صیغه از روی هوس یا ارتباط از روی عشق؟؟

syronz

عضو جدید
شما میگی عمر داماد حضرت علی بوده. درسته. کدام دختر علی رو به زنی اختیار کرده بوده؟ اسمش چی بود؟

پیامبر با ازدواج با حفصه داماد عمر شد ( آیاتی در قرآن به این مساله دلالت دارد)
علی با ازدواج با فاطمه زهرا داماد پیامبر شد ( این رو که همه قبول دارند)
عمر با ازدواج با ام کلثوم داماد علی شد (بین شیعه و سنی اختلاف نظر وجود داره)

اگه مورد سوم واقعی باشه ، عمر دختر داماد دامادش را به زنی گرفته است! سعی کنید آن را تصور کنید! کمی سخته! پس چون تصورش سخته فرض رو بر این میگیریم که چنین ازدواجی روی نداده ، مساله به خوبی و خوشی تمام میشه.

Lina!

عضو جدید
نه صیغه نه ارتباط عشقی.... فکر کنم اینجوری بهتر باشه

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
صیغه از نظر شما چه مشکلی داره
این راضی اون راضی صیغه جاری
دیگه چه ربطی داره به ناراضی

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشکالش کجاست دوست عزیز؟
من نمیگم اشکال داره
اتفاقاخوبه من تو 21 سالگی ازدواج کردم چون شرایطم خوب بود طرفم هم سخت نگرفت
حالا کی با مهریه 1300 تایی و عروسی 10 میلیونی به بالا وهزارتا بدبخیه دیگه میتونه ازدواج کنه
بعد نمیدونم پسری یا دختر کی میره یه زن بیوه رو بگیره؟
یه زن بیوه نیازهای خودشو چطور باید تامین کنه؟
به سنت رسول خدا عیب نگیرید فکر نکنید عقل کل هستید
حتما حکمتی داشته که خدا حلالش کرده اونم با دوتا جمله که خودت میتونی بخونی
مثل خلیفه دوم حلال خدارو برا خودتون حرام نخونید اگه باهاش مخلافی بگو مخالفم و انجامش نمیدم نگو این کار ها چیه

syronz

عضو جدید
من نمیگم اشکال داره
اتفاقاخوبه من تو 21 سالگی ازدواج کردم چون شرایطم خوب بود طرفم هم سخت نگرفت
حالا کی با مهریه 1300 تایی و عروسی 10 میلیونی به بالا وهزارتا بدبخیه دیگه میتونه ازدواج کنه
بعد نمیدونم پسری یا دختر کی میره یه زن بیوه رو بگیره؟
یه زن بیوه نیازهای خودشو چطور باید تامین کنه؟
به سنت رسول خدا عیب نگیرید فکر نکنید عقل کل هستید
حتما حکمتی داشته که خدا حلالش کرده اونم با دوتا جمله که خودت میتونی بخونی
مثل خلیفه دوم حلال خدارو برا خودتون حرام نخونید اگه باهاش مخلافی بگو مخالفم و انجامش نمیدم نگو این کار ها چیه

حرف من اینه ازدواج ها باید آسان شوند. این بر عهده ی خانوده هاست
من حتی اگر شیعه هم می بودم هرگز زنی رو به عقد موقت خودم در نمی آوردم.

یک زن بیوه باید بره صیغه بشه؟
من یک رو میشناسم ، هر هفته یه زن بیوه رو میاره به مدت چند ساعت صیغه اش میشه ، یه پولی میده بهش و خدا نگهدار! :smile:
یکی دیگه رو هم می شناسم هر هفته یه زن بیوه ی دیگه رو به مدت چند ساعت میبره خونش ، یه پولی میده بهش و .. ! :biggrin:
اون دو کلمه عربی چیکار میکنه مثلا؟!

در انتها باید بگویم بنده به هیچ عنوان مخالف صیغه نیستم ، راستش رو بخوای من مخالف دومی هم نیستم! جامعه نیاز داره که آزاد باشه ، عالمان دینی شما اینو فهمیدن و رنگ شرعی بهش دادن. در کل وجود زنان و مردان بیوه برای جامعه خوب نیست اما صیغه تنها راهش نیست دوست عزیز.

فریاد خاموش

عضو جدید
میشه دوستان اگه اطلاع دارن توضیح بدن شرایط صیغه دقیقا چیه؟یعنی در چه صورتی صحیح است؟و دوستان برای دفاع از صیغه میگن صیغه در شرایطی صحیح میباشد نه اونطوری ک الان رایج است!!!

فریاد خاموش

عضو جدید
واقعا وقتی مردم میرن با هرکی دلشون بخاد زنا میکنن جامعه پر از فساد میشه اما وقتی اینکارو با گفتن اون جمله انجام میدن دیگه هیچ فسادی تو جامعه وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برخی مدام میگویند فرقش این است با دو کلمه همه چیز عوض میشود!

..آنهایی که مسلمان نیستن خب انتظاری ازشان نیست.باز خوب است برخی نگفتن اصلا چرا مراسم عقد گرفته میشود!........
........ولی مسلمانان محترم دستور قرآن چیست؟

همه چیز حساب و کتاب و قانون خودش را دارد
مگر برای ازدواج دائم خطبه خوانده نمیشود؟.......چرا واقعا برخی به هر سو شنا میکنند؟!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

..آنهایی که مسلمان نیستن خب انتظاری ازشان نیست.باز خوب است برخی نگفتن اصلا چرا مراسم عقد گرفته میشود!........

مگر برای ازدواج دائم خطبه خوانده نمیشود؟.......چرا واقعا برخی به هر سو شنا میکنند؟!
قابل توجه مسلموناعقددائمم همون متن عربی روداره

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم نیس حتما جمله عربی گفته بشه ب هر زبونی بگی قبوله..........

جدا" ؟ به هر زبونی بگی صیغه ای ؟
الان مثلا" به انگلیسی چی باید بگی ؟
به فارسی چی بگی ؟
جدی جدی نمیدونم ... مثلا" یه سوالی ...اگر اون خانوم موافق نباشه ولی اون آقا بازور اونو صیغه کنه این تجاوز محسوب نمیشه ؟ (سوال شرعی دارم :biggrin: )

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما بفرمایید کسی که یک ساعته صیغه میشه با کسی که همون یک ساعته با آقای دیگه ای هستش بدون صیغه ...

کدوم اسلامیه به نظرتون ؟ چه فرقی داره ؟

تامین نیاز جنسی مردان در اسلام با صیغه در غیر اسلام فحشا و فساد نامیده میشود .اگر غیر این است بفرمایید چطور ؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا وقتی مردم میرن با هرکی دلشون بخاد زنا میکنن جامعه پر از فساد میشه اما وقتی اینکارو با گفتن اون جمله انجام میدن دیگه هیچ فسادی تو جامعه وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لپ کلام گفتی ;)

محمدآقا بحث اینکه در ازدواج بین دو نفر عشقی محبتی وجود داره دونفر ازدواج میکنند برای تشکیل خانواده و کنارهم بودن ...
ولی در صیغه عشق محبتی وجود نداره بلکه یک نفر از لحاظ اخلاقی اسیر هوا و هوس شده و واقعا مریضه و این بی اخلاقی خودشو میخواد با دین توجیه کنه! همین صیغه معلوم نیست تو ایران چه خانواده هایی رو از هم نپاشونده!

فرد چه صیغه بکنه یا نکنه بازهم اون فساد اخلاقیش به قوت خودش باقیه!

فریاد خاموش

عضو جدید
جدا" ؟ به هر زبونی بگی صیغه ای ؟
الان مثلا" به انگلیسی چی باید بگی ؟
به فارسی چی بگی ؟
جدی جدی نمیدونم ... مثلا" یه سوالی ...اگر اون خانوم موافق نباشه ولی اون آقا بازور اونو صیغه کنه این تجاوز محسوب نمیشه ؟ (سوال شرعی دارم :biggrin: )

قصد و رضاي‌ زوجين‌ در صيغه موقت از شرايط صحت‌ عقد است‌. لذا مرد يا زن‌ يا وكيل‌ آن‌ها كه‌ صيغه‌ عقد موقت‌ را مي‌خواند بايد قصد انشاء داشته‌ باشد يعني‌ اگر خود مرد و زن‌ صيغه‌ را مي‌خوانند، زن‌ به‌ گفتن‌ “زوجتك‌نفسي‌” قصدش‌ اين‌ باشد كه‌ خود را زن‌ او قرار دهد و مرد به‌ گفتن‌ “قبلت‌ التزويج‌” زن‌ بودن‌ او را براي‌ خود قبول‌ نمايد و اگر وكيل‌ مرد و زن‌ صيغه‌ را مي‌خواند، به‌ گفتن‌ “زوجت‌ و قبلت‌” قصدش‌ اين‌ باشد كه‌ مرد و زني‌ را كه‌ او را وكيل‌كرده‌ است‌، زن‌ و شوهر شوند. بنابراين‌ اگر زن‌ و مرد راضي‌ به‌ عقد صيغه موقت نباشند يا اينكه‌ يكي‌ از طرفين‌، مورد اجبار و اكراه‌ قرار گرفته‌ باشد و يا آنكه‌ بدون‌ قصد انشاء، مثلا به‌ لحاظ شوخي‌ صيغه‌ را جاري‌ نمايد، اين‌ شرط كه‌ از صحت‌ ازدواج‌ موقت‌است‌ رعايت‌ نشده‌ و باطل‌ مي‌باشد.
در نتيجه‌ اگر زن‌ يا مردي‌ را اجبار به‌ ازدواج‌ موقت‌ با ديگري‌ نمايند كه‌ شخص‌ مكره‌ بدون‌ اراده‌، مجبور به‌ پذيرش‌ ازدواج‌ است‌ اين‌ ازدواج‌ یا صيغه موقت صحيح‌ نمي‌باشد.

الفاظ در ازدواج‌ یا صیغه موقت‌: در ازدواج‌ یا صيغه موقت تنها اراده‌ و رضايت‌ زن‌ و مرد براي‌ تحقق‌ عقد كافي‌ نيست‌ بلكه‌ بايد از الفاظي‌ استفاده‌ كرد كه‌ قصد طرفين‌ را مبني‌ بر ازدواج‌ یا صيغه موقت برساند. بنابراين‌ معاطات‌ در عقد ازدواج‌ موقت‌ پذيرفته‌ نشده‌ است‌.
در اينكه‌ خواندن‌ صيغه‌ ازدواج‌ موقت‌ با چه‌ زبان‌ و الفاظي‌ باشد كافي‌ است‌ كه‌ لفظ فارسي‌ باشد و لفظ عربي‌ ضرورت‌ ندارد و صيغه‌ خاص‌ نيز ضرورت‌ ندارد، بلكه‌ همين‌ مقدار كه‌ الفاظ، قصد ازدواج‌ موقت‌ را برساند كافي‌است.

فریاد خاموش

عضو جدید
دوستانی ک همش اعتراض میکنن ک اره شماها دلیلشو نمیدونین صیغه دلایل خودشو داره با زنا فرق میکنه و............
لطفا اگر شما اطلاع دقیقی دارین بفرمایین و لطفا همیشه ب افرادی ک در مورد مطلبی سوال میپرسند ب این چشم نگاه نکنین ک قصد زیر سوال بردن اصل و منبع اون مطلب رو دارند من وخیلی از دوستان مسلمون هستیم اسلامو قبول داریم و ب هیچوجه از عقیده مون ب اسلام دست برنمیداریم اما خب این دلیل نمیشه که سوالی در مورد قوانینش نپرسیم من خودم ب اسلام ایمان دارم و مطمعنم اگر این قانون صیغه وجود داشته باشه حتما این دین برایش دلیل قانع کننده ای داره اما من خودم تا حالا این دلیل رو نشنیدم برای همین تو اصل این قانون شک دارم!!!!!!
اگر هم این طور نباشه و صیغه تو اسلام صحیح باشه مسلما محدودیت های زیادی داره ک متاسفانه تو اسلام موجود در کشور ما همچین چیزی نیس وشما خیلی راحت میتونی بدون هیچ محدودیتی مرتکب این عمل بشی........

vector1

اخراجی موقت
Re: صیغه از روی هوس یا ارتباط از روی عشق؟؟

دوستانی ک همش اعتراض میکنن ک اره شماها دلیلشو نمیدونین صیغه دلایل خودشو داره با زنا فرق میکنه و............
لطفا اگر شما اطلاع دقیقی دارین بفرمایین و لطفا همیشه ب افرادی ک در مورد مطلبی سوال میپرسند ب این چشم نگاه نکنین ک قصد زیر سوال بردن اصل و منبع اون مطلب رو دارند من وخیلی از دوستان مسلمون هستیم اسلامو قبول داریم و ب هیچوجه از عقیده مون ب اسلام دست برنمیداریم اما خب این دلیل نمیشه که سوالی در مورد قوانینش نپرسیم من خودم ب اسلام ایمان دارم و مطمعنم اگر این قانون صیغه وجود داشته باشه حتما این دین برایش دلیل قانع کننده ای داره اما من خودم تا حالا این دلیل رو نشنیدم برای همین تو اصل این قانون شک دارم!!!!!!
اگر هم این طور نباشه و صیغه تو اسلام صحیح باشه مسلما محدودیت های زیادی داره ک متاسفانه تو اسلام موجود در کشور ما همچین چیزی نیس وشما خیلی راحت میتونی بدون هیچ محدودیتی مرتکب این عمل بشی........
دوست عزیز صیغه فقط و فقط در مکتب شیعه مورد قبول هست و به دستور الهی نسبت داده میشه ولی یک میلیارد مسلمان دیگر اون رو حرام و مساوی با هرزگی میدانند.

فریاد خاموش

عضو جدید
دوست عزیز صیغه فقط و فقط در مکتب شیعه مورد قبول هست و به دستور الهی نسبت داده میشه ولی یک میلیارد مسلمان دیگر اون رو حرام و مساوی با هرزگی میدانند.

خب مسلما مکتب شیعه باید دلیلی برای این قانون داشته باشه و من دوست دارم اون دلیل رو بدونم.......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لپ کلام گفتی ;)

محمدآقا بحث اینکه در ازدواج بین دو نفر عشقی محبتی وجود داره دونفر ازدواج میکنند برای تشکیل خانواده و کنارهم بودن ...
ولی در صیغه عشق محبتی وجود نداره بلکه یک نفر از لحاظ اخلاقی اسیر هوا و هوس شده و واقعا مریضه و این بی اخلاقی خودشو میخواد با دین توجیه کنه! همین صیغه معلوم نیست تو ایران چه خانواده هایی رو از هم نپاشونده!

فرد چه صیغه بکنه یا نکنه بازهم اون فساد اخلاقیش به قوت خودش باقیه!
سلام ........فاطیما خانم ....هر چیزی یک سری منفعت داره یک سری آسیب ....یک کارد میتونه سبب بشه با اون خیلی راحت میوه ای رو پوست بکنین.ولی همون کارد میتونه سبب بشه دست شما بریده بشه!.باید کارد رو دور انداخت؟!
انرژی هسته ای یک روانی میره ازش بمب میسازه و کلی مردم بی گناه رو به واسطه اش میکشه!.ولی یک نفر هم پیدا میشه ار انرژی هسته ای استفاده درست میکنه ....تجهیزات پزشکی میسازه ....در بحث کشاورزی ازش استفاده میکنه .در بحث تامین انرژی اون هم در روزگاری که سوخت فسیلی در حال پایان یافتنه و ......
آیا باید انرژی هسته ای رو دور ریخت؟.....گفت بد است؟
هر وسیله ای که در نظر بگیرین همینه ....
کسی هم فکر نمیکنم موافق این باشه که صیغه برای همه واجب و لازم است!.خیر
اولا تو کشور ما نیاز به یک سری قوانین در این باره است .مثلا یکی از قوانینی که دو سال پیش ثبت شد ثبت رسمی ازدواج موقت بود .....
مورد بعد اینکه شرایط صیغه تعریف شده است ....و محدودیتها نیز مطابق با نظر دو طرف که موافق این مسئله هستند تعیین میشود
شرایط قوای افراد متفاوت است ....سرکوب جنسیتی بیشترین ضرر رو به افراد میزنه .....که امروز در جامعه شاهد این مسئله هستیم ..آمارهای وحشتناکی که به واسطه پائین آمدن سن جنسی به واسطه عدم استفاده درست از برخی ابزار در کشورمون شاهد هستیم و بحث دوستی ها به دبیرستان ها و دبستان ها کشیده شده ......توجه شود این مسائل بدون اطلاع پدرها و مادران است ...یعنی یک رابطه کنترل نشده و رابطه ای که هر آن امکان فاجعه برای دختر و خانواده دختر به خصص می رود
فارغ از این موارد بحث ازدواج موقت کمک شایانی میتونه بکنه ..در پایداری ازدواج دائم ....یک پسر و دختر مجردی که حالا به هر دلیل عاشق هم شدند قبل ازدواج دائم .میتونن مدتی عقد موقت باشن تا بتونن در این مدت شناخت لازم رو از هم پیدا کنن البته نکته مهم اینجاست که پدر و مادر دختر و پسر هم میدانند .....و خدایی نکرده به دلیل صرفا عشق یک باره!زندگیشون خیلی زود از هم نپاشه!
الآن خوب بود که خانم آزاده نامداری به این زودی از آقای فرزاد حسنی طلاق گرفتند؟
در کنار مواردی که گفتم بحثهایی مطرح هست برای زنان بی سرپرست ...شرایط فرهنگی نامناسب و سخت گیری های افراطی جامعه امروز و خیلی مسائل دیگر
و باز هم در کنار اینها منکر سواستفاده از این مسئله نیستم .ولی دال بر رد این مسئله نیست .....بایستی مسئولین در این زمینه اقداماتی انجام بدن ..که جلوی سواستفاده های احتمالی گرفته شود ....شاید یکیش ایجاد کانونهای تحت نظارت باشد .البته نه به شیوه ای که در زمان آقای هاشمی دایر بود که به درستی زمان آقای خاتمی متوقف شد
شما بفرمایید کسی که یک ساعته صیغه میشه با کسی که همون یک ساعته با آقای دیگه ای هستش بدون صیغه ...

کدوم اسلامیه به نظرتون ؟ چه فرقی داره ؟

تامین نیاز جنسی مردان در اسلام با صیغه در غیر اسلام فحشا و فساد نامیده میشود .اگر غیر این است بفرمایید چطور ؟
سلام پاسخ شما در پاسخ به خواهر خوبم سرکار خانم فاطیما است ...
چیزی که گفتید فقط مربوط به مردان نیست.حتی برخی که صرفا ظاهر انسانی دارند چه مرد و چه زن! در غرب هستند که برای رفع این مسئله به حیوانات هم رحم نمیکنند! ..چیزی که در غرب است یک بحث تجاوز است دو بحث آزادسازی در هر شرایطی و سه بحث روسپی گری است ....ولی اگر منظورتان زنا باشد..فارغ از آنکه در ابعادی میتوان تجاوز را هم با زنا یکی دانست .....توضیح خوام داد

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام..........این سلام تقدیم به شما که از پستتون نقل گرفتم
ولی مطلبی که در ادامه مینویسم یک مطلب کلی است و صرفا در جواب به پست شما نیست .....بنابراین ممکن است برخی کلمات برداشت اشتباه شود که به شما نسبت داده شده که خیر این چنین نیست و بحث بنده کلی است ......و حتی در جواب تمامی کسانیکه در این تاپیک حضور دارند نیست .بلکه برخی بینندگان این تاپیک را نیز شامل میشود ..و همونطور که گفتم یک جواب کاملا کلی است
.
.
.

خب من به برخی موارد قابل ذکر اشاره میکنم ....و از بیان برخی موارد هم معذورم .من جمله موارد مرتبط با زنان بیوه .پیردخترها و .... ......که اگر شیعه باشید برای دانستن میتونید به مرجع تقلید خود رجوع کنید..
اگر هم شیعه نیستید ....به طبع بیان این موارد بیشتر صرفا جهت اطلاع شیعیان ناآگاه است(البته تقصیری هم ندارند ...نه فرهنگ سازی در این باره رخ داده .نه کسی درست و درمان دربارش حرف زده و نه توسط مسئولین قوانین قابل توجه و بحثی صورت نگرفته.برخی هم که در ظاهر مدافع ظاهر میشوند به قدری شور دفاع میکنند که از هر حمله ای بدتر است!) و شما هر کاری که منطبق با دینتون(رخی هم داریم که میگویند فقط عقل!.برخی هم میگویند خدا رو هم قبول ندارند) براتون ارزش داره انجام بدین و تا وقتی مسئله در اجتماع نباشد مشکلی حاصل نمیشود...همینطور که خیلی آزادانه در خانه های خودشون شراب میخورند....بی حجاب هستند در محافل خصوصی و مواردی از این دست... ..که خیلی به ما شیعیان هم ربطی ندارد!.ئلی به طبع اگر همین مسائلی که گفته شد در محیط عمومی رخ دهد ....قانون تکلیف را مشخص کرده است
اما در قبال مسئله مطروحه
1)در ازدواج موقت، مرد مسئوليت ‏پذير است و توابع اين ارتباط را از جهت فرزنددار شدن احتمالى مى‏پذيرد..... در حالى كه در عمل نامشروع اين امر وجود ندارد.
2)در ازدواج موقت، زن بايد بعد از تمام شدن مدت عقد، عده( ومدت عده بستگي به موارد خاص دارد و حداقل از دو ماه كمتر نيست) نگه دارديعني بعد از هر صيغه موقت بايد مدت نسبتا تقريبا طولاني را از صيغه شدن خودداري كند ....... ولى در زنا اين قانون وجود ندارد.
3)در ازدواج موقّت نسبت به دختر باكره، اجازه پدر و يا جد پدرى او لازم است.... در نتيجه اين كار با اطلاع خانواده و به دور از احساسات و پنهان‏كارى صورت مى‏پذيرد.
4)در ازدواج موقت «روابط» براساس «ضوابط» شكل مى‏گيرد و ارضاى جنسى به صورتى نظام‏مند و قانونى، پاسخ داده مى‏شود، در حالى كه در زنا ضابطه‏اى وجود ندارد و غيرقانونى است..در زنا صرفا بحث یک مرد و یک زن نیست!
5)در زنا فرزندی اگر متولد شد والدين مسئوليت تربيت او را عهده دار نمی شود مگر اينکه او را نيز وسيله ای برای شهوت های بعدی خود قرار دهند درحالی که فرزند احتمالی حاصل از صيغه در خانواده ای پاک قابل تربيت است .و اصطلاحا حلال زاده است و ارث هم میبرد
6)در زنا نه عده اي وجود دارد و نه از نظر شرعي طرفين حقي بر گردن هم دارند .... ولي متعه در حقيقت يك نوع ازدواج محدود است و داراي ضوابط و حقوق مشخص شده براي زوجين است . هم چنين در زمان عقد و يا عده , زن حق هيچ گونه مباشرتي يا ازدواج با شخص ديگر ندارد.
7)در ازدواج موقت پس از پایان زمان مقرر زن و مرد به هم نا محرم می شوند اما در زنا زن و مرد خطبه مرمیتی نخوانده اند که حالا بحث محرم و نامحرم مطرح باشد ...به واقع قراری برقرار نیست!

8) ازدواج موقت در بعضی از موارد ، زمینه ازدواج دائم می شود ، اما یک مرد هیچ گاه حاضر نیست با زنی که زنا کرده است ، پیمان وفاداری ببندد و بر عکس .

9) کسی که ازدواج موقت می کند ، هم ثواب می کند و هم خود را از گناه نجات می دهد.....ولی فرد زناکار هم نظر دین نسبت به او کاملا مشخص است و هم میشود شخصی منفور و به اصطلاح روسپی گر

برخی دیگر با تشبيه نكاح منقطع به كرايه و اجاره، سعي دارند كه وانمود كنند زني كه صيغه مي‏شود، در واقع به اجارة زوج خويش درمي‏آيد و اين را خلاف شأن زن و سوء استفاده از او دانسته‏اند. در پاسخ گفتني است آنچه خلاف شأن زن است، اين است كه زن همچون كالايي بدون هيچ حق و حقوقي و بدون هيچ ضابطه‏اي، مورد بهره‏برداري جنسي قرار گيرد؛ يعني، دقيقاً آنچه كه در دنياي غرب اتفاق مي‏افتد و يا آنچه كه در نزد افراد لاابالي و بي‏بند و بار در مشرق زمين مي‏گذرد! حال اينكه زن اين چنين مورد سوء استفاده قرار گيرد، خلاف شأن زن است يا اين كه او به طور قانوني و مشروع با حفظ حقوقش به استمتاعاتش دسترسي يابد؟
http://porseman.org/q/show.aspx?id=121626

امام علی (ع) : اگر عمر ازدواج موقت را حرام نکرده بود ، جز بدبخت ترین انسانها کسی دست به زنا نمی زد

(بحار الأنوار ج‏53 ص 31)

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام علی (ع) : اگر عمر ازدواج موقت را حرام نکرده بود ، جز بدبخت ترین انسانها کسی دست به زنا نمی زد
(بحار الأنوار ج‏53 ص 31)

کلا این آقای مجلسی موردی در عالم خلقت هست که براش حدیث نداشته باشه؟! :biggrin:
الان یه مردی که متاهل هست چرا باید اجازه صیغه داشته باشه؟ جز اینکه داره از هوا هوسش پیروی میکنه دلیل دیگری هم وجود داره؟؟

یادم نمیره چندسال پیش مصاحبه ی یه خانم ترکیه ای رو خونده بودم که برای زندگی کشور ایران و شهر قم رو انتخاب کرده بود ولی فقط بعد یه مدت کوتاهی از ایران فرار کرد بدلیل پیشنهادات فراوان صیغه که در شهر قم بهش میشد!

فقط جای شکرش باقیه که اکثر مردم ایران( با گرایشات مذهبی مختلف) چنین مساله ای رو در فرهنگ خودشون نپذیرفتند ...

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی چنین احکام عجیبی در قانون کشوری وارد میشه باید هم دختر مهریه های سنگینی رو طلب کنه:

احکام ازدواج موقت درفتوای آیت‌الله بهجت

شیعه آنلاین: آتی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرحوم آیت‌الله بهجت نوشت:

حکم ازدواج موقّت

۵۲۷٫ ازدواج موقّت از نظر اسلام چه حکمی دارد؟
ج. جایز، بلکه مستحبّ است.

۵۲۸٫ آیا براى مردى که همسر دایم دارد، ازدواج موقّت جایز است؟
ج. جایز است

۵۷۸٫ آیا مرد با داشتن همسر دایم، مى‏تواند ازدواج موقت کند؟ رضایت و اجازه همسر دایمی او چه نقشى دارد؟
ج. مى‏تواند و نیازى به اجازه‏ى همسر دایمی ندارد.

۵۷۲٫ آیا مرد مسلمانى که همسر مسلمان دارد، مى‏تواند زن اهل کتاب را به عقد موقّت خود درآورد؟
ج. مى‏تواند با آنان به صورت عقد موقت ازدواج کند.

۵۳۹٫ آیا ازدواج موقت مرد به نفع جامعه است یا باعث متلاشى شدن جامعه مى‏گردد؟
ج. به نفع جامعه است.

۵۴۲٫ اگر پسر و دخترى بخواهند از طریق ازدواج موقّت با همدیگر رابطه‏ى شرعى داشته باشند، در صورت‏هاى زیر چه شرایطى معتبر است؟

۱) اگر رابطه صرفا رابطه‏ى متعارف شغلى یا تحصیلى باشد؟
۲) اگر رابطه صرفا به خاطر استمتاع، جنسى بدون دخول باشد؟
۳) اگر رابطه به خاطر آمیزش جنسى (دخول) باشد؟
ج. در تمام صور جایز است، ولکن در باکره با اجازه‏ى پدر احتیاطا.

۵۴۷٫ فرق صیغه عقد موقت و زنا چیست و آیا مرد خودش مى‏تواند عقد را جارى کند؟
ج. عقد موقت مثل دایم مشروع و مشروط به شرایط است و مرد هم مى‏تواند صیغه‏ى صحیح را جارى کند و هم چنین زن نیز مى‏تواند صیغه را خود جارى نماید.

۵۵۰٫ زن و مردى که صیغه شده‏اند، چه حقوقى نسبت به هم دارند؟
ج. مرد حق استمتاع و زن حق مهر دارد.

۵۷۳٫ آیا فواحش را مى‏توان عقد موقّت کرد؟
ج. بله، مى‏شود، هر چند خلاف استحباب است.

۵۷۴٫ متعه نمودن زنان بدکاره چه حکمی دارد؟ و باید شرایط ازدواج موقت از نظر عده و… رعایت شود یا نه؟
ج. متعه کردن آن‏ها قبل از توبه‏ى شان، کراهت دارد و باید تمام شرایط ازدواج موقت رعایت شود.

۵۷۶٫ آیا در ازدواج موقت نیازى به ثبت آن در محضر رسمی مى‏باشد؟
ج. شرعا لازم نیست.

۵۸۰٫ فرزندى که از ازدواج موقت متولد مى‏شود مربوط به پدر است یا مادر؟
ج. مربوط به هر دو است.

۵۸۱٫ آیا این مطلب صحیح است که مسؤولیت طفل حاصل از نزدیکى در زمان ازدواج موقت با مرد نمى‏باشد؟
ج. خیر، صحیح نیست.

آخرین ویرایش:

vector1

اخراجی موقت
دیگه واقعا تعریف هرزگی و هوس بازی چی میتونه باشه همچی فتوا و حدیث نیست بعضی وقتا به وجدان رجوع کنید
قیافه بعضی انسانها در برابر خدا زمانی که کرده هاشون رو دستشون میدن دیدنی وقتی به خدا که میگن فلانی فتوا دا ما هم عمل کردیم ولی شوتش میکنن جهنم و میگن مگه عقل و وجدان نداشتی که هر حرفی رو مثل ربات قبول می کردی

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که فکرش خراب باشه فرقی نمیکنه به نظر من جفتشون مشکل دارن فقط فرقشون اینه که تو صیغه شاید یکسری محدودیت وجود داشته باشه ولی دوستی هیچگونه محدودیتی نداره هر دو مورد در شرایطی خاص ظالمانه هستند و در هر دو این دختر هستش که خیلی ضرر میکنه...

بالا