#پست قبلی
چند تا از پستای سوال و پاسخ رو خوندم و آقای فرزاد رو شبیه به سخت پوستها دیدم
مثل همیشه تلخ...
چرا سخت پوست؟...باید سیال باشم مثل هوا؟...یا سنگ باشم مثل سنگ؟...بهتره خمیر باشم در مقام عمل....نیستم؟
- گفتین که انعطاف دارین؟ سخت پوستها زیاد انعطاف ندارن نسبت به محیط بیرون
من سخت پوست نیستم.چه ویژگی منو اینطوری معرفی کرده به شما؟
چرا سخت پوست؟ چون اصلاً فکر نمی کردم که یه پسر احساساتی توو پوسته سخت ظاهریتون داشته باشین؛ که این همه بار احساس رو گذاشتین روی کولتون و باهاش زندگی می کنین و اوف نمی گین؛ منتها همین احساسات بعضی وقتها آدم رو کمی کند می کنه در عکس العمل به بیرون از این نظر انعطاف به اتفاقات شاید نداشته باشن البته می گن تیرماهی ها که عنصر آب هست زیاد گریه می کنن
خب سری دوم رو هم بپرسم ماشالا سرعت خوبی دارین مث همیشه در نوشتن
بسم الله
1- یک خاطره از روز اول مدرسه که فقط یه دونه هستو تعریف کنین
2- من یادمه به یه دختربچه که موفرفری بود گفتم موفرفری، حس کردم ناراحت شده، یادم نیس زیاد یه چیزی هم گفت که دو ساعت مجبور شدم توضیح بدم که موفرفری دوس داشتنی هست و ... چرا موفرفری ها حساسن به موهاشون؟
3- بدترین و بهترین خصلت سبزواریا از نظر شما؟
4- با دوسال موندن توو سبزوار چه خصلتی(ترجیحاً خوب) از اونا رو اکتساب کردین؟ حرف زدنتون مثلاً عوض شده یا می شه؟
5- خواب ددیدم اومدم اینجا یوزرمو باز کردم؛ برای همین بعد ی ماه اومدم ببینم چه خبره؛ اگه ی قلم مو داشتی که سحرآمیز بود، چه خصلتی رو به فرزاد حالا اضافه می کردین؟ چی ازش کم می کردین؟
6- همون قلم مو رو حالا برای من استفاده کنین، یکی کم کنین یکی زیاد کنین از خصلتهام
7- از خصلتهای من بگین پنج تا خوبش پنج تا بنجل و بدش
8- معنی اینا چی می شه یا علامت چی می تونه باشه؟
لرزیدن دست
پریدن پلک
لرزش چونه
خوره ذهنی
سیاهی رفتن چشا
سوختن ته چشا
9- فرض کنیم یکی علاقه به معماری داره و فکر می کنه طرح خوبی می تونه بزنه، چجوری اون عطش به طرح زدن رو بدون تحصیلات آکادمیک برطرف کنه؟
10- چرا بعضیا بعضی وقتها توو مجازی و حتی دنیای واقعی بی محابا به آدمها توهین می کنن؟ تادیب هم اثری نداره، یه خشم ذاتی به دور و ورشون دارن
ممنون از جوابای قبلی؛ خسته نباشی
بازم بیام؟