طرح حضور زنان در ورزشگاه

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره جریان چیه ؟
این خبر مال امروزه :
مولا وردی : حضور زنان در سالن والیبال نهایی شد
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: حضور خانواده ها و زنان در مسابقات والیبال در سالن های ورزشی این رشته تایید نهایی شده است.

شهیندخت مولاوردی در گفت و گو با ایرنا، افزود: این تصمیم در کمیته مشترکی که با حضور نمایندگان وزارت ورزش، معاونت امورزنان ریاست جمهوری و وزارت کشور در وزارت کشور برگزار شد، اتخاذ شده است.

وی افزود: در این کمیته آیین نامه جامعی در باره نحوه حضور زنان و خانواده ها در سالن های ورزشی تدوین شده، ولی هنوز به تصویب نهایی نرسیده است واین آیین نامه دستورالعملی رابرای بسیاری ازرشته های ورزشی ونحوه حضور زنان و دختران و خانواده ها در ورزشگاهها و سالن های ورزشی مشخص کرده است.

معاون رییس جمهوری درامور زنان و خانواده ادامه داد: جلسات متعددی در وزارت کشور در خصوص حضور تماشاگران در مسابقات والیبال برگزار و به تایید نهایی هم رسید، اما هنوز ابلاغ نشده است.

وی در باره اینکه آیا در این آیین نامه رشته های مختلف اولویت بندی شده اند، گفت: این آیین نامه با یک چشم به همه رشته ها نگاه نمی کند، چون رشته ها متفاوت بوده و در برخی ازآنها حضور زنان ضروری نیست، بنابر این اولویت بندی شده است.

مولاوردی دیروز نیز در مصاحبه ای با یکی از روزنامه های صبح اعلام کرده بود که شورای امنیت ملی با بسته پیشنهادی وزارت ورزش وجوانان ومعاونت زنان ریاست جمهوری برای ورود زنان به سالن های ورزشی موافقت کرده است.

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
واس من که فرق نمیکنه ....تازه ادم خجالت میکشه بره چن تا مرد کله گنده رو تشویق کنه که چی اخه خخخخ:biggrin:

آخرین ویرایش:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
واس من که فرق نمیکنه ....تازه ادم خجالت میکشه بره چن تا مرد کله گنده رو تشویق کنه که چی اخه خخخخ:biggrin:
نگران نباشین قرار نیست کسی شما رو مجبور کنه که حتما برین چند تا مرد کله گنده ! رو تشویق کنید
به کسانی که به ورزش علاقه دارن و حق آدم بودن و برابر بودن میخوان قراره این اجازه داده بشه . رفتن یا نرفتن یک انتخابه

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما که رشتمون والیبال نیس باید بریم غاز بچرونیم؟؟

sonarchitect

عضو جدید
بایدفرهنگش جا بیافته
صد در صد در اول طرح با مشکل رو برو میشن
اینجا ایرانه میفهمی ایران

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرفتین تو زمین؟
نه .. نزدیک بود بریم اما مقاومت کردیم . بخار شدیم رفتیم آسمون :دی
الان سلامت عقلیمون رد میشه نمیذارن بریم ورزشگاه هااااااا :دی برو انقد با من کار نداشته باش :D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه .. نزدیک بود بریم اما مقاومت کردیم . بخار شدیم رفتیم آسمون :دی
الان سلامت عقلیمون رد میشه نمیذارن بریم ورزشگاه هااااااا :دی برو انقد با من کار نداشته باش :D

من کاری باهات ندارم میتونی بری تو زمین.خخ

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کاری باهات ندارم میتونی بری تو زمین.خخ
نه من همون جایگاه تماشاچیا رو ترجیح میدم تو برو تو زمین ما موج مکزیکی میریم .. دی
.
بنظر میرسه واقعا تایید شده دیگه
دیگه کسی نیست که بیاد تکذیب کنه ؟
گفتن فوتبال که بدلیل مسایل شرعی بهیچ وجه آزاد نخواهد شد .
دلمونو باید بهمین والیبال و تنیس و اینا خوش کنیم .

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من همون جایگاه تماشاچیا رو ترجیح میدم تو برو تو زمین ما موج مکزیکی میریم .. دی
.
بنظر میرسه واقعا تایید شده دیگه
دیگه کسی نیست که بیاد تکذیب کنه ؟
گفتن فوتبال که بدلیل مسایل شرعی بهیچ وجه آزاد نخواهد شد .
دلمونو باید بهمین والیبال و تنیس و اینا خوش کنیم .

مسایل شرعی؟؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلی معاون رییس جمهور فرمودن که فوتبال فعلا از نظر شرعی تایید نشده :دی
شنا و بوکس و فوتبال رو نمیتونیم بریم
کی خاست بره اونارو بببینه؟؟
من میرم خانومارو میبینم..ورزش مردا هم دیدن داره آخه!!والاااو..یه مشت بی فرهنگ:D

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوز وقتش نرسیده ولی دیر یا زود زنان پیروز خواهند شد.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
جعفرزاده ( نماینده رشت ) :
ناراحتم از اینکه در کشوری زندگی می کنم که بانوان برای ورود به استادیوم مجبورند لباس مردانه بپوشند. باید هر چه سریعتر کاری بکنیم در ورزشگاه های ما , دختران حضور داشته باشند.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانی "بـهــار" همچین چیزایی رو مطرح کرد و میخواست انجام بده و چقد که باهاش مخالفت نکردنو آبروشو نبردن!... و حالام فقط دارن ادا درمیارن و مردمو سرکار میذارن.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرح حضور زنان در ورزشگاه های ایران مثل قضیه ماهواره و دیش و ویدیو و جدیدا تریاک !!! هست.
اوایل انقلاب اگر یه زنی رو در ورزشگاه پیدا می کردند احتمال سنگسار ش هم بود ! البته زیر سایه امثال آقای صادق خلخالی !
بعدش زمان جنگ که کلا اگه ورزشگاه پیدات میکردند میشدی بعثی و بمب گذار دشمن !
زمان اصلاحات هم میشدی نوکر استعمار !
زمان دکتر میشدی عوامل فتنه !!
این 4 5 سال اخیر هم هر کی رو پیدا کردند زندانی ایش کردند و جدیدا بهشون ارتقا دادند شدند فیمینیست و فعال حقوق زنان !!
و این قضیه حکایت ها خواهد داشت.
یه زمانی ویدیو ممنوع بود و زندان داشت الان توو موزه خود کشور هست یا ماهواره یا همین تریاک که کم کم داره کوپنی میشه ! این قضیه هم زمانبره ولی بهتر بود از اول با اصول لین قضیه حل میشد وگرنه مطمئنا چند سال بعد یه امر عادی میشه . مشکل اینجاست که ما همه مسائل رو امنیتی می بینیم چون جو جامعه مون اینطوریه . بحث حجاب هم اینطوریه . فقط اون مدت زمانی که این معضل طی می کنه جامعه خسارات فرهنگی و معنوی و مادی کلانی رو از دست میده !
الان این بحث هم بیخودیه و کلا یه تیتر خوب برای روزنامه ها و یک میتینگ خوب برای جمع کردن رای هست . همین و بس!
چون خودمون میدونیم چه خبره...

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گاها تو خیابون دیدم که وقتی دو تا ماشین تصادف کردند که یکی از راننده ها خانم بوده. بعد اون خانمه همچین فحش های بد به راننده آقا میداد و طوری لات بازی در میآورد که کسی هم جرات نمیکرد جلودارش بشه. از این صحنه ها زیاد دیدم. میخوام بگم در مورد خانمها هم طوری نیاندیشید که انگار خیلی معصوم و سربراه هستند. (صداقت در کلام را ارج مینهم. با اینکه خودم خانم هستم باز راضی نمیشم که حقوق مرد ها هم ضایع بشه. به احترام داداش و پدرم)

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
جدا از حقیقتی که آیجا گفت. اینم بگم که مشخصه این فقط یک بهونه س که میگن چون مردا فحش میدن توی ورزشگاه خانوم ها رو راه نمیدن. ممنوع بودن ورود خانم ها به ورزشگاه از سیاست های تفکیک زبان و مردان هست که به شکل های مختلف در موقعیت های مختلف انجام میده.

دو نکته رو هم باید اشاره کنم:
1- خیلی از همین افراد توی کوچه و خیابون هم اصلا مودبانه صحبت نمیکنن!!! والا در سطح شهر بعضی اوقات چنان الفاظی رو میشنویم که شرم اوره واقعا.
2- این جو بسیار بد رو فقط برای فوتبال شاهد هستیم. مثلا برای بازی های والیبال چرا این مشکل رو نداریم؟ دلیلش این میتونه باشه که فوتبال ما افتضاحه و هرچقدر هم ادم مودب باشه باز چندبار در طول بازی کنترل خودش رو از دست میده و فحش میده! :دی

در نهایت.. باید بگم که ... افق دید ما خیلی باید بالاتر از این مسائل باشه! تا وقتی که بین مرد و زن هی اختلاف و فاصله بذاریم.. تا وقتی که به انسان به دید نر و ماده نگاه کنیم وضع همینه! الان فرض کنید ورود بانوان به ورزشگاه های فوتبال ازاد بشه. چیکار میکنن. یک قسمت از ورزشگاه رو میذارن برای خانم ها! خب این هم فاجعه س! این هم یعنی ملتی داریم زن و مرد نمیتونن کنار هم بشین حتی یک بازی فوتبال رو در ارامش ببینن!
تا وقتی این فاصله گذاری ها هست.. کشش های بیمارگونه هم هست.. تفکرات غیر اخلاقی هم هست ... رفتارهای متجاوزانه هم هست .. و هرگز تفکرات این مردم از این چهارچوب نر و مادگی خارج نمیشه.
و وقتی دقدقه بیشتر مردم اختلاف نر و ماده هست ... هرگز به مسائل والای فرهنگی و اخلاقی فکر نمیکنن ... در این چهارچوب کوچیک فکری جایی برای فرهنگ نیست.

آخرین ویرایش:
بالا