شما چه قدر اين باشگاه رو دوست داريد؟؟؟؟ دليل علاقتون جيه؟؟؟:que:
tanhatarin_asb-3 عضو جدید Mar 2, 2011 #9 hamid1661363 گفت: f دوسش دارم ولي. . . . . . . . . . . . f کلیک کنید تا باز شود... يعني چي؟
mahnazbagherzade کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 2, 2011 #10 خيلي اخه تمام خانوادي مجازيم اينجان كجا برم از اينجا بهتر. داداشاو ابجيام مامانم خاله هام دايم همه اينجان.اگه نيام دلم واسشون تنگ ميشه
خيلي اخه تمام خانوادي مجازيم اينجان كجا برم از اينجا بهتر. داداشاو ابجيام مامانم خاله هام دايم همه اينجان.اگه نيام دلم واسشون تنگ ميشه
sami1984 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 2, 2011 #12 MOHAMMAD.19 گفت: شما چه قدر اين باشگاه رو دوست داريد؟؟؟؟ دليل علاقتون جيه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی زیاد به خاطر بچه های گلش
MOHAMMAD.19 گفت: شما چه قدر اين باشگاه رو دوست داريد؟؟؟؟ دليل علاقتون جيه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی زیاد به خاطر بچه های گلش
Atishpare_Shahi عضو جدید کاربر ممتاز Mar 2, 2011 #13 من دوسش ندارم باشگاه و صاحب باشگاه منو خیلی دوسم دارن
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Mar 2, 2011 #14 قبلا که بچه های قدیمی بودن بهتر بود.الان از بیکاری مجبورم.
ZEUS83 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 2, 2011 #16 هیش بدم میاد از این سایت !!!!!!!!!!!!!!!! نمیدونم چرا دوستان میخوان منو ببرن کمپ تا اینجا رو ترک کنم