عاقبت لیسانس گرفتن!

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسی حال کردم............قبلا تو همت دیده بودم........داشتم از دانشگاه میومدم...........فکر کردم دیدم راست میگه........البته اون نوشته بود عاقبت رفتن به دانشگاه

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
یه راننده اتوبوس بود که وقتی میرفتم امتحان بدم همیشه اون میومد . باهاش که آشنا شدم گفتم درس خوندی ؟! خندید گفت من فوق لیسانس الکتروتکنیک دارم ...
اون روز من امتحانمو 11 شدم ...

shadow_IR

کاربر بیش فعال
یه راننده اتوبوس بود که وقتی میرفتم امتحان بدم همیشه اون میومد . باهاش که آشنا شدم گفتم درس خوندی ؟! خندید گفت من فوق لیسانس الکتروتکنیک دارم ...
اون روز من امتحانمو 11 شدم ...
عزیزم.........:cry:

mahshid.

عضو جدید
این قدر بدم میاد از اینایی که میگن ما لیسانس گرفتیم بیکاریم ما فوق داریم بیکاریم!!!!!!
اصلا گوش به حرف این ادما نباید داد ما که از همه چی خبر نداریم...اصلا نباید ادم خودشو مقایسه کنه.

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قدر بدم میاد از اینایی که میگن ما لیسانس گرفتیم بیکاریم ما فوق داریم بیکاریم!!!!!!
اصلا گوش به حرف این ادما نباید داد ما که از همه چی خبر نداریم...اصلا نباید ادم خودشو مقایسه کنه.
شب دراز است وقلندر بیدار

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مشکل از جامعه ای که داریم توش زندگی میکنیم هست.
اسلام به عدالت خیلی تاکید کرده ولی متاسفانه هیچ عدالتی تو جامعه ما نیست .
هیچکس سر جای خودش نیست.تا پارتی بازی و سهمیه و ... این چیزا هست ما فقط باید بشینیمو تماشا کنیم

مجتبی اس

عضو جدید
اگه رابطه داشتی میری سر کار به راحتی با یه دیپلمم جای مهندس جات میزنن اگه نداشتی ول معطلی

mahshid.

عضو جدید
دوستان چرا این قدر ناامید هستید درسته منم میدونم پارتی بازی میشه و......هزار تا کار دیگه و خیلی ها الان اون جایی که باید باشند نستند

ولی انصافا هم کدوم از ماها درست درسمونو میخونیم بعد علاوه بر درس چیزای دیگه هم یاد میگیریم !!!!

مطئنا کسی که توانایی داشته باشه میتونه کار کنه.

مجتبی اس

عضو جدید
دوستان چرا این قدر ناامید هستید درسته منم میدونم پارتی بازی میشه و......هزار تا کار دیگه و خیلی ها الان اون جایی که باید باشند نستند

ولی انصافا هم کدوم از ماها درست درسمونو میخونیم بعد علاوه بر درس چیزای دیگه هم یاد میگیریم !!!!

شما خودت سر کار میری؟

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز

صد درصد با حرفت موافقم هر کس کار بلد باشه بیکار نمیمونه
ولی کاش میشد هرکس به اندازه ارزش و توانای هاش با عدالت بهش کار میدادن نه آدمایی که ارزش مستخدمی هم ندارن الان رفتن شدن مهندس
آدم این چیزارو میبینه بی انگیزه میشه

ماتینا

کاربر بیش فعال
به حرف این و اون گوش نکنید ما باید درسمون رو بخونیم
خداد رو چه دیدی یک روزی شما هم سر کار رفتید
اول تلاش و بعد به هدفتون حتما میرسید

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز

تا حدودی باهاتون موافقم . ولی ببینید کشور ما متاسفانه مشکلی که داره اینه که توی همه زمینه های درسی برای تحصیل کننده ها شغل نداره و همین باعث میشه که اینقدر تحصیل کرده بی کار داشته باشیم .
اما با اون جملتون که قرمز کردم هم شدیدا موافقم .

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز

به هرحال همه چیز پنجاه پنجاست!

mahshid.

عضو جدید
شما خودت سر کار میری؟
نه ولی ایشالله به موقعش میرم فعلا دوره یادگیریست نه کار

صد درصد با حرفت موافقم هر کس کار بلد باشه بیکار نمیمونه
ولی کاش میشد هرکس به اندازه ارزش و توانای هاش با عدالت بهش کار میدادن نه آدمایی که ارزش مستخدمی هم ندارن الان رفتن شدن مهندس
آدم این چیزارو میبینه بی انگیزه میشه
شما هیچ وقت انگیزتو از دست نده در عوض اون قدر تواناییتو ببر بالا که اگه بخوان بزارنت کنار نتونند و همیشه یه کاری بلد باشی

تا حدودی باهاتون موافقم . ولی ببینید کشور ما متاسفانه مشکلی که داره اینه که توی همه زمینه های درسی برای تحصیل کننده ها شغل نداره و همین باعث میشه که اینقدر تحصیل کرده بی کار داشته باشیم .
اما با اون جملتون که قرمز کردم هم شدیدا موافقم .

ببنید من خودم الان دانشگامون هر سال داره وردیاشو افزایش میده از اون طرف خروجی هم نداره
بیش تر بچه ها مون خوشحالند دارند درس میخونند و مدرک میگیرند ولی نه درست درس میخونند و نه هیچ کاری بلدند خب منم فردا روزی بخوام کسی رو استخدام کنم کسی رو استخدام میکنم که به دردم بخوره نه این که صرفا لیسانس داشته باشه

raha**

عضو جدید
نظرات دوستان رو که میخونم انگاری من خیلی موج منفی هستم یه موج منفی به ارتفاع 300متر شایدم بیشتر ....

مجتبی اس

عضو جدید
نه ولی ایشالله به موقعش میرم فعلا دوره یادگیریست نه کار

شما هیچ وقت انگیزتو از دست نده در عوض اون قدر تواناییتو ببر بالا که اگه بخوان بزارنت کنار نتونند و همیشه یه کاری بلد باشی

ببنید من خودم الان دانشگامون هر سال داره وردیاشو افزایش میده از اون طرف خروجی هم نداره
بیش تر بچه ها مون خوشحالند دارند درس میخونند و مدرک میگیرند ولی نه درست درس میخونند و نه هیچ کاری بلدند خب منم فردا روزی بخوام کسی رو استخدام کنم کسی رو استخدام میکنم که به دردم بخوره نه این که صرفا لیسانس داشته باشه
تو رویا سیر میکنی شما ایشالا میای تو بازار کار متوجه میشی این خبرا نیست

mahshid.

عضو جدید
اولا من اگه سر کار هم نرم طوری نیست بیش تر این اقایون باید باشند که باید به فکر یه کار ابرو مند باشند

من اصلا نمیخوام نظر شما یا بقیه دوستانو عوض کنم و شاید به قول شما تو رویا باشم و بدونید همچین بی خبر از بیرون و بازار کار نیستم

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خب منم فردا روزی بخوام کسی رو استخدام کنم کسی رو استخدام میکنم که به دردم بخوره نه این که صرفا لیسانس داشته باشه
حالا یه سوال ؟؟! اگه کسی سفارش یه نفر رو بهتون بکنه چی ؟! یا نه یکی از اقوام نزدیکتون نیاز به کار داشته باشه ولی سطح معلوماتش از یه نفر دیگه که که آشنا نیست کمتر باشه ! بازم فرد غریبه رو استخدام میکنین ؟!؟!؟!

و در نهایت اینکه من عقیدم بر اینه که اگه درست درس بخونم بیکار نمیمونم . البته منکر این نیستم که پارتی بازی توی کشورمون زیاده ...

mahshid.

عضو جدید
حالا یه سوال ؟؟! اگه کسی سفارش یه نفر رو بهتون بکنه چی ؟! یا نه یکی از اقوام نزدیکتون نیاز به کار داشته باشه ولی سطح معلوماتش از یه نفر دیگه که که آشنا نیست کمتر باشه ! بازم فرد غریبه رو استخدام میکنین ؟!؟!؟!

و در نهایت اینکه من عقیدم بر اینه که اگه درست درس بخونم بیکار نمیمونم . البته منکر این نیستم که پارتی بازی توی کشورمون زیاده ...
خیلی سوال خوبیه من اولا سعی میکنم توی رودربایستی نمونم و این کارو نکنم ولی خب اگه خیلی رودربایستی با طرف داشته باشم اره استخدامش میکنم ولی بعدش یه جوری میندازمش بیرون اگه ببینم به درد نمیخوره این جوری پیش هیچ کی هم شرمنده نمیشه ادم

خیلی خوبه این طر فکرتون.

مجتبی اس

عضو جدید
اولا من اگه سر کار هم نرم طوری نیست بیش تر این اقایون باید باشند که باید به فکر یه کار ابرو مند باشند

من اصلا نمیخوام نظر شما یا بقیه دوستانو عوض کنم و شاید به قول شما تو رویا باشم و بدونید همچین بی خبر از بیرون و بازار کار نیستم
اره دیگه اینم طرز فکر ما ایرانیاس سر کار رفتن فقط ماله مرداست مگه من الان 7 ساله دارم کار میکنم تو همین کارگاه خودمون یه نفر از دوستامو آوردم که اصلا ربطی به تخصصش نداشت همه چی رابطه است بعدشم بحث ما کل کل پسر دختر نیست که شما میگی ما به فکر خودمون باشیم

mahshid.

عضو جدید
اره دیگه اینم طرز فکر ما ایرانیاس سر کار رفتن فقط ماله مرداست مگه من الان 7 ساله دارم کار میکنم تو همین کارگاه خودمون یه نفر از دوستامو آوردم که اصلا ربطی به تخصصش نداشت همه چی رابطه است بعدشم بحث ما کل کل پسر دختر نیست که شما میگی ما به فکر خودمون باشیم
نه شما چرا به خودت میگیری و بد برداشت میکنی ؟؟
اگه میگفتم خانما برند سر کار باز یکی دیگه میگفت بله همه جا رو خانما گرفتند با حقوق کم تر و دیگه به اقایون کار نمیدند

خلاصه فقط بلدیم گله کنیم گله از دانشگاه گله از مسئولین گله از ایرانی بودن و.....و از تنها کسی که گله نداریم خودمونه.

مجتبی اس

عضو جدید
نه شما چرا به خودت میگیری و بد برداشت میکنی ؟؟
اگه میگفتم خانما برند سر کار باز یکی دیگه میگفت بله همه جا رو خانما گرفتند با حقوق کم تر و دیگه به اقایون کار نمیدند

خلاصه فقط بلدیم گله کنیم گله از دانشگاه گله از مسئولین گله از ایرانی بودن و.....و از تنها کسی که گله نداریم خودمونه.
بحث گله نیست مواجه شدن با واقعیت هاست همه جا همینه فقط ایران نیست البته تو ایران خیلی ملموس تره بند پ همه کار میکنه