دوستانی ک همش اعتراض میکنن ک اره شماها دلیلشو نمیدونین صیغه دلایل خودشو داره با زنا فرق میکنه و............
لطفا اگر شما اطلاع دقیقی دارین بفرمایین و لطفا همیشه ب افرادی ک در مورد مطلبی سوال میپرسند ب این چشم نگاه نکنین ک قصد زیر سوال بردن اصل و منبع اون مطلب رو دارند من وخیلی از دوستان مسلمون هستیم اسلامو قبول داریم و ب هیچوجه از عقیده مون ب اسلام دست برنمیداریم اما خب این دلیل نمیشه که سوالی در مورد قوانینش نپرسیم من خودم ب اسلام ایمان دارم و مطمعنم اگر این قانون صیغه وجود داشته باشه حتما این دین برایش دلیل قانع کننده ای داره اما من خودم تا حالا این دلیل رو نشنیدم برای همین تو اصل این قانون شک دارم!!!!!!
اگر هم این طور نباشه و صیغه تو اسلام صحیح باشه مسلما محدودیت های زیادی داره ک متاسفانه تو اسلام موجود در کشور ما همچین چیزی نیس وشما خیلی راحت میتونی بدون هیچ محدودیتی مرتکب این عمل بشی........
سلام..........این سلام تقدیم به شما که از پستتون نقل گرفتم
ولی مطلبی که در ادامه مینویسم یک مطلب کلی است و صرفا در جواب به پست شما نیست .....بنابراین ممکن است برخی کلمات برداشت اشتباه شود که به شما نسبت داده شده که خیر این چنین نیست و بحث بنده کلی است ......و حتی در جواب تمامی کسانیکه در این تاپیک حضور دارند نیست .بلکه برخی بینندگان این تاپیک را نیز شامل میشود ..و همونطور که گفتم یک جواب کاملا کلی است
.
.
.
خب من به برخی موارد قابل ذکر اشاره میکنم ....و از بیان برخی موارد هم معذورم .من جمله موارد مرتبط با زنان بیوه .پیردخترها و .... ......که اگر شیعه باشید برای دانستن میتونید به مرجع تقلید خود رجوع کنید..
اگر هم شیعه نیستید ....به طبع بیان این موارد بیشتر صرفا جهت اطلاع شیعیان ناآگاه است(البته تقصیری هم ندارند ...نه فرهنگ سازی در این باره رخ داده .نه کسی درست و درمان دربارش حرف زده و نه توسط مسئولین قوانین قابل توجه و بحثی صورت نگرفته.برخی هم که در ظاهر مدافع ظاهر میشوند به قدری شور دفاع میکنند که از هر حمله ای بدتر است!) و شما هر کاری که منطبق با دینتون(رخی هم داریم که میگویند فقط عقل!.برخی هم میگویند خدا رو هم قبول ندارند) براتون ارزش داره انجام بدین و تا وقتی مسئله در اجتماع نباشد مشکلی حاصل نمیشود...همینطور که خیلی آزادانه در خانه های خودشون شراب میخورند....بی حجاب هستند در محافل خصوصی و مواردی از این دست... ..که خیلی به ما شیعیان هم ربطی ندارد!.ئلی به طبع اگر همین مسائلی که گفته شد در محیط عمومی رخ دهد ....قانون تکلیف را مشخص کرده است
اما در قبال مسئله مطروحه
1)در ازدواج موقت، مرد مسئوليت پذير است و توابع اين ارتباط را از جهت فرزنددار شدن احتمالى مىپذيرد..... در حالى كه در عمل نامشروع اين امر وجود ندارد.
2)در ازدواج موقت، زن بايد بعد از تمام شدن مدت عقد، عده( ومدت عده بستگي به موارد خاص دارد و حداقل از دو ماه كمتر نيست) نگه دارديعني بعد از هر صيغه موقت بايد مدت نسبتا تقريبا طولاني را از صيغه شدن خودداري كند ....... ولى در زنا اين قانون وجود ندارد.
3)در ازدواج موقّت نسبت به دختر باكره، اجازه پدر و يا جد پدرى او لازم است.... در نتيجه اين كار با اطلاع خانواده و به دور از احساسات و پنهانكارى صورت مىپذيرد.
4)در ازدواج موقت «روابط» براساس «ضوابط» شكل مىگيرد و ارضاى جنسى به صورتى نظاممند و قانونى، پاسخ داده مىشود، در حالى كه در زنا ضابطهاى وجود ندارد و غيرقانونى است..در زنا صرفا بحث یک مرد و یک زن نیست!
5)در زنا فرزندی اگر متولد شد والدين مسئوليت تربيت او را عهده دار نمی شود مگر اينکه او را نيز وسيله ای برای شهوت های بعدی خود قرار دهند درحالی که فرزند احتمالی حاصل از صيغه در خانواده ای پاک قابل تربيت است .و اصطلاحا حلال زاده است و ارث هم میبرد
6)در زنا نه عده اي وجود دارد و نه از نظر شرعي طرفين حقي بر گردن هم دارند .... ولي متعه در حقيقت يك نوع ازدواج محدود است و داراي ضوابط و حقوق مشخص شده براي زوجين است . هم چنين در زمان عقد و يا عده , زن حق هيچ گونه مباشرتي يا ازدواج با شخص ديگر ندارد.
7)در ازدواج موقت پس از پایان زمان مقرر زن و مرد به هم نا محرم می شوند اما در زنا زن و مرد خطبه مرمیتی نخوانده اند که حالا بحث محرم و نامحرم مطرح باشد ...به واقع قراری برقرار نیست!
8) ازدواج موقت در بعضی از موارد ، زمینه ازدواج دائم می شود ، اما یک مرد هیچ گاه حاضر نیست با زنی که زنا کرده است ، پیمان وفاداری ببندد و بر عکس .
9) کسی که ازدواج موقت می کند ، هم ثواب می کند و هم خود را از گناه نجات می دهد.....ولی فرد زناکار هم نظر دین نسبت به او کاملا مشخص است و هم میشود شخصی منفور و به اصطلاح روسپی گر
برخی دیگر با تشبيه نكاح منقطع به كرايه و اجاره، سعي دارند كه وانمود كنند زني كه صيغه ميشود، در واقع به اجارة زوج خويش درميآيد و اين را خلاف شأن زن و سوء استفاده از او دانستهاند.
در پاسخ گفتني است آنچه خلاف شأن زن است، اين است كه زن همچون كالايي بدون هيچ حق و حقوقي و بدون هيچ ضابطهاي، مورد بهرهبرداري جنسي قرار گيرد؛ يعني،
دقيقاً آنچه كه در دنياي غرب اتفاق ميافتد و يا آنچه كه در نزد افراد لاابالي و بيبند و بار در مشرق زمين ميگذرد! حال اينكه زن اين چنين مورد سوء استفاده قرار گيرد، خلاف شأن زن است يا اين كه او به طور قانوني و مشروع با حفظ حقوقش به استمتاعاتش دسترسي يابد؟
http://porseman.org/q/show.aspx?id=121626
امام علی (ع) : اگر عمر ازدواج موقت را حرام نکرده بود ، جز بدبخت ترین انسانها کسی دست به زنا نمی زد
(
بحار الأنوار ج53 ص 31)