به به دایی سوزونه
سلام عزیزم
آخ جااان
اول پیش درآمد سوالا:

خوب حالا خود سوالا:فقط گفته باشم!کوتاه جواب بدی با مهدی طرفی
فقط جواب کامل وبلند
1-همیشه واسه اینکه از تصمیمت برگردی باید 80 نفر آدم رای بدن تا نظرت عوض بشه؟ربطی به فوق لجباز بودنت نداره احیانا؟
آخه به صلاحم بود که برنگردم، به خاطر شرایطی که داشتم، بچه ها به من لطف داشتن، ولی اگه شرایط مثل سابق میبود، و اون افرادی که اضافه شدن ، نمیشدن، بازم برنمیگشتم
2-چرا توی قضاوتت در مورد دیگران انقدر به حست اعتماد میکنی؟مثلا حس میکنی فلانی از فلان موضع باهات حرف زد یا نسبت به یه نفر حس خوبی داری!احتمال نمیدی حست اشتباه کنه؟تا حالا اشتباه نکرده؟(سوال 3 قسمت بود هر قسمت 2 نمره)
بعضی وقتا موضع گیریهای تندی میکنم، راست میگی، باید ملایم تر برخورد کنم، ولی تلاش کردم که بهتر بشم، اگه دقت کنی متوجه تغییرات میشی، ولی حس تا حدودی واقعیت رو میگه، اخه یه چیزایی هست که فقط منو اون شخص میدونیم، مثلا طرف با من یه مشکل شخصی داره، یهو میبینی تو یه تاپیک کاملا بیربط اومده به من توهین میکنه یا نظر مخالف من میده ولی با کلی جوسازی، اینجاست که آدم کنترلشو از دست میده. مورد خاصی یادم نمیاد که حسم اشتباه کرده باشه
3-فکر نمیکنی مدیریت رفتارای خاص خودشو ایجاب میکنه؟حداقل توی ایران؟(تو بهش میگی حرف زدن از موضع مدیریت)
تا حدودی قبول دارم، مدیریت در ایران اگر براساس اصول مدیریت باشه، بعضی جاها جواب نمیده، ولی بعضی از مدیرا، به خاطر این مساله نیست که برخوردشون یه جوریه، اونا واقعا جو مدیریتی گرفتتشون و این حال منو بهم میزنه
4-توی ذهنت بین ترک و فارس خط کشیه؟توی دوستیات چی؟ترک بودن معیاره برات؟
نه اصلا، تو دوره ارشد بهترین دوست من فارس زبانه، ولی برحسب شناختی که از دوستیها دارم، ترک ها گزینه خوبی برای دوستی های پایدار هستند
5-کلا نظرت درباره خط کشی بین ترک و فارس چیه؟اگه هست کیا این خطو کشیدن؟چرا؟اصلا باید باشه؟(به سوال قبل نزدیکه ولی فرق داره!گفتم نپیچونی)
یاد یه چیزی افتادم، ترم اول که اومده بودیم واسه ارشد، استادمون که درس میداد، مثلا میخواست یه معیاری بگه، میگفت من اینو میگم تا یه خط کشی باشه دست شما، هی میگفت من این خط کشو میدم دست شما، ما هم فکر میکردیم که منظورش خط تشخیصه دیگه، بعد که درس تموم شد و استاد رفت، رفت پشت تریبونش دیدم یک خط کش اونجاست 

من اگر انتظار دارم که به قوم و نژاد من احترام گذاشته بشه، خودم باید به قومیتها و نژادهای مختلف احترام بزارم، ولی سیاستهای غلطی اجرا شده و باعث ایجاد کلی کدورت در بین قومیتها شده، الان خط کشی هست و کسی هم نمیتونه انکارش کنه
6-اگه تو رو بذارن استاندار آزربایجان(فرض محاال!مثلا خورده تو سر رییس جمهور

)اولین کاری که میکنی چیه؟
آزربایجان منظورت کدوم استانه؟ آخه استانهای مختلف آزربایجانف سیاستهای مختلفی رو نیاز داره، سیاستی که تو تو غربی باید پیاده کنی، با سیاستی که تو شرقی باید پیاده کنی کلی فرق داره، ولی اگه منظورت یک استان کاملا ترک نشین باشه، اینجوری بهت میگم، تلاشم این خواهد بود که در سطح ملی حق مردم استانم رو پیگیر باشم
7-اگه کسی بی اجازه وارد حریم خصوصیت بشه چه عکس العملی نشون میدی؟برخوردت با اون آدم چجوریه؟(این میتونه فقط پرسیدن یه سوال خصوصی هم باشه!همه حالاتشو در نظر بگیر)
مطمئنا ناراحت میشم ولی بستگی داره که منظورش چی باشه و چقدر به حریم خصوصی تجاوز کنه
این جمله رو واسه من توضیح بده کامل!یعنی چی؟کی جدا کرده؟چرا؟(اینم به سوال 5 نزدیکه ولی فرق داره)
همیشه تاریخ، ترکها حکومت داران منطقه بودند و اکثرا حکومتهایی مقتدر ، ولی الان از هم جدا شدیم، من اصلا تو این مملکت راحت نیستم، انگار روحم در قفسه، نفسی که میکشم آلودست، وقتی در برنامه کودک شبکه استانیم، نشون میده که یک بچه دهاتی ترکی حرف میزنه ولی یک بچه شهروند ارومیه فارسی حرف میزنه، یعنی عذاب روحی و شروع مرگ تدریجی من! همیشه که میرم کنار رود ارس دوست دارم هر چی سنگه پرت کنم سمتش!
9- یه دایی به عروسش چه نصیحتی میکنه؟
اینکه قدر زندگیتونو بدونین، مواظب همدیگه باشین
10-یه سوال خانوادگی:تا حالا چند بار دلت خواسته طلاق مهدی رو بگیری؟(be honest)
از تو؟ هیچ وقت
11-الان دلت نمیخواد منو به خاطر سوالام خفه کنی؟
نه واسه چی اخه؟
راستی این چه وضع نقل قول گرفتنه؟یا تیکه تیکه نقل قول بگیر(مث بابک)یا نقل قولو منهدم نکن
اخه سخته اونجوری، اون اولشم میزارم بمونه که اسم طرف مشخص باشه، میگی چکار کنم؟
بر میگردم
منتظرم