ظهور امام زمان

M.Shimi84

عضو جدید
سلام
من کاری به عکس هایی که توی ای سایت دیدیم ندارم. سایت زیر سایت خبرنگاران جوانه. اینجا یه سرچ راجع به میانمار بکنین ببنین چی بهتون میده. من قبول دارم اخبار ایران خیلی چیزا رو نمیگه اما باور ندارم همه چیزایی که راجع به میانمار اونجا نوشته شده دروغ باشه. چیزی که مشخصه مسلمان های میانمار الان دارن به شدت تحقیر یا کشته می شوند. کدوممون میتونیم اینطوری زندگی کنیم. حق با دوستمون. ما همه با لباسهای تر و تمیز نشستیم و راجع به جایی صحبت میکنیم که حتی نمیدونیم اونجا چه خبره. واقعأ چه خبره؟
http://www.yjc.ir

בְּחִירִי

عضو جدید
با سلام. در پیت بودن این سایت هم محشره! هم سرعت کامپیوتر رو می گیره، و هم برای اینکه امکانات عادی هر فرومی رو ارائه بده، جون آدمو بالا میاره! الان هم که در شرایطی دارم می نویسم که حتی نمی تونم دو تا پاراگراف رو از هم جدا کنم. باید بگم که بله بخشی از اغراقها، دروغ بوده و عکسهای اون جنازه های تلنبار شده، از همون ابتدا هم مشکوک بود. ولی هجوم بودیستها به روستاهای مسلمان نشین و به آتش کشیدن آنها، که به خاطر تجاوز سه جوان به اصطلاح مسلمان، به یک دختر بودایی رخ داده است، چیزی است که شبکه های ماهواره ای هم بدان اشاره کرده و تحت عنوان درگیریهای مسلمانان و بودائیان بدان اشاره کرده اند. کشته شدن دهها و صدها مسلمان و سخنان زشت مسئولین ممکلتی میانمار، ربطی به گرانی نان و مرغ ندارد، دوستان تیتیش مامانی! البته این رو هم اضافه می کنم که مردم ما زمان جنگ در شرایطی به مراتب بدتر از شرایط فعلی زندگی می کردند و این همه غر نمی زدند، خونه هاشون که بمباران و با خاک یکسان می شد، می اومدن شعار مرگ بر آمریکا می دادن، نه نفت بود، نه نون بود، نه بعضی شهرها آب بود؛ ولی الان بعضیها اونقدر سوسول شده اند، که به خاطر بالا رفتن قیمتها، طوری دارن توی اینترنت مغرضانه و با غلو می نگراند که هر کس خارج از ایران باشه، خیال میکنه واقعاً مرغ فقط مال اعیونهاست و توی ایران دارن از گرسنگی می میرن!!! کسانی که از دروغ و غلو بدشون می آد، چرا خودشون غلو می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ بدبختی اینه که اینها روی زمین سفت برخی اعمال رو انجام نداده اند، برای همین وقتی قیمت مرغ بره بالا می گن مردم به نون شب محتاجن! می دونید چرا؟ چون معنی به نون شب محتاج بودن رو اصلاً درک نمی کنن. البته عجیب هم نیست، اینها اگر سختی کشیده بودن که صبح تا شب به کامپیوترهاشون نمی چسبیدن که حالا جک بسازن که مادره به دخترش میگه این خواستگار رو از دست نده، چون نون خشکیه!!(چقدر فسفر باید در مغز انسان باشه که بفهمه یک نان خشکی، در هر شرایط قیمتی، جایگاه فعلی خودش را خواهد داشت؟!) همینها چند سال پیش هم که آمریکا به افغانستان حمله کرد، می گفتن چند سال دیگه باید بریم افغانستان برای افغانیا کارگری کنیم. آخ که بدم می آد از آدمهای بزدل و بی غیرت، آخ که بدم میاد...

آخرین ویرایش:

یونس313

عضو جدید
با درود
خیلی ناراحت شدم وقتی این فریبکاری رو دیدم. توجه کنین و چشم هاتون رو باز کنین. بزرگترین اشکال ما جوانان ایرانی سادلوحی، زودباوری و احساساتی بودنمان است.

این عکسها همه دروغ است
اینها را مسلمانهایی فریبکار پخش کرده اند که بر روی گرانی گوشت و مرغ و اجاره زمینهای کشاورزی و واگذاری آنها به تازیان سرپوش بگذارند
سه مسلمان بنگلادشی که در میانمار بطور غیر قانونی زندگی میکردن به یک دختر نوجوان بودایی تجاوز میکنند و او را میکشند
بوداییان در پی دستگیری آنها برمیایند که پلیس این سه را دستگیر و بازداشت میکند
روز بعد بستگان این دختر تجمعی میکنند و خواهان تحویل این سه تن به آنان شده که پلیس مخالفت میکنه و با تیراندازی هوایی سعی در پراکنده کردن مردم میکند که درگیری به وجود میاید و از دو طرف کلن 79 نفر کشته میشوند که بیشترشان مسلمان بوده اند. این مساله در اوایل ماه ژوین روی داده و با محاکمه آنها مساله خاتمه یافت
عکسهایی را که ملاحضه میکنید مربوط است به سونامی تایلند، زلزله ژاپن، اجساد سوخته شده مربوط است به مسحیانی که به دست مسلمانهای وحشی در دارفور کشته شده اند. هیچ کدام آنها مربوط به میانمار نیست
ما هم همین بلا را سر افغانها درآوردیم و 18 تن از آنان را بیگناه در یزد کشتیم و خانه هایشان را سوزاندیم
جنایتهای ما درباره افغانها هم چیزی در همین مایه هاست
اگر بتوانید به این لینک مراجعه کنید شرح تمامی عکسها را میبیند که هیچ کدام مربوط به میانمار نیست
http://www.pakalertpress.com/2012/0...n-burma-and-social-media-manipulating-images/

شادیهایتان روزافزون باد

سلام
من کارم اصلا به سیاست نیست و از اون متنفرم . حرف من چیز دیگریست .
متاسفانه کسانی مثل شما هستند بدون اینکه نوشته ها را بخونند زود دنبال جبه گرفتن هستند . بی خیال فقط براتون دعا می کنم . به امید ظهور اقا امام زمان و سلامتی امام خامنه ایی صلواتی را بفرستیم .
موفق باشید

javadazarakhsh

کاربر فعال
درود به همه دوستان. به عنوان ختم کلام مطالب زیر رو بیان میکنم.
1- اجساد تلنبار شده و بودایی های قرمز پوش مال زلزله چین هست. کمی اگه انگلیسی تون رو بهتر کنین در سایتی که عرض کردم زیرش کاملا توضیح داده. در جاهای دیگه هم اگه تک تک زلزله چین و سونامی ژاپن و زلزله تایلند و غیره رو جستجو کنین این عکس ها رو پیدا میکنین.
2- من با اینکه فاجعه اتفاق افتاده کار ندارم. قبول یک اتفاقی افتاده. من میگم چون اتفاق افتاده باید بریم برای داغ کردن موضوع با احساسات مردم بازی کنیم عکس های دیگه رو برای اون جا بزنیم. این مسلمونیه؟
3- برادر بسیجی در زمان جنگ نفت هفت دلار بود نه 120 دلار. من دوبرابر سن شما در روی سطوح سیمانی خرابکاری کردم برادر. اون وقت که شما به دنیا نیومده بودی من دوبار خونه ام زیر بمب باران رو سرم ریخت. من در طول دوران دبستان پدر بالا سرم نبود. من گرسنگی زیاد کشیدم برادر اما وقتی الان دارم می بینم با وجود سرمایه های عظیمی که داریم بخاطر عدم تدبیر عدم استفاده از نیروهای متخصص عدم تعامل سازنده اما محکم با جهان هم وطنانم دارند زجر می کشند ناراحتم. نه کسی اونقدر سوسول نشده که اگه مرغ نخوره بگه گرسنه ام اما وقتی میبینم از یارانه ما غذای مرغ با نرخ دولتی وارد میشه اما بجای اینکه بره دست مرغدار سر از بازار آزاد در میاره به اطرافیان علی زمان شک می کنم
4- سر در برف دارید برادر. نه با اه جانسوز شما امام زمانی میاد نه با توهین کردن به بزرگترو بی احترامی از روی تعصب شما من بی آبرو. بچه های افغانی سلاخی شده در یزد هم مسلمان بودند. مطمئن باش امام زمانت مثل شما موقع اجرای عدالت خودی و نا خودی نمیکنه.
5- و در پایان هدف وسیله رو توجیه نمیکنه. شما برای اینکه برای ظهور اقاتون بازار گرمی کنیو و بگی وضع دنیا خرابه بچه ها بیاین برای ظهورش دعا کنیم یک مشت عکس های دروغ رو به عنوان نشانه ظلم به مسلمانان انتشار دادید. این عذر بدتر از گناهه. مهم نیست من به چی اعتقاد دارم. مهم اینه که شما که خیلی معتقد هستی دروغ گفتی، از اشتباه و دروغت ابراز پشیمانی نکرده و از کسانی که خاطر اونها رو آزرده کردی معذرت نخواستی . لا اقل میتونستی بنویسی بچه ها من هم فریب خوردم شما ببخشید که بی خود ناراحت کردم شما رو. نه اینکه به دنبال تبرعه خودت باشی و بگی هدف من چیز دیگری بود. هدفت هر چی بود با دروغ و فریب همراه بود. بعضی وقت ها عذر خواهی عین شهامت و بزرگیه که ما جوونها فراموش کردیم. در دین شما دروغ گفتن به قیمت تبلیغ دین آزاده؟ در دین من نیست. تشریف ببرید از همه عذر خواهی کنین و همونطور فعالانه لینکش رو برای همه ارسال کنین. من بخاطر اینکه خرابکاری شما رو درست کنم به خودم زحمت دادم و برای تک تک دوستانی که دسته گل شما رو دیدن پیام دادم تا از ناراحتی بیرونشون بیارم. شما هم بهتره یا با نام فریبکار باقی بمونی و یا از کاری که کردی ابراز براعت کنی. قضاوت با دوستان.
من مهندس رو در فاروم تخصصی مهندسی چه به قران و دین. اگر چه در جای خودش احترامش واجبه.هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. اینبار هم اشتباهی با لینکی که برام فرستادین گذرم افتاد اینجا وگر نه جای این مسایل در فاورم مهندسی نیست. نه اینکه بد باشه ولی جاش جای دیگریست. اینجا محل تبادل علمی بین مهندس هاست نه روضه حضرت رقیه گرفتن. من دیگه گذرم اینجا نخواهد افتاد و جوابی هم نخواهم فرستاد. شما هم این لینک ها رو برای من ارسال نکنین.
پاینده باد ایران عزیز

لیلا امینی

عضو جدید
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان
به متن زير توجه كنيد:

بسم الله الرحمن الرحیم
به گزارش پایگاه برای مستضعفین میانمار،به همت دانشجویان ایرانی مقیم
هلند هفته آینده تجمع اعتراض آمیزی در اعتراض به فجایع انسانی رخ داده
درخصوص مسلمان میانماردر شهر لاهه (پایتخت سیاسی هلند) برگزار خواهد
گردید
http://iran4myanmar.ir/1391/05/%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA/
همراه با این تجمع، یک دادخواست بین المللیبه ۵ زبان عربی‌، فارسی،
انگلیسی‌، آلمانی‌ و هلندی نیز تهیه شده است که قراراست پس از جمع آوری
امضا به حد کافی، به نهادهای ذیربط ارسال و نتایج آن پیگیری گردد. در
خصوص اثربخشی این مساله، یکی از دانشجویان ایرانی مقیم هلند گفت: چندی
پیش درخصوص عدم صدور و عدم تمدید ویزا دانشجویان ایرانی توسط کشور هلند و
اعمال محدودیت های شدید در خصوص دانشجویان ایرانی، مشابه چنین دادخواستی
تهیه و از طریق نهادهای ذیربط پیگیری شد که بسیار موثر و اثربخش بود. لذا
از کلیه عزیزان مجدد تقاضا دارم که این دادخواست را
امضا نموده و آنرا برای سایر دوستان نیز ارسال نمایند
برای اینکه بتوانیم صدای این مردم بی پناه را به گوش جامعه جهانی رسانده
و مانع خشونت بیشتر علیه ایشان باشیم دادخواستی به شرح لینک زیر تهیه شده
است
http://www.ipetitions.com/petition/stop-violence-against-muslim-minority-in-myanmar/.

لطفاً سهم خود را ادا کنید و دوستان خود را مطلع سازید.

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود به همه دوستان. به عنوان ختم کلام مطالب زیر رو بیان میکنم.
1- اجساد تلنبار شده و بودایی های قرمز پوش مال زلزله چین هست. کمی اگه انگلیسی تون رو بهتر کنین در سایتی که عرض کردم زیرش کاملا توضیح داده. در جاهای دیگه هم اگه تک تک زلزله چین و سونامی ژاپن و زلزله تایلند و غیره رو جستجو کنین این عکس ها رو پیدا میکنین.
2- من با اینکه فاجعه اتفاق افتاده کار ندارم. قبول یک اتفاقی افتاده. من میگم چون اتفاق افتاده باید بریم برای داغ کردن موضوع با احساسات مردم بازی کنیم عکس های دیگه رو برای اون جا بزنیم. این مسلمونیه؟
3- برادر بسیجی در زمان جنگ نفت هفت دلار بود نه 120 دلار. من دوبرابر سن شما در روی سطوح سیمانی خرابکاری کردم برادر. اون وقت که شما به دنیا نیومده بودی من دوبار خونه ام زیر بمب باران رو سرم ریخت. من در طول دوران دبستان پدر بالا سرم نبود. من گرسنگی زیاد کشیدم برادر اما وقتی الان دارم می بینم با وجود سرمایه های عظیمی که داریم بخاطر عدم تدبیر عدم استفاده از نیروهای متخصص عدم تعامل سازنده اما محکم با جهان هم وطنانم دارند زجر می کشند ناراحتم. نه کسی اونقدر سوسول نشده که اگه مرغ نخوره بگه گرسنه ام اما وقتی میبینم از یارانه ما غذای مرغ با نرخ دولتی وارد میشه اما بجای اینکه بره دست مرغدار سر از بازار آزاد در میاره به اطرافیان علی زمان شک می کنم
4- سر در برف دارید برادر. نه با اه جانسوز شما امام زمانی میاد نه با توهین کردن به بزرگترو بی احترامی از روی تعصب شما من بی آبرو. بچه های افغانی سلاخی شده در یزد هم مسلمان بودند. مطمئن باش امام زمانت مثل شما موقع اجرای عدالت خودی و نا خودی نمیکنه.
5- و در پایان هدف وسیله رو توجیه نمیکنه. شما برای اینکه برای ظهور اقاتون بازار گرمی کنیو و بگی وضع دنیا خرابه بچه ها بیاین برای ظهورش دعا کنیم یک مشت عکس های دروغ رو به عنوان نشانه ظلم به مسلمانان انتشار دادید. این عذر بدتر از گناهه. مهم نیست من به چی اعتقاد دارم. مهم اینه که شما که خیلی معتقد هستی دروغ گفتی، از اشتباه و دروغت ابراز پشیمانی نکرده و از کسانی که خاطر اونها رو آزرده کردی معذرت نخواستی . لا اقل میتونستی بنویسی بچه ها من هم فریب خوردم شما ببخشید که بی خود ناراحت کردم شما رو. نه اینکه به دنبال تبرعه خودت باشی و بگی هدف من چیز دیگری بود. هدفت هر چی بود با دروغ و فریب همراه بود. بعضی وقت ها عذر خواهی عین شهامت و بزرگیه که ما جوونها فراموش کردیم. در دین شما دروغ گفتن به قیمت تبلیغ دین آزاده؟ در دین من نیست. تشریف ببرید از همه عذر خواهی کنین و همونطور فعالانه لینکش رو برای همه ارسال کنین. من بخاطر اینکه خرابکاری شما رو درست کنم به خودم زحمت دادم و برای تک تک دوستانی که دسته گل شما رو دیدن پیام دادم تا از ناراحتی بیرونشون بیارم. شما هم بهتره یا با نام فریبکار باقی بمونی و یا از کاری که کردی ابراز براعت کنی. قضاوت با دوستان.
من مهندس رو در فاروم تخصصی مهندسی چه به قران و دین. اگر چه در جای خودش احترامش واجبه.هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. اینبار هم اشتباهی با لینکی که برام فرستادین گذرم افتاد اینجا وگر نه جای این مسایل در فاورم مهندسی نیست. نه اینکه بد باشه ولی جاش جای دیگریست. اینجا محل تبادل علمی بین مهندس هاست نه روضه حضرت رقیه گرفتن. من دیگه گذرم اینجا نخواهد افتاد و جوابی هم نخواهم فرستاد. شما هم این لینک ها رو برای من ارسال نکنین.
پاینده باد ایران عزیز

با سلام
جناب مهندس حتما نیازی نیست که اتفاقای اینجوری بیفته که ما یاد امام عصرمون بیفتیم و واسش بازار گرمی کنیم بازار آقای ما گرم بوده و خواهد بود چون خدارو داره وگرنه آدمایی مثل من که لایق حتی بازارشم نیستیم و تاسف برانگیزه که نشانه ای از انسانیت هم داخل بعضی از آدما نیست حتی اگر دروغ هم بوده... اصلا حالا که نمیخواین بگید الهم عجل لولیک الفرج حداقل یکم واسه مردم اصلا مردم هم نه واسه همه نه واسه اونایی که مظلومن حداقل حداقل همدردی فقط همین کار شاخی نمیخواد انجام بدید

بالا