طلاق از 19 سالگیم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed-28

عضو جدید
خدا صبر بهتون بده که تحمل کنین . میدونم نامردی دیدین تغریبا درک میکنم . ولی باید قوی باشی با شرایط شما طلاق بگیرین شاید بهتر باشه این پای خودتون جدا شین یا نه . ولی اگه جدا شدین یا تصمیمتون جدایی هست قوی باشین و به آینده خوب فکر کنین کم به خودتون بگین بدبختین یا.. طلاق یه پایان واسه شروعه . تو شکست خوردی ولی هنوز 20 سالته به این فکر کن 25 سالگی ازدواج میکردی 29 سالگی طلاق میگرفتی چقدر سخت تر بود؟؟ ولی الان تو کلی فرصت داری . ادواج با کسی که قبلا یبار ازدواج کرده چیز غیر عادی نیست . من خودم اگه دختری بشناسم ک خوبه و معیارهامو داره اگه قبلا هم ازدواج کرده باشم حتما باهاش ازدواج میکنم . چون این خودش میتونه یه امتیاز باشه . شما تو ازدواج بعدیتون از بقیه موفق ترین از بقیه بهتر میتونین از خوبیا لذت ببرین . بیشتر از همه لذت میبرین از محبتهای شوهتون چون یه روزی حسرت داشتنشو خوردی یه روز نبودشو لمس کردی . بهتر از هر دختری قدر یه خوبی رو درک میکنی کلا باتجربه شدی .از بدی های ک خودت داشتی درس عبرت گرفتی و دیگه تو ازدواج بعدی انجام نمیدی بیشتر از لحظه ها استفاده میکنی. پس به خودت افتخار کن تو هیچی از دخترای دیگه کم نداری . احساساستو جمع کن اگه قراره فراموش کنی فراموش کن ولی عبرتت رو فراموش نکن که در اینده موفق باشی. حتما شما هم اشتباهاتی داشتی ولی من هرجور حساب میکنم شوهرت حق این رفتارهارو نداشته واقعا نامرده . بزار با موفق شدنت تو آینده یه خار بشی تو چشمش . از دادگاه هم نترس واسه مهرت جلو برو حقته هر قاضی هم ازش دورت کنه همون خدای که گفته حقته بهش میرسونتت .نهایتن اگه دیدی نمیشه مهرتو ببخش طلاق بگیر .فقط طاقت بیار قوی باش . تو سهم یه مرد دیگه ای خودتو نابود نکن احساسات زیبایت و.. قراره آینده واسه یه مرد دیگه باشه پس خوب ازش نگهداری کن .اینقد نکته مثبت تو وجودت رو زیاد کن که ازدواج قبلیت اصا به چشم نیاد . از حال و روزت ما رو بی خبر نزار به امید روزی که موفقیتت رو بهمون خبر بدی.

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشین

چقدر حوصله داشتی اینقدر تایپ کردیا . بجان بهروز:D ایولا ایولا

در مورد طلاق فکر نکنم که اینقدری قانون داغون باشه که اونا بخوان برای طلاق شرط کنن ;که باید همه چی رو دید

در ضمن اینا هم تموم حرفا هاش شوماست تا حرفای ادمای شوهرت چی باشه
نمیشه چون شوما اینا رو تعریف کردی گفت که مقصر فقط شوهرته و اون بوده که تو رو بدبخت کرده

بدبخت.

عضو جدید
خسته نباشین

چقدر حوصله داشتی اینقدر تایپ کردیا . بجان بهروز:D ایولا ایولا

در مورد طلاق فکر نکنم که اینقدری قانون داغون باشه که اونا بخوان برای طلاق شرط کنن ;که باید همه چی رو دید

در ضمن اینا هم تموم حرفا هاش شوماست تا حرفای ادمای شوهرت چی باشه
نمیشه چون شوما اینا رو تعریف کردی گفت که مقصر فقط شوهرته و اون بوده که تو رو بدبخت کرده
بجان بهروز زیاد نفهمیدم چی گفتین :d!!! این زیاد نیست ک تایپ کردم!! لحظه ب لحظه زندگیمو تایپ کردم تو یه وبلاگ گذاشتم آینده بخونمش.

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بجان بهروز زیاد نفهمیدم چی گفتین :d!!! این زیاد نیست ک تایپ کردم!! لحظه ب لحظه زندگیمو تایپ کردم تو یه وبلاگ گذاشتم آینده بخونمش.

انو که ولش کن خودمم نمیفهمم که چی نوشتم

بجان بهروز نه ادرس وبلاگت رو میدونم و نه حوصله دارم داستان های بدبختانه بخونم

اگه چیز شاد و شنگولیه بده بخونیم

Meisam007

عضو جدید
شما سنی نداری اگر مرد زندگی نیست هر چه زودتر ازش جدا شی و زندگی جدیدی رو شروع کنی به نفعته
ایشااله به اونچه لایقش هستی برسی، خودت هم بهترین کسی هستی که میتونی برای زندگیت تصمیم بگیری

azera46

عضو جدید
منم تو زندگیم خیلی مشکل دارم ولی ته دلم قرصه که خدا رو دارم . همیشه سعی کردم با مشکلاتم مقابله کنم . شما هم همه چیز رو بسپار به خدا و سعی کن به خدا نزدیکتر بشی .

فقط

عضو جدید
سلام دوست خوبم

واقعا مشکلات زیادی داشتین تو سن کم
ببینید به نظر من باید از طرق مشاوره اقدام بکنین چونکه حرف ززندگی هست
اگه شوهرتون خب باشه اخلاقشون که نمی خواهی طلاق بگیرین درست یعنی اینکه علت نفرت شما به علت اخلاق ایشون هست ته دلتون انگاری یکم دوستشون دارین
به نظرمن که واقعا خیلی دلتون پاک هست که با اینکه میدونستین تو دوران زندگیتون با دختر هست وحتی الانم با دختر دررابطه هست بازم یکمی دوستش دارین.
ولی به نظر من
فقط زمان رو از دست نده که عمر رفته برنمیگرده الان سنی ندارین 20 سال که چیزی نیست یه چیزی می گم امیدوارم ناراحت نشین
اخر سر اگه خواستین طلاق بگیرن فکرکنین که اصلا یه زندگی خوبی داشتن ولی خدا نخواسته و شوهرتون فوت کرده ( بازم معذرت می خوام)

فقط نگذارین به خاطر مهریه عمرتون هدر بره از طریق مشاوره ودادگاه زود تر اقادم بکینی به نظر بس هست این همه مدت بودین خونه پدرتون
بدونینی عمر رفته با پول برنمیگرده شما فکر کنید پول مهریه دادن عمر خریدن
درضمن تا زمانی که زیر عقد این اقا هستین هم نمی تونین ازدواج بکنین پی الکی خودوتونو اسیر نکنین .
امیدوارم خوش بخت بشین
.

solo69

عضو جدید
خدایا قربون بزرگیت برم من که باید به چه کسایی بگی مرد
باید این دخترای معصوم به چه کسایی تکیه کنن
گناه این دختر چی بوده که هنوز20سالشو باید اینجوری عذاب بکشه
خدا هرچی مرد هوس بازه رو از رو زمین نابود کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.