شکافته شدن کعبه برای ولادت علی(ع) ؛ معجزه‏ای جاویدان

مهدی 108

عضو جدید
«الحمد الله الذی جعلنا من المتسکین بولایه امیرالمومنین والائمه معصومین»

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بنابر منابع اصیل شیعه و سنی، امیرالمؤمنن علی بن ابی‏طالب (ع) در 13 رجب سی[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] سال بعد از عام الفیل، در شهر

مکه و در خانه کعبه به دنیا آمد.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مورخان عرب نوشته‏اند که وقتی «فاطمه بنت اسد» مادر علی (ع) دچار درد زایمان شد[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] به کنار خانه کعبه رفت و اینگونه

مناجات کرد: «پروردگارا! من به تو و به همه پیمبران و
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] کتاب‏هایى که ‏از سوى تو آمده است ایمان دارم ، و گفتار جدم

ابراهیم خلیل که این
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] خانه را بنا کرد را تصدیق می‏کنم. پروردگارا! به حق همان کسى که ‏این خانه را بنا نمود،[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و به حق این نوزادى که در شکم من است، ‏ولادت او را بر من آسان گردان». به دنبال [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این دعا بود که ناگهان خانه کعبه

‏شکافته شد و فاطمه به داخل خانه رفت و از دیدگاه
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] حاضران و زوار پنهان گردید و دیوار خانه نیز مانند اول به هم پیوست. [/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مردم که هراسان شده بودند خواستند قفل در را باز کنند ولى در باز نشد، و دانستند[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] که سرى‏در این کار هست و این

ماجرا از جانب خداى تعالى است. محلی که برای
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مادر امیرالمؤمنین (ع) شکافته شد اکنون "مستجار" نامیده می‏شود

[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و چسبیده به "رکن یمانی" است.
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از آن زمان بیش از 1440 سال می‏گذرد. با اینکه در این مدت مدید، خانه کعبه بارها [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و بارها تعمیر و حتی از نو بازسازی

شده است اما هر بار پس از تعمیر، نوسازی
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و حتی تعویض سنگ‏ها، دوباره محل شکافته شدن ظاهر می‏گردد![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمای نزدیک از شکاف دیوار که تعمیر شده است:[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عکس دیگری از محل شکاف که در تعمیری دیگر مرمت شده است:

[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مقایسه عکسهای زیر با عکسهای بالا نشاندهنده تعمیرات متعدد در سالهای مختلف است:

[/FONT]​

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

فیلم محل شکافته شدم کعبه رو از اینجا دانلود کنید

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون خيلي جالب بودن