شما چه گیاهی تو خونه دارین؟

nargessss

عضو جدید
photo0027.jpgPhoto1200.jpgاینم درخت پرتقالمون سبزه برا الانه زرده هم برا پارساله ک خوردیمشون

nargessss

عضو جدید
Photo1178.jpgPhoto1183.jpgاینم سانسوریا و کاج سوزنی من . البته درختا و گیاه های زیادی دارم ک شامل پرتقال . نارنج.سپستان.کنار.انبه.انجیر.درخت یاس .نرگس لاله.ارکیده ک وقتی ب گل نشست عکسشو میذارم

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما حسن یوسف و دیفن و گل ناز و شمعدانی داریم .
نارنج و خیار هم تازه کاشته ام .

در حیاط هم یاس و انگور و زرد آلو و گیلاس و آلبالو و توت قرمز و انجیر داریم . ولی غیر از انجیر هیچ کدام خوب میوه ندادند . انگار مریضند همه شان . شاخه هایشان خود به خود خشک میشد . توی شاخه های زردآلو یک حشراتی راه میرفتند . گیلاس و آلبالو فقط چند تا میوه داد . میوه های انجیر هم خیلی بی مزه بود .
امسال نمیدانم چه کار کنم که خوب میوه بدهد؟

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب ایشان سه تا قلمه حسن یوسف گرفتن و تو شیشه لب پنجره گذاشتن در همین جا چندتا نکته کوچلو متذکر میشم : دوستای گلم قسمت انتهایی قلمه که ما ازش انتظار داریم ریشه تولید کنه بهتر هست محیط تاریکی براش فراهم کنیم به این صورت که مثلا دور همین شیشه رو پلاستیک سیاه بگیریم و یا ظروف تیره تر استفاده کنیم اینجوری درجه ریشه زایی و اطمینان ما بالاتر میره. نکته بعدی اینکه قلمه ایی که ریشه نداره و اینهمه برگ داره و تازه برگهای بزرگ و گسترده ایی داره رو نباید تو نور مستقیم آفتاب گذاشت اگر میزاشتش سمت چپ گلدن شمعدانی خیلی بهتر بود هرچند اینجایی هم که هست خیلی بد نیست ، اینجوری آب کمتری از برگ ها تبخیر میشه و قلمه میتونه انرژیشو بزاره واسه ریشه زایی. همیشه لب پنجره از قسمت های داخلی خونه سردتر هست اگر هوای شهرتون زیر 15 درجه هست پیشنهاد میکنم یک پایه و یا صندلی بزارن و گمی گلدنا رو از شیشه پنجره فاصله بدن تا زمانی که دمای هوا مناسب تر بشه.

دوستا دقت کنید سطح قلمه زخمی هست ، گیاه هر وقتی جاییش خراش برداره و زخمی بشه ماده ایی به نام اتیلن تولید میکنه که بهش میگیم ماده پیری همون ماده ایی که باعث میشه موز زرد بشه یا پرتقال نارنجی بشه یا گوجه فرنگی از سبز به قرمز برسه و اگر قلمه ایی اینقدر مجروح باشه معلومه ریشه که نمیزنه هیچ میگنده و میمیره :( در ضمن این قلمه گل آذین داره نمیدونم تو عکس تشخیص میدین یا نه همون خوشه ایی که انتهای قلمه در کنار برگها هست این گل آذین رو حتما باید حذف کرد اصلا ما یه قانون داریم حداکثر نباید از گیاهی که گل داره قلمه گرفت و اصلا نباید از ساقه ایی که گل داره قلمه گرفت آخه اون ساقه همه انرژی و تواناییشو گذاشته واسه گلدهی و کلا تو فاز ریشه دهی
نیست :)

میبینید انتهای قلمه و حتی محله گره ها ( نقطه اتصال برگ به ساقه گره گفته میشه ) سیاه شدن و قلمه در حال گندیدن هست و ذره انرژی هم که داره به گفته دوستمون دراه برگ تولید میکنه اینجوری به رسیدن خودش به مرحله مرگ حتمی داره کمک میکنه :(

آقای خوانساری قلمه رو داخل آب بگیرید و با دست دیگه اتون یک چاقوی یا تیغ تیز دست بگیرید و همون زیر آب انتهای ساقه رو قطع کنید تا راه آوندها برای جذب آب باز بشه امیدورام که ریشه بزنه . برای امتحان هم یکی از قلمه ها رو بعد از برید ته ساقه در داخل گلدانی که توش فقط خاکبرگ هست بکارید ببینید کدومش میگیره و زودتر رشد میکنه.مرسی

من یک جوانه ام

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما حسن یوسف و دیفن و گل ناز و شمعدانی داریم .
نارنج و خیار هم تازه کاشته ام .

در حیاط هم یاس و انگور و زرد آلو و گیلاس و آلبالو و توت قرمز و انجیر داریم . ولی غیر از انجیر هیچ کدام خوب میوه ندادند . انگار مریضند همه شان . شاخه هایشان خود به خود خشک میشد . توی شاخه های زردآلو یک حشراتی راه میرفتند . گیلاس و آلبالو فقط چند تا میوه داد . میوه های انجیر هم خیلی بی مزه بود .
امسال نمیدانم چه کار کنم که خوب میوه بدهد؟
میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟
نداشتن طعم میه ارتباط نستقینی با کمبود مواد غذایی داره

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟
نداشتن طعم میه ارتباط نستقینی با کمبود مواد غذایی داره

راستش پارسال تابستان که وضع باغچه خیلی خراب بود رفتیم و دیدیم توی شاخه ها حشره هست . نمیدانم الان هم هستند یا نه .
صاحبخانه مان خیلی شاکی بود . میگفت تقصیر ماست که باغچه خراب شده . من برنامه ام آبیاری یک روز در میان بود برای تابستان . البته گاهی هم دیر میشد .
واقعیتش نه ما و نه صاحب خانه هیچ کدام نمیدانستیم باغچه چه قدر باید آبیاری بشود . شاخه ها عجیب خشک میشدند . . .

اگر حشره ها را دیدم عکسش را میگذارم انشالله . ممنون از راهنمایی هایتان .

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش پارسال تابستان که وضع باغچه خیلی خراب بود رفتیم و دیدیم توی شاخه ها حشره هست . نمیدانم الان هم هستند یا نه .
صاحبخانه مان خیلی شاکی بود . میگفت تقصیر ماست که باغچه خراب شده . من برنامه ام آبیاری یک روز در میان بود برای تابستان . البته گاهی هم دیر میشد .
واقعیتش نه ما و نه صاحب خانه هیچ کدام نمیدانستیم باغچه چه قدر باید آبیاری بشود . شاخه ها عجیب خشک میشدند . . .

اگر حشره ها را دیدم عکسش را میگذارم انشالله . ممنون از راهنمایی هایتان .
ممکنه سوسک چوبخوار باشه حتما شاخه های خشک و اضافی و بیمار رو حذف کنید و محلش رو با چسب یاغبانی بپو.شانید.

maryamgh65

عضو جدید
جناب po7ya چه گلای خوشگلی دارین
ما هم سه چهار هفتس گلدون خریدیم اما متاسفانه انگار خونه ما زیاد بهشون خوش نمیگذره؟
من چند تا سئوال راجع به گلام دارم کجا بپرسم؟

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خونه ما آپارتمانيه و اونقدر فضا براي گل و گياه نداريم و مامانم زياد با گياه حال نميكنه ولي من به خاطر خودم 3-4 تا گلدون دارم و مواظبشون هستم توي نمايشگاه هم براشون ورمي كمپوست خريدم خيلي دارن حال ميكنن
كسي ورمي كمپوست ميخواد؟ من دوتا بسته اضافه دارم

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
خونه ما آپارتمانيه و اونقدر فضا براي گل و گياه نداريم و مامانم زياد با گياه حال نميكنه ولي من به خاطر خودم 3-4 تا گلدون دارم و مواظبشون هستم توي نمايشگاه هم براشون ورمي كمپوست خريدم خيلي دارن حال ميكنن
عکس مکس نداری از گلدونات ما هم ببینیم حال کنیم؟!

maryamgh65

عضو جدید
عزیزم خوشگل بودن حالا دیگه به این زیبایی نیستن!
افسوسسسسسسسسسس

maryamgh65

عضو جدید
مرسی عزیزم
یه سر به اینجا بزن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/62686-پرسش-و-پاسخ-و-درخواستهای-بخش-باغبانی/page328
توضیح دادم!
ممنون میشم کمکم کنین

بالا