منم هم.بچه هه روی من هم حساب کنید
از هر وقت بگید شروع میکنیم![]()
من نمي خوام بگم خيلي با تجربم ، اما با توجه به كارهاي قبلي كه انجام دادم مي تونم كمك كنم فقط مسئله اينه كه به دليل حجم كار ممكنه دوستان درحين كار نياز به مطالعه قابل توجه داشته باشن بنابراين اگر كسي واقعا مي خواد اين تو اين كار باشه بايد تا آخر كار همراهي كنه
منم خودم تا اونجا كه بتونم كمك دوستان مي كنم.
پس لطفا يك تاريخي تعيين كنين كه تا اون موقع هست معلوم بشه بعد كار رو شروع مي كنيم (مثلا تا اواسط هفته ديگه)
نگران تعداد هم نباشيد با سه نفر هم اين كار رو ميشه شروع كرد ! فقط ابعاد واحد رو كوچك تر انتخاب مي كنيم![]()
با تشكر از همه دوستاني كه لطف كردن و اعلام امادگي كردن
ممنون ميشم اگر هر كسي سطح تحصيلات تجربيات و اگر دانشجويين ، اسم دانشگاهتون رو يا توي همين صفحه بگذارين يا براي من ارسال كنين تا يك واحد مناسب رو براي شروع پيشنهاد بدم.![]()
با عرض سلامDear
Could you please tell us more about your job experiences?
سلام
اگر موافقين مثال شروع رو مشخص كنيم .
لطفا اگر كسي پيشنهاد مثال خاصي رو داره ارائه بده منم يك واحد طراحي كاملش رو دارم الان يك قسمتش رو مي گذارم
البته يكي دو تا واحد ديگه رو هم شايد بتونم دسترسي پيدا كنم
با عرض سلام خدمت دوستان فايل با كيفيت بالاتر رو گذاشتم
دستت درد نکنه مهندس جان. کاملا خواناست.
فقط کاش اون قسمت لوگوی شرکت OIEC و NIOC رو برمیداشتی.به لحاظ قانونی این PFD جز اسناد و مدارک شرکت نفت و طرح و ساختمان نفته و این کار ما (بهره برداری از مدارک بدون اجازه) صحیح نیست.
ممنون از تذكرتوندستت درد نکنه مهندس جان. کاملا خواناست.
فقط کاش اون قسمت لوگوی شرکت OIEC و NIOC رو برمیداشتی.به لحاظ قانونی این PFD جز اسناد و مدارک شرکت نفت و طرح و ساختمان نفته و این کار ما (بهره برداری از مدارک بدون اجازه) صحیح نیست.
راستی شما خودتون تو طرح توسعه فازهای 9 و 10 بوده اید؟
حالا شما بفرمایید که باید از کجا شروع کنیم؟این PFD که کار طراحی پایه و با جزییاتش قبلا انجام شده؟
راستش من خودم هنوز دارم روي چند تا واحد ديگه هم براي شروع كار مي كنم.موافقم
ممنون از نکته سنجیتون![]()
راستش من خودم هنوز دارم روي چند تا واحد ديگه هم براي شروع كار مي كنم.
در هر صورت قسمت هايي كه من مي تونيم در مجموعه كمك كنم با توجه به سوابقم تقريبا مشخص پيشنهاد مي كنم زمينه هايي رو كه هر كدوم از دوستان فكر مي كنن در اون ها توانايي قابل قبول دارن و يا علا قه دارم در اون زمينه فعاليت كنن را مشخص كنن.
در ضمن زمينه هاي كلي مورد نياز از نظر من شامل : 1- طراحي كليات و مفاهيم واحد 2- طراحي برج ها 3- شبيه سازي برج ها 4- طراحي مبدل ها و كولرها و .... 5- وارد نمودن تمامي دستگاه ها در محيط استاتيك شبيه سازي 5- طراحي سيستم كنترل 6- وارد نمودن طراحي انجام شده در محيط ديناميك 7- تست واحد طراحي شده
البته پيش از شروع بايد تعيين نمود در هر قسمت چه ميزان از طراحي به صورت دستي و چه ميزان به كمك نرم افزار خواهد بود و آيا نياز است كه گاها بعضي از طراحي به هر دو صورت انجام پذيرد يا خير
همچنين آناليزهاي ريسك هم در پاره اي از قسمت ها مي تواند مورد نياز باشد
لطفا در صورتي كه نظري در مورد اين ساختار كاري داريد در اسرع وقت بدهيد
با تشكر
در مورد ميزان طراحي به صورت دستي و ميزان كمك نرم افزار در اين بخش و نياز طراحي به هر دو صورت نظرتون چيه؟
من فكر مي كنم اگر طراحي رو هم دستي و هم با نرم افزار انجام بديم برامون مفيدتر باشه چون هركسي هر طراحي دستگاهي رو كه بلد نيست از لحاظ مفهومي ياد مي گيره و هم اينكه اگر خطاي مهمي در طراحي با نرم افزار داشته باشيم خطامون رو متوجه ميشيمبه نظر من میشه قسمت های شبیه سازی فرایند رو با نرم افزار جلو بریم و در قسنت طراحی دستگاه ها خوب هم دستی سایز بزنیم هم از نرم افزار ها کمک بگیریم.
البته بازم به نظر من صنعتی بخوایم کار کنیم همون نرم افزار کفایت میکنه ولی خوب دستی سایز زدن هم خیلی مفیده و دید میده.
یه جاهایی هم خوب نرم افزار ممکنه جواب نده![]()
من فكر مي كنم اگر طراحي رو هم دستي و هم با نرم افزار انجام بديم برامون مفيدتر باشه چون هركسي هر طراحي دستگاهي رو كه بلد نيست از لحاظ مفهومي ياد مي گيره و هم اينكه اگر خطاي مهمي در طراحي با نرم افزار داشته باشيم خطامون رو متوجه ميشيم![]()
ok
موافقم![]()
در صورتي كه بقيه دوستان با اين ساختار كلي موافق باشن براي هر بخش يك مسوول مي تونيم معين كنيم و اون شخص مسووليت هماهنگي در اون كار رو برعهده داشته باشه
![]()
به نكته خيلي مهمي اشاره كردينمیگم یه چیزی راجع به با نرم افزار کار کردن اینکه میگید بت نرم افزار طراحی کنیم یا دستی خوب مگه مثلاً برای برج و محاسبه سینی ها میشه این تعداد رو با نرم افزار دراورد ؟باید همه اطلاعات رو دستی حساب کرد بعد با نرمافزار شبیه سازی کرد مگر که بخوایم از نرمافزار های خاص استفاده کنیم مثلاًاین DISTILL (نمیدونم چیه و چه کار میکنه اسمشم مطمئن نیستم فقط یه همچین چیزی برای طراحی برج تقیر داریم)ASPEN چی قابلیت محاسبه تعداد سینیها و قطر و طول برج رو داره؟
میگم یه چیزی راجع به با نرم افزار کار کردن اینکه میگید بت نرم افزار طراحی کنیم یا دستی خوب مگه مثلاً برای برج و محاسبه سینی ها میشه این تعداد رو با نرم افزار دراورد ؟باید همه اطلاعات رو دستی حساب کرد بعد با نرمافزار شبیه سازی کرد مگر که بخوایم از نرمافزار های خاص استفاده کنیم مثلاًاین DISTILL (نمیدونم چیه و چه کار میکنه اسمشم مطمئن نیستم فقط یه همچین چیزی برای طراحی برج تقیر داریم)ASPEN چی قابلیت محاسبه تعداد سینیها و قطر و طول برج رو داره؟
خانم صالحی عزیز من نتونستم جملتون رو متوجه بشم گفتین که قابلیت رو داره؟چطوری؟وقتی از همون مرحله اول باید براش تعداد سینی و محل خوراک و محصولات رو مشخص کنی؟البته هایسیس قابلیت دادن تعداد سینی ها و سایز زدن برج رو ( البته فقط همون قسمت سینی ها). ولی خوب در نهایت برای استفاده از هر نرم افزاری باید از طراحی و ابعاد نهایی دید داشت تا بتوان از نتیجه ها استفاده کرد و به درستی و یا اشتباه بودن ان ها پی برد.
خانم صالحی عزیز من نتونستم جملتون رو متوجه بشم گفتین که قابلیت رو داره؟چطوری؟وقتی از همون مرحله اول باید براش تعداد سینی و محل خوراک و محصولات رو مشخص کنی؟
با استفاده از ایکون short cut distillation
قبل از شروع شبیه سازی برج با استفاده از این ایکون میتونید تعداد سینی های min , محل سینی خوراک, reflux Ratio و........ دست پیدا کنید.
این ایکون این مقادیر رو برای شما مشخص میکنه که باز به نظر شما و تجربیات خودتون میتونید دقیقا از همین مقادیر استفاده کنید و یا با کمی تغییر از ان ها بهرع بگیرید.