صداقت خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟منم ساده

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
به آدمها اعتماد کن تا با تو صادق باشند.((رالف والدو امرسون))

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونوقت نتیجه ی اعتماد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همیشه ام صداقت نی.....

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید اولین انتخاب کسی نباشم،اما انتخابی بزرگم.شاید ثروتمند نباشم ،اما ارزشمندم.تظاهر به کسی که نیستم نمیکنم،چون از اینکه خودم باشم راضیم.شاید به برخی از کارهای گذشتم افتخار نکنم اما به آنچه که امروز هستم میبالم.شاید کامل نباشم اما،نیاز هم به کامل بودن ندارم.مرا همانطور که هستم بپذیر یا همانطور که میروم تماشایم کن ...

m roz

عضو جدید
صداقت خوبه ولی نه به این معنی که هر چی تو ذهن و دلت میگذره فاش کنی. گاهی صداقت با کسی که درک درست از این کلمه نداره نه تنها کار خوبی نیست بلکه 1موقعی 1جائی نقطه ضعف میشه واسه ضربه خوردنت.

saghar*20*

عضو جدید
پس تکلیف دروغ مصلحتی چی میشه؟؟
بعلهههه صداقت همیشه هم خوب نیس............:)

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوب هست ولی گاهی نیاز نیست همه چیز گفته بشه درحد ضرورت

ریحانه...

عضو جدید
صداقت چه خوبه چه بد من دوسش دارم و البته قبول دارم باید بعضی وقتها سکوت کرد و چیزی نگفت :smile:
صداقت باعث میشه خیالت راحت باشه
هیچ چیز تو دنیا ارزش شکستن این ارزش رو نداره:)

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
صداقت در مقابل دروغ واژه ی خوبیست
اما صداقت به معنای سادگی نه خوب نیست

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
صداقت در همه موارد خوبه....

mohamad_musavi69

عضو جدید
به نظر من اگه از هر چیزی جای خودش استفاده نکنیم به بدی یا زشتی تبذیلش کردیم.
ما بدی یا زشتی نداریم ولی با استفاده اشتباهشون اونارو به بدی تبدیل می کنیم.
جایی هست که صداقت زیباست و باید باشه اگه صداقت نباشه یه زشتی یا ... ببار میاد. همینطور هم یه جایی صداقت نباید باشه و نبودش باعث درستی و شیرینی میشه.
پس هر دو لازم هستن اما باید جای خودشون استفاده بشن.

انیشتن

عضو جدید
فقط به شوهراتون راست نگین چون بدبخت میشین بنانیس همه چی مردا لدونن مردا مظلوم نمایی میکنن که همه رو راست بگی بعدش همچی از دماغت میارن نفهمی از کجاخوردی اصلا وقتی میرین بیرون کسی بهتون تکه انداخت نیاین به شوهرتون بگین مردا جنبه راستگو بودن شمارو ندارن یه دفعه دیدی طلاق دادن مردا کله خرابن همه چی از دستشون برمیاد