جدا استادای خوبی توی دانشکده مهندسی شیمی دارید.جدا صنعتی اصفهان دیگه تبدیل به یه شکنجه گاه شده!
به یه استاد محترم دانشکدمون(ایشون استثنائن) خیلی نمیگذره که صنعتی کاملا از سایر دانشگاهها جا میمونه!
ما که اصفهانی هستیم می نالیم، خوابگاهیهای بیچاره که دیگه..............
جدا صنعتی اصفهان دیگه تبدیل به یه شکنجه گاه شده!
به یه استاد محترم دانشکدمون(ایشون استثنائن) خیلی نمیگذره که صنعتی کاملا از سایر دانشگاهها جا میمونه!
ما که اصفهانی هستیم می نالیم، خوابگاهیهای بیچاره که دیگه..............[/
اون ورتر از شکنجه گاه زنده نمي توني از اينجا بيرون بياي کور - کچل و....![]()
سلامممممممممم
از بچه های دانشگاه کسی می داندر که دکتر نصر ودکتر حجت چه دروسی در چه زمانی را ارائه کردن![]()
به نام خدا
باسلام
واقعا یکی از آرزوهام قبولی در دانشگاه صنعتی اصفهان بود
قدر دانشگاهتونو بدونید
بدرود
سلام ببخشید راست میگن که بعد از دو ترم مهمانی حتی اگه معدل خوب هم داشته باشی صنعتی دائم ات نمی کنه؟
بچه ها من دو ساله که از صنعتي اومدم بيرون، توي دانشگاه علموص و تهران بودم با بروبکس خواجه، تربيت و مالک اشتر هم رابطه داشتم
قدر صنعتي رو بدونين
من تو 5 سالي که توي صنعتي بودم هميشه در حال پيشرفت بوده، از وقتي رفتم هم دورا دور از احوالات خبر مي گيرم و مي بينم هنوز در حال پيشرفته
بايد بياين جاهاي ديگه رو ببينين که قدر اونجا رو بدونين، منم وقتي اونجا بودم از دست استادا شاکي بودم، نمي گم بهشته ولي از خيلي از دانشگاه هاي تهران بهتره
( ديگه اوضاع سياسي رو قاطيش نکنين، من سال 81 (زمان اوج خاتمي) با دوست دخترم تا 11 شب بيرون بوديم پشت خوابگاه، سال آخر اصلاً بيرون نمي تونستيم بريم (زمان اوج متهجرين) )
پ.ن. محلوجي هنوز دم دره؟
منظورت از پرانتز آخری واضحتر میگی....
آقا نیستی ببینی با کارشناسی ها چه کردن...یه پارکینگ ساختن دم در نمیذارن ماشین بیاری داخل از اونجا یا باید منتظر داخلی باشی یا منتظر اتوبوسهایی که از اصفهان میاند تا بتونی بری دم دانشکده ات....
دانشگاه رو به گند کشیدن اساسی...کسی نگهبانا رو آدمم حساب نمیکرد حالا چنان بهت نگاه میکنن انگار کی هستن...
جداً؟ خيلي بد شد! ماشين سواري تو دانشگاه خيلي حال مي داد!
خوب زمان خاتمي يکم فضا باز تر بود از همه نظر ديگه...
واقعان منون كه راهنماي كرديد متاسفانه خودم متوجه نشده بودملطفا فارسی بنویسید...به قوانین احترام بذارین...نظم تالار مهندسی شیمی به یه نواخت بودن و عدن تفاوت شهر و دانشگاه هستش...اسم دانشگاهها و بخش اونها اینجاست...لطفا در این زمینه اینجا فعالیت نمایید و جهت مباحث مربوط به مهندسی شیمی در تالار مربوطه وارد گردید...برای اسپم میتوانید به بخش گفتمانها(در مهندسی شیمی)بروید و برای موارد مختلف وارد تالارهای خودشان شویید
چرا اینجا همه بچه هایی که مال صنعتی اصفهان هستن میم شیمی هستن؟
آقا نیستی ببینی با کارشناسی ها چه کردن...یه پارکینگ ساختن دم در نمیذارن ماشین بیاری داخل از اونجا یا باید منتظر داخلی باشی یا منتظر اتوبوسهایی که از اصفهان میاند تا بتونی بری دم دانشکده ات....
دانشگاه رو به گند کشیدن اساسی...کسی نگهبانا رو آدمم حساب نمیکرد حالا چنان بهت نگاه میکنن انگار کی هستن...
؟؟؟
راس مي گي ؟؟؟
اخه چرا ؟؟؟
من الان 3 ساله كه از دانشگاه صنعتي اومدم بيرون ...
واييييييييييي چقدر دلم براش تنگ شده ...
براي رينگ ...
براي سوپر پرنده (هنوز هست؟)
برا سلف ازاد ...
براي پارك چمن ....
هييييييييييي تالار هشت .........
تاب تاب عباسي هاي جلو خوابگاه 9
واييييييييييييييي
بچه ها قدرشو بدونيد .........
دلم براي تك تك لحظه هاش تنگ شده ...
بابا خفناااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
موفق باشید
بابا خدارو شکر کن که نیستی که ببینی چی به سر دانشگاه آوردن و دارن میارن...
چرا اینجا همه بچه هایی که مال صنعتی اصفهان هستن میم شیمی هستن؟