خوب!حالا دور سوم سوالا!فقط جواب کوتاه نداریما
(میبینی حالت بده بعدا جواب بده ولی کامل!!!!!!)
سوالای تو رو که حداقل کامل جواب دادم
1-خفن ترین سوتی ای که تا حالا دادی(قابل تعریفش البته!)رو برامون بگو.
شادمهر یه آهنگ داره،میگه بگو از کجا آوردی این چشای مثل گربه، تو کارشناسی، با یکی از بچه هانشسته بودیم این آهنگم داشت پخش میشد، منم یهو برگشتم به دوستم گفتم بگو از کجا آوردی ... ، یهو یادم افتاد که دوستم چشاش انحراف داره
2-توی زندگیت اسوه،الگویا اسطوره داری؟
اسوه بدین معنی که سعی کنم مثل اون باشم نه، ولی کلا از آدمای بزرگ که در طول تاریخ همیشه حرف حق رو گفتند خوشم میاد وسعی میکنم تو زندگیم روش اونا رو پیاده کنم
3-تا حالا شده پوست اندازی طرزتفکر داشته باشی تو زندگیت(تحول اساسی منظورمه)؟اگه آره تدریجی بوده؟تحت تاثیر کسی؟(کامل جواب میدیا
)
آره، بحث هویت طلبی، من قبلا هیچ علاقه ای به بحث هویت طلبی نداشتم، تو ترمهای اول لیسانسمف با کسانی افتادم که الان بیشترشون تو زندانن، همنشینی و ضحبتهای اونا خیلی رو من تاثیر داشت، من خیلی عوض شدم
4-فرض کن وسط همون هفت خبیث مجاازاتت میکنن سوسک بخوری.میخوری؟(پسر خاله داغون من یه بار این کارو انجام داد

)
نههههههههههههههه!!!! عمرااا! نمیکشن که نخورم، از این کارا نمیکنم
5-اولین چیزی که با خوندن این سوالا به ذهنت میرسه بنویس.
فرقون:

ت
و و مهدی
خاله زنک بازی:
محمممد آقا
کمیسیون بیداری اسلامی مجلس شورای اسلامی:
خواب
پرادو: ی
کی از همشهریام که از دار آویزان شد
هابیل علی اف:
کمانچه، استادددددددددددددد
هتل امیرکبیر:
هزاوه خان
QC:
رجا
نشتی قطار:
نشتی قطار؟
از کجاش نشتی میده؟ مولد بخار
6-نهایت موفقیتی که برای خودت توی زندگی متصوری چیه؟(از همه لحاظ)
شخصیت مهم در سطح ملی
7-خفن ترین شیطونی بچگیات چی بوده؟اصلا شیطونی میکردی یا از این خرخونا بودی که همش رو اعصابن؟(
)
بچه که بودم آروم بودم، ولی شیطونی هم میکردم، یه بار زدم پای خروس همسایه رو شکوندم 
8-چقدر رفتاراتو براساس عرف تنظیم میکنی؟اصلا به نظرت عرف عامل تعیین کننده ای هست؟نمیشه باهاش جنگید؟عرف قوی تره یا اعتقاد؟
عرف خیلی مهمه، اعتقاد هم مهمه ولی دوست ندارم ضد عرف باشه کارام و حرکتام، ولی عرف تا جایی که از خط قرمز اعتقاداتم عبور نکنه
9-اگه من به جای تو روی صندلی نشسته بودم ازم چه سوالی میپرسیدی؟
تا حالا عاشق شدی؟
10-الان حس جزغاله شدن بهت دست نداده؟
نه