بهتره مشخص کنید نوع سقف چیه؟با سلام .به همه عزیزان میشه بفرمایید اگر دهنه سقفی بیش از 6 متر باشد چه جوری تیر ریزی فلزی رو انجام بدیم با سپاس![]()
بهتره مشخص کنید نوع سقف چیه؟
ولی در کل جهت تیرها ،در اکثر مواقع به موازات دهانه کوچکتر است.
دوست عزیز این نوع سقف(طاق ضربی) منسوخ شده است و تا جایی که اطلاع دارم مجوز ساخت سازه با این نوع سقف داده نمیشود.پیشنهاد میکنم که استفاده نفرمایید.نوع سقف طاق ضربی
هیچ دلیلی نمیتونه بعدا جوابگوی جوون ادما باشه.به هر حال موفق باشید.ممنون از شما ولی بنا به دلایلی باید انجام بشه
با سلام .به همه عزیزان میشه بفرمایید اگر دهنه سقفی بیش از 6 متر باشد چه جوری تیر ریزی فلزی رو انجام بدیم با سپاس![]()
سلام
اگر از دوستان کسی در مورد نحوه طراحی تیرچه فلزی اطلاعاتی داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه.
با تشکر
سلام
من رابطه ی خوبی با ستون وسط خونه ندارم و میخوام که برای خونه م یه فضای مسقف و بدون ستون داشته باشم که به دلخواه داخلش رو پارتیشن بندی کنم تا بخش های مختلف خونه بوجود بیان. با این شرایط حداکثر چه طول، عرض و ارتفاعی در ساختمان های فلزی و بتنی قابل دستیابی هست ؟
سوال بعدی اینکه با شرایط بالا، اگر یکی از دیوارهای عمودی رو حذف کنیم به شکلی که هیچ ستون یا دیواری وجود نداشته باشه، حداکثر اندازه ی طول، عرض و ارتفاع چقدر خواهد بود؟ در هر دو حالت بتنی و فلزی
چون سوال دوم گنگ هست تصویر زیر رو براتون اماده کردم. منظورم این هست که در قسمت زرد رنگ هیچ دیوار یا ستونی وجود نداشته باشهممنون
سلام. دوستان کی جواب این سوالو میدونه؟؟؟؟
چرا پل هارو بصورت سه تیکه استفاده میکنن مثلا دوتا 20% و یه 60% و با جوش یا پیچ و مهره بهم وصلشون میکنن؟؟مبنای این تقسیم بندی چیه؟
سلام دوستان.
یه سوال داشتم اونم اینه که طول یک پل در ساختمان از چه حدی نباید بیشتر بشه؟
یعنی حد مجاز برای یک پل در یک ساختمان چند متر میشه؟
ممنون.
سلام.
منظورم همون شاهتیرها یا تیرهای اصلی ساختمونه.
--------------------------------------------- دوست عزیزم من باید یکسری توضیحاتو بهتون بدم اول اینکهباید خدمتتون عرض کنم که اون چیزی که شما منظورتونه تیرچه هست(البته حدس میزنم)-تیر اصلی هیچگاه دوبل نمیشه-اون تیرچه ی داخل سقف هست که دوبل میشه که اون هم بسته به بار کف سازه داره-که اگر سازه تجاری باشه معمولا دهانه بیشتر از 5 متر به صورت دوبل اجرا میشه و اگر سازه مسکونی باشه معمولا بیشتر از 6 متر به صورت دوبل اجرا میشه عکس تیرچه هم براتون قرار میدم-به نحوه ی قرار دادنشون گیر ندیدسلام دوستان. ممنونم از راهنماییتون. من از یکی شنیدم که طول پل در ساختمان ها بامعماری ساده نباید از 4 متر بیشتر باشه.البته این در صورتیه که پل به صورت تک در ساختمون بکار بره و در صورت افزایش طول و همچنین افزایش بار سقف باید از پلها به صورت دوبل استفاده بشه یااینکه از پل با نمره بالاتر استفاده بشه یا با جوش کردن یک پلیت به جان پل(به درازای طول پل) اون رو تقویت کنیم. شک من روی عدد 4 هستش که در این صورت در طراحی ،فاصله آکس به آکس ستونها نباید از 4 متر بیشتر بشه. سوال پرسیدن من واسه اینه که از یک طرف کسی رو که اینو ازش شنیدم کار بلده و از طرفی قبول کردن این مورد(پل 4 متری) یه کمی سخته.
ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز بنده فرق بین تیرچه و تیراصلی رو میدونم.منظورم از تیر اصلی یاشاه تیر یا پل همون تیری هستش که ستونهارو به هم اتصال میده و تیرچه ای که شما فرمودید به صورت عمود، داخل اون قرار داده میشه.![]()
اگه 60 درصد وسط باشه.....شاید واسه اینکه ،نمیتونن اونجا پایه ستون بزنن(حالا به هر دلیلی )...
مجبورن دهانه ی وسط پل رو بزرگتر طراحی کنن.....![]()
ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز بنده فرق بین تیرچه و تیراصلی رو میدونم.منظورم از تیر اصلی یاشاه تیر یا پل همون تیری هستش که ستونهارو به هم اتصال میده و تیرچه ای که شما فرمودید به صورت عمود، داخل اون قرار داده میشه.![]()
شما با خیال راحت تا 7-8 متر روی آکس به آکس حساب کن .. فقط ابعاد تیرها یا بقول شما پل ها میره روی 80-90 سانت ارتفاع .
سلام
من رابطه ی خوبی با ستون وسط خونه ندارم و میخوام که برای خونه م یه فضای مسقف و بدون ستون داشته باشم که به دلخواه داخلش رو پارتیشن بندی کنم تا بخش های مختلف خونه بوجود بیان. با این شرایط حداکثر چه طول، عرض و ارتفاعی در ساختمان های فلزی و بتنی قابل دستیابی هست ؟
سوال بعدی اینکه با شرایط بالا، اگر یکی از دیوارهای عمودی رو حذف کنیم به شکلی که هیچ ستون یا دیواری وجود نداشته باشه، حداکثر اندازه ی طول، عرض و ارتفاع چقدر خواهد بود؟ در هر دو حالت بتنی و فلزی
چون سوال دوم گنگ هست تصویر زیر رو براتون اماده کردم. منظورم این هست که در قسمت زرد رنگ هیچ دیوار یا ستونی وجود نداشته باشهممنون
درود بر دوستان .....
یک کمک در خصوص مرمتی که در مسجد هست می خواستم .....
مشاهده پیوست 254299
توضیحات رو در تصویر دادم ........
- سقف طاق ضربی است .
- ضخامت دیواراهای باربر پیرامون و وسط 35 یا 40 سانت است .
با عنایت به اینکه قصد دارن دو ستون و دیوار وسط که با رنگ قرمز مشخص شده رو بردارن.......موارد زیر انتظار میرود.....
1- محاسبه تیر جایگزین در عرض 9 متر
2- محاسبه تیر تقویتی در زیر پل تیر نمره 18 بعد از حذف دو ستون با رنگ فیروزه ای .
جناب راهپرداز فواصل اون تیر قرمز رنگ رو بدید . چون برای محاسبه بار وارد شده بر تیر باید سطح بارگیر اون تیر رو حساب کرد . توی مبحث ششم مقررات ملی ( بارهای وارد بر ساختمان ) وزن یک متر مربع سقف طاق ضربی رو داده 1750 کیلوگرم بر متر مربع . پس باید مساحت بارگیر تیر رو حساب کرد و بر اساس اون بار ، نمره تیر رو طراحی کرد . و این مستلزم داشتن فاصله تیر قرمز رنگ نسبت به وجه پایین و بالای سقف است .