من میخوام اثبات کنی سوال مهمتر اینه که آیا تو میخوای اثبات کنی؟؟مطمئنی؟؟از تمام جهات به قضایا نگاه کردی؟![]()
اي بابا ارام جان من ديگه آّب كه از سر گذشته سعي نكن منو بترسوني....شما ميتونستي هيچي نگي ولي هرچي گفتي عليه خودت توي دادگاه استفاده شد
اينم اثبات كچل دماغو بودنت

اين مدرك كچل بودنت كه به طور واضح اشاره ميكني بهش...سعي نكن انكار كني اسناد ديگه هم موجوده...خب منم در موردادمین چیزی بیشتر از شماها نمیدونم..برای همین مجبورممیفهمی؟؟مجبور!!
2- بابا برای تو که اکت بافتم دادم بهت!نشون به اون نشون که برای تو رو دو برابر سمیرا سر انداختم!!ماشالا ابعادت زیاد بود خیلی طول میکشید هر رج بیاد بالا!!جونم در اومد !!حالا یادت رفته!؟!؟
3- موضوع چنگ چهانی سومه
4- کی؟من؟برو ملودی!!ّرو خجالتبکش!!هنوز که هنوزه دارم داروی رفع کچلی مصرف میکنم!!یه دونه مو روی سر من نذاشتید تو و سیمیرا!!تازه تازهداشت یکی دوتا مو جوونه میزد که دوباره سر و کله ت پیداشد!!!
5- مو؟نه!مامان!!!!برک یه کلاه بذارم سرم این جوونه ها رو نبینی!!
6- دیگه برای چی؟؟قبلا اگه نقطه ضعف نشون میدادم برای این بود که کچلم نکنید!!الان که مو ندارم برای چی باید شام بدم؟هان؟؟تو اصلا خودت دوستداری با یه آدم کچل بری شام بیرون!!؟!
7- کی؟مون؟یه موقعی همسایه مون که بچه دار میشد من کل تهران رو مهمون میکردم بهترین رستوران ها!!
8- برای مواقع اضطراری گذاشتم کنار!!مثلایه موقعی آدمهایی کلید قفل درم رو بسازن بی اجازه بیان تو خونه م !!!برای اون موقع ها نگهش داشتم!!![]()
9- ملودی من به فکر تناسب اندام خودتم!!من بخوام همه ش رو بهت بدم میدونی وزنت از اینی هم که هست خیلی بیشتر میشه؟؟راستش نمیخواستم بگم ولی مامانت هردفعه زنگ میزنه کلی خواهش میکنه که بهت شام و شیرینی ندم!!میگه این دختر رو دستمون مونده میخوایم لاغرش کنیم بلکه تونستیم آبش کنیم بندازیم به یکی!!![]()
10- هیچ کس مثل من لارج نمیشم!!لارج که هیچ من سه ایکس لارجم!!

؟؟ســلام آرامش جـان
فقط یک سوال:
1) در مورد این تصویریکه برام فرستادی کمی توضیح بده.![]()

ووووووای دستت درد نکنه!!چقدر الان میچسبه!!
1-خب راه تنفسم مشکل داشت گرفته بود همینجوری که بیکار بودم داشتم لینک صندلیم رومیفرستادم بایهدست دیگه راه تنفسم رو هم باز میکردم![]()
اين پست نشون ميده طبق گفته خودت وقتي داشتي لينك رو ميزاشتي دستت توي دماغت بوده در نتيجه دماغو هستي..... اينم اثبات دماغو بودنت هست

حالا كه دوستان متوجه شدم ارام كچل و دماغو هست