مهدی 108
عضو جدید
«الحمد الله الذی جعلنا من المتسکین بولایه امیرالمومنین والائمه معصومین»
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بنابر منابع اصیل شیعه و سنی، امیرالمؤمنن علی بن ابیطالب (ع) در 13 رجب سی[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] سال بعد از عام الفیل، در شهر
مکه و در خانه کعبه به دنیا آمد.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مورخان عرب نوشتهاند که وقتی «فاطمه بنت اسد» مادر علی (ع) دچار درد زایمان شد[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] به کنار خانه کعبه رفت و اینگونه
مناجات کرد: «پروردگارا! من به تو و به همه پیمبران و[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] کتابهایى که از سوى تو آمده است ایمان دارم ، و گفتار جدم
ابراهیم خلیل که این[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] خانه را بنا کرد را تصدیق میکنم. پروردگارا! به حق همان کسى که این خانه را بنا نمود،[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و به حق این نوزادى که در شکم من است، ولادت او را بر من آسان گردان». به دنبال [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این دعا بود که ناگهان خانه کعبه
شکافته شد و فاطمه به داخل خانه رفت و از دیدگاه[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] حاضران و زوار پنهان گردید و دیوار خانه نیز مانند اول به هم پیوست. [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مردم که هراسان شده بودند خواستند قفل در را باز کنند ولى در باز نشد، و دانستند[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] که سرىدر این کار هست و این
ماجرا از جانب خداى تعالى است. محلی که برای [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مادر امیرالمؤمنین (ع) شکافته شد اکنون "مستجار" نامیده میشود
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و چسبیده به "رکن یمانی" است.
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از آن زمان بیش از 1440 سال میگذرد. با اینکه در این مدت مدید، خانه کعبه بارها [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و بارها تعمیر و حتی از نو بازسازی
شده است اما هر بار پس از تعمیر، نوسازی [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و حتی تعویض سنگها، دوباره محل شکافته شدن ظاهر میگردد![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمای نزدیک از شکاف دیوار که تعمیر شده است:[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عکس دیگری از محل شکاف که در تعمیری دیگر مرمت شده است:
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مقایسه عکسهای زیر با عکسهای بالا نشاندهنده تعمیرات متعدد در سالهای مختلف است:
[/FONT]
[/FONT]

فیلم محل شکافته شدم کعبه رو از اینجا دانلود کنید