ضربه سر زیدان مجسمه شد +عکس

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مجسمه‌ کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال فرانسه در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان به هنگام زدن ضربه سر به صورت مارکو ماتراتزی به عنوان اثری هنری در نمایشگاه پاریس در معرض دید عموم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اکیپ، 6 سال پیش زین‌الدین زیدان در اواخر بازی نهایی جام جهانی 2006 آلمان با مدافع تیم ملی ایتالیا درگیر شد.

دشنام‌های زننده و زشت ماتراتزی به زیدان با عکس العمل تند کاپیتان فرانسه همراه شد و یک پیکرتراش مصری به نام عبدل عبدالصمد اقدام به ساخت مجسمه‌ای از آن حرکت کرد و آن را در نمایشگاه هنر و فرهنگ ژرژ پمپدو پاریس در معرض نمایش گذاشت.

این مجسمه که جنس آن از برنز است،‌ 5 متر ارتفاع دارد و «ضربه سر»‌ نامگذاری شده و از چهارشنبه آینده تا ابتدای ژانویه سال 2012 در معرض دید بازدیدکنندگان این مرکز فرهنگی قرار خواهد گرفت.

این مجسمه بزرگ در حالی از درگیری دو بازیکن فوق ساخته شده که قبلا نمونه کوچکی از آن در موزه شهر نیویورک به نمایش درآمد.

در پایان آن جدال ایتالیا که توسط مارچلو لیپی هدایت می‌شد،‌ با پیروزی در ضربات پنالتی قهرمان جام جهانی 2006 شد.​

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا جاي ماتاراتزي بازيكنه ايراني بود...فوري گوگل را ***** ميكردن و رفتن سمته اين مجسمه هم جرم بود:D
جدي چقد با جنبه ان اين خارجكيا:دي

kayvan90

عضو جدید
من جاي زيدان بودم........جفت پا ميرفتم تو صورتش...........كله كمش بود............:razz:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
من جاي زيدان بودم........جفت پا ميرفتم تو صورتش...........كله كمش بود............:razz:
داداش آرزوت قبلا برآورده شده...همون بلایی که کعبی سر فیگو در آورد...ولی من بالاخره نفهمیدم واسه چی مجسمشو ساختن...یعنی چی چی میخواستن بگن؟

some1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضربه سر زیدان به ماتراتزی مجسمه شد+عکس

ضربه سر زیدان به ماتراتزی مجسمه شد+عکس

[h=2]ضربه سر زیدان به ماتراتزی مجسمه شد+عکس[/h] قطری*ها در راستای تلاش برای حفظ میزبانی رقابت*های جام جهانی 2022 و کم شدن فشاری که روی این کشور به خاطر عدم برخورداری از شرایط مساعد برگزاری مهم*ترین تورنمنت فوتبالی دنیا وجود دارد؛ برای توریستی*تر کردن کشورشان و افزایش جاذبه*های گردشگری خود مجسمه صحنه ضربه سر زین*الدین زیدان به مارکو ماتراتزی را به کشور خود آورده*اند.
این مجسمه برای نخستین بار در پاریس رونمایی شد و حالا قطری*ها آن را در سواحل خود به نمایش در*آورده*اند تا بلکه نظر فوتبال*دوستان بیشتری را برای میزبانی این کشور از جام جهانی 2022 جلب کنند.
زین الدین زیدان، اسطوره و کاپیتان پیشین تیم ملی فرانسه در فینال جام جهانی 2006 پس از آنکه از سوی مارکو ماتراتزی، مدافع تیم ملی ایتالیا مورد اهانت مورد واقع شد، با سر به سینه او کوبید و با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین بازی اخراج شد و پس از آن اتفاق به حرفه ملی خود پایان داد.
در زیر تصاویر مجسمه این صحنه که در دوحه به نمایش در*آمده را مشاهده می*کنید:

[h=4][/h]