داریم و دوست دارن در مورد سیایتی که به هیچ جا نمی رسیم حرف بزنیم .
فقط بگیم آمریکا اینجوری انگلیس اونجوری و.... و هیچکس نمیگه ایران چی بوده کی های رو داشته و قدمتش به چند هزار سال میرسه؟؟؟؟؟
فکر میکنم تو این باشگاه یه تاپیک در مورد ایران و گذشتش زده بشه بد نباشه . هرکی هرچی داره رو رو بکنه تا همه استفاده بکنه . جالب میشه

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی انقدر حوصله دیدن این فیلم رو داشتن:surprised:خوب میشه نیمه پر لیوان رو دید ملت چشمشون رو و حواسشون رو به کار گرفتن:D
آره اين جور جاها خب چشم و گوششون بازه.........ولي در گرفتن حقشون كاملاً عاجزن;)

اولا فیلمش بد نبود جالب بود چون داشت تا حدودی واقعیتهای اجتماع ما را و مشکلاتی که جوانان دارن توش خفه میشن رو نشون میداد.
در مورد بعدی منم قبول دارم چون ما ایرانی ها جز یه تعداد خیلی کم حاضر نیستسم ببینیم گذشتمون چی بوده و بهش افتخار بکنیم . فقط دوست داریم و دوست دارن در مورد سیایتی که به هیچ جا نمی رسیم حرف بزنیم .
فقط بگیم آمریکا اینجوری انگلیس اونجوری و.... و هیچکس نمیگه ایران چی بوده کی های رو داشته و قدمتش به چند هزار سال میرسه؟؟؟؟؟
فکر میکنم تو این باشگاه یه تاپیک در مورد ایران و گذشتش زده بشه بد نباشه . هرکی هرچی داره رو رو بکنه تا همه استفاده بکنه . جالب میشه
خب عزيزم...هر كاري يه فيد بك يا به فارسي بايد بازخورد داشته باشه ......كه تو فيلم هاي ايراني ما اصلاً اين چنين نيست..........بابا جلو چشمش حقش و ميخورن صداش درنمياد......چون تفكر نداره.....حالا ميخواد از اين فيلم درس عبرت بگيره....
فكرنكنم;)

dozd_atish

عضو جدید
:( آهی بلند از ته دل کشیدم
مرسی یاداوری خوبی بود واسه من که کمی بیشتر درباره گذشتمون بدونم:smile:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب عجب حكايتي داريم ما بگين چرا؟؟؟
چون ما ساعت ها ميشينيم ووقت صرفه يه فيلمه چرت وپرت ميكنيم...
مثل همين فاصله ها....كه تموم شد.....كه من اصلاً نيگاه به اين چرت وپرت ها نميكنم....
وقت صرف ميكينم ولي در شناخت بزرگانمون......(علمي ،هنري ،فرهنگي) ..شناخت خودمون.....وخيلي چيزهاي با ارزش ديگه كه متاسفانه وقتي براش صرف نميكنيم......
بطور مثال تحقيقات علمي در رابطه با حرف يا شغلمون......يا خواندن كتاب كه ماشاالله تو ما ايراني ها اصلاً نيست......
خب اوناي كه نشستيد اين فيلمه فاصله ها رو نگاه كرديدي بيايد بگيد ........بينيم چه چيزي رو با صرف وقت باارزشتون سر اين فيلم بدست آورديد؟
يا ماهاي كه نگاه نكرديم چه چيزي رو از دست داديم؟
حكايت ما اينه كه ما ايراني ها هنوز اندر خم يه كوچه هستيم و مردم دنيا در حال پيشرفت....
امروز من از يكي پرسيدم كه اميركبير كي بود ؟گفت خب ميشناسمش گفتم چقدر ؟
گفت:در حد اين كتابها كه راجع بهش نوشتن ،گفتم تو كه ميگي ميشناسمش يكي از كارهاش چي بود؟
موند وجواب نداد وگفت بي خيال بابا...........
بعد ازش پرسيدم اين سرياله كه از شبكه پخش مي شد آخرين قسمت اين فيلمه فاصله ها چي شد؟
با خنده گفت:خب اون دختره كه اسمش رو بهم گفت ولي من يادم نيست چي بود اسنمش؟!!
بردنش (به دلايل امنيتي سانسور شد).........صداي سوت....:surprised:
گفتم هان چي شد؟:surprised:
سريع داستان فيلم رو فهميدي ولي چرا بزرگان كشور رو نميشناسي؟؟
گفت اي بابا خوشت مياد
منم گفتم با همين حرفاست كه روز به روز روزگار ما ايراني ها داره بدتر ميشه ديگه........چون فكر نميكنيم........
به خاطر همين كه روز به روز حال و احوال زندگي همه به طور اپيدمي داره بدتر ميشه....
بيايد كم بخودمون بيايم......
فقط كمي.....:gol:

اول اعلام میکنم که من سریال فاصله ها رو ندیدم و فقط آهنگ تیتراژ پایانیش رو همیشه نگاه میکردم.
با تک تک حرفات مخالف هستم, از اونجایی که در مورد ایرانی ها گفتی تا اونجایی که گفتی روز و احوال ما واسه اینه که روز به روز بدتر میشه.

اولا آدم هر فیلم و سریالی رو نمیبینه که چیز یاد بگیره, بعضی چیزا رو صرفا به جنبه سرگرمی نگاه میکنه حالا بگذریم که این سریال حتی بدرد سرگرمی هم نمیخورد و برعکس باعث سرسردی میشد.
ثانیا خوندن کتاب به اون شیوه سنتی شاید رایج نباشه اما روزانه اطلاعات زیادی رو از رسانه های مختلف مخصوصا اینترنت بدست میاریم.
ثالثا بحثهای علمی و کارها تحقیقاتی نیازمند یک علاقه درونی همراه با یک سازماندهی درست هست که علاقه درونی در دوران مدرسه در ما کشته شده, مورد دوم منظور سازماندهی, رو که بعد از انقلاب نمونه اش خیلی کم شده.
رابعا در مورد امیر کبیر گفتی, آخه آدم که خونش نشسته که پا نمیشه بره ببینه فلانی و فلانی چیکار کرده (اونم با اینهمه دغدغه های فکری امروز) بلکه باید تبلیغات درست بشه, باز هم رسانه ها باید فعال بشن, الان کمتر کسی وجود داره که در مورد منشور حقوق بشر کوروش ندونه, یکی از دلایلش همین اطلاع رسانی گسترده تو اینترنت هست.

:gol::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اعلام میکنم که من سریال فاصله ها رو ندیدم و فقط آهنگ تیتراژ پایانیش رو همیشه نگاه میکردم.
با تک تک حرفات مخالف هستم, از اونجایی که در مورد ایرانی ها گفتی تا اونجایی که گفتی روز و احوال ما واسه اینه که روز به روز بدتر میشه.

اولا آدم هر فیلم و سریالی رو نمیبینه که چیز یاد بگیره, بعضی چیزا رو صرفا به جنبه سرگرمی نگاه میکنه حالا بگذریم که این سریال حتی بدرد سرگرمی هم نمیخورد و برعکس باعث سرسردی میشد.
ثانیا خوندن کتاب به اون شیوه سنتی شاید رایج نباشه اما روزانه اطلاعات زیادی رو از رسانه های مختلف مخصوصا اینترنت بدست میاریم.
ثالثا بحثهای علمی و کارها تحقیقاتی نیازمند یک علاقه درونی همراه با یک سازماندهی درست هست که علاقه درونی در دوران مدرسه در ما کشته شده, مورد دوم منظور سازماندهی, رو که بعد از انقلاب نمونه اش خیلی کم شده.
رابعا در مورد امیر کبیر گفتی, آخه آدم که خونش نشسته که پا نمیشه بره ببینه فلانی و فلانی چیکار کرده (اونم با اینهمه دغدغه های فکری امروز) بلکه باید تبلیغات درست بشه, باز هم رسانه ها باید فعال بشن, الان کمتر کسی وجود داره که در مورد منشور حقوق بشر کوروش ندونه, یکی از دلایلش همین اطلاع رسانی گسترده تو اینترنت هست.

:gol::gol:

عزیزم اینای که گفتی کدوم یکیش مخالفه حرفای من بود مهندس؟
شما فقط طرز فکرت با من فرق میکنه.....................وجالبش اینه که هر دومون در رابطه با یه هدف صحبت میکنیم....
گفتی اینترنت:حالا چند درصد از مردم خودمون به اینترنت ÷ر سرعت دسترسی دارن؟
خیلی کم....
چرا اینترنت تو ایران هم گرونه .......وهم کم سرعت......وهم محدود........چون من توئی هم که استفاده میکنیم........اعتراضی به وضع حاکم نداریم.....بس مقصر خودمونیم...
دانستن حقوق منشور حقوق بشر که کاری نیست.....
باید بدونیم یعنی همه مردم ایران بدونن کوروش تو منشورش چی گفته؟
بس باز خودمون مقصریم که ابراز علاقه ای به این جور بحث ها رو نمیدیم.......واز مسولین نمیخوایم که برنامه ای مستندی در رابطه با منشور حقوق بشر کورش بسازند...پ
بس باز خودمون مقصریم....
خوب اگه شما قرار با فیلم و سریال سرگرم بشی ..............باید یه چیزی بیاموزی.......
وگرنه اتلاف وقت میکنی....
برا مثال ورزش هم یه نوع سرگرمی که شما با انامش سلامت جسم روان خودت رو تضمین میکنی......
کتاب خوندن هم نوعی سرگرمی که با خوندش اطلاعات زیادی به دست میاری.......
ولی کدوم یک از این فیلم وسریال های ما باعث ترقی سطح علمی وفرهنگی مردم شده ؟؟
هیچکدوم ...
چون مردم ما به قول یکی از استادمون قدرت تفکر ندارن....
نتیجه:بس چون ما مردم ایران به این نکات توجهی نداریم......باید یکسری از ما احمق تر بر ما حکومت کنن;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
:( آهی بلند از ته دل کشیدم
مرسی یاداوری خوبی بود واسه من که کمی بیشتر درباره گذشتمون بدونم:smile:
خواهش میکنم......
حالا که چیزی نشده تا آهی از ته قلب بکشی...
بهتر بجای این مردم دور اطراف خودت رو آگاه کنی.....;)