جدی میگی؟؟؟؟ همه اینارو داری؟؟؟گلهای داخل پاسیو
لیندا.. فیلودندرون قایم بر خود.. دراسینا پرچمی.. دراسینا کامپکت.. پاپیتال.. نخل مداب.. دیفن.. سینگونیم.. شویدی( یه نوع سرخس که شبیه شویده.اسشمو نمیدنم)
آگلونم سبز و قرمز.. پیله آ .. حسن یوسف در رنگهای مختلف .. سیوس .. پتوس.. بنت قنسول .. آلو ورا ..کاملیا .. خرفه ایی ..قاشقی .. سرخس..
سانسوریا .. سیکاس .. پرنده بهشتی .. برگ بیدی ..( بلوط .. پرتقال .. نارنگی.. خودم بذرشونو کاشتم و 2 . 3 ساله هستن) و یه چنتا دیگه که یادم رفت
گلهای داخل خونه
سرخس.. آگلونما .. سانسوریا .. بنجامین بلک.. دراسینا .. برگ خنجری .. کوردلین .. اریکا.. شامادورا ..
گیاهان باغچه
داودی.. گل محمدی.. گل رز .. میخک .. مارگریت .. گازانیا .. زنبق .. زنبق رشتی .. و غیره
زرشک زینتی.. میخک هندی.. یاس زرد.. انواع گل ناز. .. پاپیتال.. گلهای شبو.. رزماری .. لاوان .. و غیره
هلو.. زرد آلو .. توت مجنون .. مو .. گیلاس .. شفت آلو ..زیتون .. شمشاد .. و غیره
گیاهان کوچه دم در
اکالیپتوس.. افرا .. اقاقیا .. توت .. شمشاد .. نسترن وحشی ..
قاشقی من چندروزه که شاخه هاش خمیده شدن
کسی میدونه علت چیه ؟
سلام..من هم چنتا گلدون قاشقی دارم که اونهایی که توی گلدون پلاستیکی هستن خیلی شل و ول شدن و برگاشون ریخت که بخاطر آبیاری زیاد بود
شما سعی کن خیلی کم بهش اب بدی.. احتمالا خاکش سنگین باشه
تا عید اب یاریشو هر 10 روز کن و برای عید درش بیار و خاکشو کمی سبک کن و توی گلدون سفالی بکار
.
معصومه خانم هسته آووکادو را کاشتی؟
کجا نگهداری میکنی اووکادو را ؟
نه عکسشو هنوز ندارم..خوش به حالت که این درختو داری.. وصفشو زیاد شنیدم.. عکسی نداری ازش؟
.
امسال آخر شهریور من چنتا هسته انبه کاشتم
اول گذاشتم داخل آب تا چند وقت که پوسته سفت اون باز شد
بعد مغز داخلشو کاشتم توی گلدون به عمق30 سانت
2 تاشو گذاشتم توی گلخونه و یکیشو گذاشتم توی حیاط
اونی که توی حیاط بود یه جوونه زد ولی توی آبان کمی هوا سرد شد و اونم سیاه شد
انبه را هم باید پیوند زد؟
یه سوال.. هسته انبه رو اول باید بزاریم تو اب.. خودش پوستش جدابشه ..؟خوش به حالت که این درختو داری.. وصفشو زیاد شنیدم.. عکسی نداری ازش؟
.
امسال آخر شهریور من چنتا هسته انبه کاشتم
اول گذاشتم داخل آب تا چند وقت که پوسته سفت اون باز شد
بعد مغز داخلشو کاشتم توی گلدون به عمق30 سانت
2 تاشو گذاشتم توی گلخونه و یکیشو گذاشتم توی حیاط
اونی که توی حیاط بود یه جوونه زد ولی توی آبان کمی هوا سرد شد و اونم سیاه شد
انبه را هم باید پیوند زد؟
پاسیوی من 15 متره و ارتفاعش 8 متر
اینم حس کنجکاویه؟
یه سوال.. هسته انبه رو اول باید بزاریم تو اب.. خودش پوستش جدابشه ..؟
یاد بدید ما هم بکاریم.. بعد محیطش باید چه جوری باشه؟
کجای شمال؟اُه تا دلت بخواد گیاه و گل و درخت و... داریم.بهر حال تو شمالیم دیگه... من سیکاس دوست دارم اگه اسمشو درست گفته باشم
دوستان سلام.
بهتر دیدم واسه اینکه تالار کشاورزی از این حس رکود و یکنواختی بیرون بیاد و هممون یه بحث عمومی داشته باشیم( که شاید گستره ی بحث فراتر از مهندسین کشاورزی باشه البته) بیایم و راجع به گلها و کلاً گیاهانی که تو خونه داریم با هم بحث کنیم و هر کس به بضاعت علمی خودش نکته ای رو در باب پرورش بهتر و یا اطلاعاتی عمومی و قابل درک همگان بگه .
هر گیاهی که تو خونه دارین اینجا معرفی کنین .اگه میتونین واسه بهتر مشخص شدن عکسی ازش بزارین . حتی اگه اسمش رو نمیدونین بهتره که عکسش رو بزارین و بقیه دوستان اسمش رو مشخص کنن.
اگه مشکلی در پرورشش دارین بگین و دوستان یاری کنند ...........![]()
من یه گلدان گل رز دارم که چند روزه برگهای پایینی اون لکه های تیره زده و انگاری در حال خشک شدنه
علت چی میتونه باشه؟