میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟ما حسن یوسف و دیفن و گل ناز و شمعدانی داریم .
نارنج و خیار هم تازه کاشته ام .
در حیاط هم یاس و انگور و زرد آلو و گیلاس و آلبالو و توت قرمز و انجیر داریم . ولی غیر از انجیر هیچ کدام خوب میوه ندادند . انگار مریضند همه شان . شاخه هایشان خود به خود خشک میشد . توی شاخه های زردآلو یک حشراتی راه میرفتند . گیلاس و آلبالو فقط چند تا میوه داد . میوه های انجیر هم خیلی بی مزه بود .
امسال نمیدانم چه کار کنم که خوب میوه بدهد؟
میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟
نداشتن طعم میه ارتباط نستقینی با کمبود مواد غذایی داره
ممکنه سوسک چوبخوار باشه حتما شاخه های خشک و اضافی و بیمار رو حذف کنید و محلش رو با چسب یاغبانی بپو.شانید.راستش پارسال تابستان که وضع باغچه خیلی خراب بود رفتیم و دیدیم توی شاخه ها حشره هست . نمیدانم الان هم هستند یا نه .
صاحبخانه مان خیلی شاکی بود . میگفت تقصیر ماست که باغچه خراب شده . من برنامه ام آبیاری یک روز در میان بود برای تابستان . البته گاهی هم دیر میشد .
واقعیتش نه ما و نه صاحب خانه هیچ کدام نمیدانستیم باغچه چه قدر باید آبیاری بشود . شاخه ها عجیب خشک میشدند . . .
اگر حشره ها را دیدم عکسش را میگذارم انشالله . ممنون از راهنمایی هایتان .
چه نوع فیکوسی؟من یک فیکوس دارم
اینجا:من چند تا سئوال راجع به گلام دارم کجا بپرسم؟
عکس مکس نداری از گلدونات ما هم ببینیم حال کنیم؟!خونه ما آپارتمانيه و اونقدر فضا براي گل و گياه نداريم و مامانم زياد با گياه حال نميكنه ولي من به خاطر خودم 3-4 تا گلدون دارم و مواظبشون هستم توي نمايشگاه هم براشون ورمي كمپوست خريدم خيلي دارن حال ميكنن
چقد خوشگلن...!!
عزیزم خوشگل بودن حالا دیگه به این زیبایی نیستن!
افسوسسسسسسسسسس