طلاق از 19 سالگیم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من فقط یه چیزی رو میخوام بگم...فکر نمیکنم خیلی از ما در حدی باشیم که بخوایم راهنمایی درستی به ایشون بکنیم...چه کسایی که میگن طلاق و چه کسایی که میگن طلاق نگیری!
ایشون به یک مشاوره اساسی احتیاج دارن و استفاده از تجارب کسانی که تجربه دارن!!
-----------
دوست عزیزم...یه حرفی رو میخوام کاملا منطقی به شما بگم...حرفای خیلی آدما مثه مسکن آنی برای یه سرطانه!!!
آرامش واقعی رو باید توی سامان دادن به افکار و اتصال به بالاترین منبع نور بدست آورد

انشالله عاقبت بخیر بشی(به نظرم بهترین دعا برای هر آدمیه...چون سختی ها و خوشی ها گذران...)

آخرین ویرایش:

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

موندم این مردا طلبکارم هستن..میگن چرا مهریه میگیرین

بیاااا اینم از مهریهههههههههه....

وقتی زندگی ،زندگی نباشه برات...میگی بابا"مهرم حلال جونم آزاد"..

دختر همسایه ما همسن منه الان 2سالی هس طلاق گرفته...پسره تو زرد از اب دراومد..دختره چ دختره خوبه..تک دختر!!

پسره طلاقش نمیداد هی دختره رو عذاب میداد..اخر سر پدرش گف ولش کن مهر مخاد چیکار دخترمو از شرش خلاص کنم..بخشیدن مهر رو!!
:cool:

دوست عزیزم با بخش بیشتری از حرفت موافقم...ولی با اولش نه!!!
نگو مردا..جمع نبند گلم...بین این مردا کسایی هم هستن که راهشون راه مولاشون علیه!!!
درسته خلاهای قانونی بسیاری وجود داره که به نظر من میشه خیلیاهاشو با شروط ضمن عقد عاقلانه تصحیح کرد...هر چند بزرگترین پیشگیری به نظر من عقلانی انتخاب کردنه!!!

J.AVID

عضو جدید
چند پیشنهاد دیگه هست

- مگه نمی گید آشناتونه (پسر خاله) از یکی از بزرگای فامیل برای راضی کردن خانواده شون استفاده کنید
- دست بزن نداره؟ (اگه داره یکی از راه های خیلی خوب برای گرفتن مجوز طلاق زن با قوانین پیشرفته مملکت همینه!)
- برادر یا آشنایان گردن کلفت ندارید؟
آشنا درست حسابی توی سپاه، اطلاعات .. ندارید

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیزم با بخش بیشتری از حرفت موافقم...ولی با اولش نه!!!
نگو مردا..جمع نبند گلم...بین این مردا کسایی هم هستن که راهشون راه مولاشون علیه!!!
درسته خلاهای قانونی بسیاری وجود داره که به نظر من میشه خیلیاهاشو با شروط ضمن عقد عاقلانه تصحیح کرد...هر چند بزرگترین پیشگیری به نظر من عقلانی انتخاب کردنه!!!

چی بگم والااااااا

الان خیلی از مردا ادعا دارند که راهشون ره مولا علیه...ولی وقتی پای عمل به وسط میاد..دیگه مرام مولا..صبر مولا..رو ندارن!

محمدرضا گلـزار

اخراجی موقت
بچه ها من فقط یه چیزی رو میخوام بگم...فکر نمیکنم خیلی از ما در حدی باشیم که بخوایم راهنمایی درستی به ایشون بکنیم...چه کسایی که میگن طلاق و چه کسایی که میگن طلاق نگیری!
ایشون به یک مشاوره اساسی احتیاج دارن و استفاده از تجارب کسانی که تجربه دارن!!
-----------
دوست عزیزم...یه حرفی رو میخوام کاملا منطقی به شما بگم...حرفای خیلی آدما مثه مسکن آنی برای یه سرطانه!!!
آرامش واقعی رو باید توی سامان دادن به افکار و اتصال به بالاترین منبع نور بدست آورد

انشالله عاقبت بخیر بشی(به نظرم بهترین دعا برای هر آدمیه...چون سختی ها و خوشی ها گذران...)
دو کلمه از مادر عروس ... :)

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
متن رو خوندم اما راستش تجربه داشتن زندگی مشترک با نداشتنش انقد فرق میکنه که نمیذاره الان پیشنهاد راه بدم!!!
اما یه جایی گفتین که میخواین آروم بشین
خدا ,دوست خوبم!!!راه آرامش رو جایی غیر از خدا تصور کردن بزرگترین راهه خطاست
قبل از هرچیز ,قبل از هرکاری توکل کن
نه یه توکل زبانی,با همه وجودت توکل کن اونقدر که حس کنی خدا همین نزدیکیهاست
خودتو نباز,با اتفاقایی که برات افتاده کنار بیاسخته اما باید بتونی و حتی با اتفاقایی که شاید برات میفته و دوسشون نداری
پدر همیشه پناه خوبی برای دخترشه از اینکه توی این اتفاق پدرت کنارته خدا رو شکر کن
اما اگه بخوام پیشنهاد راه بدم:
ما نمیدونیم چی بین شما گذشته شاید اگه همسرتون اینجا پست بزنن یک سری حق رو به ایشون بدن یک سری به شما
(دوتا رمان خوندم
:w10:یکیش از نگاه دختره یه جوری که از پسره متنفرمیشدی بعدش جلد دوم رو که خوندم به این نتیجه رسیدم توی یه رابطه دو نفره دو نفر مقصرن هیچ وقت یک نفر به تنهایی تنها دلیل خراب شدن یه زندگی نیست)
من نمیگم شما خدایی نکرده دروغ میگین اما شما دارین یه زاویه از یه زندگی رو میگین پس اگه اینجور نگاه کنم که دوتاتون مقصرین میگم که برای نگه داشتن زندگینت تلاش کن
اما اگه راهی نبود,اگه مرد نبود,اگه عشق نبود,اگه نشد,اگه پدرت کنارت بود,اگه بار همسرت بودی,اگه راهی برای بهار شدن این رابطه ندیدی,اگه تلاشت بینتیجه بود اونوقت برای نگهداشتن این رابطه دیگه تلاش نکن
اینم بگم طلاق منفورترین حلاله پس یعنی وقتی راهی نیست طلاق گرفتن که گناه نیست مردم همیشه حرف میزنن حتی اگه یه زندگی عادی داشته باشی پس بع این مورد فکر نکن
موفق باشی وخوشبخت
;)

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا از خوندن داستان زندگی گذشتت خیلی ناراحت شدم و از صمیم قلب ارزو می کنم هر چه زودتر هر طور که به صلاحت هست مشکلت حل بشه..

-اگه زمانی با خودت کنار اومدی و به این نتیجه رسیدی که باهم دوباره زندگی کنین در درجه اول باید با خانوادش و به خصوص مادرش رابطه خوبی برقرار کنی و خودت رو شدیدا تو دلشون جا کنی
- دختر خوب کی گفته طلاق گرفتن یعنی بدبخت شدن و سیاه بخت شدن و این حرفا؟؟/با این حرفا و این همه انرژی منفی که به خودت میدی چیزی درست میشه؟
-تو الان 20سالته و میتونی ادامه تحصیل بدی...بری دونبال علایقت و سر خودت رو گرم کنی..خدا خیلی خیلی بزرگه مطمئن باش اگه ازش کمک بخوای شرایطی رو واست محیا می کنه که همیشه آرزوشو داشتی-انشاا.. یه ازدواج موفق و یه زندگی با انرژی و خوب رو شکل می دی و تمام خاطرات تلخ گذشته رو از یاد می بری..
-به امید خوشبختی و سعادتت...

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند پیشنهاد دیگه هست

- مگه نمی گید آشناتونه (پسر خاله) از یکی از بزرگای فامیل برای راضی کردن خانواده شون استفاده کنید
- دست بزن نداره؟ (اگه داره یکی از راه های خیلی خوب برای گرفتن مجوز طلاق زن با قوانین پیشرفته مملکت همینه!)

:smile: این طور که پیداست شما از این داداشایین که سریعا میرین سراغ برخورد فیزیکی..:smile:
ولی راهنماییاتون دلسوزانه بودن...دقیقا برادرانه ...

J.AVID

عضو جدید
:smile: این طور که پیداست شما از این داداشایین که سریعا میرین سراغ برخورد فیزیکی..:smile:
ولی راهنماییاتون دلسوزانه بودن...دقیقا برادرانه ...

طرف برنامه اش اینه این بنده خدا رو همینجوری بدون طلاق نگه داره که مثلا نتونه دوباره ازدواج کنه(اوج نامردی).

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف برنامه اش اینه این بنده خدا رو همینجوری بدون طلاق نگه داره که مثلا نتونه دوباره ازدواج کنه(اوج نامردی).

اره واقعااااااااااااا..
تازه او نامردی اینه که پسر خالشه.......اصلا باورم نمیشه...!!!!!!!!!!!!!1

mahdis_e

عضو جدید
ازدواج نا آگاهانه یعنی همین! ازدواجی ک صرفا شرایط مالی توش دخیله!

انسان بعد روحیش خیلی ظریف و تاثیر گذاره

یه طلای چندصد میلیونی به درد هیچ زنی نمیخوره ولی یه آغوش پر مهر مرده رو زنده میکنه!!!
انسان به عشق زنده س عشق عشق عشق
اگه عاشقت نیست اگع عاشقش نیسی ادامه نده!!!!
البته الانم تو واسه تصمیم گیری بچه ای از مشاوره کمک بگیر چون پدر مادرت نمیتونن کمکت باشن!!!!

Behnam Irani

عضو جدید
Re: طلاق از 19 سالگیم..

ای ول به این باشگاه مهندسان ایران
الکی نیست مهندسی کشور پیشرفت نمی کنه.
کلی وبلاگ و فروم و انجمن واسه این مباحث و معضلات اجتماعی هست
کلی هم آدم متخصص و با تجربه در این زمینه ها در اونجا عضوند
این موضوعات مثل این می مونه که بری تو انجمن مشاوره و روانشناسی تاپیک محاسبات آیرودینامیک یا میکرو کنترلهای pic رو بزنی
اونوقت چی میشه؟
روانشناسها و مشاورها میان بهت نظر فنی مهندسی می دند
فکر کن چی از آب در میاد...!

Sent from HTC Desire V using Tapatalk 2

mahdis_e

عضو جدید
این موضوعات مثل این می مونه که بری تو انجمن مشاوره و روانشناسی تاپیک محاسبات آیرودینامیک یا میکرو کنترلهای pic رو بزنی
اونوقت چی میشه؟

تا حدی باهات موافقم!!!!

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند پیشنهاد دیگه هست

30
درصد بدبختی ازدواجای فامیلی .همین فامیلا هستن ک دخالت بیجا میکنن .

آخرین ویرایش:

بدبخت.

عضو جدید
اونوقت چی میشه؟

واسه من اینکه باید طلاق بگیرم حتمیه چون خود دادگاه ک تو بدترین شرایط میگه سازش کنین . سر شوهرم داد میزد ک طلاقم بده ولی اون قبول نمیکرد .

بدبخت.

عضو جدید
چند پیشنهاد دیگه هست

کلا فامیلای ما الان دودسته شدن یه گروه طرف ما ک با اونا قطع رابطن . یه گروه طرف اونا ک با ما دشمنن .همشم این وسط حرف میارن و میبرن هیچکدومم کار مثبتی انجام نمیده. پشت سر بر زد من میگن جلو بر زد اون .داریم ولی چیکار کنه ؟؟؟

بدبخت.

عضو جدید
سلام
متن رو خوندم اما راستش تجربه داشتن زندگی مشترک با نداشتنش انقد فرق میکنه که نمیذاره الان پیشنهاد راه بدم!!!
اما یه جایی گفتین که میخواین آروم بشین
خدا ,دوست خوبم!!!راه آرامش رو جایی غیر از خدا تصور کردن بزرگترین راهه خطاست
قبل از هرچیز ,قبل از هرکاری توکل کن
نه یه توکل زبانی,با همه وجودت توکل کن اونقدر که حس کنی خدا همین نزدیکیهاست
خودتو نباز,با اتفاقایی که برات افتاده کنار بیاسخته اما باید بتونی و حتی با اتفاقایی که شاید برات میفته و دوسشون نداری
پدر همیشه پناه خوبی برای دخترشه از اینکه توی این اتفاق پدرت کنارته خدا رو شکر کن
اما اگه بخوام پیشنهاد راه بدم:
ما نمیدونیم چی بین شما گذشته شاید اگه همسرتون اینجا پست بزنن یک سری حق رو به ایشون بدن یک سری به شما
(دوتا رمان خوندم
:w10:یکیش از نگاه دختره یه جوری که از پسره متنفرمیشدی بعدش جلد دوم رو که خوندم به این نتیجه رسیدم توی یه رابطه دو نفره دو نفر مقصرن هیچ وقت یک نفر به تنهایی تنها دلیل خراب شدن یه زندگی نیست)
من نمیگم شما خدایی نکرده دروغ میگین اما شما دارین یه زاویه از یه زندگی رو میگین پس اگه اینجور نگاه کنم که دوتاتون مقصرین میگم که برای نگه داشتن زندگینت تلاش کن
اما اگه راهی نبود,اگه مرد نبود,اگه عشق نبود,اگه نشد,اگه پدرت کنارت بود,اگه بار همسرت بودی,اگه راهی برای بهار شدن این رابطه ندیدی,اگه تلاشت بینتیجه بود اونوقت برای نگهداشتن این رابطه دیگه تلاش نکن
اینم بگم طلاق منفورترین حلاله پس یعنی وقتی راهی نیست طلاق گرفتن که گناه نیست مردم همیشه حرف میزنن حتی اگه یه زندگی عادی داشته باشی پس بع این مورد فکر نکن
موفق باشی وخوشبخت
;)

کلا اصل زندگی ما اشتباه بوده . مقصر اصلی هم خانوادش بودن و فامیلا و بی توجه ی های خودش. مامانش 18 سال پیش کوچیکترین مشکلی با خانوادمون داشته رو میخواست سر من خالی کنه . اصا یه وضعی بود زندگیمون یکی و دوتا نبود که بخواد حل شه. انگار منو از کنار جوی آب آورده بودن طوری با من رفتار میکردن . منم خودم مشکلاتی داشتم ک تو تایپک گفتمشون. الانم من دارم منطقی واسه طاق حرف میزنم ولی اون توقعه بیجا داره .

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ حرف دلمو زدی . همیشه ازش میپرسم تو ک میخواستی اینجور کنی چرا به زور منو گرفتی تازه داشتم میفهمیدم کیم! تازه داشتم رشد میکردم هم نوجونی مو تباه کرد هم جوونی مو الانم دس از سرم برنمیداره . نصف سال هم نگذشت یه دختر دیگه گیر آورده الانم چپ و راس به من اس میده دارم ازدواج میکنم .و تهدیدم میکنه تا آخر عمر طلاقم نمیده و مهرمو قسطی میکنه ماهانه میندازه جلوم . اگه خواستمم برگردم باید برم کنیزی زنشو بکنم .خیلی آشغاله خیلی نابودم کرده

بهترین کار اینه که نفقه تونو به اجرا بزارین.......بخاطر مهریه کسی رو زندان نمیندازن اما برای نفقه سریع زندان میبرن حتی الان که شما تمکین ندارین چون شوهرت مدرک عدم تمکین نداره شمامیتونی نفقه تونو به اجرا بندازی حتی اگه مدرک هم داشته باشه شمامیتونی ادعاکنی بخاطر ندادن نفقه حاضر به تمکین نیستی......
وقتی شوهرت رفت زندان همون شب برات حدود دو سه تومن واریز میکنن تا شوهرت ازاد بشه بعدش هم قاضی مهریه ات رو به جریان میندازه کمترین مقدار مهریه واسه کم درامدترین ادم هر چهار ماه چهار تا سکه است........یعنی ماهی یک سکه .....که باهمون یک سکه امورات خودت رو میتونی بگذرونی.....
من کلا خودم مخالف دادگاه و دادگاه کشی هستم .....اما وقتی سرگذشتت رو خوندم واقعا ناراحت شدم .........حالا که پدرتون بنده خدا در امد چندانی هم نداره و شوهرت از نامردترین ادمهای دنیاست .......بد نیست یکم گوش مالیش بدی ......... مکافات خونه همین دنیاست......
ناراحت نباش........اینایی که برات نوشتم از جدیدترین قانونهای تصویب شده ودر حال اجراست........اگه این کار رو بکنی مطمئن باش یک قدم از اون پست فطرت جلوتری.....
پیش وکیل هم بری همین هارو بهت میگه
در ضمن شماهمون یک سال پیش میتونستین لیست جهیزیه تون رو ببرین پاسگاه بهتون مامور میداد که برین تمام وکمال جهیزیتون رو ببرین خونتون ......الالنم میتونید برید هنوز دیر نیست.....
من خالم وکیل رسمیه.......این اطلاعات رو از اون بدست اوردم.....اگه بدونم شما مشهد زندگی میکنی حاضرم ادرسش زو به شما بدم تا کمکتون کنه.....
در هر حال اگه مشهدی هم نیستی توی شهر خودت دادگاه های حل اختلاف بدون دریافت پول حاضرن بهت راهنمایی کنن......
هرچه زودتر اقدام کن اون نامرد الان داره با اسباب تو با زنش کلی کیف میکنه
.....ماهی رو هر وقت از اب بگیریش تازه است..

آخرین ویرایش:

بدبخت.

عضو جدید
ببین من چنتا از پستا رو خوندم اگه واقعا ازش خسته شدی و دیگه نمیتونی تحملش کنی مهریتو باید ببخشی من یه مورد اینطوری دیدم تا دختره مهرشو نبخشید طلاقش نداد
این موردی هم که من میگم بسیار شبیه مورد شما بود با این تفاوت که عقد بودن
مادره هم مثله مادر شوهر شما دخالتهای زیادی میکرد
اما بعد از اینکه مهریشو بخشید طلاقش داد،زندگیه خودتو بخاطر پول تباه نکن جهیزیتو بگیر و طلاق بگیر
اون فقط با بخشیدن مهریه کوتاه نمیاد . میگه طلاهای عقد رو هم باید پس بدم جهیزیه هم بهم نمیده تازه همین الان قران میخوره من جهیزیه نبردم .البته تو عقد نامه نوشته میتونم شکایت کنم . بعدش فقط بحث مهریم نیست الان 5 میلیون بابام ضامن شوهرم شده ک نمیریزه حساب و ما داریم خودمون میریزیم حساب تا الان حدودا دو ملیون دادیم . البته من آخرین راه رو گذاشتم ک مهرمو بخشم ولی خب کوتاه نمیاد طلاهارو هم میخواد من الان نصف طلاهامم نمونده چون همش فروختم پول شهریه دانشگاه و وکیل دادم . الان یه سال و نیمه یه هزاری به من نداده . بخوام همه مهرمو ببخشم باید ترک تحصیل کنم و بابامم یه چند ملیونی هم بده . بابامم نداره بده الانم تو این یه سال و نیم 3 ملیون فقط وام شوهرم و مقداری شهریه دانشگاه من و داده . هرجور حساب میکنم نمیشه .

بدبخت.

عضو جدید
بهترین کار اینه که نفقه تونو به اجرا بزارین.......بخاطر مهریه کسی رو زندان نمیندازن اما برای نفقه سریع زندان میبرن حتی الان که شما تمکین ندارین چون شوهرت مدرک عدم تمکین نداره شمامیتونی نفقه تونو به اجرا بندازی حتی اگه مدرک هم داشته باشه شمامیتونی ادعاکنی بخاطر ندادن نفقه حاضر به تمکین نیستی......
وقتی شوهرت رفت زندان همون شب برات حدود دو سه تومن واریز میکنن تا شوهرت ازاد بشه بعدش هم قاضی مهریه ات رو به جریان میندازه کمترین مقدار مهریه واسه کم درامدترین ادم هر چهار ماه چهار تا سکه است........یعنی ماهی یک سکه .....که باهمون یک سکه امورات خودت رو میتونی بگذرونی.....
من کلا خودم مخالف دادگاه و دادگاه کشی هستم .....اما وقتی سرگذشتت رو خوندم واقعا ناراحت شدم .........حالا که پدرتون بنده خدا در امد چندانی هم نداره و شوهرت از نامردترین ادمهای دنیاست .......بد نیست یکم گوش مالیش بدی ......... مکافات خونه همین دنیاست......
ناراحت نباش........اینایی که برات نوشتم از جدیدترین قانونهای تصویب شده ودر حال اجراست........اگه این کار رو بکنی مطمئن باش یک قدم از اون پست فطرت جلوتری.....
پیش وکیل هم بری همین هارو بهت میگه

واس نفقه هنوز شکایت نکردم ولی میخوام برم شکایت کنم . واسه مهریه فعلا قاضی دوماه یه سکه رای داده با 12 ملیون نقد . اونم باز اعتراض زده ک اینم نداره بده . دیگه مونده دادگاه بعدی چی میشه . ولی خودش میگه اصا مهریه نمیده گاهی میگه میخواد فرار کنه گاهی میگه میره زندان . باید ببینم در آینده چی میشه . ممنون بابت راهنماییتون

-anjel-

عضو جدید
گلم، مگه نمیگین همسرتون پسر خالتونه؟ پس مادره همسرتون خاله تون هست دیگه! خب بگین مادرتون با ایشون صحبت کنه و کنار بیاین یه طوری!

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ حرف دلمو زدی . همیشه ازش میپرسم تو ک میخواستی اینجور کنی چرا به زور منو گرفتی تازه داشتم میفهمیدم کیم! تازه داشتم رشد میکردم هم نوجونی مو تباه کرد هم جوونی مو الانم دس از سرم برنمیداره . نصف سال هم نگذشت یه دختر دیگه گیر آورده الانم چپ و راس به من اس میده دارم ازدواج میکنم .و تهدیدم میکنه تا آخر عمر طلاقم نمیده و مهرمو قسطی میکنه ماهانه میندازه جلوم . اگه خواستمم برگردم باید برم کنیزی زنشو بکنم .خیلی آشغاله خیلی نابودم کرده

واس نفقه هنوز شکایت نکردم ولی میخوام برم شکایت کنم . واسه مهریه فعلا قاضی دوماه یه سکه رای داده با 12 ملیون نقد . اونم باز اعتراض زده ک اینم نداره بده . دیگه مونده دادگاه بعدی چی میشه . ولی خودش میگه اصا مهریه نمیده گاهی میگه میخواد فرار کنه گاهی میگه میره زندان . باید ببینم در آینده چی میشه . ممنون بابت راهنماییتون

حرف باد هواست.......قاضی به حرف اون توجه نمیکنه .......اصلا کوتاه نیا .......!!! حقتو ازش بگیر...

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مهرتو حلال کن :cool:
تو هنوز ۲۰ سالته اول زندگیت هستی .. چه نیازی به مهر و طلا داری؟
تو شهریه دانشگاهت موندی؟ واقعا فکر میکنی مدرکت فردا به دردت میخوره؟
مهرتو حلال کن ! طلاها هم پس بده! بعد بشین از اول زندگی کن! چشمتو ببند به روی گذشته! از اول شروع کن:cool:

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو از الان درخواست طلاق بده واسه عدم ناسازگاری . اگه بجایی نرسیدین برو خودت درخواست دعوت به تمکین بده اگه لازم شد برو شهر شوهرت و با بابات و چند نفر برو از دور مراقبت باشن . رفتی خونه در اولین وقت ک شوهرت بود شروع کن داد و بیداد و همه چی رو بشکن . شب قبلش اگه خواستی یکم خود زنی بکن . با بابات از بیرون هماهنگ کن زنگ بزنه 110 وقتی دعواتون شد بیان بعد گریه کن ک کتکت زدو... برو گواهی پزشک قانونی بگیر و دعواتون رو تو پاسگاه رو بزن رو پرونده طلاقت. بعد مدتی شاید باز بگن بری سر زندگیت باز همین کارو بکن .بعد خود دادگاه واسه عدم ناسازگاری حکم طلاقو میده.

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرتو حلال کن :cool:
تو هنوز ۲۰ سالته اول زندگیت هستی .. چه نیازی به مهر و طلا داری؟
تو شهریه دانشگاهت موندی؟ واقعا فکر میکنی مدرکت فردا به دردت میخوره؟
مهرتو حلال کن ! طلاها هم پس بده! بعد بشین از اول زندگی کن! چشمتو ببند به روی گذشته! از اول شروع کن:cool:

که شوهرش بره کیف دنیا رو بکنه؟؟؟؟

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم مشکل شما ی مشکلیه ک افرادی ک تاحالا تجربه نداشتن نمیتونن راهنمای خوبی براتون باشن...بهتره از ی مشاور یاروانشناس کمک بگیرین

بدبخت.

عضو جدید
اینا که هر کدوم شکایت جداگانه نیاز داره که حل میشه تو فعلا طلاق بگیر تا پول بابات اما طلاها مال توئه وهیچ کس نمیتونه ازت بگیره
اما حالاکه اون بدجنسه تو هم بگو طلاها رو بعد از طلاق بهت میدم یا کلا حرف طلاها رو نزن هر وقت میگه طلا تو بحثو عوض کن و به سمت جهیزیه و پول بابات بکش ولی کوتاه نیا

یه ادم سیاست مداریه گول نمیخوره .

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
که شوهرش بره کیف دنیا رو بکنه؟؟؟؟
چیکار کنه پس؟ خون خودشو تو شیشه بکنه که اونو تنبیه کنه؟ اصلاً ارزششو داره؟
چنان آدم پستی رو باید کلاً بی محل کرد .. اصلاً نباید یک کلمه باهاش حرف زد
یادتون رفته یه خدا هم اون بالاست؟ هیچ کاری بی جواب نمیمونه ! مطمئن اون بشر هم هیچ وقت روی خوشبختی رو نمیبینه
فعلاً تنها چیزی که مهمه جوونی این دختر ۲۰ ساله ست که داره هدر میره

بدبخت.

عضو جدید
برو از الان درخواست طلاق بده واسه عدم ناسازگاری . اگه بجایی نرسیدین برو خودت درخواست دعوت به تمکین بده اگه لازم شد برو شهر شوهرت و با بابات و چند نفر برو از دور مراقبت باشن . رفتی خونه در اولین وقت ک شوهرت بود شروع کن داد و بیداد و همه چی رو بشکن . شب قبلش اگه خواستی یکم خود زنی بکن . با بابات از بیرون هماهنگ کن زنگ بزنه 110 وقتی دعواتون شد بیان بعد گریه کن ک کتکت زدو... برو گواهی پزشک قانونی بگیر و دعواتون رو تو پاسگاه رو بزن رو پرونده طلاقت. بعد مدتی شاید باز بگن بری سر زندگیت باز همین کارو بکن .بعد خود دادگاه واسه عدم ناسازگاری حکم طلاقو میده.

یکی دیگه هم اینو بهم گفته. ولی واسه انجامش مطمئن نشدم.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه ادم سیاست مداریه گول نمیخوره .

سلام
خودت هر کاری میدونی بهتره انجام بده؟

اینا که از این نظرات میدن تا حالا از دم در دادگاه هم رد نشدن؟
فقط شنیدن؟

دوستان خواهشن زندگی مردم رو بهم نریزین

وضعیت
موضوع بسته شده است.